- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #7197 üzenetére
Na azt pont nem próbáltam, hányás az a verda, nem adnék érte pénzt
-
Veg1ta
tag
Én sem tuningoltam az rx7-et, viszont a vége felé már raktam rá néhány cuccot. Jobban megy néhol a drift ha gyorsabb vagy, na meg sebesség bónuszt is kapsz!
-
Makaveli
senior tag
Már idegileg felk*rnak a Sprint versenyek. Folyamatosan Totálkárra töröm a GT-et. Pedig mindene 4-es szinten van, szerencsére sok totálkár zsetonom van, de nagyon idegesít akkor is...
Nah és mit ajánlotok a drift király lenyomására, melyik kocsit?
-
ádyz
addikt
válasz
C.Brigante #7168 üzenetére
Vannak a játékba rejtett autók!
Viszlát: Oké, nem nagyon játszottam végig, az első napot nyomtam le, aztán uninstal...
mod.: Nem ide tartozik, de Underground 2-be, az Evo-m feláll kétkerékre!
-
Makaveli
senior tag
Ehhez miért kell szakember? Bemész a Tuningolásba és a teljesítményd feltúrod különböző dolgokkal... Ezt elfelejtettem, hogy nem kéne egyből fölhasználni a kártyát...
corvette: Nem tudom adtál-e már autót. Ha igen akkor tapasztalhattad, hogy sokkal kevesebbet adnak az autóért, mint amennyiért megvetted+feltuningoltad.
Példa: Én vettem asszem 30.000-ért a Subaru-t, feltúrtam kb. 150.00-ből és kaptam érte mikor eladtam 43.900-at.
Így kb. a Zonda-ért olyan 350-400.000-et fogsz kapni. Szerintem. -
Kanczy
veterán
-
Makaveli
senior tag
Nah lenyomtam RYO-t, bár története van.
Igaz, hogy föltúrtam az M3-ast, de nagyon bénán gyorsult, és lenyomott az EVO-jával. Aztán a történelemhez hűen vettem én is egy sima EVO-t (X-es asszem). Azzal lenyomtam mindig. Drifttel meggyűlt a bajom eléggé, főleg a 2. driftpályán, de végül sikerült.
Most vettem a 300.000-ból egy Ford GT-t, minden 4-es szinten van rajta és 400 fölött száguldozok vele. Ezzel megyek a Sprint bajnok ellen!
Ma be is fejezem a játékot, hogy tudjak aludni!
-
hitman,
őstag
Na,felraktam és nekem sem indul!
Elkezd tölteni a játék befele és visszadob az asztalra!
Valaki legyen szives elküldeni a megoldást priviben! -
hitman,
őstag
Hali!
Eddig még az 1.1-es patch jött ki?
Megéri fölrakni?
Mert én olvastam olyat,hogy csak a lan és a multi van benne fejlesztve/javítva... -
Makaveli
senior tag
Most vettem meg hajszár a Bömöst (M3 E92 asszem...) Most feltúrtam eléggé, így leszámolás előttre...
Én úgy játszom, hogy mindegyik versenyen kijátszom az összes versenynapot (Battle Machine-n, React-on és Super Promotion-on is kijátszottam az összes versenynapot). Most asszem 37%-nál járok. Még egyik királyt sem vertem meg, majd amikor kivittem az utolsó versenynapot is. Addig jól feltúrom a gépeket!Más: Ti képesek voltatok gyűjteni 700.000-t, hogy megvehessétek a Zonda-t?
-
oz82
senior tag
Telepítem a pöcs-öt , öcsém tolná a játékot, de indításkor kilép.....
(Az origi e, és ehhez hasonló kérdédseket kérem mellőzzétek!) -
Makaveli
senior tag
830 lóerős Charger R/T-mel:
8.06-ot gyorsultam 1/4 mérföldön
12.08 pedig 1/2 mérföldön -
szatocs
őstag
Én akkor éreztem magam a legjobban, mikor építettem egy autót, aztán ott próbálhattam ki, ahol akartam. Nekem jó volt a cirkálás.
(#7153) Viszlát - Köszi! Amint tudom megnézem.
(#7148) hossszú - Ezt is meglépem majd, de először a könnyebben akarok átmenni, hogy majd megnézzem, mennyivel nehezebbek a következő fokozatok.
-
Amur
addikt
válasz
Makaveli #7142 üzenetére
a most wanted-et hiba volt a rendőrök miatt kihagyni! az eddgi legjobb NFS! És bizony igen adrenalinpumpáló ha 250el száguldasz keresztűl egy zsúfolt belvároson 10 redőrautóval a hátsódban!
Azzal egyetértek hogy a szabad kobórlás hűlyeség volt,csak akkor minden játékban ez volt az őrület hogy minnél közelebb álljon a valósághoz,pedig aki leül a gép elé az nem azt akarja eljátszani hogy elmegy a sarki boltba,hanem nyomni akarja ezerrel a versenyeket!(szerintem).
A carbonnak hiába későbbi,még a grafikája is elnagyoltabb volt mint a most wanted!
Nálam az aranybarna feeling nagyon bejött(és az is nappali volt,nem úgy mint a homány karbon! ) bocs muszáj volt megvédenem a MW-et! -
szatocs
őstag
Tényleg, eszembe jutott valami. Sokszor idegesítő, amikor meglassítja kanyarba menetelnél az autót, nem lehet ezt kikapcsolni? Kérdem ezt úgy, hogy már 1 napja nem játszottam, és még vagy 2 napig nem is fogok sajnos
-
Makaveli
senior tag
TUTI TIPP: DRIFTELÉSNÉL AMIKOR HAJTŰBE ÉRTEK, VAGY DERÉKSZÖGBE MIKOR ELLENTARTOTOK A KOCSINAK RÁNGASSÁTOK AZ ANALAOG STICKET VAGY A NYILAKAT NYOMKODJÁT JOBBRA-BALRA ÉS ADJATOK EGY KIS NITRÓT! NEKEM ÍGY 5500-ON FELÜLI DRIFTJEIM VANNAK
Mod.: Bocs a nagybetűkért
-
Makaveli
senior tag
Eddig aki látta, hogy játszok vele, mindenki hiányolta belőle a Szabad Kóborlást! Nem értem, hogy miért. Én nem hiánylom. Emlékszem az NFSU2-re hogy a tuning boltokat, meg garázsokat, kereskedéseket, csak előre látott térképpel tudtam megtalálni. Idegesítő volt. Ezek után a Most Wanted-el nem játszottam, csak a Carbonnal. Lehet, hogy valakinek az adrenailinpumpáló, ha fél órán keresztül hülyéskedhet a rendőrökkel, ahelyett, hogy egy jót gyorsulna a 800 lóerős gépével.
Egy negatívumom még van az, hogy a Carbon óta (nem tudom, hogy Most Wanted-be is így volt-e) próbálják azzal elhitetni, hogy sokkal megyek, hogy fehér csíkok száguldanak a kocsi segge mögött. Szerintem nagyon elbaltázták...Amúgy nagyon tetszik a játék!
-
Amur
addikt
Szerencséd hogy előre bocsánatot kértél!! mert igen unalmas már hogy időnként jön valaki és csak annyit akar közölni hogy milyen szar ez a játék!!
Vajon hány versenyt mentél vele?? Ez kicst MÁS mint az EDDIGI NFS játékok,sokkal
kevésbé árkád,itt VEZETNI kell(milyen furcsa egy autós játékban?! nem?)
szokni kell,ennyi,egyébként elsőre nekem is nagyon nem bejövős volt,de kb.a 20.verseny után elkezdett tetszeni,és most nagyon tetszik!
Tetszik hogy nem lehet 160al bevenni egy derékszögű kanyart,
Tetszik hogy végre szakitottak az undergroundos sokadik bőrlehuzásos sorozaton,és
végre akartak valami újat kitalálni(persze alapjaiban nem lehet felforgani mindent,mert akkor meg sem vennék a "parasztok")
Tetszik hogy ennyire sok különbözően vezethető autó van, amit jelentősen befolyásolnak
a tunningbeállítások is!
Optimalizációban bizony voltak gondok,de az 1.1 patch ezt is orvosolta.
Nekem bejön.Mindez pontosan 156 futott verseny után.Sok-sok orányi játékkal magam mögött állítom! fáradtgőz ki,ennyi! -
Makaveli
senior tag
Eh... Sikerült a csúcssebbeségi futamon 12765-öt elérnem, így megúsztam mind aq 2 drifte-t!
-
jhos910
senior tag
Hát én arra szavazok ,hogy próbálgasd, mivel volt akinek hasonló gépe volt mint nekem (gondolod nézd meg) és full szaggatott azt mondta. Nekem 1024-ben high-on füsttel megy szépen , igaz nem 40 fps de a 25 stabil (nem szaggatós még ......... ) azért nyomtam fel ennyire h kinézzen vhogy
az fps meg stabil szóval nincs gond nálam.
-
kem
addikt
Sziasztok!
a rendszerkövetelmények szerint elmegy a játék,
de szerintetek milyen beállításokkal megy az adatlapomon lévő konfiggal? -
szatocs
őstag
válasz
Makaveli #7128 üzenetére
Én van, amikor úgy csinálom, hogy az első kanyartól kezdve elkezdem szakaszosan nyomkodni a kéziféket, és sikerül rendesen kormányozni is így az autót, most így nem tudom leírni
De lényeg, hogy működik. Már egyik autóval sem megyek 4000 alatt, és ahol most vagyok, itt még ez pont elég, mert az ellenfél 2500 - akat csinál.
-
Viszlát
addikt
válasz
Face8814 #7134 üzenetére
Én egy olyan body kit-et tettem fel rá, amivel meg tudtam nyújtani a hátsó diffúzort. Az elejét letettem földig, a hátulját nem annyira, azt lehúzza a diffi. Ja és váltóáttételekkel is szórakáztam, rövid 1, hosszú kettő, rövid 3. Így az 1-ből kettőbe váltásnál elnyomom a nitrót, ami a 4. végéig kitart.
-
Makaveli
senior tag
Nekem Subaru-val rekordjaim:
1/4 mérföld: 8.36
1/2 mérföld: 13.45 -
Face8814
őstag
Üdv!
Nem bírom magamba tartani, de tegnap nyertem egy 4-es motorkészletet a Zondaba.
1/4 mérföld: 5.81
1/2 mérföld: 9.43
Viszont láttam videón 5.58-at, úgyhogy a feladat fel van adva....ui.Hopsz, már vagy 1 éve nem írtam a PH-ra. Mik eszembe nem jutnak.....
-
Makaveli
senior tag
Super Promotion kihívásos versenyén, amikor van egy Nissan-od Hajszára, meg egy Viper SRT10-ed Driftre?
Hajszába lenyomok mindenkit, a pontszámom 9000 fölött van, de a Drift-et nem bírom megnyerni. Mindig 2004 körül van a pontszámom. Hogy lehet győzni? Igazából az első két kanyarral van bajom, ott megyek mindig zónán kívülre és akkor nem ad pontokat... -
szatocs
őstag
Nekem a 7600FT - os videokártyámon úgy megy, mint a szél, eddig meg sem akadt. (640x480 low)
És amíg nem játszottál vele kb 4 órát úgy, hogy nem csak mégy mindig ugyanazon, hanem haladsz is előre, addig nem tudhatod. Először nekem is szokatlan volt, néztem, hogy most mit akarnak ezek, aztán szívtam vagy 4 autóval, de mégis ez tetszik a legjobban nekem, tele van Hondával, ami nekem nem utoldó szempont, és jobbnál jobb, erősebbnél erősebb gépekkel. Nekem most nem kell több.
-
profi
aktív tag
-
Viszlát
addikt
A karrier térképen azt láthatod, hogy mely versenyeket szabadítottad fel és melyikek lezártak még. A felszabadítottak között vannak a fő versenyek (Showdown) és vannak fel és le irányban is felszabadítható versenyek. Értelemszerűen a látott irány szerint tudsz mozogni a versenyek között, fel-le, jobbra és balra.
De egyébként a legegyszerűbb megoldás egy nagyon furcsa találmány, amit úgy hívnak: egér
-
oz82
senior tag
Hát előre is bocsi minden NFS fantól
Hát ez a NFS széria egyre sz@rabb lesz. Ez a porstreet valami fos, még az arcade kategóriában is, bezzeg videókártyaizzasztó grafika+látvány füst meg nitro, az van. 40fps körül is szaggatósnak látszódik.
Láccik hogy egy okos marketinges italálta, hogy mi kell a parasztnak, de a programozás része CTRL+C, CTRL+V innen onnan ez is az is.
Na de kérem 2007 végén ilyet kiadni -
ádyz
addikt
válasz
AMD Power #7114 üzenetére
Ja, tényleg, boccs...Este van.
Megkérdezem, melyik változat van meg?Jöhet priviben is.
Más ötletem nem nagyon van, esetleg a virtuális memóriát emeld meg, meg egy vírusirtás/keresés...Vagy grafikán állíts kicsit...Nekem is akkor lépett ki, amikor valami túl magasra volt állítva.
-
profi
aktív tag
Na megint dikerült elakadnom
My raceday1/West course pálya. Megcsináltam, első lettem és nem történik semmi. A le-fel nyilat itt nem lehet használni
Ha kilépek akkor nulláza az eredményt. Ilyenkor mit kell csinálni? Nem értem a játék logikáját, az Underground óta mindegyik verziót végig játszottam, de ezt nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen légkondit a lakásba?
- Stellar Blade
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest