Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
én csak leszedtem egy reg fájlt és beírta magát semmit nem kellett átállítani de ezt nem tom be lehet-e ide tenni... de ha rákeresel tuti fél perc alatt meglesz.
pl nfscarbon.atw.hu-n megtalálod. ne zavarjon a név.
jah vagy vedd meg szépen a boltban mint én és akkor eleve magyar!

-
joey04
titán
nah itt van a gondom konkrétan:
[link]nem értem mi lehet...?

-
joey04
titán
Nah emberek.megint egy kis Help kéne!Megvan már minden kategóriában a king cím kivéve a driftet.probléma:nincs megnyitva az a pálya ami a drift király felé visz mert a nyitáshoz 10 rekord döntés kell és nekem csak 6 van. de hol kell meg lennie a 10nek? mert visszamentem a régebbi pályákra megcsináltam 1-2-t amin csak domináltam de nem az enyém a rekord.azok közül asszem már 3mat is megcsináltam de még mindig 6/10 van!A végefélé lévő pályáknál ahol ugye már minden versenynapon csak 1 típusú versenyek vannak ott is van pár olyan nap ahol enyém a rekord is de ott meg összesen nincs 6 rekordom tehát nem ott számolja elvileg. az egész "térképen" viszont jóval több mint 6 rekordos pályám van tehát nem is egybe számolja!mi lehet a megoldás?

-
joey04
titán
Hello.Eljutottam odáig hogy kiállajk Ryo ellen de Driftben egyszerűen nem tudom leverni!Már valami csalás bevetésén is gondolkodtam ha tudtok segítsetek!akár csalással akár azzal hogy aki leverte már az driftben mivel nyomta ellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi