- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
WonderCSabo #7896 üzenetére
az szerintem teljesen mind1 melyiknél döntöd meg
a murci jó lenne nekem speedre? valaki használja?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
DeltaPower #7895 üzenetére
Igen, de melyik race dayeknél? Egyébként kösz!
-
DeltaPower
addikt
válasz
WonderCSabo #7894 üzenetére
meg kell döntened még 6 pályacsúcsot.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok!
Vmit elrontottam a Pro Street carrier módjában. Az uccsó kinget kéne lenyomnom (eddig 3-at nyomtam le plusz Riót), de a hozzá vezető verseny lockolva van, és azt írja: "beat track record 4/10" . Mit kéne megcsinálni? A többi eddig simán magától megnyílt, miután lenyomtam egy kinget...
-
Hoffer
őstag
Hali!
Nem tudná valaki beszkennelni a játék boritóját?? Vagy esetleg valami linket adni ahol fent van, jó minőségben??
-
CL Smooth
tag
Az nfs Porsche egy mestermű ehhez a foshoz képest. Pedig az már nem mai darab!
-
CL Smooth
tag
Sziasztok! Most próbáltam ki a játékot! Az elején az első pár verseny még kifejezetten tetszett, aztán egyre inkább azt kezdtem érezni, hogy ennek a játéknak a valóságos vezethetőséghez még annyi köze sincs mint az arcade nak nevezett underground és társai nak! Azonkívül hogy törik, semmi élvezhető nincs benne. A drift az egyszerűen borzalmas. Most őszintén ezt tényleg komolyan gondolják?! Az underground ban a driftet még kifejezetten élvezni lehetett. De ebben? Azt ígérgették, hogy most szakítanak az arcade vezetéssel és szimulátorosabb lesz. Ehhez képest az underground első része vagy a most wanted egy szuper élethű szimulátor. Ez a játék nagyon rossz szerintem. Grafika, design szép, hangulatosak a zenék, törnek a verdák. Ezek a pozitív tulajdonságai a játéknak! Negatívum meg pont a lényege a vezethetőség. Gyakorlatilag 12-13 évesek biztos jól elszórakoznak vele, de más nem hiszem. Egy test drive unlimited te jó isten fényévekre van ettől. Pedig az sem szimulátor de sokkal több köze van a valósághoz mint ennek a fosnak.
Ebben csak az a szomorú, hogy ezért 10-en ezreket elkérnek. Az electronic Arts szörnyű hogy már mit művel az nfs sorozattal. Tényleg egyre szarabb. Már eljutottak a borzalmas szintre. Nagyon fáj a szívem mert nagyon szerettem az nfs sorozatot, de ez már szégyen amit művelnek vele. Ez a divatmajom stílus nem tudom mire jó? Egy autós játéknak nem trendinek kell lennie, ez nem egy versace kosztüm. Egész másról kéne szólnia. -
Amur
addikt
azokat a versenyeket tudod választani amelynek a "rajza" éles,kivehető,amelyik szürke,azt még nem.nem elég minden versenyt a versenynapon belül megcsinálni,bizonyos mennyiségű versenynapot le is kell nyomnod.vagyis annyi pontot csinálni az összes versenyből amennyi a követelménye a lenyomásnak.ezt azért is érdemes mert jókora plusszpénz,és plussznyeremény alkatrészt is kapsz újra.
(több pénzt,jobb alkatrészt mint a sima megnyerted kategória után.) -
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #7878 üzenetére
egyértelmű
-
siofok
őstag
háhháhá megvan!!!
huh,háát mitnemondjak,jól megbonyolították a menüt.
már elis akadtam az elején!
ha elkezdem a karriert,és végig nyomom a versenyek pontban levő 5 versenyt,akkor hogy tudok tovább menni???hogy adja a következőket??a patch-el tényleg sokkal jobban fut!!!!!!
csak mintha ezme felfele 30fps-re tette volna a limitet.létezhet?? -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
-=Lord Tom=- #7864 üzenetére
Passz majd megnézem. Amugy hol irja a pálya nevét csak hogy ne legyen az hogy nem találom azt azért megint irogassak.
De amugy miért fontos?Azt még észervettétek hogy (külön-külön amikor a king-eket gyözitek le) az utolso vesenynap a legnehezebb és a kinget lenyomni meg gyerekjáték. Majdnem le is köröztem azt a szar m3-ast a körversenybe. Persze ien eredményeket mint a forumon vanak soha nem értem el. Közelébe se voltam ien 7k-s driftnek
-
siofok
őstag
válasz
DeltaPower #7878 üzenetére
előbb én kérdeztem!!
eredetiből csináltam biztonsági másolatot!!
de még mindig nemtudom melyik pescc a jó nekem. -
siofok
őstag
és azt honnan tudjam hogy melyik patch-et töltsem le??
más európai,német angol,francia??????és a booster pack az más ugye??az az 1.1-es patchtől független??mert sztem azt szedtem le véletlen.
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7872 üzenetére
jaja nálam is volt már ilyen az ezzel a baj, hogy lassít sokat
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7870 üzenetére
igen mert elég gyorsan mentem és egyszer nem bolt elég széles az aszfalt a megforduláshoz és így meghúztam az elejét, de azért jól ment ami jó hogy ennek az rx7esnek minimális a javítási költsége
-
ChromeX
addikt
na ezt el sem hiszem, sikerült a kétkerekezés, állígattam mindn ahogy mondtátok, és végül sikerült úgy felkapja az elejét, hogy jó nézni best 399m eddig
köszi mindenkinek aki segített
másik legyzőtem a DKet hát nem volt valami nagy cucc. közben új drift rekord[link]
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7862 üzenetére
Melyik helyszínen kell driftelni Ryo ellen?
-
darnellsmith
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7862 üzenetére
az csak a szerencse dolga hogy mennyi 4es szintű cuccost kap az ember, ha jól tudom
-
ez_meg_emaz
őstag
darnellsmith és krómX. Thx a helpet. A bonusokra énis rájöttem irtam is hogy azokkal lett 2700, de 3500-at kéne elérnem hogy letoljam ryo-t. Szal majd nekifutok a drift kingig vezetö utnak elöször. Mert igen messze vok hogy ryo-t letoljam. Nemtom a kocsival van e baj vagy velem. Remélem kitom vinni. Ha majd nemsikerül mesélhetnétek mi lesz a story vége. Lesz e vmi érdekesség vagy csak hüüü nyertem ryo meg szomoru azt annyi
Ha csak ennyi a vége akkor inkább megnézem vhol videon azt örülök magamnak. Remélem kapunk majd vmi bonuszt is a kocsiján kivül.
Ja és én eddig 1 db 4-es szintü cuccot kaptam. Többet nem sajna. Láttam irták többen is hogy nekik van több kocsihoz is. -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
darnellsmith #7859 üzenetére
Valahogy úgy, rendesen megvan pakolva (minden 3-mas) Most tartok a 2. racedaynél a drift king felé
-
siofok
őstag
sziasztok
én most "vettem " meg a játékot,és elég lassan fut.nem szaggatt,hanem lassunak tünik.
25fps környéke fraps-al.
minden alapon,csak a felbontás 1024x768
a gépem nem 1 erőgép valószínű az a baj.
agép: asus p4p800 alaplap
pentium4 2800-as proci
1 giga ram
ati 9800 vidkari
120gb sata winyóolvastam itt a fórumon hogy volt akinek a patch hozott gyorsulást!!sztetek az én gépemen megérne 1 próbát??
ha igen,vki privibe tudna segíteni 1 linkel a patch-el,és hozzá tartozó dolgokkal??
mert van 1.1 patch annyi fajta,nemtom mejikhez lehet okosság.
segítséget előre is köszi!! -
darnellsmith
senior tag
válasz
-=Lord Tom=- #7858 üzenetére
m3at driftre, merész
gondolom nem két fillért raktál bele hogy harapjon
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Én megtaláltam A drift kocsimat: BMW M3 E92. Nagyon jó, sokkal jobb mint a Supra, RX7, 240SX, egyszerűen csúcs!
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7855 üzenetére
igen ezek alap dolgok azért nem írtam
-
ChromeX
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7848 üzenetére
akkor leírom neked, amúgy kb tényleg 3 hszel volt a tied fölött.
úgy tudod a legjobb pontszámot elérni ha nagy sebességgel és minnél ferdébben csűsztatod az autót, ezt úgy érheted el ha nagy sebességel bemész egy kanyarba és akkor piciket "húzol" a kéziféken, de nem sokat mert az nagyon lelassít. -
Topa00
tag
valaki dobjon már egy linket légyszi ahonnan le tudnám szedni a crack file-t!
thx előre is -
darnellsmith
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #7848 üzenetére
driftbe szerintem teljesen keményre kell fújni a gumikat hogy ne tapadjanak, had csúszkáljon
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ChromeX #7835 üzenetére
Thx a tippet ha lesz idöm párat visszaolvasok. Pár ezret má nem bocs. Ha ennyit kell olvasnom inkább hagyom a fenébe annyira nem jo. De egy kis olvasást még talán megér. Idegeskedés meg idöelbaszás volt eredménytelenül. Az összes kocsit meg ugye nem vehetem meg egyenként hogy megnézzem meikkel megy jobban.
napoleon2323: Ez viszont jo ötlet majd megprobálom, még nem álltam neki lenyomni a drift királyt.
Itt egyesek ugy tolják hogy szégyenlem magam mellettük. Amikor látom hogy miket érnek el kétkerekezésben meg másban csak nézek. Én meg azt hittem hogy jol tolom azért mert elsöre általában megvan az összes verseny pl dragböl és mindig messze lehagyom az ellent.Vki amugy irta vhol ebben a topicban hogy ö hogyan tuningolta(keréknyomás stb) a kocsit a jo drift érdekében. Azt is kiprobáltam de nem segitett. Vagyis lényegesen nem.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
napoleon2323 #7843 üzenetére
szerintem játékhiba lehet szimplán
-
Amur
addikt
válasz
DeltaPower #7837 üzenetére
nekem egy 2500mhz-ra húzott 3000+ athlon64-en fut,gond nélkül.
-
ToBeY
nagyúr
valaki írja le pls(akár privibe) hogyan kell feltenni a patch-et hogy működjön is
-
napoleon2323
tag
Hellosztok!
Van egy gondom!Egyik hajsza pályán már 2X eléfordult velem!ELindul a verseny és amikor beadja a bevezető videó utána normál nézetet már sulyós sérülésem an pedig a verseny előtt nem volt megsérülve a kocsi!mitől lehet ez egyszerű játék hiba?
-
napoleon2323
tag
válasz
ez_meg_emaz #7834 üzenetére
Én avval az RX-7-el győztem le Ryo-t a driftbe,amelyiket a driftkirálytól nyertem ha neked az már megvan szerintem próbáltd meg azzal.
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam a patch-et de kilépet mi lehet a baj?
-
Agyas
aktív tag
válasz
DeltaPower #7839 üzenetére
én nem találtam...tudsz esetleg mondani egyet? vagy linkelni? megköszönném....
-
Agyas
aktív tag
hello
elkezdtem játszani ezzel a pro street-tel. Persze mindjárt fel is patch-eltem 1.1-re. De így nem működnek a trailer-ek. És kéne a lóvé kocsikra
Ha az alapjátékot rakom fel (patch nélkül) akkor műkszik a trailer de nem tudom használni a mentéseket amit eddig csináltam odaveszik. Azt írja nem tudja betölteni frissítsem.
Nem lehet valahogy megbuherálni a mentéseket hosz visszafele kompatibilis legyen?? -
darnellsmith
senior tag
válasz
szvsz suprát "erőltessed", nekem is volt egy 600 lovas gto-m, de nem ment vele persze, nem arra jó az, inkább egy lightos japán harcos kell ide
-
ChromeX
addikt
válasz
ötlet: olvass vissza néhány hszt és akkor láthatod, hogy tudsz jó drift pontszámot elérni
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi. Látom itt mindenki vér pro ezekben a játékokban. Sok game-t toltam már. De az én stilusom inkább az fps. Más játékokkal ritkán játszok. De ezek között van az nfs. Underground ota figyelem hátha lesz vmi jo nfs. De eddig egyiket se vittem végig. Legszarabb eddig a carbon volt szvsz. De a pro street most jobban tetszik picit. Ezért végig is akartam vinni (elsö végigvitt nfs lenne u2 ota) de nagyon nem megy
. Ryo ellen vok már de a drift kurvára nem megy ellene. Van egy pálya ahol ha beleszakadok akkor 2700-at elérek 50böl 1x. De ryo-hoz 3500 kéne min.
Minden másba letom nyomni elsöre vagy 1-2 probálkozás után. De drfitbe nem. Pedig nagyrészt 1000-2000 pontokkal vertem le a versenynapokon a többieket. GTO-m meg supra-m van. Suprat azt ugy nyertem egyik versenynapon és azzal jol ment a drift eddig. A 2700-at GTOval értem el bonusokkal. Nemtom mit kéne tennem hogy lenyomhassam végre. És még csak a 2. "versenynapot" tolom ryo ellen.
Lesz még böven drift gondolom. Cheat nincs ami ezt megoldaná, pedig ienkor azt szoktam elöszedni mert nem akarok heteket szarakodni 1 kurva pályán.
Kéne a hely is mert van még 3-4 fps amit végig akarok vinni de még nem tettem fel öket. Viszont ha most letörlöm az nfs-t késöbb tuti nem veszem elö a büdös életbe se plusz annyira nem jo hogy kiirjam. Ötlet?
-
kariad
senior tag
Hi!
Újra kell telepíteni az xp! Melyik könyvtárakat kell kimásolni, hogy megmaradjon minden beállítás és mentés?
-
fpeter07
veterán
válasz
darnellsmith #7827 üzenetére
sztem a a legjobb/leghoszabb nfs (mondjuk Hp2-től játszottam nfs-ekkel
)
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7827 üzenetére
itt is vannak olyan részek ahol pályán lehet menni, bár én a 7500at egy tök rövid pályán csináltam, nem értem mindig hogy mi alapján számolja a pontszámot de azthiszem ha gyorsan mész és szinte teljesen féloldalasan csúszol akkor pörög a pontszámláló a legjobban
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7823 üzenetére
én a driftet jobban bírom, a drag nem a kedvencem
a zondám van dragra de nem megyek vele túl jól nem az én számom
-
juláno
csendes tag
sziasztok volna egy gondom leteszteltem a gépet gépigény tesztel és ott jo eredményt kaptam de a prostreet 640*480 felbontáson és minden kikapcsolva szagatva megy a gépem adatai geforce 8500 gt 512 ram 1,5 giga proci amd3000+ nem értem mi a baj léci segitcsetek elöre köszi!
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7820 üzenetére
köszi mindenkinek megy mint a veszett, ezt a festést most a grip king legyőzéséhez kapta a kocsi. most a driftel bajlódok és utána jön a grip. jah legjobb driftem: itt
-
Suty01
csendes tag
Szeva mindenki.
Segítség kellene mégpedig az h mikor játszom evvel a fossal akkor néha csak úgy magátol elkezd a kormány balra húzni! Miért vab ez? Vki megoldás?
Thx a helpet.
-
DeltaPower
addikt
-
Pocak89
senior tag
Sőt nekem volt egy olyan sprintem hogy a cél elötti egyenesben mindig megelőztek. Megyek mondjuk 380-al és lefékez kb 150-re és a második helyezett elhúz mellettem. És ez mindig megtörtént ahányszor kellett mennem azon a pályán. De azért annyira nem csal a game mint a most wanted. Azért az nagyon durva volt.
-
der_
tag
válasz
DeltaPower #7814 üzenetére
hát eddig volt 3 versenynap, mind a 3 lenyomva és mindig első lettem. Kezdjem előrről?
-
der_
tag
hali
minden versenyt megnyertem eddig, lenyomtam amit kell de nem enged tovább itt [link]
Valaki segítsen please..... -
ChromeX
addikt
válasz
DeltaPower #7811 üzenetére
a drag versenyek nekem is gynúsak bundaa, +súly van az autónkban, jah meg nálam a kétkeréknél az orrát súlyozzák, hogy ne emelkedjen
-
DeltaPower
addikt
tudod mi volt a durva? drageltem még anno 600 lovas kocsival, volt egy 800 lovas a csoportban. az első futamon a legeslegjobb időmnél 15 századdal jobbat ment, de nem ellenem futott, szal csak kiírta az eredményét. a másodikon és harmadikon ellenem jött, kemény 3 tizeddel megaláztam mind2szer. ott már nem tudott csalni, amikor láttam
-
iwu
addikt
válasz
DeltaPower #7809 üzenetére
de nekem is feltűnt, de ez azé már dúrvaaaaaaaaaa
-
iwu
addikt
bakter, ti jártatok úgy hogy king módban (magy mi a 3. nem tom) a bmws király lenyomásához csinálom a pályákat, van egy döntött ovál pálya, evo x el végig 330-355 km/h közt megyek, no hiba és a második körnél már fél kör hátrányom van...
-
darnellsmith
senior tag
válasz
memphis_19 #7804 üzenetére
szerintem is az lehet a gond hogy kevés rekordot döntöttél meg
-
ádyz
addikt
válasz
.:Kristian:. #7803 üzenetére
A patch miatt.
-
iwu
addikt
válasz
memphis_19 #7804 üzenetére
lehet nem döntöttél elég rekordot...ott van a követelményrendszer a pálya neve alatt
ÜdW! -
memphis_19
tag
Hali!
Nem tudja vki mért nem elérhető az autobahn pálya és az abból következők.
Már végigcsináltam az összeset de az zárt?
kb 86%-nál wok benne? -
Amur
addikt
ez a hajszakirály igen gyengén nyomta a BMW-vel,kört vertem rá az EVO-mmal...
mondjuk nem is nagy szám az a bömös,el is adom.
viszont driftre építettem egy RX-7-et,annyian mondtátok hogy a legjobb erre,ki is próbáltam,tényleg nagyon jól csúszik a járgány,nem sokkal,de azért jobb mint a silvia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest