Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
- 

marcarc senior tag Dehogynem tudna valaki dobni neked egy cd keyt. Ott van benne a cd tokjaban. Warez-ert konyvelj el egy figyelmeztetest, a kovetkezoert piheno jar. [ Módosította: tiv83us ] 
- 

darnellsmith senior tag válasz  DeltaPower

üzenetére DeltaPower

üzenetéreén pcn még nem játszottam de xboxon vmi kegyetlen jó, aki tudja próbálja ki, nem fog csalódni  
- 

DeltaPower addikt válasz  darnellsmith

üzenetére darnellsmith

üzenetéreköszi  sztem ezzel a kocsival max ha 4es cuccokkal pakolom, plusz ha lenne analóg kontroller a rajthoz. billentyűvel nem valami könnyű elkapni a legjobb fordulatot. sztem ezzel a kocsival max ha 4es cuccokkal pakolom, plusz ha lenne analóg kontroller a rajthoz. billentyűvel nem valami könnyű elkapni a legjobb fordulatot.
 Audi R8 van már valakinek? az mennyire használható?
- 

HDR renderin senior tag válasz  DeltaPower

üzenetére DeltaPower

üzenetéreha 1.0 patched van akkor ird be a titkos kodot. 
 Ezt a karrierben lévő KOD MEGADÁSA fülhöz ird be!
 És ott a titkos kod: UNLOCKALLTHINGS
 Ezután minden kocsira lesz 4-es szintű tuning cucc!meg +5 verda! 
- 

darnellsmith senior tag válasz  DeltaPower

üzenetére DeltaPower

üzenetérenemtom énmeg lant nempróbáltam 
 szerintem 1/4 mérföldön a 7.2es idő nem rossz de megy az még lejjebb is 
- 

DeltaPower addikt szasztok! 
 lehet én vagyok a béna, de lan módban csak azzal a pár szerencsétlen alap tragaccsal lehet menni, karrier kocsival nem?más: 1/4@7,2 egy ~830 lovas viperrel jó drag? szerencsés módon a 4es szintű motort a driftes rx8-ra adta, erre még csak váltót kaptam. 
- 

darnellsmith senior tag válasz  HDR renderin

üzenetére HDR renderin

üzenetéreamikor lenyomsz egy napot, és 5 közül lehetett választani ott trafáltam bele   
 amúgy mostanába a toltálkár zsetonoknak örülök a legjobban 
- 

HDR renderin senior tag válasz  darnellsmith

üzenetére darnellsmith

üzenetérenekem még nem volt ilyen esélyem!    
- 

darnellsmith senior tag nekem asszem 6.95 a legjobb időm 1/4 mérföldön a ford gt-vel   
 vicces volt néha szó szerint szétszaladnak a lovak. Xboxon szoktam játszani ha tesóm hazajön. Jobb kéz mutatóujj gáz, bal kéz nagyujj váltás, tesóm meg az úton tartja nehogy falat fogjak jameg ugye "vibrál" a kontroller, néha ki akar ugrani a kezemből úgy érzem jameg ugye "vibrál" a kontroller, néha ki akar ugrani a kezemből úgy érzem 
- 

nat senior tag válasz  darnellsmith

üzenetére darnellsmith

üzenetére  
 tényleg 2értelmű vot
 arra voltam kíváncsi hogy ti hogyan állítjátok a fokozatokat
 csak b@... a csőrömet,hogy több mint 1000 lőerős a lambóm, és 9.08 a legjobb eredményem 1/4 mérföldön 
- 

üzenetére darnellsmith

üzenetére 
- 

üzenetére darnellsmith

üzenetérea beállításoknál hogy állítotátok be a váltó fokozatait? 
- 

ChromeX addikt válasz  darnellsmith

üzenetére darnellsmith

üzenetéreazt én is észrevettem, mondjuk nekem dragre van tehát nem nagyon töröm, jah én murcit akartam először csak aztán látom 700k a zonda 300k a murci gondoltam elöbb lesz 300k mint 700, na meg nem hátrány egy zonda eladásnál is 300k körül kapnék érte abból meg kijön a murci tehát ingyéé markernél csak a zondát szabad  
- 

üzenetére darnellsmith

üzenetérepont így jártam én is csak nekem kb 30% körül, nagy mákunk volt  
- 

üzenetére darnellsmith

üzenetére  
 még egy kérdés:
 a zondát mikó adja?
- 

nat senior tag Köszi mindenkinek a válaszokat.  
- 

üzenetére HDR renderin

üzenetéreplusz szerintem a gumi égetés is javít az eredményen, valamint a jól leengedett fütőmű és a kemény gumi 
- 

HDR renderin senior tag válasz  napoleon2323

üzenetére napoleon2323

üzenetéreNem a lóerő a lényeg.... 
 Hanem a váltás meg az indulás!!!
- 

HDR renderin senior tag Az miért van hogy felrakom a patchet és amikor belépek a karrierbe akkor kilép a játékból Hibaüzenettel??    
- 

üzenetére HDR renderin

üzenetérezondát az én is tudom ajánlani, kegyetlen egy vas, én minden tuning nélkül nyomom vele, és hatásos 
- 

ChromeX addikt válasz  napoleon2323

üzenetére napoleon2323

üzenetéreaz szerintem csak az ellenfelek idejét befolyásolja , a tiedet szerintem nem, bár lehet én is raceren megyek, az jó 540HPval 
- 

nat senior tag Sziasztok. 
 Hogyan tudnék 9 mp. alatt gyorsulni 1/4 mérföldnél?(Lambo lp640 full)
 Esetleg nem valami beáll. probléma?
- 

#57018880 törölt tag Arra van valami magyarázat ,hogy a játék nem akad ,de mégis olyan érzés? (vmi elk**t effekt??) min fps : 40 avg: 60-70 ...direkt lemértem    
- 

#57018880 törölt tag válasz  HDR renderin

üzenetére HDR renderin

üzenetéreOkés ,köszi a gyors választ...  én mondtam neki ,hogy nem hiszem ,hogy érdemes csak tök szar kiábrándítani...gépcsere kéne neki is. én mondtam neki ,hogy nem hiszem ,hogy érdemes csak tök szar kiábrándítani...gépcsere kéne neki is.
- 

#57018880 törölt tag Sziaztok , báttyám nagyon rá van kattanva nfs PS-re ...szerintetek a kövi gépen érdemes egyáltalán elindítani? 
 P4 2,6ghz
 512 DDR ram 333mhz
 ati 9600 pro
 ???
 Akinek van tapasztalata ilyesmi géppel ,hogy megy és élvezhető e minimumon az írjon pls ...
- 

LJoE senior tag válasz  ChromeX

üzenetére ChromeX

üzenetéreha jól tudom ez az 1.1-es patch volt 
 új pálya volt, seat leon és road runner volt csak benne mint új autó
 és sikeresen kiölték belőle a unlockallthings és collectorsed cheatek
 minek következtében, pl. nagy bánatomra nem tudom előcsalni az NSX-et
 1.0-val működik és ott van, viszont úgy sokkal jobban szaggat a játék, mint 1.1-el
- 

fpeter07 veterán már megjelent az a pack, amibe plussz kocsik vannak?  
- 

üzenetére darnellsmith

üzenetére2 különböző felni van rajta OZ csak a színe egyforma, amúgy köszi  
- 

ChromeX addikt válasz  HDR renderin

üzenetére HDR renderin

üzenetéreköszi mindenkinek, az első légterelő az tényleg túlméretes egy kicsit valóban de amikor felraktam csak vadul nyomtam a 100%ig aztán úgy maradt  
- 

N4r4ncs aktív tag Újra megkérdezek egy tapasztalt rókát: 
 1.Létezhet-e olyan mint anno az Undergroundok korában,hogy mindegy hogy milyen autonk volt azzal az eggyel végig lehetett vinni,most az Rx8-al mindig pályarekordot döntök csak kérdés ez meddig lesz ölég ami után már ajánlatos komolyabbat venni-mondjuk egy-egy versenyhely után?!2.A leszámolás az mit jelent mikor kivan írva a versenyhelyre a graffitin,az ottani királyt kell legyőzni?- vagy külön kell kihívni 
- 

Gyusz őstag Elkezdtem a játékot és szerintem elég jó lett, igaz van visszafejlődés a szabadság és a rendőrök hiánya miatt, de az átírt irányítás és a törés nagy pozitívum. Illetve a törés annyira mégsem, olykor hihetetlen hülyeségért is Totaled az eredmény. Egész jól megy king módban minden, kivéve a drag és a top speed challenge, szóval van még hova fejlődnöm. Ja és gamepaddal játszom. 
- 

mario1111 csendes tag Üdv! Leggyengébb fokozaton nyomom a játékot de mégis elakadtam. Rio ellen kellene driftelnem a tokyo-s pályán a konténerek között. Ez a majom rendre 3400-at csinál én meg eddig a max amit tudtam 3000 volt, az is egyszer. Teljesen fullos ford gt vel megyek, minden a maxon van. Vegyek másik kocsit? Ha igen akkor mi a legjobb driftelni? Üdv: Márió 
- 

profi aktív tag Majdnem sikerült megismételnem 3x egymás után, csak annyira koncentráltam, hogy az utolsónál nekimetem a falnak   
 Itt a kép.
- 

profi aktív tag Úgy néz ki, sikerült jól beállítanom a Chargert. 
 Időnként sikerül jókor kilőnöm a nitrót + ha jól is váltok, akkor egész jót megyek a kétkerekezésnél.
 Eddigi rekordom: 1338 láb 
- 

N4r4ncs aktív tag Azokat a felszereléseket amiket nyerek,magamnak kell felrakni vagy automatikusan ráteszi az automra? 
- 

napoleon2323 tag válasz  HDR renderin

üzenetére HDR renderin

üzenetéreKöszi kipróbálom! 
- 

N4r4ncs aktív tag HI, 
 Igazán sok pénzt lehet aránylag valamilyen módon összeszedni? -vagy türelem kell hozzá-mert egy csomót jáccok de mire összegyűlik valamire kész kín-nyűg!Vagy többet kapsz ha King módban van? igaz 4%-nál járok de akkor is,ja és az normális hogy még midnig ugyanazt az autot kapom dragra(Cobalt ss vagy mi)? de akkor is,ja és az normális hogy még midnig ugyanazt az autot kapom dragra(Cobalt ss vagy mi)?
- 

Noska10 csendes tag Hello Van itt valaki? 
 Ha van segítsen!
- 

ChromeX addikt ahh a kóddal unlockoltam a versenynapokat is, mind1 nekem csak a rejtett autók kellettek volna. felnyomtam a lexust hát azt hittem gyorsabb lesz ennél  
- 

HDR renderin senior tag Carbon féle Fast and Furious 2 Mitsubishi Lancer 9:[link] 
 Carbon drift Viperrel:[link]
 Pro street kétkerekezés RX-el:[link]
 1/4 mérföldes gyorsulás:[link]
 Carbon-os Nissan 350Z ez én gyártottam:[link]
 Carbon-os RX-7 TD-s:[link]
 Carbo-os Fast and Furious 2 N. Skyline:[link]
 Carbon Mitsu. Lancer 9:[link]
 TD-s Mazda RX-7:[link]Van még de azt majd később! 
- 

LJoE senior tag válasz  HDR renderin

üzenetére HDR renderin

üzenetéreaz 1.1-es patch lehet a ludas, nálam se jó... 
- 

HDR renderin senior tag Drift: [10899] 
- 

ChromeX addikt válasz  HDR renderin

üzenetére HDR renderin

üzenetéreáhh végre ez nekem műkszik  gyorsan veszek is egy IS350et gyorsan veszek is egy IS350et
- 

smisa őstag válasz  HDR renderin

üzenetére HDR renderin

üzenetérenekem nem müködik mi lehet a gond a collectorsed se oldja.  
- 

HDR renderin senior tag válasz  napoleon2323

üzenetére napoleon2323

üzenetéreszeva! menj be a karrieredbe és ott van egy olyan hogy kod megadása,utána kérdezi hogy melyiket akarod akkor válaszd a felsőt ami a titkos kod. ODA ÍRD BE HOGY: UNLOCKALLTHINGS Ekkor kiír valamit és felunlockol 5 autót ami: AUDI RS4 
 Pontiac Soltice GXP
 Acura NSX
 Acura Integra(sima,nem a Type R)
 Lexus IS350
- 

napoleon2323 tag Sziasztok! Ismét egy kérdéssel zavarlak titeket  Hogyan lehet felszabadítani a rejtett autókat? 
- 

HDR renderin senior tag Kétkerekezés:[Ennyit csináltam]  
- 

caprine senior tag Valószínüleg sérült volt az autód és sérült autóval nem lehet indulni. Én is így jártam hirtelen földbe győkerezett a lábam amikor megláttam, hogy a kedvenc tuningolt RX-7 drift gépem sehol. Szervíz és mehet tovább. Meg lett a 100%. A sprintnél használtam trainert mert annyiszor összetöktem a technikát hogy nem bírtam anyagilag. Egy jó tanács ne vegyetek nitrot amíg tudtok anélkül is nyerni mert a gép nagyon sokat csal vele, ezt már az underground-nál is észrevettem. Amikor a Punto GT az MW-ben állandóan bealázta a 12 hengeres lambomat na meg a carrera GT-t is. Ha ti nem vesztek akkor a gép sem használ. Egy jó példa próbáljátok ki: van egy verseny ahol mindenki sárga skyline-al megy. Mentem a 2. helyen 1 kört, az elöttem lévő a megtett 1 kör alatt 3x használt nitrot a kicsapó lángcsóvák szerint, míg abból elméletileg csak 2 van, és 3 kör alatt 9x, vagyis 7 alkalomal csalt a gép. Vagy úgyan ezen versenynapon sprint/ csúcssebesség futam Skyline és Viper. Ha viperrel megyek akkor 518LE mindkét autó és álltalában a skyline-ok nyernek, ha skyline-t kérek akkor a viper továbbra is 518, de minden skyline 428LE-s lesz, na ez már pofátlanság. Sprintnél sokat csal a gép, és drag esetében is időnként elég feltünő. Megver 1 másodpercel egy olyan gép ami 200 pacival gyengébb, de amikor egymás ellen megyünk akkor meg 1-el kikap, hogy is van ez???? Dragra a GT2 a maga 1125LE-vel nagyon kafa. Kétkerékre meg valami amcsi régiség én chevelle-el toltam végig. A sprintnél az utolsó versenynapnál teljesen kibuktam, na mondom mi lesz itt a király esetében de azt az öreg csotrogányt elsőre lenyomtam. Dragnál ugyan ez, és Ryo sem volt olyan nagy falat, ha nem is elsőre de ledaráltam őt is. Kormánnyal eszméletlen a játék. Azt hogy az autók súlyát hogy tudják éreztetni nem tudom, de cefettűl érezni hogy egy 12 hengeres nehéz vasat vagy egy 4 hengeres minrakétát vezetünk, bukkanok, a rázokő, minden a helyén van. Amit nem szabad venni: golf még 600 pacival is silány, a ford GT sem az igazi, 350Z szerintem nagyon tolja a seggét de a hangja jó. Azt meg tudná nekem valaki mondani csúcssebességnél miért veszi el a gép időnént a gázt kanyarokban??? Ilyet a menetstabilizátor és a kipörgésgátló tud csinálni de ha kikapcsoltam akkor mit szívat vele???? Megyek 320-al, egy kis ív mert kb 10fok ha van és kanyarnak nem nevezhető egyszer csak visszavett 220-ra a többiek meg el mellettem, az idegeimre ment. 
- 

HDR renderin senior tag nekem kétkerekezésbe 526 métert nyomtam 
 drift:10899 pont
- 

ChromeX addikt sztem nyilván úgy érti, hogy nem a seatra nyomja, hanem az evora a seat helyett amúgy tényleg fura mondat, de mind írunk néha ilyeneket. corvett:nem tudsz választani, hogy melyikre adja, gondolom random választ egyet a gép és ennyi néha engem is szivat vele hogy arra az autómra kapom amelyiket már rég nem használom de még nem is adtam el. tudom el kéne adni a nem használt autómimat  
- 

icons addikt  Még mindig nem teljesen értem, ha azt akarod, hogy hogy a leonra nyomja, akkor nem kell a nem, ha pedig, hogy pont, hogy arra nyomja, és nem az evo-ra, akkor meg a vége nem stimmel Még mindig nem teljesen értem, ha azt akarod, hogy hogy a leonra nyomja, akkor nem kell a nem, ha pedig, hogy pont, hogy arra nyomja, és nem az evo-ra, akkor meg a vége nem stimmel . .
 Én se rád vok mérges, csak a fele hsz nem érthető, mert nem írtok helyesen, béke fehér testvérem!
- 

Amur addikt ezt észrevettem! 
 egyébként nem tudom mi bajod a mondattal,csak a hangsúlyra kell figyelni:
 ERRE nem a SEAT LEON CUPRA-ra nyomja az evom-m HELYETT...
 nyelvtudós uram,ez itt nem a kazinczy topic,játékról beszélgetünk,ha érted ok,ha nem akkor meg nem válaszolsz mert nem érted,ennyi!
 Mindez minden harag nélkül! Béke sárga testvérem,béke! 
- 

icons addikt "erre nem a seat leon cupra-ra nyomja az evo-m helyett..." 
 Tanuljatok már meg legalább írni!! Ennek a mondatnak semmi értelme sincsen... Nem hiszem, hogy nem megy egy rendes mondat összerakása...
 Ha jól értem, a Leonra nyomja, az Evo helyett... gondolom, de mindegy, nem tudsz vele mit csinálni... Ha veszel egy motort az egyikbe, azt nemtudod a másikba átrakni, itt detto ugyanez. De mindegy, hogy melyikkel nyomtad le a versenyt, a versnynapon ottlevő autóid közül bármelyikbe adhatja.
- 

Amur addikt nyertem egy 4.szintű motort,erre nem a seat leon cupra-ra nyomja az evo-m helyett... 
 az ilyet nem lehet átírni? csak arra pakolhatom amire írja? ha tudom minden típusból csak egyet tartok hogy tutti arra rakja... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

sztem ezzel a kocsival max ha 4es cuccokkal pakolom, plusz ha lenne analóg kontroller a rajthoz. billentyűvel nem valami könnyű elkapni a legjobb fordulatot.
 sztem ezzel a kocsival max ha 4es cuccokkal pakolom, plusz ha lenne analóg kontroller a rajthoz. billentyűvel nem valami könnyű elkapni a legjobb fordulatot.  

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)