- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcarc
senior tag
Dehogynem tudna valaki dobni neked egy cd keyt. Ott van benne a cd tokjaban. Warez-ert konyvelj el egy figyelmeztetest, a kovetkezoert piheno jar.
[ Módosította: tiv83us ]
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #7597 üzenetére
én pcn még nem játszottam de xboxon vmi kegyetlen jó, aki tudja próbálja ki, nem fog csalódni
-
DeltaPower
addikt
válasz
darnellsmith #7595 üzenetére
köszi
sztem ezzel a kocsival max ha 4es cuccokkal pakolom, plusz ha lenne analóg kontroller a rajthoz. billentyűvel nem valami könnyű elkapni a legjobb fordulatot.
Audi R8 van már valakinek? az mennyire használható? -
HDR renderin
senior tag
válasz
DeltaPower #7594 üzenetére
ha 1.0 patched van akkor ird be a titkos kodot.
Ezt a karrierben lévő KOD MEGADÁSA fülhöz ird be!
És ott a titkos kod: UNLOCKALLTHINGS
Ezután minden kocsira lesz 4-es szintű tuning cucc!meg +5 verda!
-
darnellsmith
senior tag
válasz
DeltaPower #7594 üzenetére
nemtom énmeg lant nempróbáltam
szerintem 1/4 mérföldön a 7.2es idő nem rossz de megy az még lejjebb is -
DeltaPower
addikt
szasztok!
lehet én vagyok a béna, de lan módban csak azzal a pár szerencsétlen alap tragaccsal lehet menni, karrier kocsival nem?más: 1/4@7,2 egy ~830 lovas viperrel jó drag? szerencsés módon a 4es szintű motort a driftes rx8-ra adta, erre még csak váltót kaptam.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #7589 üzenetére
amikor lenyomsz egy napot, és 5 közül lehetett választani ott trafáltam bele
amúgy mostanába a toltálkár zsetonoknak örülök a legjobban -
HDR renderin
senior tag
válasz
darnellsmith #7575 üzenetére
nekem még nem volt ilyen esélyem!
-
darnellsmith
senior tag
nekem asszem 6.95 a legjobb időm 1/4 mérföldön a ford gt-vel
vicces volt néha szó szerint szétszaladnak a lovak. Xboxon szoktam játszani ha tesóm hazajön. Jobb kéz mutatóujj gáz, bal kéz nagyujj váltás, tesóm meg az úton tartja nehogy falat fogjakjameg ugye "vibrál" a kontroller, néha ki akar ugrani a kezemből úgy érzem
-
nat
senior tag
válasz
darnellsmith #7585 üzenetére
tényleg 2értelmű vot
arra voltam kíváncsi hogy ti hogyan állítjátok a fokozatokat
csak b@... a csőrömet,hogy több mint 1000 lőerős a lambóm, és 9.08 a legjobb eredményem 1/4 mérföldön -
nat
senior tag
válasz
darnellsmith #7582 üzenetére
-
nat
senior tag
válasz
darnellsmith #7580 üzenetére
a beállításoknál hogy állítotátok be a váltó fokozatait?
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7578 üzenetére
azt én is észrevettem, mondjuk nekem dragre van tehát nem nagyon töröm, jah én murcit akartam először csak aztán látom 700k a zonda 300k a murci gondoltam elöbb lesz 300k mint 700, na meg nem hátrány egy zonda eladásnál is 300k körül kapnék érte abból meg kijön a murci tehát ingyéé markernél csak a zondát szabad
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7575 üzenetére
pont így jártam én is csak nekem kb 30% körül, nagy mákunk volt
-
nat
senior tag
válasz
darnellsmith #7573 üzenetére
még egy kérdés:
a zondát mikó adja? -
nat
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #7569 üzenetére
plusz szerintem a gumi égetés is javít az eredményen, valamint a jól leengedett fütőmű és a kemény gumi
-
HDR renderin
senior tag
válasz
napoleon2323 #7563 üzenetére
Nem a lóerő a lényeg....
Hanem a váltás meg az indulás!!! -
HDR renderin
senior tag
Az miért van hogy felrakom a patchet és amikor belépek a karrierbe akkor kilép a játékból Hibaüzenettel??
-
darnellsmith
senior tag
válasz
HDR renderin #7565 üzenetére
zondát az én is tudom ajánlani, kegyetlen egy vas, én minden tuning nélkül nyomom vele, és hatásos
-
ChromeX
addikt
válasz
napoleon2323 #7563 üzenetére
az szerintem csak az ellenfelek idejét befolyásolja , a tiedet szerintem nem, bár lehet én is raceren megyek, az jó 540HPval
-
nat
senior tag
Sziasztok.
Hogyan tudnék 9 mp. alatt gyorsulni 1/4 mérföldnél?(Lambo lp640 full)
Esetleg nem valami beáll. probléma? -
törölt tag
Arra van valami magyarázat ,hogy a játék nem akad ,de mégis olyan érzés? (vmi elk**t effekt??) min fps : 40 avg: 60-70 ...direkt lemértem
-
törölt tag
válasz
HDR renderin #7552 üzenetére
Okés ,köszi a gyors választ...
én mondtam neki ,hogy nem hiszem ,hogy érdemes csak tök szar kiábrándítani...gépcsere kéne neki is.
-
törölt tag
Sziaztok , báttyám nagyon rá van kattanva nfs PS-re ...szerintetek a kövi gépen érdemes egyáltalán elindítani?
P4 2,6ghz
512 DDR ram 333mhz
ati 9600 pro
???
Akinek van tapasztalata ilyesmi géppel ,hogy megy és élvezhető e minimumon az írjon pls ... -
LJoE
senior tag
válasz
ChromeX #7548 üzenetére
ha jól tudom ez az 1.1-es patch volt
új pálya volt, seat leon és road runner volt csak benne mint új autó
és sikeresen kiölték belőle a unlockallthings és collectorsed cheatek
minek következtében, pl. nagy bánatomra nem tudom előcsalni az NSX-et
1.0-val működik és ott van, viszont úgy sokkal jobban szaggat a játék, mint 1.1-el -
fpeter07
veterán
már megjelent az a pack, amibe plussz kocsik vannak?
-
ChromeX
addikt
válasz
darnellsmith #7545 üzenetére
2 különböző felni van rajta OZ csak a színe egyforma, amúgy köszi
-
ChromeX
addikt
válasz
HDR renderin #7542 üzenetére
köszi mindenkinek, az első légterelő az tényleg túlméretes egy kicsit valóban de amikor felraktam csak vadul nyomtam a 100%ig aztán úgy maradt
-
N4r4ncs
aktív tag
Újra megkérdezek egy tapasztalt rókát:
1.Létezhet-e olyan mint anno az Undergroundok korában,hogy mindegy hogy milyen autonk volt azzal az eggyel végig lehetett vinni,most az Rx8-al mindig pályarekordot döntök csak kérdés ez meddig lesz ölég ami után már ajánlatos komolyabbat venni-mondjuk egy-egy versenyhely után?!2.A leszámolás az mit jelent mikor kivan írva a versenyhelyre a graffitin,az ottani királyt kell legyőzni?- vagy külön kell kihívni
-
Gyusz
őstag
Elkezdtem a játékot és szerintem elég jó lett, igaz van visszafejlődés a szabadság és a rendőrök hiánya miatt, de az átírt irányítás és a törés nagy pozitívum. Illetve a törés annyira mégsem, olykor hihetetlen hülyeségért is Totaled az eredmény. Egész jól megy king módban minden, kivéve a drag és a top speed challenge, szóval van még hova fejlődnöm. Ja és gamepaddal játszom.
-
mario1111
csendes tag
Üdv! Leggyengébb fokozaton nyomom a játékot de mégis elakadtam. Rio ellen kellene driftelnem a tokyo-s pályán a konténerek között. Ez a majom rendre 3400-at csinál én meg eddig a max amit tudtam 3000 volt, az is egyszer. Teljesen fullos ford gt vel megyek, minden a maxon van. Vegyek másik kocsit? Ha igen akkor mi a legjobb driftelni?
Üdv: Márió
-
profi
aktív tag
Majdnem sikerült megismételnem 3x egymás után, csak annyira koncentráltam, hogy az utolsónál nekimetem a falnak
Itt a kép. -
profi
aktív tag
Úgy néz ki, sikerült jól beállítanom a Chargert.
Időnként sikerül jókor kilőnöm a nitrót + ha jól is váltok, akkor egész jót megyek a kétkerekezésnél.
Eddigi rekordom: 1338 láb -
N4r4ncs
aktív tag
Azokat a felszereléseket amiket nyerek,magamnak kell felrakni vagy automatikusan ráteszi az automra?
-
napoleon2323
tag
válasz
HDR renderin #7512 üzenetére
Köszi kipróbálom!
-
N4r4ncs
aktív tag
HI,
Igazán sok pénzt lehet aránylag valamilyen módon összeszedni? -vagy türelem kell hozzá-mert egy csomót jáccok de mire összegyűlik valamire kész kín-nyűg!Vagy többet kapsz ha King módban van? igaz 4%-nál járokde akkor is,ja és az normális hogy még midnig ugyanazt az autot kapom dragra(Cobalt ss vagy mi)?
-
Noska10
csendes tag
Hello
Van itt valaki?
Ha van segítsen! -
ChromeX
addikt
ahh a kóddal unlockoltam a versenynapokat is, mind1 nekem csak a rejtett autók kellettek volna. felnyomtam a lexust hát azt hittem gyorsabb lesz ennél
-
HDR renderin
senior tag
Carbon féle Fast and Furious 2 Mitsubishi Lancer 9:[link]
Carbon drift Viperrel:[link]
Pro street kétkerekezés RX-el:[link]
1/4 mérföldes gyorsulás:[link]
Carbon-os Nissan 350Z ez én gyártottam:[link]
Carbon-os RX-7 TD-s:[link]
Carbo-os Fast and Furious 2 N. Skyline:[link]
Carbon Mitsu. Lancer 9:[link]
TD-s Mazda RX-7:[link]Van még de azt majd később!
-
LJoE
senior tag
válasz
HDR renderin #7516 üzenetére
az 1.1-es patch lehet a ludas, nálam se jó...
-
HDR renderin
senior tag
Drift: [10899]
-
ChromeX
addikt
válasz
áhh végre ez nekem műkszik
gyorsan veszek is egy IS350et
-
smisa
őstag
válasz
nekem nem müködik mi lehet a gond a collectorsed se oldja.
-
HDR renderin
senior tag
válasz
napoleon2323 #7510 üzenetére
szeva!
menj be a karrieredbe és ott van egy olyan hogy kod megadása,utána kérdezi hogy melyiket akarod akkor válaszd a felsőt ami a titkos kod.
ODA ÍRD BE HOGY: UNLOCKALLTHINGS
Ekkor kiír valamit és felunlockol 5 autót ami: AUDI RS4
Pontiac Soltice GXP
Acura NSX
Acura Integra(sima,nem a Type R)
Lexus IS350 -
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Ismét egy kérdéssel zavarlak titeket
Hogyan lehet felszabadítani a rejtett autókat?
-
HDR renderin
senior tag
Kétkerekezés:[Ennyit csináltam]
-
caprine
senior tag
Valószínüleg sérült volt az autód és sérült autóval nem lehet indulni. Én is így jártam hirtelen földbe győkerezett a lábam amikor megláttam, hogy a kedvenc tuningolt RX-7 drift gépem sehol. Szervíz és mehet tovább.
Meg lett a 100%. A sprintnél használtam trainert mert annyiszor összetöktem a technikát hogy nem bírtam anyagilag.
Egy jó tanács ne vegyetek nitrot amíg tudtok anélkül is nyerni mert a gép nagyon sokat csal vele, ezt már az underground-nál is észrevettem. Amikor a Punto GT az MW-ben állandóan bealázta a 12 hengeres lambomat na meg a carrera GT-t is. Ha ti nem vesztek akkor a gép sem használ.
Egy jó példa próbáljátok ki: van egy verseny ahol mindenki sárga skyline-al megy. Mentem a 2. helyen 1 kört, az elöttem lévő a megtett 1 kör alatt 3x használt nitrot a kicsapó lángcsóvák szerint, míg abból elméletileg csak 2 van, és 3 kör alatt 9x, vagyis 7 alkalomal csalt a gép. Vagy úgyan ezen versenynapon sprint/ csúcssebesség futam Skyline és Viper. Ha viperrel megyek akkor 518LE mindkét autó és álltalában a skyline-ok nyernek, ha skyline-t kérek akkor a viper továbbra is 518, de minden skyline 428LE-s lesz, na ez már pofátlanság.
Sprintnél sokat csal a gép, és drag esetében is időnként elég feltünő. Megver 1 másodpercel egy olyan gép ami 200 pacival gyengébb, de amikor egymás ellen megyünk akkor meg 1-el kikap, hogy is van ez???? Dragra a GT2 a maga 1125LE-vel nagyon kafa. Kétkerékre meg valami amcsi régiség én chevelle-el toltam végig.
A sprintnél az utolsó versenynapnál teljesen kibuktam, na mondom mi lesz itt a király esetében de azt az öreg csotrogányt elsőre lenyomtam. Dragnál ugyan ez, és Ryo sem volt olyan nagy falat, ha nem is elsőre de ledaráltam őt is.
Kormánnyal eszméletlen a játék. Azt hogy az autók súlyát hogy tudják éreztetni nem tudom, de cefettűl érezni hogy egy 12 hengeres nehéz vasat vagy egy 4 hengeres minrakétát vezetünk, bukkanok, a rázokő, minden a helyén van.
Amit nem szabad venni: golf még 600 pacival is silány, a ford GT sem az igazi, 350Z szerintem nagyon tolja a seggét de a hangja jó.
Azt meg tudná nekem valaki mondani csúcssebességnél miért veszi el a gép időnént a gázt kanyarokban??? Ilyet a menetstabilizátor és a kipörgésgátló tud csinálni de ha kikapcsoltam akkor mit szívat vele???? Megyek 320-al, egy kis ív mert kb 10fok ha van és kanyarnak nem nevezhető egyszer csak visszavett 220-ra a többiek meg el mellettem, az idegeimre ment.
-
HDR renderin
senior tag
nekem kétkerekezésbe 526 métert nyomtam
drift:10899 pont -
ChromeX
addikt
sztem nyilván úgy érti, hogy nem a seatra nyomja, hanem az evora a seat helyett amúgy tényleg fura mondat, de mind írunk néha ilyeneket.
corvett:nem tudsz választani, hogy melyikre adja, gondolom random választ egyet a gép és ennyi néha engem is szivat vele hogy arra az autómra kapom amelyiket már rég nem használom de még nem is adtam el. tudom el kéne adni a nem használt autómimat
-
icons
addikt
Még mindig nem teljesen értem, ha azt akarod, hogy hogy a leonra nyomja, akkor nem kell a nem, ha pedig, hogy pont, hogy arra nyomja, és nem az evo-ra, akkor meg a vége nem stimmel
.
Én se rád vok mérges, csak a fele hsz nem érthető, mert nem írtok helyesen, béke fehér testvérem! -
Amur
addikt
ezt észrevettem!
egyébként nem tudom mi bajod a mondattal,csak a hangsúlyra kell figyelni:
ERRE nem a SEAT LEON CUPRA-ra nyomja az evom-m HELYETT...
nyelvtudós uram,ez itt nem a kazinczy topic,játékról beszélgetünk,ha érted ok,ha nem akkor meg nem válaszolsz mert nem érted,ennyi!
Mindez minden harag nélkül! Béke sárga testvérem,béke! -
icons
addikt
"erre nem a seat leon cupra-ra nyomja az evo-m helyett..."
Tanuljatok már meg legalább írni!! Ennek a mondatnak semmi értelme sincsen... Nem hiszem, hogy nem megy egy rendes mondat összerakása...
Ha jól értem, a Leonra nyomja, az Evo helyett... gondolom, de mindegy, nem tudsz vele mit csinálni... Ha veszel egy motort az egyikbe, azt nemtudod a másikba átrakni, itt detto ugyanez. De mindegy, hogy melyikkel nyomtad le a versenyt, a versnynapon ottlevő autóid közül bármelyikbe adhatja. -
Amur
addikt
nyertem egy 4.szintű motort,erre nem a seat leon cupra-ra nyomja az evo-m helyett...
az ilyet nem lehet átírni? csak arra pakolhatom amire írja? ha tudom minden típusból csak egyet tartok hogy tutti arra rakja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest