Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
lehet elkezdem ujra, igaz tom nem tok street king lenni,de azé 86%ig volt párjó verseny.
A silviat, eclipset, integrat...ki akarom próbálni.Amugy a +15 kocsit hogy kapod meg legaálisan?vagyis tréner nélkül?..valaki próbálta már?sikerült?...és ezeket karreirben lehet megvenni?vagy hogy?
-
Sam8888
tag
válasz
Sirandrish #6286 üzenetére
Ha leköröznéd őket, akkor eltűnnének!
(#6294) _stick_
Sector Shootoutra, meg gripre egyáltalán a Corolla GTS (AE86) a legjobb. Persze a végefelé már érdemes lecserélni, de én a végén még mindig könnyen nyerem a sector shootoutokat vele. (Az erősebb autóknál gyorsabban fogynak a pontok!!!!! Ezért volt olyan, hogy sector shout-ban pagani zonda-val leköröztem mindenkit és mégis 3.ik lettem csak O.o)
-
Sam8888
tag
válasz
7Heads Drago #6278 üzenetére
Nem új, de értelmes: Live For Speed, rFactor, GTR1-2, TOCA, Richard Burns Rally (R.I.P.). Ha ezeken kívül tud még valaki valami jót, akkor írja meg.
-
ádyz
addikt
válasz
Raider 01 #6290 üzenetére
Ebben mi olyan nehéz?
Hozz létre egy file-t nfsps_hu.reg néven!
Másold bele ezt:
REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="HU"Aztán indítsd ezt el, hogy hozzáadja a regisztrációs adatbázishoz
és magyar lett/lesz.Ha kell, elküldöm e-mail-ben a fájlt.
-
_stick_
őstag
Tegnap megtaláltam a tökéletes autót grip-re. Ford GT
Eddig lambo volt és rengeteget szaroztam a sector shotout-al, úgy fordult, mint egy kétuszályos komp
Megvettem a GT-t. Gyorsabb, fordulásban messze jobb, mint a lambo. Minden grip-et, track record-dal nyerek.
A lambo-t meg száműztem a sprintekre, oda úgysem kell a jó fordulás -
spyduck
nagyúr
válasz
7Heads Drago #6278 üzenetére
Várd meg a Flat Out 3-at szerintem nagyon fog ütni!
-
Raider 01
aktív tag
Üdv mindednkinek.Lenne egy kérdésem.Hogy tudom magyarosítani a prostreetet.Lehet csak bamba vagyok,de nem tom.
Előre is thx a válaszokat!
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub #6285 üzenetére
és egy olyan pályán ahl egy kör 40sec ott hogy menekülnél el a zsaruk elől?
-
hector faub
csendes tag
válasz
Sirandrish #6284 üzenetére
még az is jobb lenne
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub #6283 üzenetére
mivel nincs város...vagy a versenypályán üldöznének?
-
hector faub
csendes tag
nagyon jó a pro strret de nincsenek benne zsaruk és ez egy kicsit ront rajta
-
ádyz
addikt
válasz
Interceptor #6271 üzenetére
A kormány rendesen kalibrálva van vagy eggyáltalán kalibráltad??
Nekem is kalibrálni kell, hogy működjön. -
Babetta-X
senior tag
Szevasztok! A gépem egy 3000+ 1024MB ram, de csak egy radeon 9200SE jutott videókártyának. A játékkal az a gond, hogy mikor beinditanám, akkor nem látni kiírást meg képet, csak ilyen nagy plecsniket aztán rögtön ki is lép, valami videós hibára utalva..kevés lenne neki a kártya?
-
spyduck
nagyúr
Én hihetetlen módon vártam ezt a játékot! Kipróbáltam a demó-t és olvastam a HSZ-at ezért okos leszek és nem esek a ti hibátokba! El se kezdem a játékot
-
george11
addikt
válasz
Interceptor #6271 üzenetére
Anno egy kollégám szívott ilyennel, de nem emlékszem, hogy mi volt a megoldás(a játék nem NFS volt).
Esetleg nem lehet, hogy a holtjáték van 0-ra véve a kormánynál? -
Skipp
senior tag
Hát úgy annyira nem izgatta a fantáziám...
Nálam még a jó dolgok überelik a szarokat (ezért egész jóság eddig), pedig van belőle bőséggel, de lehet, hogy a második showdownra delete lesz.Igazából ami a legnagyobb nyűgöm, hogy olyan érzésem van mint UG2-ben az URL racekkel. Szép meg jó, de amikor ötödszörre megyek egy pályán kezdem megunni.
Meg marhajól ki lett találva, hogy übertuning, de akkor sem nem akarok külön drift, grip meg ki tudja milyen kocsit...
-
Skipp
senior tag
Újjje Rájenkúper! Junóhím? Hízdökámbkekking! Ohohohoóóó jeee kamon kúúúp! Jeee pusit kúúp! Rájenkúperómájgád!
Végre nekiálltam.
Egész jóság eddig.
Újjje Rájenkúper! Junóhím? Hízdökámbkekking! Ohohohoóóó jeee kamon kúúúp! Jeee pusit kúúp! Rájenkúperómájgád!
-
Sam8888
tag
A drift mód ponthogy a legrosszabb a prostreetben! Undorító, ahogy nyúlik a kocsi, olyan mintha rágógumiból lenne a kerék meg az út is!!
Epekedve vártam már, hogy mikor érek el az első drift módig és majdnem sírvafakadtam amikor odaértem
Ezt a játékot nagyon elbénázta az EA. A legjobb NFS meg az underground2... Nem csoda, hogy még mindig csinálnak vele bajnokságokat. Az ug2 meg azért lett jó, mert az ug 1. része után megkérdezték a játékosokat, hogy mi lenne jó/mi kellene a játékba, mi változzon és mi nem!!!! Az ug2 utáni nfs-ek szinte mind csak összedobott gammák... -
Soak
veterán
Aki lexusozni akar az használja a COLLECTORSED& kodot
-
kroky3
tag
Atis kártyákkal szokott ilyen driver gond lenni. Van amikor manuálisan kell telepíteni ill. megmutatni neki az illesztőprogramott,hogy melyiket telepítse használja.De inkább érdeklődj a kártyád topikjába, ott többet tudnak mondani!
(#6250) ToBeY: Tedd bele egy kupa nitrohígítóba ,hátha feloldódik.
Ha nem tudod megcsinálni a 10 rekordot akkor a királyt se fogod tudni lenyomni4
-
ToBeY
nagyúr
ÉS arra van valami módszer,(cheat) hogy ne keljen 10sprint recordot csinálnom hogy feloldódjon a sprintkirály?
-
Atmo
senior tag
-
DigitXT
félisten
válasz
.:Kristian:. #6228 üzenetére
de akkor elveszik az összes cucc az autóról
Egyébként ez valójában nem igaz, csak leveszi a tuningcuccokat!
Viszont a tulajdonodban maradnak (OWNED), és visszarakhatod őket. -
ToBeY
nagyúr
Véletlen eladtam a drift király kocsiját,le lehet valamilyen módon mégegszer nyomni?
Az egész játék újrakzedése nélkűl -
realm15
tag
A mód váltásra márt rájöttem!
és meik joh hajsza auto? -
realm15
tag
hol lehet választani?
-
realm15
tag
Jah és nekem cobalt ss em van.. és ezáltal azzal csak gyorsulni lehet ??
nem tudok vele hajszázni semmi kép?
-
realm15
tag
ó rájöttem...lefele vagy felfele kel nyomni..köszike
Jah és nekem cobalt ss em van.. és ezáltal azzal csak gyorsulni lehet ??
nem tudok vele hajszázni semmi kép?
-
realm15
tag
válasz
.:Kristian:. #6225 üzenetére
de nincs több...
-
realm15
tag
Hello!
Kérem valakI SEGíTSEN!
Megcsináltam az első kihivást 31000 pontal!De ezután nem tudom hogy mit kel csinálni!Kérem valaki segitsen!előre is köszi -
-
Atmo
senior tag
Ja ésd a poén, hogy még a vonalsimítás sincs bekapcsolva a kép is fakó, pedig minden full-ra van állítva. Haveromnál gyönyörűen megy.
-
Atmo
senior tag
6400+ Black Edition cpu, m2n32-SLI Deluxe lap, 2x1GB OCZ Platinum, 700W FSP, 2x250GB WD Raid Edition RAID0, szóval kizárt, hogy egyéb gond lenne. OS: Server 2003 Ent. x64 Edition SP2 (munkaállomássá alakítva, directx, full hw támogatás...stb)
Ebből kiindulva kissé rejtélyes, hogy mi lehet a gond... -
Fel
addikt
Hali!
2900Pro-val tökéletesen kellene mennie.. nekem is az van, alap órajeleken, mindent maximumra állítva sincs semmi akadás.
Valszeg nem a vga-val lesz a gond. Írhatnál még mi van ezen kívül a gépedben (cpu, ram). Esetleg nem fut vmi a háttérben ami sok erőforrást kajál? Vírus? Oprendszer Vista vagy XP? -
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Van most egy új vga a gépemben, HD 2900Pro, amivel a gém sokkal lassabb és akadozik mint állít, mint a 7900GS karimmal. Már minden opciót kipróbáltam, catalyst eltáv, install, de nem javult a helyzet. Ezzel a kártyával tökéletesen kéne, hogy menjen a játék. Mi lehet a gond?
thx
-
george11
addikt
válasz
Interceptor #6198 üzenetére
Jól értem, hogy akkor dugtad rá a kormányt, mikor már futott a game?
Nálam fura módon megy billentyűvel, gamepaddal, és kormánnyal is -
kroky3
tag
Hozzáfogtam lenyomni Ryot.1. versenynap:
(speed versenyek,gyorsulás kétkerekezés)
2.versenynap:hajszaverseny:Drift:
pár óra mulva(10-15 próbálkozás után)
És nem akarok senkit elszomorítani mindez mégegyszer megismétlődik. Végeredmény:
Röviden ennyi Remélem mindenki érti!
Bocsi, hogy ennyi helyet foglaltam! -
realm15
tag
Hello!
Légyszives segitsetek!
Az első kihivásnál vagyok.. most kezdtem a játékot és nem tudom h lehetne összeszedni 19200 pontot! Kérem valaki segitsen ebbe!köszönöm -
ToBeY
nagyúr
Légyszi valaki mondja meg hogy itt milyen rekordra gondol?! Mert az egész játék folyamán jóval többet csináltam 10nél.
kep: -
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #6206 üzenetére
höhö
-
ádyz
addikt
Alig várom már hogy kipróbálhassam, nagyon felpörgettetek a sok képpel és eredménnyel.
mod.:és amikor majd játszok vele, akkor jön majd a döbbenés, hogy milyen kaki.
-
adalbert1
veterán
válasz
Csapi007 #6203 üzenetére
Mondjuk először ez a rész se tetszett, de azután szépen lassan megkedveltem... A carbon meg tényleg a legalja volt az egész nfs-nek, kellett egy kis frissítés...
Viszont a játék még legnehezebb fokozaton se igazán nehéz (összes segítség kikapcsolva), kivéve azokat a versenyeket, ahol ugyanolyan autóval kell menni, ott mocskos módon meg tud verni néha a gép. -
adalbert1
veterán
Tömören a véleményem: jó... Végre már nem ezt a street racing szart erőltetik, a carbon nagyon unalmas volt, talán az underground 1 volt jó (akkor még újdonság volt), meg a most wanted az üldözések miatt...
Jó hogy vannak törések, de sokkal jobban is kidolgozhatták volna, mondjuk akkor kíváncsi lennék, hogy mi lenne a gépigénye...Ami tetszik, hogy ha bármilyen pénzhiányban szenvedsz, akkor elég újra dominatedre megcsinálni párszor valamelyik jobban fizető race dayt, és egyből tele lehet lenni újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Genius SW 5.1 Home Theater
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Godox - TT685S
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest