Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
Kormánnyal egész jól látszható.
De: Sima Race Day-ben semmi probléma, de Careerban úgyraindul a gép, de csak ha kormánnyal tolom. ( Logitech MOMO ) -
realm15
tag
hello!
nekem a köv gépem elsz hétvégén összerakva!szerintetek jol fog rajta futni?:
proci: Intel core 2 dou 2,2Ghz E4500
alap: Msi Neo p35
ram: 2*1 giga kingmax 800 Mhz
vga: Gigabyte 8800 GTS -
Csapi007
veterán
Vki mondta hogy az RX7 szar driftre de szerintem nagyon jó.
Milyen grip kocsikkal mentek a végén?
-
Unbaised-Ben
senior tag
De egyébként tök egyszerű 4-es elején nyomsz egy nitrót és Kész is a 439méter
-
Soak
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5187 üzenetére
hahh, nem 439m?
-
Csapi007
veterán
Oké, kösz.
-
Csapi007
veterán
Hello
Lehet egy tervrajzot két módra használni? Illetve ugyanazt a kocsit másik tervrajzal egy másik módra? -
Integrator
aktív tag
Skacok, aki játszik attól kérdezem: Nem tom már hanyadik versenynél tartok, de a Grip gépem, Nissan 240SX már nem tudja tartani a lépést, annak ellenére, hogy minden Stage 3 (Nemhiába 250 km/h-nál már nem megy többet a gép). A sima Grip, ill. Grip Classokat még meg-meg nyerem, de a Time Attack és az amikor a pálya 4 részre van osztva, az már nem megy. Próbáltam már a Nissan Sylvia (S15)-t, Nissan 350Z-t, de olyan szinten irányírhatatlanok, hogy az hihetetlen. Hiába megy 280 fölött egyenesben, mikor a kanyarokat nem tudja venni. Épp ezért kérdem, hogy ki mit ajánl? Vegyek valami 4 kerekes dögöt? Megéri? Csak mert nem akarok kisérletezni, mivel a pénz csak fogy, csak fogy, csak fogy...
Plusz:
A Body Kit-eket melyik versenytípusra hogyan érdemes beállítani? Dragnál gondolom egyértelműen, hogy minél több G legyen. Na de a többinél? -
hát gyerekek kipróbáltam a játékot, túl vagyok az első 2 pályán eddíg kínszenvedés volt, mintha nem is nfs-t játszottam volna, azért még próbálkozom kicsit, hátha javul a dolog, hanem, akkor uninstall oszt jóvan
-
dragonfx
veterán
a gép adta 518 lovas viper...ott a skyline a nyerő azt is választottam utána most közel 800lovas. Alancer evot eladtam mert állandóan felborult
pedig 560as volt az is. De választ kaptma igena vipernek kabnyarban angyon esika s ebbessége egy lóxar..sklyine még gyorsul is.
Mit állítsak hogy mikor fékezek akkor ne csusszon tovább a gumin az autó hanem megálljon mint a beton?
a lancerrel és a skylinennal is ugyaneza próblémám..fékezek de emgy tovább pedig level 3as afékje
Azé nem tom néha olyna bixbax pályákon 3e-t összeszed agép driftbe..tuti csal
Amugy az 240sx már 466 lovas és 11.88 az 1/2es eredményem
..ez mennyire jó?
..a supra ocska dragban.
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #5138 üzenetére
Feltetted már? Van vmi különbség?
Amúgy igen 384.zip volt nekem is.
-
Kartács
aktív tag
Kérdés: az elektronikákat hol lehet kikapcsolni (ha kilehet) olvastam több helyen hogy ABS meg ez a TS vagy miket (km órán) kilehet kapcsolni... gondlom van hogy jobb vagy ezekkel nem kell foglalkozni?
-
dragonfx
veterán
Nehéz baxki ez az NFS
Sokat szívok baxxus azonos verdával megyünk 2 nitrot ellövök és 8. vagyok az első sebbességmérő pontnál..pedig ők látom nem nirteoznak.ez hol fer agép részéről?..meg ezta catch up dolgot már elfelejthetnék
..mondjuk erre panaszkodott mindneki évek óta túl könnyü 1 nap alatt meg lehet cisnálni..na most feladtáka leckét mindnekinek, ezért nem tetszik gondolom sokaknak mert nehéz vagyis nem is nehéz csak nem az eddigiekhez alakul ezért furcsa.
Aviper egy trágya autó nem ér semmit
Én még az e92öt, paganit, lambot, meg a 2 skyline-t fogom megvenni, többi nem érdekel, mert avgy irányíthatatlan avgy gyenge.pl:impreza, eclipse-t valaki próbálta?
szerintema törés igenis jól van megcisnálva..jó persze 5 szalto után egy vaddarabnak kéne csak maradnia tény mega kerék nem törik ki dekifelé tud állni bőven..high grafikán nézzétek a törést.
-
knifemaster
tag
Valaki segítsen nekem,mert lassan parókét kell vennem..
Nemigazán megy a kétkerekezés.. 300 lábnál nem tudok többet csinálni,a csúszkákat a tuningban úgy rángatom már mint diszkós a fédert de nincs nyerő kombináció.. -
szacsee
nagyúr
Ne álmodj róla, max a Colin-ban és a Flatout-ban.
Kicsit javítottak rajta, de sztem nagyjából ua. mint a demóban.
Nem tudom pontosan hol, mikor olvastam róla, de ez rémlik:
EA: Nem csináltuk meg a belső nézetet (kormányos), mivel a törésmodellre koncentráltunk.
Hát igen sem belső nézet, sem törésmodell.
Igaz mit várjon az ember, ha a sofőr teste csak mell felett van megcsinálva, alatta az ülés látszik.
A másik borultam már át autóval a valóságban úgy, hogy a kerekeire állt vissza, és lábán el tudtam vele menni a szerelőhöz (kis sebességgel padkán elakadtunk a zúzós járgánnyal, amivel haverokkal a határban rally-ztunk).
A törésmodell csapnivaló, pl egyszer nekimész a villanyoszlopnak pl 150-el akkor Totaled, máskor nekihajtottam, mert benéztem egy kanyart és medium sérüléssel mehettem tovább (kb 250-el téptem neki speed challenge alatt).
Na részemről ennyi a negatív hsz nem akarok olyan lenni, mint egyesek 100-200 hsz ezelött, hogy magukat ismételték és csak fikázták a játékot. -
edgR
őstag
teljesben ki lehet torni mondjuk az auto kereket, vagy ugyanaz a horzsolos, zuzudasos esetleg horpadasos moka, mint a demoban
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Sirandrish #5127 üzenetére
Nem vettem meg és nem is fogom, mert sikerült megcsinálni, h. menjen.
De egy fos ez a játék, törlöm is le! -
smisa
őstag
Valaki írta, hogy kapott egy autót (Zonda) vagy ingyen volt neki, azt mért kapta mit kell csinálni?
Valami extrát add ha levered valamelyik királyt
-
szacsee
nagyúr
A tuning GTO-t fényévekkel megelőzi Drift-ben a BMW ahogy adják.
A mésik Grip-hez (magyarul hajsza), milyen kocsit javasoltok?
Nemtom: A bömössel most mentem egy rövid pályán 6K-t, de hát még nincs kimax-olva, és elég rövid pálya volt. Grat, a 11K már szép! -
-Nemtom-
őstag
én 409-et is mentem 2 keréken
drift kinek h. megy? nekem eddig 11k a max
-
depmod
aktív tag
Én csak annyit írnék ide, hogy szerintem az NFS sorozatból ez a legszarabb, kivéve az NFSMW-t. Fizika nuku, lökött Amcsi kölköknek készült múltjából élő EA játék.
Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel -
Integrator
aktív tag
A Body Kit-eket melyik versenytípusra hogyan érdemes beállítani? Dragnál gondolom egyértelműen, hogy minél több G legyen. Na de a többinél?
-
Zin
őstag
kb 10%-nal jarok, a csillag utani resz.
Szal eleg sok kocsit megad.gyorsulasba mindig kikapok a kis 163LE-s honda-mmal..mit csinaljak?
Penzem meg alig van mert a javitasra elmegy.Hajsza egy 700 lovas evo, de hiaba nyerek, minden penzem elmegy javitasra.Gyorsulason meg kikapok, mert gyonge a kocsi.Es nem lesz zöld a rész amit megcsinaltam. -
smisa
őstag
Sziasztok!
Én 30 % járok a kezdeti 240sx-ből érdemes Drag autót csinálni nekem csak 194HP !!! és 9sec ill 14.96sec a rekordom. A kapott 350Z pedig eddig mindent megnyert, igaz már az uthenger hátsókereket is elforgatja 140-ig. Ja és van 900k-m milyen autót érdemes kétkerekezésre választani?
-
Tomate
veterán
NFS Pro Street-tel játszok és és 1 óra játék után némely futam betöltésénél, elmegy a kép, és nem válaszol a gép. A monitor pedig keresi az Analog vagy Digitális jelet, de semmi. Ezt már eljátszotta vagy 3x nem ugyan ott. Csak a reset segít. Más játéknál nincs ilyen problémám. Mi lehet a gond?
Mosmár 1 óra se kell neki
2 futam és összeesik az egész. Visszavettem a processzort és a vga-t is alapra de semmi változás
-
Frenky89
addikt
hotfix vagy nem hotfix, nekem teljesen mindegy, de jobban megy tőle a game és kész; amúgyis késő van már
-
Orc
senior tag
Háát, az elöbb töröltem le a játékot a gépemről. Olyan szinten el lett rontva, pedig adtam neki sok esélyt, hogy megkedvelhessem. A menü átláthatatlan igénytelen fos. Az ellenfelek nyomik, az játékélmény egyik eddigi nfs szintjét sem éri el. Az nfs2-től kezdve mindet végigjátszottam, sőt van amelyikkel évekig lanon is nyomtam(high stakes,porsche unleashead). A Carbonnál már húztam a fogam, de reméltem, hogy majd ez jobb lesz, hát nem... A TDU például egy 3 generációval jobb játék(grafikát leszámítva) szerintem.
ui.: amitől falra másztam: kormánnyal drag előtti gumimelegítés, ekkor a pedál csak hátrány,
nem úgy reagál, mint minden más versenyen, a valóságról meg ne is beszéljünk. -
Frenky89
addikt
ATI-soknak ajánlom a 7.11-es drivert. Nekem elmúlt töle az a minimális akadás is ami volt.
Ez az RX-7 a legjobb speed challange-re kimaxolva, áhh nagyon dúrva. 500 méter után leszabályzásig forog a motor és 330-cal megyek végig a pályán.
Mondjuk driftre is egy alap RX-7-et használok. Tök felesleges jobb, amíg az ellenfelek 1500 én pedig 4-5000 pontokat megyek.
-
Integrator
aktív tag
A Body Kit-eket melyik versenytípusra hogyan érdemes beállítani? Dragnál gondolom egyértelműen, hogy minél több G legyen. Na de a többinél?
-
mazda626
addikt
-
greatchaos
addikt
már a demo elkeserített, így nem is nézem meg a véglegeset... mindne évben egyre ratyibb (sajnos) - ill a magas gépigény még többeket elriaszt
-
mazda626
addikt
Nagyon álalt a játék!!!
Ráéreztem!
Ha nem érzitek a kocsi irányítását, azonnal menjetetk a garázsba, és találjátok ki a számotokra legmegfelelőbb FELFÜGGESZTÉS beállításokat!!! Hatalmas. Előbb belőttem, kezdtem ráérezni, kis kézi és scattantam is a falon egy nagyot. De nagyon jól rajta tudom tartani az ívet. le van totál ültetve, merevítők középtűjon, visszarugás merev, lengéscsillapítók lágyak, így ha kézivel nyomtatom a kanyart, mikor visszaállol rendes ívre nem tolja ki az elejét, inkább a fara tör ki.
Sérülések tényleg jól megérződnek. Leberetváltam a jobb oldalt, és ott érezhetően húzott rendesen, meg balkanyarnál nem nagyon akart kanyarodni. -
DewiL
senior tag
válasz
Joe bácsi #5113 üzenetére
igen akinek gondja van a legális dolgokkal!
ez a fórum nem arról szól hogy a pisti barátom le torrentezte a nííídfósíídet de ez a szar nem megy és ti akik "bújátok a gépet" modjátok már meg hogy krekkeljem mert béna vagyok ehhez isTESSÉK BE MENNI A BOLTBA ÉS MEG VENNI A JÁTÉKOT EREDETIBEN !
és ha továbbra sem megy keress meg egy moderátort a problémáddal ő majd biztos segít
kérem kapcsolja ki!
-
-Nemtom-
őstag
válasz
Joe bácsi #5113 üzenetére
"Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában; -
-Nemtom-
őstag
válasz
Joe bácsi #5111 üzenetére
nekem van, olvasd el az alapelveket. itt nincs w4r3z
-
Joe bácsi
őstag
Nem igaz, h. senkinek semmi ötlete nincs!
Mindegyikőtök nagy játék mániás és szgép bújós és semmi használhatód nem tudtok mondani!? -
DewiL
senior tag
válasz
s7evcsenko #5108 üzenetére
igen mint írtam én is pont így jártam a 240sx-el nagyon jó autó volt valamiből már stage4 is volt benne de mind hiába nagyon sok versenyen már esélyem sem volt ezért eladtam...
a drag meg egy külön téma... -
Kasza08
őstag
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
hossszú #5093 üzenetére
Válasz mindenkinek:
Soak: Hát elkelne a segítség, különben nem fejlesztem fel a játék miatt a gépem
(8800GT), ha ilyen fekál marad.Manitou: A menüvel még elvolnék, bár télleg elég összevissza. Ha ennyi baja lenne egy játéknak örömömben elmennék virágot szedni. Már a demo alatt is hülyítette a billentyűzetemet.
Slayer006: lehet, hogy nem túl sok memóriával rendelkezem (1,5 giga), de az legalább túlvan a lélektani 1 gigás határon. Felismerem, ha egy játék akad, ha meg szaggat - arra ott van szoftveres úton a FRAPS, hardveres úton meg marad a NASA kerítése (egy klasszikus görög vers jutott róla eszembe: Farbatosz - Oszlopok. Bemegyek a boltba, oszt' lopok.) Ramot biztos veszek a gépembe, de szerintem nem fogja a problémámat orvosolni (ha a Krízis eldöccen rajta, akkor egy ProStreet-nek is el kell).
mazda626: háát, helyettem ne fékezzen már mindenféle computer. Az rendben van, hogy be kell kapcsolni a kipörgésgátlót, billyentyűzetről, de azt már nem tolerálom, ha beragad a kanyarba a kocsi.
hosszú: Sajnos ilyeténmódon nem fogok eljutni az 1000 lóerős kocsikhoz, mert még egy Golf TFsi 200 lóereje is kétvállra fekteti a tudományomat.
-
Joe bácsi
őstag
Miért van az, h. nem tudom a Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni oda ahova a gépre telepítette a játékot? És onnan nem is lehet törölni semmit, csak a Vezérlőpult/Programok eltávolításával. Azt írja ki amúgy, h. azért nem lehet másolni, mert vagy írásvédett vagy egy másik progi használja vagy vhol fut.
De NEM fut sehol a háttérben és nem használja semelyik progi.
Vírus nincs a gépen, mert 4 víruskeresőt lefutattam és van egy állandó is és persze tűzfal.
HELP!!!!
Még mindig senki??
Semmi ötlet? -
Frenky89
addikt
ki tudja merre vannak a react-os matricák?
-
DewiL
senior tag
válasz
Integrator #5101 üzenetére
én az rx7-et nézetm ki mert énis pont ugyan így jártam holanp kis is próbálom remélem az lesz a befutó mivel a mostani EVO X nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket
-
DewiL
senior tag
válasz
s7evcsenko #5100 üzenetére
Alias menu (angol verzió)
-
Integrator
aktív tag
Skacok, aki játszik attól kérdezem: Nem tom már hanyadik versenynél tartok, de a Grip gépem, Nissan 240SX már nem tudja tartani a lépést, annak ellenére, hogy minden Stage 3 (Nemhiába 250 km/h-nál már nem megy többet a gép). A sima Grip, ill. Grip Classokat még meg-meg nyerem, de a Time Attack és az amikor a pálya 4 részre van osztva, az már nem megy. Próbáltam már a Nissan Sylvia (S15)-t, Nissan 350Z-t, de olyan szinten irányírhatatlanok, hogy az hihetetlen. Hiába megy 280 fölött egyenesben, mikor a kanyarokat nem tudja venni. Épp ezért kérdem, hogy ki mit ajánl? Vegyek valami 4 kerekes dögöt? Megéri? Csak mert nem akarok kisérletezni, mivel a pénz csak fogy, csak fogy, csak fogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest