- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_stick_
őstag
Jó reggelt!
Már csak a Sprint király és Ryo van hátra. Nissan GT-R-el csinálom a gripeket, de igencsak kevés... Mire érdemes lecserélnem? Lambo, vagy porsche??? -
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #5792 üzenetére
nah miaz mégis csak megteteszett ez a sz*r játék?
mert amikor néhány ezer hozzászólással ezelőtt kijött a teljes nagyon sz*r volt
nah de nem kötözködöm...
onnan tudod hogy készvan egy versenynap hogy a grafitis térképen bezöldül amire pedig mhetsz az fehére amire pedig nem az szürke
ami pedig a "pipákat" illeti...
egy verseny napnak általában 2része van
1. x ezer pontszám után meg nyerted a verseny napot júhhéé választhatsz egy jutalom kártyát DE
2. és ez a lényed el kell érni a Dominated pontszámot ahhoz hogy igazán teljesítsd a napot és akkor juhhé megint válaszhatsz egy kártyát és KÉSZ nyudodtan kiléphetsz ugyan kiírja hogy "jaj vigyázz mert elveszik az összes pontod ha kilépsz" nah ezzel nem kell foglalkozni ha már zöld a korona azaz Dominated státuszban van a nap
ha kilépsz akkor a grafitis mapon ez a nap bezöldül és néhány szürke fehérré válik és ezekre tudsz menni tovább.
Bármelyik verseny napot akárhányszor újra játszhatod és ha egyszer már domináltál rajta nem veszik el semmi csak javítani tusz az eredményeden és pénzt gyűjteni meg kártyákat
a kártyákat alatt levő cuccok pl 4.szintű motor nem kerül fel egyből a kocsira azt neked kell felrakni az autóra a garázsbanszerintem nem egy bonyolult játék főleg hogy magyarra is át lehet tenni a nyelvet
-
ktg3
őstag
válasz
DigitXT #5795 üzenetére
king módban is egy célegyenesben voltunk csak én 1 körrel előbb!
baromi nagy cheates a gép és ez már már undorító kategóriába megy...
a speed-es szál ott a végén a speed king előtt akkora gány h el sem hiszem
nem hiszem el hogy az 1. helyen haladó átlag 370et megy szélárnyék nélkül...és undorító h sem maxra tuningolt murcival sem gtvel nem lehet utólérni őket..
ezek után meg a king az fél percet kap..vicc az egész..
a grip is akkor a cheat..
ford gt-n minden level 4es kb engine turbo gumik ...
de a shootoutos versenyen egyenesben illetve egy elnyújtott íves kanyarban nem megyek 370 alá és mégis 50 ponttal kikapok a mérőpontnál...
ford gt-- power lvl 4 (kb 3/4ig) traction lvl4 (3/4) aero lvl 4 (kb max)meg így poénból visszaugrottam azokra a racedayekre amit így a 2. showdown előtt kihagytam..
poénból... ---- itt is pofátlan cheat fogadott.... alig tudtam nyerni.. vicc
tanulság---ne vegyél jó autót mert lecheatel úgy is..
és pl a gripes kingnek level 2es a power az autóján... hát ez mi?
az 1. részben jobb autóm voltbillentyűzettel king modban az irányítás szar főleg speeden nagy sebességnél..
pl tdu-t nagyon lehet tolni billzettel de ezt...egyébként élvezetes volt odáig a játék amíg nem kezdődtek ezek a monoton kingverős racek..
showdown king meg vagy 3 versenyben totaled olta magát így marha nehéz volt megveni
-
george11
addikt
válasz
Ha egy versenynap készen van, akkor az a térképen zöld(sárga
) színnel van jelölve, ami még nincs kész, az szürke.
A cuccokat, amiket nyersz nem épül be az autóba, hanem a versenynap után neked kell a garázsba feltenni a vasra.
A magyarosítást meg írták már előttem. -
slayer006
addikt
válasz
[link]
egyébként a visszaolvasás a barátod -
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5790 üzenetére
nem magyar..hogy is lehet magyarositani?
Amugy egy kérdéssel kevesebb így viszont az pl érdekelne hogy honnan tudm a mapon hogy mi van kész? mivel már mondtam hogy ha belépek akkor sincs kipipálva..lehet azt tudni valahgy hogy mi van kész és mi nem?
A tunning merre található?
AMit nyerek amikor lehet választani 5-6 akármi közül az belekerül egyből a koicsba vagy bele kell rakni? -
válasz
Sirandrish #5789 üzenetére
Amúgy kocsit a garázs feletti mezőre kattintva tudsz vásárolni!
Ha nem magyar Nálad, akkor nem tudom hogy írják, ha magyar, akkor meg egyértelmű! -
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5788 üzenetére
megjavitottam...nah ezt megnézem
-
válasz
Sirandrish #5787 üzenetére
Meg kell javítani a verdát...
Sérülten nem lehet versenyezni... -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #5786 üzenetére
Nah ilyenkor senki sincs itt?
AMugy egyenlőre elég jónak néz ki..már amennyire jó lehet egy NFS...
Ezt most kb ugy értem hogy nem egy világrengető élmény de unalomüzésnek tökéletes... -
Sirandrish
legenda
ez most hogy van?
Megcsinálk egy verseny napot ..azt ahol 2 körverseny és két drag van..azthiszem az első...és nemtudok mit csinálni..balra jobbra se tudok menni mert valami olyasmit ir hgy nincs a griphez verdám?
de a garázsba a Nissanra amit kapok az meg grip..vagyis azt irja rá...aztán ha lementem és belépek megint arra a napra akkor nincs kipipálva semmi..ujra kell kezdeni...kétszer csináltam már meg de ha visszamegyek akkor ujra kell.Most ez hogy van? kocsit nem találtam hogy valahol is lehetne venni...
-
icons
addikt
Mit tudnék levenni, hogy élvezhető maradjon a játék grafikája, és ne nagyon akadjon? Tudom, hogy necces, hogy elindul, de sztem lehetne vmit faragni rajta.
(gép az adatlapomon) -
dragonfx
veterán
74%nál vok
Ryo legyőzésén kívül drag és driftkirály vok.A sprinthez vezető 1 verseny hiányzik, szerintme fog is örökké....kiritkán alulian könnyü volt a drift és a drag sima ügy..aláztam őket..nem lehetne sprintre átutalni 20e-t mondjuk
....mert az már gáz ha 6futamos a nap és 3 futammal lenyomom
..amugy 7.28 és 11.58 az időim, szükségtelen jobb verdára költeni ezzel is lazán nyersz...
Viszont kimura drift rx7ét átraktam sprintre..és láss csodát neki mindne level 4 benne
..mekkora oltás már segítség és még így is gyenguska..viszont így az rx7 közel 800paccantó lett és 394nél szabáélyoz ugy gyorsul 300 felett mint 0-100ra...tán apró reménysugár asprinten próbálkozok, ezzela csúcsebb futamokon behozom tán amásik elmaradását
A drag mustangot azonnal eladtam...minek...
Már csak a hajszakirály van kiwi vok mit tud van 2 verdám 800+ lóval (evo10 és skyline gtr)...csak elég...Amugy a r34skyline nagyon jó hajszára cak irtó jó beállítás kell hozzá...
Ha mindne kötél szakad kipróbálóm a porschét sprintre....
-
Sirandrish
legenda
válasz
s7evcsenko #5781 üzenetére
akkor már legalább ketten vagyunk
-
-
littleNorbi
aktív tag
Egy verseny napon, minden versenyen 1. lettem, de mégse tudtam lenyomni a napot. Miért van ez?
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #5777 üzenetére
Ha megcsináltad az első versenynapot, utána!
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #5775 üzenetére
Fijjjam, csak nyomd a gázt, hogy szakaggyon ki azzaja!
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish #5772 üzenetére
Ezt nem eteted meg velem.
Méghogy Vista alatt nem akad? Most komolyan?Bár engem annyira nem zavar, úgyhogy marad a jó kis XP-m.
-
DewiL
senior tag
-
Sirandrish
legenda
nah felraktam egy Vistát...ezzel már nem akad ugyhogy megskubizm
-
lúzer
veterán
válasz
.:Kristian:. #5769 üzenetére
Azzal együtt 6k
-
Elmör
őstag
válasz
Zsolti0609 #5768 üzenetére
Ha megnyerted azt a napot teljesen (dominated) akkor adni fog újabb versenynapokat. Ki kell lépni arról a versenynapról (leave raceday) és meg fogod látni, hogy vannak oldalágak fent és lent, ahova mehetsz versenyezni. Ennyi.
-
Zsolti0609
tag
Hello!Az elején vagyok és nem tok mit csinálni a játékba !Rá megyek a versenyzésre és van az elején négy verseny azokat már 15 szötr megcsináltam és nem tudok előre lépni a jáékban!Mit kell csinálni?
-
lúzer
veterán
Hol lehet megvenni olcsón?
12-ért hülye lennék megvenni.
Ebay-on van 6k körül, rendeljek onnan? -
Ghard
őstag
Van már megoldás a szaggatásra, vagy ti nem vettétek észre?(arra gondolok mikor megy a game 80fpssel de közben szaggat, mintha mindíg töltene vmit)
-
RazoR_45
tag
Nekem eddig 1/4 mérföldben egy Viper SRT-vel 7.08-at menni ugy hogy köböö 387km/h-.val értem be
de nemtudom 7 alá szerintem nem lehet menni
ha csak nincs olyan nitród ami végig müködik
-
Elmör
őstag
válasz
SacRiFicE #5754 üzenetére
Helló!
Bár én ennyire még nem járok elöl a játékban, de tippet adhatok: Driftre RX7-est használok és eddig nyertem minden versenyt. A lényeg, hogy a motorhoz nem kell nyúlni, csak az irányíthatósághoz. Azaz a futóművet, gumikat, fékeket vedd meg 3-as szintre, esetleg a kocsi karosszériáját csináld meg jó leszorítóerőre, de mást nem kell tuningolni, mert akkor túl sok lesz az erő és nem lehet majd irányítani. A legnagyobb szívás nekem mindig akkor volt, amikor a gép adott autót (lásd Pontiac vs. G35 vagy a Bömös vs. Supra és a Viper), mert amíg az RX7-est tudod irányítani nagyon zsírul a 260-300 lóval, addig ezek a 400-500 lovas szörnyek csak zúzásra alkalmasak.
Addig jutottam el, hogy már elérhető 2 vagy 3 King ellenfél, de a Superpromonál megakadtam, amikor a gép adja a Vipert és a Skyline-t. Egyszerűen mindig 1-2K pont választ el a Dominálástól. Hihetetlen. Persze lehet visszaveszek a King módból és máris meglesz, de idegesít, hogy eddig nem volt gondom, ment simán és erre itt meg csak szenvedek.
Grip autóm egy Skyline. Itt azért hozzá kell nyúlni a motorhoz, de azt vettem észre, hogy 600 lóerő felett már iszonyúan irányíthatatlan. Egyedül abban a versenyben tudtam jól használni, amikor egy Nascar féle körpálya volt és ott tényleg lehet menni 400 körül. Egyébként így is halálra izgultam, mert jött mögöttem egy Evo és állandóan elé kellett kerülnöm, hogy ne mehessen el.
Ja és akkor nyertem asszem 4-es szintű nitrót! Lehet másból is nyerni 4-es szintet???
Nagyot néztem, amikor kiírta, a nyereménynél, hogy 4-es szint, mert alapból ezt nem lehet venni. Márpedig, ha van ilyen futóműből meg gumiból, akkor biztosan jobban lehet majd irányítani a kocsit.
A gép által adott kocsikat eladtam, mert ugyebár azokat nem lehet fejleszeni és néha adott egy-egy szintnövelőt, de nem segített sokat.
Na, megyek, megpróbálom a Superpromot.
-
SacRiFicE
csendes tag
válasz
s7evcsenko #5755 üzenetére
Sprintre láttam az ajánlást, de így ok, megnézzük grip-re is.
Ezek a magyar kifejezések még szokatlanok. -
válasz
SacRiFicE #5754 üzenetére
Csak egy kicsit kellene visszaolvasnod, és látnád a sprint megoldását!
Lamborghini Murciélago LP640 full tuning!
Sprintre és csúcssebességre is tökéletes!
A Zonda a lehető legrosszabb választás! Rosszabb, mint a Porsche!
Én egész idáig Porsche fan voltam, de ha ennek a játéknak van egy kis realitás alapja, akkor átpártolok a Lamborghini-hez!
Na nem mint ha valaha is lesz annyi pénzem, hogy vegyek egyet! -
SacRiFicE
csendes tag
Ahoj,
Íme a tapasztalat a ProStreet-ről:
Drag:
Sikerült 1/4 mérföldes drag-ben valakinek 7 alá mennie?
Eddig 7.01 a legjobbam az új corvette fullra tunningolt változatával és némi motor hangolással. Ugyanígy kérdés, hogy 1/2-en megvan-e valakinek a 10 alatti idő?
Ugyanezzel az autóval 10.31-ig jutottam, de oda asszem hosszabb váltó kellene, mert 404-nél többet nem megy a kocsi és a végén csak "gurulok".Wheelie:
A Drag-es kocsi teljesen jó ide is, nem mentem ilyet sokat: 410 m eddig a legjobb, biztos lehet jobbat is.Grip:
Keresem az "ultimate grip car"-t!
Próbáltam már a Porsche GT2-est, de nem jött be, hiába hangoltam rajta, kevés volt.
A Ford GT is kevés Ryo ellen, Nissan GT-R és Proto szintén nem jött be.
Valaki talált már nagyon tapadó és jól forduló autót, ami persze megy mint az állat?
Az új EVO-val kísérletezek legközelebb, de ha az se jobb, akkor Pagani Zonda és reménykedek, hogy az már használható lesz.Driftelni nem tudok, ahogy esik úgy puffanok a gumifalban egy alap Infiniti-vel.
// Eddig sikerült skipp-elni ezeket a versenyeket, de majd megtanulom ezt is.Speed challenge/Top speed:
Porsche 911 Turbo és GT2 elég jó ide, de "drafting" miatt ezek mindig szoros versenyek.Üdv,
Sac -
-
Atlantis
veterán
Kis kozmetika, takarítás. Kéretik a warez mellőzése.
-
dragonfx
veterán
áhh én a sprintkirályt hagyom nem ér meg ennyi idegeskedést.
-
edgR
őstag
válasz
s7evcsenko #5738 üzenetére
vettem egy gt2-t. felnyomtam, belottem, kiprobaltam, oke. de van 2 kibaszott palya, amin a budos eletben nem mentem meg vegig. namarmost: megnyertem vmi versenyt a vegefele, kihivhattam rio-t. speed challenge. bukott, elsore. halisten, 40-nel vegigmentem, nyertem. wheelie: vegig ketkerekeztem a palyat, a 200labjaval nem sok vizet zavart. speed run: bukott, nyertem (szinten vegigsetaltam a palyan). drag: par mp-cel vertem. utolso verseny: 25ticket-em van, ami fullra javitja a kocsit. _MIND_ elment. ha bukott, mentem 40-nel, a cel elott volt vmi feltegla vagy nemtom mi a palya kozepen, de szinte ugrott egyet a kocsi. a sik aszfalton.. mar a dvd szettores is megfordult a fejemben. demoban siman nyertem, kocsi beallitas jo. egyszeruen elegem van abbol, hogy ha jol mennek, akkor meg kozbe szol vmelyik buzi ellenfel, vagy kibaszott uthiba. lassan meg nem lehet menni, a budos eletben nem nyerne ugy az ember..
-
matthew1
csendes tag
ez a játék a mindenidők legrosszabb játékai topikba való
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Ezt én is aláírom....ma vettem egy Murciélago-t....csoda.....nagyon stabil és emellet gyorsis....750ezret kiadni egy Zontáért nem egy főnyeremény úgygondolom...
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
priusz
aktív tag
válasz
Biztos jó. Kicsit előbb is írhattad volna, mert elherdáltam egy csomó lét minden vacak kocsira
Más: Azt tudja valaki hogy ha mondjuk sprintbe megyek egy tuningolt porsche-val ami képes 330-al is menni miért dolbálja vissza a sebességet 220-ra (tiltó táblát nem láttam)
Tempomat? -
-
edgR
őstag
fobe lonem aki kitalalta a speed challenge-et. a driften meg a dragen kivuli modokhoz gyakorlatilag hozza sem nyulok, jobb a bekesseg..
-
*Z/\ck*
aktív tag
miért változott meg az irányítás az elődökhöz képest.
????ááááá
up a topicnak
-
-
eastsider
nagyúr
Hy szerintetek milyen autókat érdemes venni a különböző versenyekre?
most van egy impreza gripre, ez elég jó, egy M3 E46 speedre, egy corolla driftre, egy rx8 dragra, de ez már nagyon nem jó
ez helyett mit ajánlatok?
jah egy supram van kéznél, meg egy viper amit nyertem
-
dragonfx
veterán
válasz
s7evcsenko #5723 üzenetére
Ryo verdája lancer evo 10
.. a 9 az elöző széria de az ütősebb szerintem.
Baxxus elkezdtem ezt a sprint királyhoz vezető utat elsőt lenyomtam simán, de a másodikba baxxus 1000-1050 lovas murcival meg zondával indula gép...
Ja és megkaptam a 4. szintü meghajtás csomagot a nissan gt-r-re immár 671 lovas -
Dj.Mike
senior tag
hali nem tudja valaki hogy hogyan lehet felhasználni azokat a jutalmakat amiket kapok? mikor például rekordot döntök akkor szoktam kapni
-
válasz
-Nemtom- #5696 üzenetére
Köszi!!
Ugyan a nyert RX-7-et eladtam, de vettem egyet, feltuningoltam, és nyertem!
Viszont az a gáz, hogy 2900 ponttal nyertem, Rionak meg kb 2500 volt!
Amíg jobb autóm volt, Ő is jobbakat ment, min. 3200-at!
Nem tudom azt észrevettétek-e, hogy Rio Lancer Evolution IX-je összkerék hajtású, ami elvileg nem jó driftre!!!Vagy ki-be lehet kapcsolni az elő hajtást??
Minden más versenyt (leszámítva a kétkerekezést és a driftet) a Lamborghini Murciélago LP640-el nyertem meg!
Valaki itt lehurrogta a Lambót, de szerintem ez a legjobb sprintre, csúcssebességre és hajszára.....
Ettől függetlenűl, szerintem iszonyatosan félresikerült ez a játék!!! -
COSMIC
csendes tag
válasz
RazoR_45 #5720 üzenetére
configom: abit AN-7 alaplap,AMD AthlonXP 2600+ ,barton
MSI 6600GT 128Mb, X-Fi Elite pro, 400+120 Gb winch. , 1G RAM, dual DDR.jó, tudom ,nem egy atomerőmű, de szerintem mennie kell simán.
( Carbon, Most Wanted , full-maxon, teljesen simán megy. )vitality crack?
segíts kérlek jobban, nem tudom mire gondolsz. zöld vagyok ?
-
slayer006
addikt
na végre
done -
COSMIC
csendes tag
miért lehet az hogy ha elinditom a ProStreetet, ujraindul a gép....?
és utána kiirja: a rendszer sulyos hiba után állt helyre.
a demo sem ment, de az legalább bejött... :S
ha valaki tud valami infot, az köszi !
[ Módosította: Atlantis ]
-
RazoR_45
tag
válasz
Unbaised-Ben #5715 üzenetére
Én Ryo-t letudtam egy Viperrel nyomni mondjuk a motorja 785LE volt és 4.es szintű de jól ment a picike rendesen otthagytam
-
dragonfx
veterán
Na végre legyőztem Ryo-t
800lovasra piszkáltam fel az evo 10et.
skyline r34 gtr-rel vertem meg...beállítással király.
Az első drift votl csak irtó nehéz végre egyszer hibázott 3evel megvertem..érdekes a második driftet megcsináltam 5xörre....az valós pontszám volt....szektorosba 3447-0lett javamra a hajszába meg kapott 12secet....Kár azért az 1 futamot mert piszok benehezíti a dolgot, már már fel akartam adni.
Most jöhet a másik 4 királyság,gondolom az se lesz könnyü, pláne a sprint.
Most a nissan GTR-relnyomoma sprintet egész jó rá..de ezta catch uppot kinyírhatná az EA egy patchhel..ilyne nincs hogy 365el leszabályzon mek..és elhuz mellettem az elelnfélmint a huzat.....meg 200 méterről már szélbe vagy hát vicces.
Szélárnyákba nem szabad gázt nyomni csak szaggatottan mnert ugy nem csuszol ki annyiszor.
A drift e46ot felpiszkáltam 700lóra..miután megkaptam az 4. szintü kompit rá. A dragos 240sxre is kaptam azót amég1 4es szintüt... a meghajtás csomagot a gumin kívül....
A sprintesre kéne level 4 nitró meg felfüggesztés
Remélemmihamarabb befejezema fennmaradót utána törlés egy darabig nem veszem elő a dvd-t. -
RazoR_45
tag
válasz
Unbaised-Ben #5712 üzenetére
Szép jó kis kocsik egyébként nálam a HAjszás kocsi egy EVO
poontosan ha jóltom a 10-es vagy a 9-es
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
D.Zsolti
csendes tag
Sziasztok!
Ha quick matchet akarok választani akkor miért akar kapcsolódni ea szerverre??
Nélküle nem lehet???
köszi a helpet! -
bergusz
tag
Halihó!!
Skacok, érdemes felrakni a játszót, vagy sem. Az nfs-ek sorában 10-es listán hanyast adnátok neki?
Üdv bergusz
-
RazoR_45
tag
én is teganp óta végigvittem a játékot de azért újrakezdem
-
mazda626
addikt
Driftre AE86-ot használok. Házha valakinek segít:
Guminyomást csökkentettem, így valamivel jobb a tapadásom, a kerékdőlés enyhény pozítív, kormányreakció gyors, turbó alsó tartománytól kezdve nyom, vége maxon van, hasmagasság teljesen lennt, rugók visszarugása majdnem teljesen merev, csillapodás és a többi lágy fele, elsők lágyabbak, hátsók keményebbek mindkét értéken, tehát visszarugás és csillapítás is.
Kanyar előtt kanyar ívével ellentétes irányba húzok, majd átcsapom kéivel az ellentétes irányba, az autó fara szépen megindul, gáz és végig is csúszok szépen az íven, ellenkormányzok végig, gáz is végig, de nem sodródok, másik kanyarba átvezetve megint megcsinálom, át a másik irányba, kézi, gáz, és csúszok. Még arra nem jöttem rá, hogy egy szépen bevehető kanyarkombináció után következő erős ívű kanyart hogyan tudnék szépen bevenni, ha előtte fékezek, akkor lecsúszok az ívről. Ezt kell még kisakkozni. -
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Már a kormányos topikban is feltettem, de itt is megemlítem, hátha tud valaki segíteni, elvégre biztos sokan játsszátok ezt a játékot kormánnyal..
Szóval, adott a Pro Street, és próbálok életet lehelni bele egy Logitech Vibration Feedback Wheel-lel, nem sok sikerrel.
A Logitech Profiler-en keresztül (Report Combined Pedals kikapcsolva), és anélkül is próbáltam, de hasztalan. Látja a kormányt, a gombokat érzékeli, volt hogy mondjuk a bal-jobb kanyarodást sikerült beállítani, vagy külön mondjuk a gázt, de úgy, hogy minden egyszerre működjön, még nem jött össze.
Nyílván én követek el valami hibát, de nem tudok rájönni. Jelenleg ott tartok, hogy elindítom a játékot, és egyszerűen az axis-okat nem érzékeli. A gombokat viszont hozzá tudom rendelni a megfelelő helyekre, a de a bal-jobb, gáz-fék sehogy sem jön össze.
Kérlek, segítsetek!!!
-
szinesz.bob
senior tag
válasz
s7evcsenko #5695 üzenetére
Versenymap hosszu egyene utánna bal kanyar? Nitro 120 felett drift indul +250 mire leérsz 1000 felett vagy jobb majd bal kanyar és egyenes 3-5000. a vége pedig már csak laza csúszás......
A pálya széles! Én is szenvedtem vele picit,de az indulásnál sokat tudsz hozni utánna pedig már menni fog!
-
dinka.86
aktív tag
Hát nem tudom ki-hogy van vele,de sztem ez borzalmasan gyenge játék...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest