Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
válasz
farkasember
üzenetére
Te ezt most komolyan élvezed..?? miért jársz ide ha nem tudsz felnőni a feladathoz h normális keretek közt véleményt nyílváníts.???!!! Már rég bannolni kellett volna....
-
m0h0senator
őstag
Srácok vmi jó drift verdát ajánljatok nekem mert a kapott gto-m háát nem vmi jó v csak nem tok összebarátkozni vele..

-
m0h0senator
őstag
Ma versenyeztem egy Lexus IS350 ellen. Azt hittem rosszul látok
. Kerestem a carlotban de nem találtam. Az extra 16 kocsi között sincs..de a gép meg versenyzett vele...olyat szeretnék én is a játékban

-
m0h0senator
őstag
Srácok ezt már láttátok..??? Előlehet hozni a Bugatti Veyron-t az Nfs-ben, meg még 15 kocsit. Bár mindenki csak saját felelősségére cselekedjen..
[link] -
m0h0senator
őstag
Hát lássuk. Meg kéne piszkálni a motort. Az engine résznél az első csúszkát maxra a nitro hamar töltsön újra és nagy legyen a "löket". aztán a turbo első csúszkát hagyd középen max 1et jobbra aztán az alatta lévőt meg elég magasra rakd (azért ne teljesen maxra mert ott nem váltassz..(nem optimális)) a fékekkel ne foglalkozz (úgyse fékezel) váltóhoz én nem nagyon nyúltam. a felfüggesztést vedd alacsonyra a has magasságot a gumik nyomásást elől magasra hátul a közép értéknél kicsit puhábra (jobban fog tapadni) nagyábból ennyi jutott eszembe.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nissan Gt-R nekem nagyon bevállt mondjuk st4es gumikkal..ha jól emléxem..[link]
-
m0h0senator
őstag
Pár kép
Gt-R
gt500
nyomtam neki ahogy kifér
rx-7 adatlap
ciki
Amúgy a drag king autója "csak" 530 lóerős volt.

-
m0h0senator
őstag
Itt 1 kép szerintem jól néz ki szerintetek..??
-
m0h0senator
őstag
Kaptok Tőlem is!!
Camaro
m3 tetej rx7 cicávalén szív[/L] -
m0h0senator
őstag
nV alatt ki milyen driverrel játszik..? Nekem az a problémám h néha játék közben hibás textúrák jelennek meg..(értsd ez alatt..: b@szott nagy vmilyen színű "papírlap" a pályán amin nem látsz át, minntha fal lenne ott) amugy megy 60 fps-sel minden maximumon..

-
m0h0senator
őstag
Szerintem ne a demo alapján ítéljétek meg!!! Ahoz képest amit ott mutattak tényleg 1 szar, de amit a teljes nyújt az teljesen más mintha a demo nem is Pro street lett volna... A törések jobbak, irányítás!! szerintem szokni kell kicsit simulatorosabb lett habár én mindent kikapcsoltam..(abs, tc stb..) Szerintem töröljétek le a demot mert az nem ér semmit és tegyétek fel a teljest...peace
-
m0h0senator
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Igaz elég gány szegényke ahogy kinéz!
De tuti h m3 mégpedig a legújabb 2008-as.[link] -
m0h0senator
őstag
válasz
venember83
üzenetére
m3as Bmw
-
m0h0senator
őstag
Ha még vki nem tudná nov 14 a bolti megjelenés!!! Amcsiban, nálunk lehet h +1 hét.
-
m0h0senator
őstag
Milyen vicces! Lefuttattam a tesztet és majdnem jó minden kivéve h vista az ajánlott hozzá

-
m0h0senator
őstag
válasz
Buldozer99
üzenetére
Én is ill Mi is akarjuk!!!
-
m0h0senator
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Pedig már nagyon kéne

-
m0h0senator
őstag
Pontossan erről van szó!!!

Max kapunk xp alá 1 dx9 exe-t.
És akor (minnt a lost planetnél) mindenki eldönti h melyik módban szeretne játszani...Sztem azért a füst elég realisztikus...
[Szerkesztve] -
m0h0senator
őstag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Mért..?
Lassan 2 éve dolgoznak rajta..igen a carbon csalódás volt de talán azért mert erre fektették a nagyobb hangsúlyt.. -
m0h0senator
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért majd kíváncsi lennék a véleményedre ha megjelenik a game...

Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
aminek 11es felniei vannak elől..drag miatt..