Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DewiL
senior tag
válasz
Sirandrish #4699 üzenetére
te még nem
-
DewiL
senior tag
úgy látszik én is öregnek számítok mivel már az NFS1 óta midegyikkel játsztottam kivéve a 5 mert az nagyon nem tetszett, személyes kedvenceim a 2SE és a 3 az újakank (undergorundtól) tényleg más a feelingje de manapság melyik játéknak van olyan feelingje mint régen nagyon kevésnek
de térjünk vissza a ps-hez a grafika szerintem elég jó (én 1650*1050 2xAA high beállítások mellett játszom) a menu designja valóban nem a legjobb de gondolom a fiatalságot (15éves korosztály) célozza meg. Az első néhány perc játék után nekem is az volt a véleményem mi ez a sz*r?! de gondoltam adjunk egy esélyt szerencsétlennek és minél többet játszottam vele annál jobban tetszett! (most a react team session-nál járok abból is már a teteje kész van) az pedig hogy mennyire bonyolult mindenki maga döntse el (hisz valakinek már a pacman is bonyolult) szerintem egyáltalán nem az! Az pedig megint csak hülyeség felhozni a játék ellen hogy a fizika milyen szar meg távol áll a realitástól... stb persze hisz ez arcade játék nem szimulátor akinek ez nem tetszik üljön be az autójába és hajrá vagy szerezzen egy szimulátor játékot!
egy szó mint száz a játék nem olyan sz*r mint amilyennek először tűnik -
Muréna
őstag
Nemtudom mér, de nekem tetszik a game, irányítása kicsit érdekes az előző nfs-ekhez képest de tűrhető, a kocsi grafikája sztem iszonyatszép lett
menü kezelése valóban kissé boynolultra sikeredett, de türhető -
Thomas1
addikt
Nos kipróbáltam én is ezt a gamet.
Bár ne tettem volna...Én is az első NFS-től kezdve szerettem őket, nekem a 4 jött be a legjobban. Az 5 csak a Porsche-k miatt nem lett a legjobb, mert nem annyira szeretem őket.
A 6-ban eltűnt a belső nézet, de még élvezhető volt.
Aztán jöttek az UG-ok, a 2-t legalább 3-4x végignyomtam, és az 1 is jó volt, de már nem NFS feeling volt.
Most Wanted-et kb. a feléig vittem, és iszonyúan meguntam, Carbon kb. 10 perc játék után ment a kukába. Ez már csak 7-8 percet kapott. Valami borzalom, de tényleg. Egyszerűen nem is tudom, hogy valakinek ebben mi tetszik. A hangok, a fizika, a mozgás, a törésmoddelről már ne is beszéljünk. Ha törésről van szó, akkor ennél még a Colin2 is sokkal jobb, egy Flatout-ról nem is beszélve, vagy esetleg Dirt-ről.TDU-t 2x vittem végig, szebb grafika, jobb autók, kidolgozásról, és autózási élményről ne is beszéljünk. Oldalra-keresztbe megeszi az az 1 játék az utolsó 3 NFS-t.
Az EA pedig ezt megeteti a néppel, mert NFS, meg tuning, és a sok kis 13-14 éves, aki életében nem vezetett még autót, megválasztja az év autós játékának a végén.Egy szó, mint száz, azt hittem, hogy az EA nem tudja a Carbon-t alulmúlni, de ahogy látom/tapasztalom, bőségesen sikerült neki.
Értékelésem : egy gyenge 2-es a 10-ből, de ez már csak tényleg a régi NFS név miatt. -
Bencus88
nagyúr
Osztálytársam győzkdött, hogy jó az nfs meg megszerzi mondom jó???azt mondta jah.Mondom játszottáll a demoval?nem feleli, mondom tedd fel és utánna mond ugyanezt
-
válasz
zsoltee10 #4690 üzenetére
Te nem lehetsz öreg,mert akkor én is az vagyok
Egyébként én csak azt nem értem, hogy anno a porsche részben volt normális fizikája az autóknak, akkor azt, hogy sikerült a MW szintjére lesüllyeszteni? :S Egyébként az újak közül szerinem az UG2 volt az ami a legnormálisabb volt. Bár a teljest még mindíg nem próbáltam ki, félek előtte inkább nyúzom a TDUt az új gépemen
-
zsoltee10
addikt
Nem is tudom, egyáltalán van-e értelme leírnom, mert úgyse érdekel senkit, de leírom.
Én a NFS sorozatot a legelejétől kezdve nyomon követem (igen, öreg vagyok), és fantasztikus volt vele játszani. Az ugrás az NFS2 Se-vel kezdődött, ami már támogatta a 3d gyorsító kártyákat (összesen egy volt, a Voodoo - hová lett a világ dicsősége..). Fantasztikus grafika, magával ragadó játékélmény.
NFS3 óriási előrelépés volt. Grafika és játékélmény terén is. Sok-sok plusz autót vittem be ajátékba, még osztott képernyővel is játszottunk öcsémmel. Megvettem az akkor méregdrága Microsoft ffb-s kormányt is.
NFS4 újabb grafikai csoda, és törnek az autók!! Rettenetesen nagy élmény, bő egy lapáttal rátett az előző részre. Bajnokság, tuning, csodálatos tájak, minden, ami kell.
NFS5, a Porsche történelem. Azt hittem a 4. résznél, hogy ezt már nem lehet fokozni. Lehet, nem is kicsit. Hihetetlenül jó volt végigjátszani a Porsche történelmét.
Aztán vége lett mindennek.NFS6, azt sem tudom, hogy miről szólt. Eltűnt a belső nézet, ami azóta sincs. Eltűnt az a játékélmény, ami azóta sincs, és már nem is lesz. Eladtam a kormányt.
Aztán jött az Underground. Fast and Furious fíling, király grafika, tuning, város (amit hiányoltam az előző részekből), minden passzolt, őrülten jó volt vele játszani, de mégsem éreztem azt, mint anno. Tetszettek az új játékmódok, de a vége felé már unalmas volt, ráadásul utáltam a sötétet, és végül nem is játszottam végig. A második rész már nem fogott meg, inkább csak frissítés volt, úgy érzem.
Most Wanted sem kötött le, és a Carbont se játszottam végig, talán a feléig se jutottam.
Most meg itt van ez. Megnéztem a demo-t, és siralmas. Elmúlt a sorozat dicsősége, az EA a régi sorozat hirnevét felhasználva kasszíroz, de nincs már érték a név mögött.
A Need For Speed nevet már nem érdemli meg a játék. Szomorú vagyok, de ez van. Nosztalgiával gondolok vissza a régi részekre, amikor a Test Drive még kispályás volt, pedig korábban kezdett, és 286-os gépen rengeteget játszottam is az első 3 résszel.
Talán egyszer megint lesz igazi Need Fors Speed. Addig meg az élet megy tovább.... -
dragonfx
veterán
Hát baxxus tényleg hosszú még mindig a battle machinetól most indultam csak lefelé.
-A drag szeritnme eltalált csak egy idő után könnyü rá kell érezni ennyi
-a kocsi módosítása másik féle versenyre örültség tényleg...vesztezs sokat de megmarad mindne csak leveszi róla de megvan véve csak fel kell helyezni szal időhuzás+más design kell más módra..mondjuk ez nem rossz ez utobbi
-kocsit hogy lehet venni?hol?nyerni?
-a pénz elég szükős de ki lehet jönni sok javító karit kell nyerni
-uncis télleg hogy eggyen belül ua.pálya van cska fordítva meg a időpontos stb versenyke ua.n zajlanak csak más acél
-mindne kocsi felfüggesztése gyárilag egy fos..azt rakjatok bele mindbe sürgősen
-igen eléggé el van rejtve minden de meg kell találnimég én sem találtma meg mindent pl:hány %nál tartok
-előrerébb haladva régebb óta belépve a gémbe jobban fut, nem akadozik...tuningot visszábbvettemés jobb lett.
-de máér kéne az e92 m3 turbo -
Eagle16
addikt
Persze, van olyan is....de akkor sem így néz ki a füst a valóságban...de jó is lenne, ha ez a füst dolog lenne a játék legnagyobb hibája...jahj...elkezdtem tuningolni a kocsit, és úgy a felénél meguntam
Amúgy biztos rohadt hosszú a játék. Egy drag verseny önmagában vagy 8-10 perc, mert ugye 3 menet van egymásután. Szóval időtöltésnek jó, ha közben nem alszol el rajta
-
Eagle16
addikt
Csak nézzétek meg milyen is egy igazi gyorsulási verseny, élőben...
Az első videó elég komoly, a Corvette-es, és lám, semmi porfelhő, vagy füst...
-
athomi
veterán
A Drag borzalmas! Vki próbálta már a Drift-et? Tapasztalat?
Különben egy arcade játéknál mindegy mennyivel tudsz driftelni (vagy kanyart venni), nem kell ragaszkodnia görcsösen a valósághoz, csak legyen élvezetes. Hát ez a játék nem az. Valahogy a versenyeken csak görcsölök mindenen.
A Carbont végigtoltam, utólag nem tudom miért, de még azt is jobban élveztem mint ezt. -
Eagle16
addikt
válasz
Sirandrish #4679 üzenetére
Ez olyan borzasztó, hogy még én se bírom...Szerintem holnap uninstall lesz..pedig azthittem végigtudom vinni, a Carbont is végigtoltam, de ez baromi uncsi, bonyolult, ronda, és értelmetlen. Még a zenék se jók.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Sirandrish #4667 üzenetére
köszi
-
herrober
tag
válasz
Sirandrish #4673 üzenetére
...sajnos..
Ezek után nagyon fel kell kötnie az EA-nek!
Főleg ha lesz TDU 2, és viszi tovább a feelinget -
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #4675 üzenetére
annyira vártam hogy megjelenjen mert rajongok az NFS játékokért
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #4672 üzenetére
akkor tuti hogy nem veszem meg inkább elkérem valamelyik haveromtól
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sirandrish #4669 üzenetére
szerinted megér annyit?
-
herrober
tag
Hááát.....
Én is már az "őskor" óta nyomom az NFS szériát(nekem a High Stakes
) volt az első.
De ez valahogy nemtom...Szerintem a TDU telibe alázza, de ez az Én véleményem.
Nem egy űber grafika és ehhez gépigény rendesen + a hangoknak is "árkádnak" kell lenniük????!!!Lefelé megy az EA az NFS-el....
Már megvolt az Uninstall, és TDU tovább... -
Dj.Mike
senior tag
hello mennyibe kerül a boltokban a játék?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Buldozer99 #4666 üzenetére
nyomjad aztán majd vége lesz
-
Buldozer99
senior tag
Milyen hosszú a játékidő?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az a lényeg hogy a Electronic Arts\Need for Speed ProStreet\LANGUAGES mappában kitörlöd a English_Frontend.bin, English_Global.bin, English_InGame.bin...ezeket kitörlöd....
utána a Hungary_Frontend.bin, Hungary_Global.bin, Hungary_InGame.bin ezeket a féjlokat átírod English_Frontend.bin, English_Global.bin, English_InGame.bin - ezekre tehát csak a hungary-t átírod englishre és már kész is....lehet hogy egy picit bonyolultan fogalmaztam meg
nemtaláltam meg ahonnan olvastam...ha valaki nemérti írjon privit...
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap gond nélkűl ment a játék,ma új karriert kezdek és folyton kilép amint lenne a legelső verseny! Tegnap óta semmi nem változott a gépen...
-
dragonfx
veterán
Már feljebb le volt írva hogy kell átrakni kb 1 perc és müxik kipróbáltam
thx érte
-
Csapi007
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4656 üzenetére
Télleg ez a magyarosítás hogy működik???
Honnan szedte a magyar szöveget? -
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem nagyon tetszik a game....és magyarul egy kicsit jobbis...
Maxon megy gond nélkül...nekem igazából nincs semmi bajom vele...de a Carbonnal volt...az gagyi volt -
dragonfx
veterán
emberke teljesne egyértelmű hogy évről évre bonyolodik a gém, ez egyértelmű...pont jómert így sneki nem mondhatja fuuu 1 nap alatt végigtolta.
-
domi007
őstag
Szerintem qrva bonyolult lett! Minden versenyhez 6-7 menüpont, egy kis tuningért majd szétvárom az agyamat, mert ugye itt is töltök, ott is töltök...a kocsik meg. OK, elismerem, szír kocsival kell kezdeni, de nekem ez is túl bonyi. Én azt szeretm, hogy rámegyek, hogy autó, aztán tuning. Carbonba még éppen jó volt, hogy lehetett autosculptolni, annál több nekem sem kellett. Most meg ezek a különböző "Tervrajzok"-magyar fordítás...tiszta őrület. Ahogy elképzelem a játék főhősét, mint aki éjszakákon keresztül rajzolgat...neeeem ez lehetetlen....
Amúgy nekem teszik (csak ne akadna
-majd följebb veszem a memóriát
)
DOMy
-
balesz007
csendes tag
Segítsetek! Miért zárja be a játékot ha elindítom a versenyt? Más game-nél nem volt gond sosem
nem értem.... VALAKI help!
-
Csapi007
veterán
Hello
Jó lett game, zsír.
Kár hogy nincs benne szabad kóborlás meg szabad autócsinálás. -
feka007
veterán
Jobb lett volna inkább egy negyedik Undeground, ennél még a Carbon is sokkal jobb volt... Az még nem is a legnagyobb gond, hogy a grafika úgy a négy évvel ezelőtti szintnek felel meg, de hogy hogy sikerült így elk*rni a kocsik irányítását, mikor már nem egy NFS-ben sikerült jól megoldani, azt nem tudom... A zene eddig legalább jó volt, de ezektől a noname előadóktól hányok...
R.I.P. NFS -
m0h0senator
őstag
nV alatt ki milyen driverrel játszik..? Nekem az a problémám h néha játék közben hibás textúrák jelennek meg..(értsd ez alatt..: b@szott nagy vmilyen színű "papírlap" a pályán amin nem látsz át, minntha fal lenne ott) amugy megy 60 fps-sel minden maximumon..
-
dragonfx
veterán
kérema registry bejegyzést privibe
ne szitkozodjatok, akinek az enyémnél jobb karija van nem szabad akadnia, a hiba az ön készülékében van akkor
..win re dx re..whql re..atisonak emg kell uj catalyst....
A TDU is akad mint állat max.on szóval!!!!
A crysishez meg adjatok gépet ahogy a bioschockhoz meg az ut3hoz is, ami ugyancsak mai szerzemény. -
dragonfx
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #4586 üzenetére
tényleg nehéz,sokat számít a gumimelegítés, meg a perfekt shift...
Amugy az akadásra>>ha a gémben grafikát változtatsz ugy hogy előtt enem lépsz ki akkor nekem kb 6-8 fps-sel megy a menü már!!!!
Ez bug, szal ezt ne felejtsétek ki,a mugy meg szerintme ATI betegség az akadás majd jön uj catalyst. -
Kiskokó
veterán
na votl szerencsém játszani vele.. kb 10 percet.
igaz jobban van optimizálva mint a demo.. de az irányitás jobbank véltem a demoban.. vagyis azthtiem majd jobb elsz emrt ott nme játszottam sokat... de itt.. nem jön be ez az irányitás pedig ez a féle jobb lene mitn arégi nfseké de mégse..
ha van sjaát kocsi saját blueprintel akkor fazsért aánl fel a racing dayeken kocsit amivel lehet menni sajáttal meg nem..
nem tetszik .. nha nagy unalmamban talán játszok vele de igy nem.. vagy ha lenne egy kurva ree ride mode.. de még az sincs..
áá nagyon nagy - (minusz) az EA-nak.. -
domi007
őstag
Magyarításhoz:
Ezt rakd be egy notepadba, azt mentsd valami.reg néven, végül indítsd el, dupla OK, és már magyar is:REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Need for Speed ProStreet]
"Language"="Hungarian"
"Locale"="hu"Más:
Nekem mindig csak egy versenyt enged: mondjuk elkezdek gyakorolni vmelyik pályán, lemegy a gyakorlás faxán, aztán nyomom, hogy verseny, erre az nfs.exe hibát észlel, és repülök is be a windózba. Ha újraelindítom a gamét, akkor megint mehetek egy valamit, és megint kidob...ez szar.
Mondjuk lehet, hogy a tuningot nem szereti:
P4 2,66GHz @ 3,08GHz
ATI R9550 410/275 MHzEsetleg lehet, hogy memória órajellel szórakozik? A BIOSban AUTOra tettem, Everest szerint most 158MHz-en ketyeg. Ez asszem kevés lesz egy DDR400-as modultól, nem?
És ha már itt, akkor egy kis off:
LEhetséges e a DRAM : FSB ratiot teljesen szabadonm állítani vmivel? Például hozzáadni egy 5:4 -es arányt, ami eddig nem volt a lehetőségek között...ÜDV:
DOMy -
Prof01
veterán
Nem igaz, de nehéz. Nem tudok egyszerűen nyerni. Gyorsulásnál tökéletesen váltok mindig és így is sz@r az időm.
-
balesz007
csendes tag
Valaki segitsen lécci, kilép a játékbol amikor indittom a versenyt... pls valaki!
-
DioKVP
tag
Nekem ugyan segített de így továbbmenni nem tudok -.-
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4635 üzenetére
Hát,nem tom, de az én Hondámnak gyári dobbal jobb a hanga alapjáraton,mint itt bárminek. Az STi-ről már nem is szólva.
-
Macka
veterán
Az a problémám a játékkal, hogy az éles kanyarokat 40-el kell bevenni. Ez nem is baj, de 40 km/h-nál olyan hangja, mintha legalább 160-al mennék. Olyan 120-ig az az érzésem, hogy 50-el megyek, 150 körül meg kezdenek összefolyni a dolgok, olyan, mintha 240-el mennék a valóságaban. Így elb@szni vmit?
-
woodbear
addikt
válasz
Sirandrish #4631 üzenetére
nekem se segített!!!
-
Eagle16
addikt
Na megnéztem én is...hát hogy lehet ilyen undorító zenéket belerakni?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Tibiajax #4611 üzenetére
Egyetértek veled TDU egy nagyon jól eltalált játék igaz kicsit hüylén van optimizálva... értesd 800x600ban is 30 meg 1280x1024ben is midnen bekapcsolva is 30fps XD nembaj én csk örülök neki..
lehet ez lesz az ajáték amit megvezsek eredetiben mert aztmdooják nagyon nagy élmény a multi -
Prof01
veterán
(#4615) Vki?
-
Sirandrish
legenda
válasz
atm*RefeeZ #4610 üzenetére
erre én már tegnap rájöttem..egyébként azóta tényleg nem akad
-
DioKVP
tag
Akinek ilyen furcsán akad próbálja meg h a Kompatibilitást átállítja Win98/Win ME-re nekem úgy már nem akadt (max a gép miatt) viszont az első napon megincsálom mondjuk a draget kiírja h nyertem 1800 pénzt aztán ha rányomok h continue nem csinál semmit a restart racenél úgyszintén semmi. Már 2szer próbáltam de mind2szer behalt ott :s
-
balesz007
csendes tag
Másnál nem volt problem???
-
Prof01
veterán
Nekem bejön. Akadásmentesen megy max grafikán.
Nem tudja valaki, hogy mit kell csinál ha megnyeretm az 1. versenynapot? Mert nem enged tovább. -
Macka
veterán
Én Pro Street helyett inkább Crysis-t tolok. Ott is van autó vazze....
-
balesz007
csendes tag
Hali! Nekem az a gondom, hogy amikor karriert akarok kezdeni, vagy sima versenyt inditani, akkor kilép a játékból. Miért lehet ez? Lécccci help!
-
Tibiajax
nagyúr
Akkor inkább PS PS=Prostreet?.. oké
Nem fogok összeveszni veletek ezen.Nem vagyunk egyformák, ugyebár.
Mindenesetre, én, mint (szintén) régi nfs-rajongó, au underground óta szenvedtem, mert nincs egy jó autós játék gépre. Ezt a "jó"-t olyan ízesen, vagányul mondom. Szoval, gáz volt, és én a tdu-ban találtam meg, amit oly rég óta kerestem. Örülök is neki, h van, mert az ilyen csak driftelös, gyorsulós viccek nekem neem.. Nekem az kell, hogy sok auto legyen, hétköznapi autók legyenek, hatalmas tér, freeride, tunning de normálisan, kormány mögötti, életszerü v egalábbis ahhoz közeli, hihető nézet, és azt csinálj, amit akarsz, ha épp ahhoz van kedved, kocsikázol csak, vagy leparkosz valahol, nézegeted más kocsiját, dumáltok. Nekem ez kellet már olyan régen, és a tduban pont ez van. Az állandó , kötelezően egymás utáni versenyt meg a csilivlitunningot, meg a japán verdákat kegyetlenül untam már..Na mindegy, tényleg különbözőek vagyunk.
Ez a Prostreet meg, ahogy olvasgatom, szintén rakás * lett, szoval.. Kiváncsian várom a tavaszt, amikor is, ha a fejlesztük betartják ígéretüket, TDU 2, még több földi jóval. -
atm*RefeeZ
tag
megvan az akadás elleni gyógymód
uninstall a gecibe,ennyit ér
-
Macka
veterán
válasz
Sirandrish #4606 üzenetére
Nekem sem.Akkor inkább PS.....
-
Frenky89
addikt
sumdudum: thx!
Drag: a váltót is lehet állítani a TUNE-nél!
XBox360-as gamepad-dal sztem az irányítás se rossz, csak a nagyobb sebességekre van hangolva: kisebb sebességeknél óvatosan kell kormányozni és gázt adni, de az az analóggal meg a trimmerekkel megoldható.
mod: [link]
-
ToBeY
nagyúr
Átírtam a registry-be a játékot magyarra ez ok is.A videokat átírtam ntsc-ről pal-ra,viszont nincs video így! Valami ötlet?Ha visszaállítóm angolra és pal-ról ntsc-re, úgy minden ok,van video.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Razer Kraken Multi-Platform 7.1 INGYEN FOXPOST
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest