Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sirandrish #6097 üzenetére
Hátttőő , valahogy ugy csináltam én is
... majd holnap megnézem pontosan ham eg van még a mentés
-
edgR
őstag
válasz
Sirandrish #6097 üzenetére
tuningban finomhangold a motort
-
Soak
veterán
válasz
Sirandrish #6095 üzenetére
A lambot pl fel lehet .... nekem asszem 1100 ló volt, a suprat is fel lehet, a zondat is fel lehet... viszonylag sokat ... mondjuk a LE szám nem garancia semmire dragen
-
Sirandrish
legenda
melyik verdát lehet felnyomni 1000paripásra?
én megvettem a Lambot alapba ugye 600 felett van gondoltam azt fel lehet aztán tunningltam mint a hólye és 834lett -
Csapi007
veterán
Hello
Már 92%-nál tartok, csak néhány kicsi meg az uccsó nagy csillagos verseny van (az még inaktív) mind a 4 kiskirályt lenyomtam, de nem tudom kihívni Ryo-t. -
Sirandrish
legenda
nah én most vettem a skájlájnt
nemská le is tesztelem mit bir a kicsike -
mazda626
addikt
válasz
Unbaised-Ben #6087 üzenetére
Köszi, kipróbálom majd. 350Z-m volt, de 3-as szint vele kezdett nagyon irányíthatatlan lenni, akármit állítottam, annak rendesen kitört a hátulja.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
mazda626 #6085 üzenetére
hát nekem nagyon tetszett a FORD FOCUS ST.....nagyon stabil volt az eleje és kiis lehetett törni a hátuljával...egy hibája van...lassú...ezért annyira nemtör ki a hátulja...élvezet volt menni vele... de szerintem nemerre gondoltál...
Szerk: Hátsókerekest nemtudok most mondani....de én egy Lancer Evolution X-el nyomtam és annak kitört a hátulja... -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Hátsó kerekes autót keresek, olyan beállítással, hogy a kanyarokban az autó eleje viszonylag stabil amradjon, ellenben szeretném, ha a hátulja erősen kitörne. A kormányzást pedig könnyen szeretném megoldani. Melyik autó erre a legalkalmasabb? Hajsza módban használnám. -
dragonfx
veterán
tényleg van benne s2000 meg pontiac solstice meg lyneke ezeket milyne koddal lehet előhozi avgy ha 100% gém akkro kapod meg?
Nemmintha döntő lenne de mégis ki lehetne próbálni....
A skyline gtr it tjó autó szerintem....
A supra szerintem fos ahogy a viperés a porsche gt2 is...
dragra a kapott 240sx ajánlott végig megfelel..tapasztalat..Amugy meg váltot érdemes bixbaxolni mega felfüggesztést meg mocit.....mert különben feláll és irányíthatatlan lesz..nem tudzs időben váltani..vagy nem fog huzni a gép...
Én is leturtam 480 lovas nissannal az 900 lovas suprát is mint a takony...
..volt is feljebb 850 lovas wrx sti 1/4es idő nem is írtam hogy én annál majd 1 mpvel jobbat tok az 240sx-xel..
Aze vo hajszás autó de nagyon csúszkál jobban mint a skylien nekem nem volt türelmem bekonfigolni de ha valakinek sikerül tuti jó végig....a gép is ezzel elég jol tolta..meg a porsche turboval..
-
netkoo
senior tag
válasz
m0h0senator #6078 üzenetére
Köszike
-
Sirandrish
legenda
válasz
m0h0senator #6076 üzenetére
köszike..majd kipróbálom
-
m0h0senator
őstag
Hát lássuk. Meg kéne piszkálni a motort. Az engine résznél az első csúszkát maxra a nitro hamar töltsön újra és nagy legyen a "löket". aztán a turbo első csúszkát hagyd középen max 1et jobbra aztán az alatta lévőt meg elég magasra rakd (azért ne teljesen maxra mert ott nem váltassz..(nem optimális)) a fékekkel ne foglalkozz (úgyse fékezel) váltóhoz én nem nagyon nyúltam. a felfüggesztést vedd alacsonyra a has magasságot a gumik nyomásást elől magasra hátul a közép értéknél kicsit puhábra (jobban fog tapadni) nagyábból ennyi jutott eszembe.
-
Laraxior
titán
Akkor nekem is ideje leváltani a most wantedet
-
m0h0senator
őstag
válasz
Sirandrish #6073 üzenetére
Nissan Gt-R nekem nagyon bevállt mondjuk st4es gumikkal..ha jól emléxem..[link]
-
netkoo
senior tag
Ödv NFS fanok!
VAn egy 980LE s EVO m mégis legyorsulja a 500LE s Supra az hogy lehet?
Iletve vettem Suprát most csak 615LE s és nem gyorsul miért?
Milyen beállitások kellenek?
valaki leirná?
Köszi -
Fel
addikt
Üdv mindenkinek!
Szánom, bánom bűnömet
, de ez az epizód tetszik... az U2 óta az első nfs, amiről ezt el tudom mondani. A "korbán" után ez sokkal jobban sikerült.
Az irányítást még szokni kell a TDU után, de haladok... (bár úgy érzem a speed challenge-ek, és vadhajtásaik lesznek az idegtépők számomra). Örvendetes, hogy lehet itt is kuplungolni, és az eredménye ugyanaz mint a tdu-ban (jobb gyorsulás).
Időtartamra is sokkal hosszabbnak tűnik, mint a carbon, uh respect egyenlőre a Pro Streetnek... a demó után sokkal rosszabbra számítottam.
A jelenlegi kedvencem a drag mód, GTO-val. Egyébként fel lehet gyúrni a teljesítményt 1000LE fölé? A Vipert nem sikerült, pedig azt gondoltam abból sokat ki lehet hozni.Akik már jobban elmerültek benne, ajánljatok már vmi kocsit grip módra, mert a jelenlegi Skyline-nal kicsit szenvedős a dolog... rápróbáltam korábban már a 240sx-re és a szilvikére is, de egyik se jött be igazán, ezért gonoltam váltok awd-re, de ez a skyline így egy zabolázatlan fenevad. Lehet, hogy a futóművet állítom be rosszul, mert marhára alulkormányzottan viselkedik. Kanyar után, kigyorsításkor csúszok ki, de nagyon. A camber toe-t jobbra rakom kicsit - ahiszem ez a negatív, azaz a toe out, de lehet, hogy keverem. (Egyébként tök aranyos, hogy el van magyarázva benne, hogy mit segít a toe in ill a toe out, csak utána a beállításnál nem derül ki, hogy a negatív az out vagy in)
Ha valaki tud akkor segíthetne ebbenMég egy pár kép:
Viper GTS, alig használt, eladó... kép1 kép2 kép3
...na de tényleg, az első futamom volt vele -
Sirandrish
legenda
nah Gripre ajánljatok már valamit mert a Dodge nagyn veszett
-
Soak
veterán
COLLECTORSED&
Nektek müködik ez a cheat? nem birok & jelet irni a game-ben
MOst tünik fel ,hogy sehol sem tudok olyan jelet irni O.o
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub #6062 üzenetére
olyan neked sincs...hidd el
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub #6057 üzenetére
neked nem kell..
csorba: az érdekes nekem ott ülnek meg állnak
-
Laraxior
titán
387et mentem egy Gallardoval a Most wantedben
megy valami szekér ennél többet?
-
dragonfx
veterán
válasz
hector faub #6062 üzenetére
3.5 gigahertz esetleg..reménykedek csak elírtad
..vagy összetévesztetted..mert ha nem akkor ne tuningolj.
Megvan, hajszakirály is vagyok..már csak a sprint hiányzik.
Nevetséges volt eza krieger, egy szégyen ember legalább akkora mint a dragkirály a mustanggal.Ez is csak égette a bmw m3at......skyline ugy legyorsulta hogy huhh...mondjuk nézem 472 lóval egy hajszakirály mit akar?
..nekem mikor volt e92öm 700+ lovas volt. Amugy ha a gépnek lett volna esze porsche GT2 all level4 gyel áll ki...ugy kemény lett volna....
De így... 2x majdnem kört kapott.utána meg magát totálkárra tette egy hajszakirály ő általa választott pályákon...Érdekes a hozzá vezető utcso futma mérföldekkel nehezebb volt... a 911 turbót kilöktem első kanyarban ugy nyertem meg
..amugy zsír a skyline kanyarban kapcsol a sperrdifi
Megkaptam az ingyne zsetonkártyát ésott figyel az 1000 lovas pagani mosmá..de irányítása angyon gány finomítani kell meg a 800as rx7..ezzel a kettővel majd nekiesek a sprintnek 1x.... -
athomi
veterán
válasz
hector faub #6060 üzenetére
3.5Gb-os processzor? Vmivel nagyon nem vagy tisztában.
-
hector faub
csendes tag
nekem Asus gépem van de már föltúrbóztam
(2048 ram,3.5GB proci) -
CSorBA
őstag
válasz
Sirandrish #6054 üzenetére
lelátók vannak, de tök üresek...
-
hector faub
csendes tag
nekem athlon 64 x2 kétmagos van az biztos elég hozzá
-
hector faub
csendes tag
válasz
Sirandrish #6048 üzenetére
vegyek hozzá jobb procit???
-
_stick_
őstag
válasz
Sirandrish #6052 üzenetére
Hallod, nekem van olyan haverom, aki azzal baxtatott, hogy neki 6600Gt-vel közepes beállításon 1024x768-on faszán megy. Na mondom ezt már megnézem. Átmegyek, sírtam a röhögéstől a hülyéje a ~15FPS-t folyamatosnak látja... Átállítom, hogy az FPS-nek is adjak, lecseszett, hogy ez túl gyors, nem tud időben kanyarodni, meg falnak, meg kicsúszik, ... meg anyád...
-
CSorBA
őstag
Hát akármit álítok, nekem egy deka ember sincs a saját kocsimban ülőn kívül... Seholsem
-
válasz
Sirandrish #6050 üzenetére
Én nem mondtam, hogy jobb gépem van, csak azt, hogy faszányosul ment, azt nem mondom hogy élvezhetően mert nagyon nem tetszett, úgyhogy gyorsan le is szedtem
-
válasz
Sirandrish #6048 üzenetére
van a francot, nekem lazán elment 1280*1024-ben max élsimítással, bár a többi csicsával nem foglalkoztam
-
Sirandrish
legenda
válasz
hector faub #6047 üzenetére
elég nagy étvágya van neki.
-
hector faub
csendes tag
sziazstok az helyzet hogy most kaptam meg ,van valami külöleges igénye???
-
Tosee
őstag
Hello!
Lehet ebben a játékban több álnevet létrehozni? Mert nekem nem engedi....
-
Sirandrish
legenda
oh..mégse olyan jó ez a Dodge gripre..kanyarokba picit sok szvsz az a 800paci
-
dragonfx
veterán
a kieger előtti versenynapon vok de megint impossible kategória
hoyg vesz be a gép a 911gyel 300zal egy kanyart?..és nem sprintbe hajszába
én huzom annyival kisodrodok, és belecsuszoka homiba, vagy lassulok folyamatosan..ha utána csámpa fék és borulok fel...
mi a genyoért csal agép?..én megvettema GT2öt egy nagy xar tele van turbolyukakkal a gyorsulás...1esbe csak elkapar 880 lóval..és ellépnek tőlem és a utána is amikor kapcsol a turbó és elkezd huzni 200náél addigra már rég messze vannak az ellenfelek...a skyline tök jot lép 1esbe csak már mindig én nekem kell utcso helyről inbdulva felküzdenem magam
mocskos 100 pont hiányzik nem hiszem el hogy 3-3 első és második hellyel nincs meg a lenyomás -
-
george11
addikt
Ez a drift téma "kicsit" felnyomott agyilag ... Ryo ellen nyomtam, de végül kiléptem, mert sík ideg lettem.
Miért van az, hogy sokszor NEM arra fordul a kerék, amerre kormányzok? (king módban sem)
Simán vállalható lenne egy kombináció, de hiába nyomom balra a kormányt/billentyűt, nem hajlandó rá, csak, ha kedve tartjaNem olyan, mint, amikor késik, hanem egyszerűen nem fodítja vissza jobbról balra a kereket.
Enyhén szólva érdekes megoldás.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Egyébként olyan hülyeség hogy "Ryan Cooper" a nevünk.....szerintem....
de legalább kimondja a hangosbeszélő -
Macka
veterán
válasz
hossszú #6015 üzenetére
Már tudom mi volt. Lejjeb vettem az órajelet 4 GHZ-ről, és kicsit alulfeszeltem....
Cserébe egy "gyenge" rakcióidőm..... -
Casanova*
veterán
olyan rossz írányítani!!!! ,,alig lehet alá tekerni a kormányt,, a kanyarokat nemtom rendesen bevenni. nagyon rossz írányítani
. mindenhogy beállítottam. sehogyse jó.. nektek milyen?? mégis ,hogy kéne beállítani az írányítást?????? magyarul van nekem eza játék. segítsetek!
-
wesker24
senior tag
Akinek egy magos amd-s procija van ahhoz volt egy amd-s progi amit fel lehetett tenni a Need for Speed mellé hogy jobban fusson !!
Mi volt annak a proginak a neve ??
-
dragonfx
veterán
Hát igen eléggé furcsa atöbbihez szokatlan és nehéz néha...
magyartísd a gémet>>karrier áttekintése...jobb laul
az autókereskedésbe a karrier főmenüben
Szerintme nem.
amikor megveszed akkor, a kapott autók adott modra adnak de ezt is megváltoztathatód a garázsban...
Hajszára jó egy ideig a 350Z..utábna vegyél valami erősebbet...de ne muscle-t...
A 240sx dragra jó. -
Macka
veterán
Nektek nem szokott kifagyni/újraindulni játék alatt????
-
Alg
veterán
válasz
Sirandrish #6002 üzenetére
Átlag nekem is kb. 4000, eddig a max. valami 7000 volt...
Mod: most nem nagyzolásból, vagy mert bárkit bántani akarok, de én simán rájöttem mindenre kb. fél óra játék után... tessék már kicsit gondolkodni és próbálkozni mielőtt kérdeznétek... Showdown-oknál is kiírja mennyit kell nyerni és mennyit kell "Dominate"-elni ahhoz hogy beengedjen...
-
dinka.86
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #5999 üzenetére
sajnos igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest