Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
nem tudom voltatok-e már valódi versenyen...
de én még nem láttam olyat, hogy egy pálya szélén mind két oldalon csak ugyanolyan zászlók legyenek, és a védőfalakon elhelyezett reklámok, is totál bengák. semmi kreativitás nincs bennük -
BobChemistry
őstag
válasz
venember83 #4287 üzenetére
már kezdtem megijedni, hogy csak nálam nem akar kanyarodni a verda...
-
m0h0senator
őstag
válasz
venember83 #4291 üzenetére
Igaz elég gány szegényke ahogy kinéz!
De tuti h m3 mégpedig a legújabb 2008-as.[link]
-
gergo84
aktív tag
kár hogy nincs belső nézet...
-
venember83
nagyúr
válasz
m0h0senator #4290 üzenetére
Nafene, igy elnezni... Mondjuk nem csoda, tele volt firkalva, inkabb ra se neztem
Biztos m3 volt?
-
m0h0senator
őstag
válasz
venember83 #4287 üzenetére
m3as Bmw
-
venember83
nagyúr
Hmm, demot kiprobaltam, az EA ismet nagyot alkotott, vicc ez a jatek. Attol, h nyomorultul nehez "tekerni" a kormanyt, attol meg nem lesz realisztikus az iranyitas, bazzeg! Arrol nem is beszelve, h szerencsetlen m5os kanyarodni sem akar. Erdekes modon full sim modban is automata a sebvalto, tc mukodik, vicc. Erosen meggondolom ezek utan a full jatek kiprobalasat is, valszeg megvarom mig par fuggetlen tesztelo elmondja az eszreveteleit s tapasztalatait.
-
Kartács
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #4271 üzenetére
Erről beszélek én is!
Demo=Demo törés
Full=Full törés ;)Várjuk Várjuk
Vmi jó kis hivatalos ingamet kiadhatnának még a napokban nyálcsórgatásra. (újra gondlok).Mi is volt ez az nfs magyar oldal vki linkelje lécci, ahol a prágai videó is fennvan!
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4284 üzenetére
aham
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4282 üzenetére
igen, valahogy úgy, de az is szét szorva volt
. nem baj jó volt ez
-
Imici
csendes tag
Egy kis extra video.
-
gery dee
aktív tag
akkor úgy tulajdon képpen mikór tudjuk mi is megtekinteni a full csodás
?
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #4276 üzenetére
hidd el, én az elején is mondtam már neked(tek), hogy jó kis rész lesz ez!
-
Sirandrish
legenda
válasz
jó de b*szhatod ha csak majd átvezető anim-ban látsz ilyet mert Totaled.
Ádyz: jó ok csak nem mindegy
remélem valóban igazatok van és csak altatás volt
-
ádyz
addikt
válasz
.:Kristian:. #4274 üzenetére
hát, nem véletlenül terjed a hír
az EA ennyire köcsög volt, hogy félrevezetett mindenkit!
-
ádyz
addikt
válasz
csak a demó volt sz@r, a full pörfikt lesz
valszeg'mézes madzag lett volna?
de a csávó ebben a részben is furcsa a volánnál
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #4270 üzenetére
jaja, hirtelen megkavarodtam..
-
.:Kristian:.
addikt
nem lesz rossz a törés..
-
ádyz
addikt
válasz
Sirandrish #4268 üzenetére
ejj, leirom riva hogy irta ki: 550Mhz/1200Mhz
AMD Power:remélem azzal menni fog
-
ádyz
addikt
válasz
AMD Power #4261 üzenetére
Minimum:
# Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
# Processzor: Windows XP esetén 2.8 Ghz, Windows Vista esetén pedig 3.0 Ghz
# Memória: Windows XP esetén 512 MB RAM, Windows Vista esetén pedig 1 GB RAM
# Tárhely: 8.1 GB
# DVD olvasó: 8x-os gyorsaság
# Videokártya: 128 MB Pixel Shadar 2.0 támogatással, NVidia GeForce FX 5950 (GeForce MX széria nem támogatót) vagy jobb, illetve ATI Radeon 9500 vagy jobb
# Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis
# DirectX: 9.0c verzió szükséges
# Az Online Multiplayer-hez minimum 512 kb/s-os sebességű internet kapcsolat szükséges
# Bemenetek: billentyűzet, egér, ezeken kívül csatlakoztatható még USB kormány illetve GamepadAjánlott:
# Pentium 4 3GHz vagy AMD Athlon 64 3200+
# 1024MB Ram
# ATi Radeon X800 Series vagy GeForce 6800 Series
# Windows XPÜdv.
-
AMD Power
titán
Megjelent már?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tibicsoki82 #4253 üzenetére
próbáltál ráadni legalább 2*AA-t? nekem az oldotta meg a gondot..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sirandrish #4241 üzenetére
Reméljük, hogy jobb lesz a játékélmény a full verzióban, mint a demóban.
-
ádyz
addikt
válasz
Tibicsoki82 #4253 üzenetére
Virtuális memória off, vagy növeld meg, hátha.
üdv.
-
gery dee
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #4229 üzenetére
akkor én buktam el.
de még senki sem látta full verziót és így nem lehet tudni hogy vissza rakják az opciókba a videó beálításokat vagy pedig marad így kint
-
icons
addikt
Nekem ez nem jön össze.
1M es netem van, amivel 2óra mire lejön. Namost kellett találni helyet , ahonnan azért jön. Megvan. Elkezdtem szedni, 59%nál akartam folytatni, erre újra kellett indítani a gépet. (persze ez nem vmi részletes, de a lényeg, hogy nem jön össze nekem ez a demo... majd a full game) -
Eagle16
addikt
válasz
Demolator #4237 üzenetére
Rá sem néztem az adatlapodra, és tudtam hogy Athlon XP procid van...havernál pont ugyanezt csinálja, Barton magos 3000+-os prockója van...szóval ez proci sajnos.
A hiba oka: a proci nem támogatja az SSE3 technológiát, csak az SSE2-t...ezért kellett anno Intelt venni, mert azzal legalább mennek a mostani játékok is. -
Demolator
tag
válasz
.:Kristian:. #4236 üzenetére
igen, lecseréltem ua. sőt 1 másik kártyával is (ATI) ugyanazt produkálja...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sirandrish #4220 üzenetére
No igen. Fél óra alatt végig lehet játszani és le lehet törölni a nehezen leszedett demót. És ennyi volt az új nfs.
-
Demolator
tag
Hali mindenkinek,
VGA kártyát cseréltem, örültem is mert ugye innentől minden játék majd frankón megy max graphon (7600gt) viszont a pro street demo ha az autó törést felteszem maxra hibaüzenettel leáll:
Kivétel (unknown software exception (0xc000001d)) történt az alkalmazásban a következő
helyen:0x00718cc0és a Colin Dirt demo pedig el se akar indulni és mielőtt bármit is tenne ugyanezzel a hibaüzenettel leáll. Kérdésem az lenne, hogy találkozott-e már valaki hasonlóval és ha igen mi lehet a megoldás? én a directx hibájára gondoltam talán az lehet mert nekem úgy tűnik hogy akkor hal be a dolog ha meg akarja hívni a shader 3.0-t ???
-
Kartács
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #4229 üzenetére
Köszi ;)
Bezony, mivel a Demoban nincs Carrier ^^na de ne offoljunk várjuk a játékot
-
Kartács
aktív tag
válasz
gery dee #4226 üzenetére
Menü:
Miután a játék elindult a MENÜben találod magad! Minőőő meglepetés
Valószínű, hogy lesz egy Opcions menu ahol a beállítások lesznek mint például a grafika,hang,irányítás...
Biztos, hogy lesz egy Start Carrier vagy hasonló menü is ahol elkezdhetsz majd kocsikázni, és lesz egy Exit is elég valószínű, amit gnodolom nem kell ecsetelni...Egyéb?
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4224 üzenetére
hát talán amiről még nem volt szó, de lehet mert nincs kedvem 4000-nél is több oldalt átolvasni, de asszem még a menüről meg ilyenekről még nem volt szó
-
Elmör
őstag
A 6600 sajna már a Most Wantedhoz sem volt tökéletes kari. Ez van, váltani kell. Egyébként nekem is ezt csinálta akkoriban, futott szépen és aztán hirtelen akadás, megint futás. Ha biztosra akartok menni, hogy ez valami más, akkor drivert frissítsetek meg próbáljatok ki több félét is+töredezettség mentesítés és minden felesleges kikapcsolása!
Üdv!
Elmör
-
gery dee
aktív tag
válasz
Sirandrish #4220 üzenetére
hát igen egy demót nem igazán lehet sokáig boncolgatni. szerintem már minden kivan beszélve amit kilehetett, esetleg van egy két dolog amiről talán még nem esett szó, de majd arra is sor kerül egyszer
-
gery dee
aktív tag
egy kicsit lemaradtam. de ha jól értelmezem akkor most ilyen eredményeket írtok le, hogy kinek , milyen konfigal hogy megy a gém
-
Neck
veterán
akkor 640x480ban a 90 FPSt mivel magyarázod? Másik havernál 640x480ban 9600XTvel ment röcögés nélkül, igaz minimum grafon, de itt is azon van, és itt amúgy hasítana ha nem lenne az a swapszerűség. Ráadásul a 9600XTs srácnak a procija is ugyanez a TBred 2400+, és csak 512 RAMja van...
MOD: ráadásul mondom másoknak X1950XTvel csinálja ezt
-
Neck
veterán
Sziasztok! Havertől vagyok szal nem volt időm végignézni a topicot, lehet fel volt már téve a kérdés meg a válasz is, mert többen hasonló problémákkal küzdenek, ahogy tudom, szal bocsi de felteszem még1x a kérdést.
Nekem otthon tökéletesen megy full grafon a game (konfigot lásd az adatlapomnál)
Azonban nála (2400+ Athlon TBred, 2x512 MB DDR, Gigabyte 6600 256MB GDDR sima, ASUS A7N8XX lap) szaggat. Tökmind1, hogy 1024x768, 1280x1024, vagy akár 640x480. Magasabb felbontásokon max graffal érezni, hogy a VGA miatt szaggat, azonban mindent levéve, időnként 80-90 FPS, de beröcög, mintha swappelne, vagy nemtom mi. Lényeg, hogy megy 90 FPS, swap, töltés, megint 90 FPS, megint swap, megint töltés. Vagyis nemtom swap-e de olyan. De nemkéne neki swappelnie.Ha valaki tud valami trükköt (driver, codec, beállítás, akármi) akkor ossza meg velünk legyen szíves. A Hardwireden olvastam másoknak is volt ilyen, 7900 GTvel, X1950XTvel, 2G RAMmal meg ilyesmivel, szóval nem hiszem hogy a gép kevés neki, valami más lehet.
Előre is köszi,
kiváló 10telettel:
Neck -
ádyz
addikt
a Demo linkje ittvan valahol, vagy 500 link van róla...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Zsolti0609 #4191 üzenetére
Küldök egy privátopt ahol meg tudod kacsintani és le is tudod tölteni a pro street demoját, ingyé, igaz nem annyira gyorsan de le tudod.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
::Trunks:: #4189 üzenetére
Lehet különösen szart fogtunk ki. De mindegy is. Azóta lebeszélünk mindenkit akik alfát néznek.
-
ádyz
addikt
Befejeznétek ezt a baromságot?!
Beszéljétek meg priviben!
-
Dj Sügi
őstag
válasz
horvathkrisz #4205 üzenetére
Jól elvagytok!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
::Trunks:: #4204 üzenetére
ke?
+/%*48=
-
::Trunks::
senior tag
válasz
horvathkrisz #4203 üzenetére
Az szép volt öcsém most jól megmondtad xD
Pfffff
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest