Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-06-16 16:30:14

LOGOUT.hu

Mozilla Firefox

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55720) kovaccss válasza Matthewus (#55717) üzenetére


kovaccss
tag

Szinte mindegyik kiegészítőfejlesztő adományokért könyörög, biztosan sokan kapnak is szép pénzeket, apránként sok összejöhet, több 1000 € is. Ha így se rak össze egy 3 soros tabot 1,5-2 év alatt, akkor már baj van.

A firefoxot készítők miért nem mérték fel még az új mozilla és az új kiegészítőrendszer tervezése előtt, hogy melyik kiegészítőre mennyire van igény, és hányan használják? Tudhatták hogy több 1000 kiegészítőt nem fognak hirtelen jól használhatóra alakítani az új rendszerhez. Plusz miért jó az nekik, hogy sokkal kevesebb lehetőség van a kiegészítők készítésénél? Azaz sok dolgot meg se lehet csinálni az új rendszerben, ami a régiben simán ment. Azaz több 100 millió firefox használót szívat ezzel a firefox fő fejlesztő részlege. Ez miért jó nekik? Nem veszítettek el még elég felhasználót? Még többet akarnak veszíteni? A sok, szinte kizárólag okostelefont használó ember nem használ firefoxot. Nekem muszáj, mert nincs más. Nem tudok ESR 52-re váltani, mert mindent a nulláról kéne felépítenem. Aug-ig se várok kiegészítőkre, úgyse lesz semmi értelmes.

Mindenütt úgy kéne működni a fejlesztéseknek, hogy az adott programot használó többség igényeit figyelembe veszik. Hát itt ennek nincs nyoma. Valaki kitalál valamit, és onnantól ehhez kell igazodnia mindenkinek, ha tetszik, ha nem. Rohadjanak meg. Pont ebből van már elegem, mert az élet szinte minden területén ez van. Mikor jön el az az idő, amikor valakinek én is fontos leszek, és figyel arra, amit mondok, hogy mi a jó nekem?

Kipróbáltam a Tree style tabot, 17 collos, 4:3-as, 1152×864-es képernyőn 21 tab sor fér el a bal oldalon. E nélkül simán fent 18-at látok egymás mellett. Ennek így mi az értelme? Most nem fent, hanem emitt oldalt kell görgetnem a tablistát. Nem lettem előrébb. Egy csomó helyet elfoglal a képernyőből. Amúgy is kicsi a képernyő, meg a felbontás, ez nem hiányzik. Az a lényeg, hogy görgetés nélkül, egyszerre lássam az összes tabot, akkor is, ha 50, akkor is, ha 100 van. Nem értem hogy miért nehéz 3-4 sorosítani az 1 soros tabsort.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Mozilla Firefox (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.