Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Matthewus #40501 üzenetére
viszont nem mindenhol lett Yahoo-ra cserélve.
Pl. Oroszországban, és egy két "rokon" országban (pontosan nem tudom melyekben, de pl. asszem Ukrajnában igen) a Yandex, vagy más néven Яндекс lett az alapértelmezett kereső, ha jól tudom.
Kínában meg a BaiDu, azaz 百度 lett asszem.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz sz.balazs.95 #40503 üzenetére
/kifutottam a szerkesztési időből. /
Ez egyébként egy logikus lépés, hogy pont ezeken a helyeken, pont ezeket a keresőket állították be alapértelmezetten, ugyanis a Yahoo az USA-ban a legnépszerűbb, a Yandex keleten igen kedvelt, a BaiDu meg a vezető kereső Kínában.
A többi helyen 90+ %-os kugli fölény van.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
DS39
nagyúr
ebben a hsz-ben lévő képen a Firefox navibar szélén van egy időjárás addon, vki tudja mi a neve?
illetve milyen jó időjárás kiegészítők vannak, amiket be lehet rakni oda? és nem csak egy gomb az egész, hanem pár napi előrejelzést kiír oda.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
A FF-ban hogy lehet megoldani, hogy olyan gyorshívó legyen, mint az Operában? Milyen addont kell telepíteni? Mert speed dial-ra elég sok találatot ad.
Úgy rémlik, mintha láttam volna FF-et, amin nem csak egy gyorshívó volt, hanem még a gyorshívóban is fülek között lehetett navigálni. Ahol akár tematiksan is ki lehetett rakni a legfontosabb oldalakat külön oldalakra.
-
flesh
aktív tag
válasz NoOne1976 #40506 üzenetére
Ez lehet az, lehet fuleket /lapokat/ is csinálni, én is ezt használom.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
sz.balazs.95
veterán
Ezt én is használtam egy időben.
Nem olyan szépen kidolgozott megjelenésre, mint az Operás megoldás, de funkcionalitásban a sokszorosát nyújtja.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
Üdv!
Erre tud valaki megoldást?
Köszönöm szépen előre is! -
DS39
nagyúr
válasz #77081088 #40511 üzenetére
engedélyezd a sütiket, a Beállítások / Adatvédelem alatt, ne törlődjenek böngésző bezárásakor, és a CCleaner se törölje azokat a Firefox esetében.
a másik (bár nem tudom gondoltál-e ilyenre is) hogy ugyanazon oldalon egyszerre csak egyféle felhasználóval tudsz bejelentkezni függetlenül attól hogy több fület nyitsz. (kivéve ha az privát fül vagy ablak, de ebben az esetben bezáráskor törlődik a session mindenképpen)[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz #77081088 #40513 üzenetére
akkor az adott oldalon lejár a bejelentkezési session. pl itt a PH-n is az "időkorlát nélküli"-t kell bepipálni legalább ehhez a három közül, más oldalakon is van ilyen, gmail, stb. hogy maradjon bejelentkezve.
a netbankok, illetve közmű szolgáltatók oldalain általában 5-10 perc inaktívitási idő van.
ha ezek is megvoltak, akkor nincs ötletem.[ Szerkesztve ]
-
utgyuru
aktív tag
Olyat lehet, hogy egy megadott urlt megnyitva automatikusan zárja be azt a tabot? Pl van egy oldalon 10 link, mindre rányomok hogy nyissa meg új tabon, de ha köztük van ez a megadott, akkor azt zárja is be egyből?
-
törölt tag
Pont ez az, hogy ezt én soha sem pipálgattam itt ph-n sem,és nem volt ilyen jellegű problémám. Az említett hivatalos oldalakat én is ismerem,tudom hogy így működnek. Egyéb nem hivatalos weboldalakon történő bejelentkezés több ablakban,és nem történt korábban ilyen.
Azért köszönöm a a segítőkészségedet! -
konigjanos
senior tag
Két dologban kérném a segítségeteket:
(34-es verziót használok)
Lefuttattam az Advanced System Care Pro programot, több dolgot elállított a firefoxban (törölte a kezdőlapot is) és azóta nem működik a ctrl shift t billentyűkombináció a bezárt lap visszaállításra. Keresgéltem google-ban, azt találtam, hogy az about:configban ezt a két értéket kell átírni 0-ra.
browser.sessionstore.max_tabs_undo: 0
browser.sessionstore.max_windows_undo: 0
de továbbra sem jó.
A másik: a könyvjelző eszköztárban sorban rakom használat szerint a könyvjelzőket, de véletlenszerűen visszaáll egy másik sorrendre. Lehet, hogy a sync csinálja? ötlet?
Előre is köszönöm! -
ceia
őstag
válasz konigjanos #40519 üzenetére
Szerintem arra a kettőre pont nem nulla kell, hanem ezekkel tudod megadni, hogy hány megnyitott fülre illetve ablakra emlékezzen. Nekem ezek vannak alapbeállítás szerint:
browser.sessionstore.max_tabs_undo = 10
browser.sessionstore.max_windows_undo = 3
A könyvjelző eszköztárra nem tudok mit mondani, én nem használom és a syncet sem[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
DS39
nagyúr
amúgy addig is lehet rá használni az InstantFox-ot.
Be lehet kapcsolni, hogy betűre hivatkozás nélkül is keressen, mint ahogy az IE11-ben is működik. (vagy ahhoz egész hasonlóan) -
_DiEGO_
őstag
Jó is az a programocska szeressük De ha elfogadsz egy dolgot , akkor javaslom egy programocska használatát ami ráadásul magyarul kommunikál szintén :[Unchecky] Szeretni fogod TE is Nem enged háttérben sunyin telepedni egy-egy programba belelopott/épült egyéb programokat ,kártevőt stb... másik jó dolog : [Toolbar Cleaner] ezzel kitudod pucolni böngészőid
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz _DiEGO_ #40526 üzenetére
Köszi az elsőt kipróbálom,de toolbarokat nem használok és nincs is települve.Viszont a Malwarebytes Anti-Malware talált már meg olyan dolgot amit az avast nem is jelzett.
Ja és tényleg a Malwarebytes Anti-Malware 2 es verzió hogy szuperál nálad?
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
NoOne1976
őstag
A Firefoxban mi a legegyszerűbb módja egy oldal kedvencekhez való hozzáadásának?
Olyanra gondolok, mint az Operában volt a Könyvjelző menüsor könyvjelző a laphoz. Kettő kattintás volt az egész.
Itt a jobbklikk, majd oldal hozzáadása a könyvjelzőkhöz? (Csak volt olyan oldal, ahol ez nem működött, mert valami videónak érzékelte.)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz NoOne1976 #40531 üzenetére
Alapból a jobb felső részen van egy kis csillag, arra kell rákattintani. ilyenkor a nem rendezett könyvjelzőkhöz kerül, és ha máshova akarod rakni, akkor még egyszer rá kell kattintani, és akkor tudod átnevezni és áthelyezni is.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sanyi73
csendes tag
Szia mindenkinek!Nem tudom hogy jó helyen vagyok e.Nekem olyan problémám van a mozillával,hogy csak akkor tölt vagy csinál bármit ha közben mozgatom az egeret.Ez a böngésző hibája vagy az egéré vagy mi lehet?Próbáltam régebbi verziót is megkerestem a legfrissebb flash playert is de semmi.Ja és pár videó is csak úgy folyamatos ha mozgatom közbe az egeret.Minden tanácsot örömmel fogadok.Köszönöm!
-
Pityu.
nagyúr
válasz BullZeye #40529 üzenetére
Az a baj tudod,ez olyan mint amikor vásárolni akarsz valamit,már majdnem biztos vagy benne ,hogy neked az a cucc kell,erre olvasol negatív hozzászólást és megint el bizonytalanodsz.Kinek mi válik be vagy kinek mi a szar,pl van aki dicsérte a nod32 őt,hát nekem pl az többet nem kéne.Avastal még igazán nem volt problémám,bár mellette még van fent pár progi a biztonság kedvéért.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Hogyan tudom a Mozilla Firefoxot frissíteni újabbra úgy, hogy a Bookmark jaim megmaradjanak ? és amikor befrissült, akkor ne az új kinézete legyen, hanem a régies ?
köszi
köszi
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Orionk #40537 üzenetére
a frissítéssel nem vesznek el a könyvjelzők.
a régi kinézethez van add-on, bár a nevét nem tudom.
(én tökéletesen meg vagyok elégedve az australis-szal, így nem foglalkoztat a kérdés. egyedül az újratöltés gomb helye zavart nagyon eleinte, de megszoktam nehezen )Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Gizmo94
veterán
válasz Pityu. #40536 üzenetére
Sziasztok!
Másnak is van hasonló problémája esetleg? A képen látható módon zabálja a memóriát, akár bekapcsolom a hardware accelerationt flashnél vagy sem. Bármit csinálok, felmegy szépen egymillió fölé, 1.3. körül pedig fagy. Van, hogy sokkal korábban is, átlagosan 15 percenként összeomlik a róka. Ha otthagyom a gépet, mire visszamegyek tuti, hogy már megfeküdt. Videok youtube-on szaggatnak, képek egy idő múlva nem töltődnek be, fagy az egész. Már ott tartok, hogy kénytelen leszek lecserélni, mert ez totál idegbaj. Kipróbáltam a tálcára rakós memóriacsökkentő megoldást, nem ért semmit, egy idő múlva akkor is fagyott. Valakinek valami ötlete? Ja, legújabb verzió, de már hónapok óta ilyen az összes frissítésével. House call, Malwarebytes,superantispyware , stb. lefuttatva, Kasspersky rescue disc szintén, no virus. Minden hibátlanul fut a gépen, csak a firefox kerget az őrületbe.
-
Orionk
senior tag
válasz sz.balazs.95 #40538 üzenetére
köszi
Ha a bookmark-ok nem vesznek el, akkor mi veszik el ? ,mert olyan nem létezik, hogy tökéletesen befrissítsen és minden megmaradjon...
Van például egy Fast Dial nevű addonom, ami gondolom elveszik, vagy megmarad ?, vagy fel kell írnom mindent, hogy mi volt a régiben ?, hogy frissítés után mindent újra megtaláljak ?Ha valaki tud abban segíteni, hogy melyik az az addon, ami a régi kinézetet adja, akkor köszönöm szépen.
-
Gizmo94
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Gizmo94 #40539 üzenetére
Üdv a Flash Player világában!
(#40542) Orionk:
A telepítő érzékelni fogja, hogy már fent van egy, és azt fogja frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz sz.balazs.95 #40543 üzenetére
Utálatos egy fos. Éppen most omlott össze megint. Valami gyógyszer?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Gizmo94 #40545 üzenetére
Van rá gyógyszer: HTML5.
A YouTube-nak van HTML5 lejátszója - habár jól eldugták a felületet, ahol be lehet kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Gizmo94 #40545 üzenetére
Megprobaltad mar a flashplayer ProtectedMode kikapcsolasat?
Mozilla blog: Flash Player-hibák a Firefoxban -
Predator2
addikt
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs