Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz mano1000 #2198 üzenetére
aham, és ha a főpap azt mondja a Tnek, hogy minden Robi által kiállított igazolás érvénytelen? Akkor sokra mész vele, hogy rajta van a személyigazolványod száma... Eredeti lesz, de érvénytelen
nemerei: csak azok lehetnek szopóágon, akik vettek készüléket is hozzá, vagy valami más miatt van hűségük. Aki csak SIM kártyát kért, az nyugodtan hordozhatja ingyenesen a számát bárhova
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
mano1000
csendes tag
Errol beszelek sokan itt hagynak a tcsoportot 34000bol csak 18000 menyenek at a konkurenciahoz. ennyire nem hulye ez a ceg sem.
-
mano1000
csendes tag
Varunk es meglatjuk mi lesz. en nem megyek sehova. vannak kontaktjaim es azt igertek ha kell segitenek. ok papok de ezt mar irtam.
-
mano1000
csendes tag
En irtam mar penteken tuti infoim lesznek a t tol belurol.
-
mano1000
csendes tag
-
llaszlo
veterán
válasz mano1000 #2203 üzenetére
Erre elég kevés az esély. Főleg nem hinném, hogy a 34e-ből 18e embernek ne lenne hűsége. Elég kevés az olyan előfizető akinek nincs hűsége. A legtöbben azért 3 évente cserélik a telefonjukat. És sokan új előfizetést kötöttek hűséggel.
Szóval, hogyan lehetnék jogosan flotta tag? Részletesen. Megírná valaki aki tudja? És nem ponénkodva.
[ Szerkesztve ]
-
mano1000
csendes tag
Majd meglatjuk a vak is ezt mondta.
-
mano1000
csendes tag
Laszlo ha t matrix flottaba megyek akkor egy employeres dijcsomaggal rendelkezo kolegaval szemelyesen egy t pontba kell bemenni. vodast a neten talaltam teljes leirassal.
[ Szerkesztve ]
-
AnNoNiMuS
csendes tag
válasz mano1000 #2209 üzenetére
Pls használd a fórum adta lehetőségeket, és ha válaszolsz egy hozzászólásra, kattints a "Válasz" gombra, valamint ha már leírtál valamit, de eszedbe jut 5 percen belül hogy kiegészítenéd, használd a "Szerkesztés" funkciót, hadd lássunk egy oldalon minél több értelmes hozzászólást.
Köszi! -
smoki2
csendes tag
Szerintem Robi nagyon korrekt, remélem alakul valami jó flotta.
-
Vianna
csendes tag
A Robi féle engedélyeken pecsét is volt meg aláírás kék tintával, ha jól emlékszem pasaréti téri parokia pecsétje lehetett..
Akkor most én jóhiszeműen, miért gondolnám, h jogtalan volt a beléptetésem. Ezt én úgy vettem, hogy a belépési díj, adomány volt az egyháznak. Nem?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
club1
veterán
válasz mukibuci #2217 üzenetére
Azért némileg árnyalja a képet, hogy a barátom és még két ismerőse szeptember elején léptek be a flottába az illetőn keresztül (az ajánlásom alapján), és a hét elején jelezte feléjük, hogy ne küldjék az utalást. Ha lehúzásra játszott volna, ezt logikusan nem teszi meg... Persze azt csak a hülék hiszik, hogy az egyháznak vándorolt a belépési díj, ez az illető - nem túl legális - munkadíja volt.
-
mindenkinek1
csendes tag
válasz llaszlo #2221 üzenetére
szasztok sorstársak!
egy kis infó a Robitól hátha segít vagy nem.
Úgy tudtam, hogy rokonok és barátok lazább szál is csatlakozhat a flottához. De most már csak a szolgálattevők tudnak csatlakozni és azok is maradhatnak a flottában. A türelmi idő azért van, hogy akik nem szolgálattevők ki tudjanak lépni időben. Utána a plébániák várhatóan kapnak egy listát és ki kell pipálni ki az aki tényleg segítő. Aki nem a lejelentés alapján központilag kikerül a flottából. Én azért szóltam előre, hogy ne utólag legyen baj. A célom a megelőzés volt. Kérem, hogy bocsásson meg és ne haragudjon a történtekért. Nem akartam Önnel és senkivel sem kiszúrni. Nem ez volt a célom.el kell érni hogy, szolgálattevő légy!hogyan?
-
sifarr
senior tag
válasz mindenkinek1 #2222 üzenetére
szasztok sorstársak!
egy kis infó a Robitól hátha segít vagy nem.
Szerintem te Robi vagy. Miért írsz magadról 3. személyben?Kérem, hogy bocsásson meg és ne haragudjon a történtekért. Nem akartam Önnel és senkivel sem kiszúrni. Nem ez volt a célom.
Ez igazolja az előző vélelmemet.
Viszont becsülendő a megbánás és a bocsánatkérés.
Egy tanulság neked is lehet az ügyből:
"Mert minden rossznak gyökere a pénz szerelme" 1Tim 6,10el kell érni hogy, szolgálattevő légy!hogyan?
Ne tetézd a bajt!
Szolgálattevővé hitből válik az ember. És önzetlenül, nem anyagi (tarifa) kedvezményért.[ Szerkesztve ]
-
mindenkinek1
csendes tag
csákó sifarr!
Kicsit mellé nyúltál de nem gond.
Nekem a Róbert ezt válaszolta mikor mail-ban megkerestem.
De hát nem tudhatod a fórumban irogatókról hogy, ki és mi?"te is lehetnél Róbert vagy nem"
Attól nem leszünk előrébb hogy, sárral dobálkozol.próbálj meg inkább segíteni
Amíg nem tudod mit kérnek a szolgálattevőktől addíg ne keverd bele a hitet. -
lamazonia
tag
válasz mindenkinek1 #2224 üzenetére
tehát Te tudod hogy mit kérnek egy szolgálat tevőtől?
tehát Te vagy Róbert? 0 napos regAz elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
baracca
csendes tag
A T.Mobilba azt mondták,nem kell addíg kilépni,amíg mindenki nem kap értesítést a
T.Mobiltól! -
llaszlo
veterán
És ha valaki szolgálattevő akar lenni akkor már egyből az anyagi előnyt kell feltételezni? Tipukus magyar gondolkodás. Én is megkérdeztem már ezt (hogy mi a pontos menete és ki számít szolgálattevőnek) de senki sem válaszolt.
Egyébként nem értem, hogy Robi miért küldözgeti ezeket a leveleket. Akik ebben a hónapban léptek be azok nem tudnak kilépni. Akik meg hamarabb azoknak sem lesz kikapcsolva meg letiltva a számuk csak ECO-ba mennek. Így nincs semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
lamazonia
tag
szerintem Robi azért üldözné a népet hogy minél kevesebb arc legyen a listán, akit ő vitt be, minél kisebb büntit kapjon.
Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
llaszlo
veterán
válasz lamazonia #2229 üzenetére
Lehetséges. Ez csak egy feltételezés. Minden esetre ha valaki feljelenti akkor komolyan megütheti a bokáját.
Engem egyik haverom még a fősulin belerángatott egy ösztöndíj programba amire nem voltunk jogosultak. Ott is fizetni kellett az igazolásért. Aztán meg mehettünk a bíróságra meg a rendőrségre tanúskodni. Igaz én jól jöttem ki belőle, mert kifizették a benzinköltségem egy útra haza és Szeged között. Annyi bőven nem volt amennyit fizettek. Na meg a megkapott ösztöndíjat sem kellett vissza fizetni.[ Szerkesztve ]
-
mano1000
csendes tag
A voda flottat a nrten talaltam bemasolom a srac email cimet.
-
mano1000
csendes tag
Robert amit maga ir azert sem korrekt mert az elobb arra hivatkozott hogy most mar csak csaladtagok lehetnek kedvezmenyezettek mire en megirtam hogy segitok is lehetnek mar elismeri hogy segitok is lehetnek de mi nem ott segitunk. Nezze egy biztos az igazolasunk eredeti es hivatalos ezt a t is megerositette. Es a t es koztem letrejott szerzodes szerint ha barmi oknal fogva a dijcsomagom megszunne es csak rosszab dijcsomagba tudnak atsorolni TORVENY irja elo hogy 30 nappal elotte kotelesek engem mint szerzodott felet IRASBAN tajekoztatni. Ez a koztunk letrejott elofizetoi es a t nel levo munkatarsak szerint is csak igy tortenhet. Tehat nem azon modon ahogy on ilyesztegeti az embereket. Ez a szabaj es ezen meg maga a papa sem valtoztathat. Ellenkezo esetben a magyar telekom szerzodesszegest kovetne el.
Erre mar nem jott valasz. -
mano1000
csendes tag
Kérésére küldöm a flotta leírás.
- havi előfizetési díj 2750 Ft /Bruttó 3437,50 Ft/
- percdíj minden időszakban, minden mobil és belföldi vezetékes irányba 10 Ft/perc (másodperc alapon) /törekszünk a további perdíj csökkentésre/
- flottán belül ingyenes hívások
- számhordozás megoldható
- egy cég vagy magánszemély által előfizetett SIM kártyák darabszáma korlátlan
- a díjak nettóban értendőek
Az MP TELEKOM Egyesület szerződéses kapcsolatban áll a VODAFONE magyarországi mobilszolgáltatóval.
A szerződés értelmében, az egyesület tagjai, pártoló tagjai megkapják a tarifacsomagban szereplő kedvezményeket.
Az egyesülethez csatlakozhat magányszemély, cég, önkormányzat, non-profit szervezet, az előfizetni kívánt SIM kártyák darabszáma nincs korlátozva.
Az összes egyesületi tag ingyen hívja egymást (flotta kedvezmény)
Az előfizetés mellé kedvezményes telefonvásárlási lehetőséget kínál a VODAFONE.
A jelenlegi telefonszámok számhordozással áthozhatók a T-Mobile ill. a Telenor hálózatából, a VODAFONE-os számok pedig egyből átcsekkolhatók.
Az egyesülethez való csatlakozás egyszeri díja 2500 Ft, a havi 500 Ft a tagdíj/ éves számlázás 6000Ft/
Mindenféle kondícióban az előfizető a MP TELEKOM Egyesület, a számlafizető pedig az egyesület tagja.
Kérésére, küldöm a MP Telekom Egyesülethez való csatlakozás dokumentumait.
Részletesen:
- belépési regisztrációs adatlap céges, illet magánszemély előfizetése esetén
- tarifalista (PDF-file olvasóval nézhető)
- kedvezményes telefonvásárlási konstrukciók, ott a középső oszlopot kell figyelembe venni.
A belépés menete:
1. kérem vissza emailben a választott adatlapot, megjelölve rajta a következőket:
- akar-e számot hordozni
- akar-e új telefont vásárolni (ha igen melyik készüléket)
- hány darab új előfizetést kér
2. az adatlap alapján megküldöm az egyesülethez való csatlakozás belépési nyilatkozatát, a SIM-kártya és a készülék megrendelőjét.
3. Egyesületünkhöz beérkezett dokumentumok és díj alapján továbbítjuk igényét a Vodafone Zrt felé, aki az Ön címére kiküldi a megrendelt termékeket.
A fizetendő díjat bankszámlára kell utalni, vagy fizetni.
bankszámlaszám: CIB Bank Zrt. : 10700433-65614996-51100005
Innentől kezdve Ön jogosult a kedvezmények teljes körű igénybevételére.
Felhívom a figyelmét a következőkre:
Számhordozás esetén szükség van a jelenlegi szolgáltató un. elengedő nyilatkozatára ( elengedést követően mindent a Vodafone intéz, átlagos idő 15 munkanap)
Az előfizető az MP Telekom Egyesület. Számlafizető: Ön mint tagunk. Amennyiben nem fizeti a Vodafone Zrt. felé számláját akkor Önnek korlátozhatja kimenő hívásait a szolgáltató. Ez azért lényeges, mert, mivel tagunk külön, saját előfizetésére szóló számlát kap, annak be nem fizetése esetén sem a többi tagot, sem az Egyesületet nem érik hátrányos anyagi szankciók. (tehát, nem dől be a flotta)
Minden tagunknak ajánljuk, hogy a tagok ismeretségi, baráti körükben népszerűsítsék az Egyesületi tagságból származó előnyöket, mivel a Vodafone Zrt. a tagbővülés esetén folyamatosan csökkenti a tarifacsomagban szereplő árait (előfizetési díj, percdíj)
Amennyiben további kérdése lenne, szívesen állok rendelkezésére.
Nagyobb számú belépés esetén tárgyalás alapját képezheti az egyszeri csatlakozás, és regisztrációs díjak mértéke.
Remélem elnyeri tetszését ajánlatunk.
--Üdvözlettel
Szalai Nándor 0670/9492635Z
-
mano1000
csendes tag
Ezt kaptam
-
pigicsaba
csendes tag
Valaki kérdezte már hogy milyen módon szerepel a flottába?Ha valaki szolgálattevő azt tuti nem rakják ki?
-
MODERÁTOR
válasz pigicsaba #2240 üzenetére
A T nem téged fog megkérdezni, hogy szolgálattevő vagy-e esetleg plébános. A papoknak meg sanszos, hogy van listájuk a szolgálattevőkről, amin nem leszel rajta
mano1000: Ha csak holnapig leszel, akkor holnapig kellene betartani a szabályokat... A rendőrnek is azt mondod gyorshajtáskor, hogy csak most mész itt 135tel, holnap majd a szomszéd utcában mész[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pigicsaba #2244 üzenetére
De ha a T bemegy a papokhoz, és megkérdezi, hogy "sziasztok, pigicsaba benne van a kis listátokban, mert kötött szerződést nálunk" és azt válaszolják"hogy ki az a pigicsaba?", akkor szerinted maradsz a flottacsomagban Teljesen mindegy, hogy 10 éve v 10 napja léptél be, ha a papok listájában nem vagy benne...
-
club1
veterán
válasz mano1000 #2236 üzenetére
Jónak tűnik kivéve azt a néhány dolgot, ami nincs leírva benne. Pl. hogy a Vodafone-nál a havi előfizetési díjak az esetek legnagyobb részében nem, vagy csak részben, vagy jóval magasabb percdíjakon lebeszélhetőek. Az éves 6000 Ft egyesületi tagsági díj ehhez képest pedig már csak aprópénz...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest