Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitalimax.hu
csendes tag
Sziasztok! Én új vagyok itt, és keresnék olyan flottát, ami alacsony havidíjú (max 2500 Ft), mp alapú, belépési díj és hűség nélküli. Mindegy melyik szolgáltató. Jó, ha 100 %-ban lebeszélhető, de belefér 500 Ft kötelező opcióként. Ingyen SMS, vezetékes kedvezmény és Net lehetősége nem érdekel, hogy biztosít-e..Várom az ajánlatokat
[ Módosította: 7 ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz vitalimax.hu #2762 üzenetére
Szia! Ez szerintem olvasható félkövér nélkül is! Ilyen ajánlatot szerintem csak a vodka kínál..
-
törölt tag
válasz vitalimax.hu #2764 üzenetére
hűség nélkül?
hajrá, sok sikert hozzá -
gordonfreemN
addikt
-
7
addikt
Elég lesz az offból!
-
Dracula72
senior tag
Szumo flottában van valaki innen?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
pancelos
tag
-
Dracula72
senior tag
Most kaptam a hírt: Haver-t kirakták a tés flottából, sms-t kapott másnap már eco-ban figyelt.
Ezek szerint elkezdték átnézni.( ͡° ͜ʖ ͡°) Debrecen Telefon Adás-Vétel: https://www.facebook.com/groups/1953581434945040/
-
érdeklődőkj3
csendes tag
sziaszto teljesen új vagyok itt és kérdezni szeretnék tőletek .
a minap bementem a feleségemmel és szerettem volna a vodánál egy 5 kártyás üzleti előfizetést + 2 db telefont,de sjna a feleségemnek maradt valamilyen sara a t mobilnál és a válasz az 5 kártyára az volt hogy fizessünk be 200 ezer kauciót + 45,000 előleg a telóra ami rendben is van de a 200.000 az nem válik inyemre tudtok e ebben segíteni mit lehet ilyenkor tenni.Flotta ezt áttudja küszöbölni???????????
-
addikt
válasz érdeklődőkj3 #2789 üzenetére
tudtok e ebben segíteni mit lehet ilyenkor tenni
Kifizetni a sarad a T-Mobile felé, s egyből "át van küszöbölve" a probléma...
Jó szerencsét!
-
pancelos
tag
válasz érdeklődőkj3 #2789 üzenetére
Az információk pontosítása érdekében:
Ki lett volna az előfizető, ha cég, akkor ki a cég tulajdonosa ill. aláírásra jogosult ügyvezetője?
Mitől üzleti előfizetés? Milyen tarifát kínáltak? -
Zirowe
nagyúr
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy meglévő vodás hűséggel (tehát számlás sim), még kb másfél év, be lehet-e lépni ideál flottába?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Ok, kösz mindenkinek!
Amúgy egész jó árai vannak, csak kár, hogy én nem tudnám kihasználni teljesen, nem beszélek annyit (havernak lesz ez most).
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
silentkiller
senior tag
El tudná valaki küldeni az ideál díjszabását?
(regisztráció után, szeretném lekérni de a captcha kód állandóan hibás)∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
f_sylvi
csendes tag
Szeretnél olcsóbban telefonálni? ;-)
Flottás előfizetés!!! Érdeklődj nálam! :-)Az előfizetések főbb jellemzői:
- közvetlen szerződés a szolgáltatóval, nincs közvetítő cég, nincsenek rejtett költségek
- havidíj: 1700 Ft / hó + Áfa
- havidíjból lebeszélhető: 1300 Ft + Áfa
- percdíj: 12,35 Ft / perc + Áfa
A flotta vodás, másodpercalapú, számhordozhatóság van, egymás között ingyen lehet beszélni, lehet kérni kedvezményes netet hozzá. Egyéb ktg nincs. Néhány személyes adat kell hozzá, és postán küldik a lepecsételt adatlapot, amivel a vodánál ki lehet váltani + vannak kedvezményes készülékek hozzá (nem ez az erőssége, de olcsóbb mint egyébként) -
Dracula72
senior tag
-
Zirowe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Spigen Caseology Athlex Active Orange tok Google Pixel 7 Pro telefonhoz
- Lenovo Ideapad Flex 5 akkumulátor, használt, 80%-os állapotú!
- 2db 12TB Seagate Exos X16 ST12000NM002G SAS - foxpost az árban
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4 3200Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Független Iphone Xs Max 64GB 85% Akku Hibátlan Működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest