Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz MZsoltee #2050 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/mobil_flottat_de_milyet/hsz_2034-2034.html
(Max. 4-5 oldalt kell visszaolvasnod, ami 10-15 perc max.)
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
Ez az, hogy nem tudom és jó lenne, ha az aki ebben a témában benne van összefoglalná az egyes flották előnyeit hátrányait, nem a megoldást várom, csak egy olyan hsz-t amiben több flotta le van írva és az igényeim alapján szóba jöhetnek...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
club1
veterán
válasz MZsoltee #2053 üzenetére
És az összefoglalásba az itt szereplő kb. 30-40 flotta közül melyik kerüljön bele, vagy melyik ne?
Nem értelek benneteket, tényleg csak néhány oldalt kellene visszaolvasni egy megfelelő flotta kiválasztásához...Szerintem egyébként a jó flotta ismérvei:
1., A szerződő és a számlafizető is közvetlenül a mobilszolgáltatónál az előfizető legyen kikerülendő a továbbszámlázás több hátrányát.
2., Minél kisebb havidíj.
3., Minél kisebb percdíj(ak).
4., A havidíj egésze legyen lebeszélhető.
5., A havidíj ne külön (magasabb) percdíjon legyen lebeszélhető.
6., A havidíj minden hívásirányba legyen lebeszélhető.
7., Másodperc alapú számlázás.
8., Kedvezményes opciók megléte/elérhetősége a flottához.
9., Minél kevesebb (0) kötelező opció az előfizetéshez.
Ha ezek mind állnak, akkor tökéletes egy flotta. Minél több hiányzik a fentiekből, annál vackabb. -
g0dl
addikt
De azért nem fájna nagyon egy rövid listát linkekkel megjelentetni. Pl. miért ne lehetne az első hozzászólásba berakni. Most komolyan, hamarabb leírhattad volna, mint minden kérdezőt elhajtani.
Én egy ideje követem a témát, de nehéz a sok bennfentes szövegből kihámozni a lényeget. (pistike flottája stb.)
Én itt eddig ezeket olvastam (akié kimaradt az bátran sírjon), amiket be tudtam azonosítaniKatolikus flotta http://tmfbtm.atw.hu/
DPI erről csak az jött le, hogy a fidesz szimpatizánsok számára létrejött flotta, linkem nincs (eleinte nem értettem mit keres itt a dot per inch)
kalandlövész http://kalandloveszet.hu/ -
törölt tag
Biztos nem fájna, ha lenne bármi alternatíva, de itt arról van szó, hogy valaki keresse már meg neki, helyette a tutit.
Én fényképezőt keresek, laikusan. Elkezdtem teszteket, véleményeket olvasni, miután belőttem, hogy mennyi pénz szánok rá és mire akarom. Aztán leírtam 2-3 gépet és erről kérdeztem. De milyen is lenne már: mit ajánlotok 2xxxx forintért?
Tetszik érteni?
Egyébiránt pedig Apróban is vannak ajánlatok, meg kell nézni, kérdezni tőle és aztán felvetni, hogy adottról mi a vélemény
SZERINTEM -
-
kosturica
őstag
-
pandamedve
csendes tag
Valaki adjon valamilyen segítséget, hogy Telenoros Flottába szeretnék belépni. Melyikbe és hogy tudnám ezt lebonyolítnai? Sajnos semmi ismerősöm..... NAgyon köszönöm előre is a segítséget
-
Joe1986
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna SCH flotta csatlakozásban segíteni? ( Azaz kapcsolattartóként megadhatnám. )
Ha igen, kérlek írj egy privátot!
Köszi!
-
HUTCHDB
nagyúr
fuuuuu, nagyon rossz hir!
megszunik a robi altali flotta!!!!
tud valaki t-mobilos hasonlo patametrekkel birót?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
MZsoltee
veterán
válasz szokeherceg #2067 üzenetére
Csatlakozom!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
k-csabesz
csendes tag
válasz HUTCHDB #2066 üzenetére
Szintén... hasonló cipő...
Kérem aki tud/ismer t-mobile-os flotta csatlakozási lehetőségről (kapcsolattartó elérhetősége) az küldjön legyen szíves e-mailt a kcsabesz@gmail.com-ra vagy ide privát üzenetet. Köszönöm.
Megbízhatóságomról: lsd. a reg. dátumát a profilomban + http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/hsz_29947-29947.html
-
csordi
csendes tag
Ha tudtok valamilyen t-mobile flottát, nekem is küldjétek el legyetek szívesek a csordit@freemail.hu címre.
[ Szerkesztve ]
-
nemerei
tag
Jaja ha tudtok jót akkor erre a címre lécci küldjétek el: nemerei@gmail.com
üdv: nemerei
-
nemerei
tag
Nekem visszaadja a pénzt júli 22 én léptem be 4 fővel, És nekem azt írta hogy az oka amiért megszűnik a flotta :"Visszaélések és hamisítások voltak. Illetve feltételezés de a T-Mobile-nak sok lett hirtelen a 34000 fő. Ezért szigorítanak és ellenőriznek."
-
HUTCHDB
nagyúr
nincs ennek atbaszasi szaga.
igen korrekt volt az egesz csatlakozas soran, es most is az.
en legalabb is igy erzem, velem igy jart el." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nemerei
tag
válasz HUTCHDB #2079 üzenetére
Ebben tényleg igazad van teljesen korrekt. Még aki Egy vagy másfél hónapja lépett be annak a belépési díjat is visszaadja. Ha nemlenne enyire korrekt akkor azt mondta volna, hogy szept 26-án megszűnik a flotta, mindenki keressen egy másik díjcsomagot. Azt kész.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szokeherceg #2081 üzenetére
most nezegettem a hirdeteseket, de t-s nincs is......
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
club1
veterán
válasz HUTCHDB #2082 üzenetére
Annyira ezen nem csodálkozom. A kkv-m évente tenderezteti meg a 3 magyar szolgáltatót, a T már 10 éve a legmagasabb előfizetési és percdíjakat adja. A Telenor a legolcsóbb percdíjú és ez rendesen le is beszélhető, a Vodafone is olcsó percdíjú, de trükközik a lebeszélhetőséggel és a kötelező opciókkal... Azaz a T-s flotta ritka mint a fehér holló...
-
Orgi
addikt
Én is e cipőben járok, de engem inkább elérhető Pannonos flották érdekelnének... amit Edenyke írt kb az a legjobbnak tűnő, bár sajna én egyszer már ráfaragtam a nem az én nevemen van az előfizu dologra Ezen kívül csak a DPI van?
-
AmunRa
senior tag
Ne menjünk már át seggnyalásba!
Több 1,5 év hűség köt 2 telefonnal a t-hez. Egymás között sokat beszéltünk a párommal ingyen. Most meg fizethetek a t-nek egy rakat pénzt és nincs másik T-flotta. Építkezünk és mennyivel többet fizethetek majd? Utálom a T csoportot és csak a flotta miatt mentem oda.
Most meg itt fogok megőszülni! -
mano1000
csendes tag
En is beleptem ebbe a flottàba. arra lennék kivàncsi ha nem lépek ki akkor mit tudnak tenni amikor élő szerződésed van a t-mobillal?
-
mano1000
csendes tag
Én irtam neki de szerintem ez jogilag nem álja meg a helyét. hivatalos szerződést kotottunk a t vel. en telot is hoztam ki ket evet alairva. ok elfogadtak a flotta igazolast. a szerzodes kettonk kozt jott letre.
-
mano1000
csendes tag
Atsorolni csak akkor lehet ha beleegyezek. mer en arra irtam ala.
-
mano1000
csendes tag
Keresni kene masik kontaktot. en a tnek dolgozok van egy jo ismerosom a tmobilnal. pentekig kulfoldon van nala intezkedek. valaki tudja a t telematrix percdijjait?
-
mano1000
csendes tag
Ez akkor is kerdeses ugyanis te is leadtal egy nevreszolo flotzas papirt ami alapjan csatlakoztunk. na mindegy holnap egy papnak megyek netet bekapcsolni majd kifaggatom mit tud errol az egeszrol.
-
.bruszli.
senior tag
válasz mano1000 #2095 üzenetére
Azért írtam,hogy ez flottánként más;rá kell kérdezni,nálatok mi van ilyenkor.
Sajnos a flotta,amiben voltam megszűnt,engem visszaraktak volna ECO díjcsomagba...de szerencsére lett arra egy másik flotta,így 'megúsztam'....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
mano1000
csendes tag
Igen de ez a flotta nem szunik meg. el ne hidd mar mindenkit egyesevel le ellenoriznek hogy ki kinek a borja. te most mellik flottaban vagy X?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Politika
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest