Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #177 üzenetére
Ahhoz hasonló, mint amit fentebb írtál, csak az egész havidíj hálón belül beszélhető le.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #203 üzenetére
Tehát a régi vodás számod a régi vodás SIM kártyádon Pannon előfizetéssel lesz? Az úgy több, mint érdekes (szerintem)
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #207 üzenetére
Hát nem tudom, amikor mi csinálunk számhordozást, akkor adunk egy új vodás kártyát, kétlem, hogy máshol máshogy lenne De sok sikert
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #220 üzenetére
Legyen igaza (Már csak miattad is ) Aztán majd ne felejtsd el megírni az eredményt, sztem többen is kíváncsian várjuk
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #226 üzenetére
Ne add még fel, kitartás És várjuk az eredményed
Lehet, hogy aki intézi Neked ezt a dolgot jobban ért ehhez, mint mi itt páran együttvéve
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #240 üzenetére
a pannonnál? és mit reklamálsz? hogy nem működik a vodás kártyádon a pannon előfizud Hát lehet megmosolyognának
aki intézi neked, annak kellene a haját ráncigálni, máshova nagyon nem tudsz fordulni...Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #268 üzenetére
mily meglepő, h nem sikerült De legalább végül megoldódik az ügy
-
MODERÁTOR
Intel q8200:
Igen, tényleg.A schönherz flottába pedig nem lehet csak úgy belépni, kell egy VIK-es ismerős.
Tonyo:
a schönherznél a számlát a voda küldi a te nevedre.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Intel q8200 #303 üzenetére
Arra elég lesz a 3000res feltöltés is
-
MODERÁTOR
válasz alias_bobo #339 üzenetére
Ha feltöltőkártyás vodás, akkor megint csak lesz 1 simcsere
-
MODERÁTOR
válasz alias_bobo #341 üzenetére
Új SIMet kapsz ha átváltod előfizusra...
Szerintem ne kezdjük elölről, mert ebből is az lesz, mint a kártyacsere nélküli számhordozásból
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz alias_bobo #343 üzenetére
Néhány száz vitamaxos kártyát átváltottam már előfizetésessé, de attól még lehet én csinálok valamit rosszul...
-
MODERÁTOR
Az meg külön mind szép és jó, hogy más szolgáltatóval is vannak tárgyalások, és tegyük fel, a T megnyeri ezt. Utána a Vodás előfizetéssel mi lesz? Akinek lejárt a 2 év hűsége, annak tiszta sor, számhordozással megy át. És aki 2 hete írta alá a papírokat? Az megszívta? Ő volt a "parasztáldozat"?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pancelos #732 üzenetére
Én ezt értem, hogy nem kötelező, de szvsz az előfizetők 80%-a aláír két év hűséget, és akkor lehet keveset is mondtam...
Nem vagyok én a flottacsomagok ellen, sőt. De látok elég embert hőbörögni (jogosan), amikor a flottája szolgáltatót vált 2 forint miatt....
-
MODERÁTOR
válasz lorenzo1 #776 üzenetére
Neked akkor egyik flottacsomag sem jó... Próbálkozz inkább a Vodafone Gold Plus csomagjával, ami 15 ropiért ad 1000 percet hálózaton kívül és 6000 percet hálózaton belül. Rögtön fele lesz csak a számlád... Net opciót pedig tudsz kérni mellé...
-
MODERÁTOR
válasz mano1000 #2191 üzenetére
Ha a T-nek nem tetszik a sok előfizető a flottában, akkor egyszerűen szól a flottatulajnak, hogy vizsgálják ki, ki hogyan kapta az igazolását. Ha Pistike adott mindenkinek hivatalos igazolást, amiről a flotta tulaja nem tud, akkor azt nem nevezném hivatalosnak. Ha mégis az lenne, a flottatulajdonos akkor is bármikor visszavonhatja a jogosultságod és már mész is eco csomagba.
-
MODERÁTOR
válasz mano1000 #2198 üzenetére
aham, és ha a főpap azt mondja a Tnek, hogy minden Robi által kiállított igazolás érvénytelen? Akkor sokra mész vele, hogy rajta van a személyigazolványod száma... Eredeti lesz, de érvénytelen
nemerei: csak azok lehetnek szopóágon, akik vettek készüléket is hozzá, vagy valami más miatt van hűségük. Aki csak SIM kártyát kért, az nyugodtan hordozhatja ingyenesen a számát bárhova
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz pigicsaba #2240 üzenetére
A T nem téged fog megkérdezni, hogy szolgálattevő vagy-e esetleg plébános. A papoknak meg sanszos, hogy van listájuk a szolgálattevőkről, amin nem leszel rajta
mano1000: Ha csak holnapig leszel, akkor holnapig kellene betartani a szabályokat... A rendőrnek is azt mondod gyorshajtáskor, hogy csak most mész itt 135tel, holnap majd a szomszéd utcában mész[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz pigicsaba #2244 üzenetére
De ha a T bemegy a papokhoz, és megkérdezi, hogy "sziasztok, pigicsaba benne van a kis listátokban, mert kötött szerződést nálunk" és azt válaszolják"hogy ki az a pigicsaba?", akkor szerinted maradsz a flottacsomagban Teljesen mindegy, hogy 10 éve v 10 napja léptél be, ha a papok listájában nem vagy benne...
-
MODERÁTOR
válasz mindenkinek1 #2254 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy a lopott*, de eredeti engedély mitől lenne érvényes Ha az utcán parkoló eredeti mercedest ellopom, attól még nem lesz az enyém, pedig eredeti Amíg a T nem szól, addig viszont kár ezen pörögni...
*visszaéltek a kiadásával
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kozossegi #2287 üzenetére
Nem láttam ilyen igazolást, de ha nincs rajta semmilyen egyedi azonosító, a Tnél akkor is kb 3 kattintással generálnak 1 listát, ami a flottát használók adatait tartalmazza, majd a neveket körzetenként kiküldik a plébánosoknak, azok bepipálják azokat, akiket ismernek, a többiek pedig mennek a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest