- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
▼▼▼ MILYEN ROUTERT VEGYEK? Topik összefoglaló▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. április
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
● Márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb router kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szintek, szomszédok) lenne használva?
■ Milyen netsebesség mellé kellene az eszköz?
■ Mennyi pénzt szánsz a beszerzésre? Lehetőleg pontos összeget írj!
■ Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
■ Milyen egyéb igények vannak a routerrel szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheif
tag
A 10m kábel azért van, mert a lakás egyik pontjából van kültérre kivezetve úgy, hogy az antenna a torony felé legyen. Ezt ki tudom váltani úgy, ha áthelyezem a routert, és kábelen a mostani helyen lévő router-t AP-nek használom.
A mért értékek a jelenlegi routerrel vannak. Most kipróbáltam telefonon(xiaomi note 9), ugyan az a szolgáltató: 2,56Mbps ezt beltéren, kültéren 12-13 Mbps most éppenGigabit ilyen sebesség mellett szerintem nem annyira lényeg. Tv-k sem tudják, és igazából netflix, hbogo megy rajtuk. Esetleg hálózaton keresztül letöltött film/sorozat.
Wifi ac/ax-n nem volt eddig sem, úgy gondolom, hogy nem feltétlenül szükséges ez után sem.
Árban valamennyire rugalmas vagyok, maximum nem sietem el, de jó megoldást szeretnék, de azért nem lenne rossz ha nem egy autó árát kéne rákölteni. Mondjuk elsőre azt mondanám, hogy 50-60K a keret.
#MaCS_70
rákerestem erre a Mikrotik LHG-re, [link] ez lenne az ? kell még ehhez valami?
Árban ez még beleférne ha ez tényleg jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX