- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
btomi9
aktív tag
Sziasztok!
Mit javasolnátok erre a helyzetre?
50m2 -es panel lakásban jelenleg egy Asus RT-AC56U kiszolgál, a legfrissebb merlin firmware van rajta, leginkább azt a funkcióját használom, hogy tud custom DDNS -t (én a duckdns -t használom).Sok éves már a jószág, úgy gondolom, kiszolgált, sokszor melegedési, hardveres bajai vannak, nyugdíjaznám.
Asus AX92U és AX86U között vacilálok az időtállóság miatt. DIGI 1000-es netem van lakásig jövő optikán, egyelőre SOHO szinten nem láttam még nagyon gigabitnél gyorsabb switcheket stb.
2 laptop, 3 telefon, 1 tablet használja a wifit (egyik sem tudja az AX -et, de a jövőben majd érdekes lehet). A DIGI eszköze bridge módban van, az Asus megy fel PPPoE -n keresztül. Egy NAS közvetlenül a routerből kapja a netet, onnan gigabites switch -ről egy tévé, és 3 számítógép van jelenleg ethernetre kötve.
Árban igazából meg tudom fizetni az AX86U -t, ha a jósgömb szerint jönnek majd a 2.5 gigabites eszközök (az egyik asztali gépben Asrock Taichi ultimate alaplap, annak van gigabitnél gyorsabb LAN portja).
Nem ragaszkodom a duckdns -hez, meg a merlinhez sem, de kíváncsi lennék, hogy Nektek mi vált be, ill. pl. az AX92U gyári firmware -e milyen DDNS szolgáltatókat tud (erről ha tudnátok egy képernyőképet küldeni, azt megköszönném). AX92U -t viszont nem tervezi supportálni a merlin, a többi új (akár olcsóbb) AX -eseket viszont támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- A játékfejlesztők közel 90 százaléka AI-ügynökkel dolgozik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Villanyszerelés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Opel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest