Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Írtam már korábban, a kapott segítséget köszönöm még egyszer. Időközben pontosítás történt ezért újra szeretném feltenni a kérdésemet.
Két szintes tégla lakásba (90+30nm) keresek DIGI 1000-es internethez WiFi megoldást. Korábban amég nem volt DIGI internet, az alsó szinten eddig megfelelő volt a WiFi jel egy N-es 100Mbites ASUS routerrel, azonban egy TP-Link repeater kellett a felső szintek lefedéséhez.
Olvasgattam a hozzászólásokat és egy jó megoldás a vezetékes backhaul lenne mondjuk 2db ASUS RT-AX58U routerrel, azonban a kábelezés sajnos nem megoldható. Ajánlottátok az AX92U-t is, hogy talán lefedi a lakást (akkor még kevesebb nm-t írtam).
1. Van arról tapasztalat, hogy két darab AX58U kizárólag vezeték nélküli AiMesh-ben hogyan viselkedne WiFi sebességeket tekintve ha egymástól viszonylag erős jeleket is kapnának?
2. Esetleg két erősebb AC-s router (RT-AC68U) szintén vezeték nélküli AiMeshben mire képes?
3. Találtam egy leírást a Dedicated Wireless Backhaul(DWB) [link] funkcióról. Erről van valami infótok? Sajnos a AX58U router nincs a támogatott eszközök listában, csak a drágább AX92U.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest