Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daywalkerke

aktív tag

válasz dkess #85676 üzenetére

Még véletlenül sem szeretném, hogy az az érzés legyen benned, hogy tiszteletlen vagyok veled, mert pont, hogy ennek az ellenkezője igaz, NAGYON hálás vagyok az eddigi írásaidért-tanácsaidért, mert mint a wifi-vel kapcsolatos teljesen laikus emberként ezek óriási segítségek voltak, de most idézek a #85676 hsz-edből: "a 2.4Ghz-es megoldásotok most nem megy. Igazam van?"

Ahogy azt már többször (pl. a mai #85674 hsz-emben is) írtam, hogy a Mikrotik jelenleg is működik 2.4Ghz-en és bőven átér a 2.4Ghz-es jel azon épületben ahol nincsen internet szolgáltatás, csak a rengeteg 2.4Ghz-es egyéb jel sokszor zavarja a Mikrotk jelét, és ezért a fogadó oldalon a mobilokon és tableteket sokszor megszakad a jel, majd aztán kis idő után újra vissza is jön és akkor újra van a mobilokon és tableteken internet, tehát véleményem szerint 99%-os valószínűséggel a CPE510-es eszköz 5Ghz-es jele is probléma nélkül fog átérni először repeater (extender) módban megpróbálva, de ahogy írtam ha mégsem akkor megfogadva a tanácsodat még a fogadó oldali épületre (ahol nincs internetszolgáltatás) is lesz rakva egy CPE510-es eszköz.

Új hozzászólás Aktív témák