Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• anonymus89

addikt

válasz kali #47744 üzenetére

Ha egy másik routert tettünk oda wds módba akkor is nagyon gyér a wifi épphogy 1-3 Mbps jut be a garázsba a lindab egyszerűen annyira leárnyékolja, hogy youtube-on nem lehet ficánkolni. Így szerintem a repeater is kiesett mert nem tud kábelezni a lakásban nincsenek küszöbök vagy más ahova el lehetne rejteni.

Gubek-Einste: Nem szeretne ruhaszárítót, felásni meg nem fogja az udvart ezt kikötötte. Régen is olvasgattam már a Powerline adapterekről csak úgy látom nem sokan használják, pedig lehet érdemes volna mert nálunk is ez segített. Kölcsönkértem ezt a tp-link Pa4010KIT-et közvetlenül fali csatlakozóba dugva majd a konnektortól 20m-re lévő garázsban szintén csatlakoztatva a 31-32Mbps-et mértünk laptopon és mobilon is. Így maradni fog a powerline adapter + a 1043nd routert rákötöttük a garázsban kb. a fal közepére mert egyre magasabbra helyezve a routert romlott a sebesség.

Esetleg valahogy lehet még javítani a helyzeten bár nem akarok telhetetlen lenni....

Köszönet a tanácsokért!

Új hozzászólás Aktív témák