Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
Nem találok jobb hasonlítást mint amikor a régi crt monitorokat néztem és alacsony volt a freki akkor a szememet rendesen"nyomta" a monitor. Ha feljebb vettem a max frissítésre amire képes volt akkor ez az érzet megszűnt. A HD20-as dlp-nél szintén éreztem ezta "nyomást" a szememre. Valakit ez nem zavar engem igen a feleségemet szintén és a fiamat is. A szivárványt meg úgy kell elképzelni, hogy a dlp úgy képzi a színeket, hogy egy forgó tárcsán vannak színes "rések" (datánál plusz fehér)és éppen az aktuális szín szegmens halad el az optika előtt azt átvilágítja a fény.
Na amikor "mereven" nézel előre akkor nem, de ha a vászon egyik részéről hirtelen elkapod a szemed mert éppen a másik részen történik valami akkor az éppen aktuális szín szegmens színét látod.
Ez engem zavar.
Állítólag ahol már nem felfedezhető az sajna a milla környéki projik. Én meg annyit nemszánok rá biza!
A dlp-nek jobb az ansi kontraszjta(nem mindig), mozisabb a képe az lcd meg nem szivárványozik és nem nyomja a szemem az optikát szélesebb tartományban lehet használni(lens shift).
Egy olyan helyiségben ahol nem feketék a falak nagyon gyorsan elveszti a dlp az előnyét.
Rengeteg okosságot olvashatsz itt
Olvass sokat mielőtt döntesz!
Én is így tettem és bizonytalan is lettem mert a képet is és a hangot is hallani kell, hogy választani tudj.
A neten fellelhető videók alapján NEM szabad véleményt alkotni. Valakihez menj el és tapasztalj vagy járd a boltokat ahol van lehetőség megtekinten a projikat üzem közben is! Hangfalat vagy erősítőt sem vesz meg az ember élő teszt nélkül ezért értelmes ember projit sem.
De Te tudod!
Ja!
Az olcsó nem véletlenül olcsó!
És ez igaz bármire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest