- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Cs1csó #45196 üzenetére
A sima Keepass sem a felhőben tárolja a jelszavakat, így nem ez a különbség. Jobb az XC fejlesztőbrigádja, multiplatform, a biztonság részét viszont nem ismerem.
ollie: Úgy, hogy vagy manuálisan pakolászod a telefonra az adatbázis másolatát, vagy valamilyen segédprogrammal. Akár felhőszolgáltatással is szinkronizálhatod azt, ha sűrűbben változik.
Érdemes az adatbázis létrehozásakor egy kulcsfájlt is generáltatni. Azt közvetlenül, a netet megkerülve pakold a telefonra! A kulcsfájl nélkül még a master jelszavad ismeretében sem nyitható az adatbázis, ezért az utóbbit mindegy, hogy milyen módszerrel szinkronizálod az eszközeid között.
-
Ez nem ugyanaz, ez az eredeti KeePass android verziója.
Viszont ha meg az összes tudja használni mindegyik adatbázisát, akkor mi értelme az XC verziót használni, ha androidon a gyengébb biztonságú app létezik csak? Mert ugye a leggyengébb láncszem határozza meg a biztonságot.
-
dqdb
nagyúr
KeePass: eredeti alkalmazás Windows alá C#-ban .NET Frameworköt használva megírva (Linux alatt Monóval életre lehelhető), aktívan karbantartva
KeePassX: a KeePass 2.x fájlformátumát használó független alkalmazás C++-ben Qt-re építve (Windows, Linux, macOS), nincsen karbantartva
KeePassXC: az előbbi forkja, aktívan karbantartva
Keepass2Android: független fejlesztés, ami a KeePass 2.x fájlformátumát használja, aktívan karbantartvaA fentiek mindegyike open source, mindegyikhez van 2FA támogatás.
-
Edorn
senior tag
Melyik Password Manager programot ajánljátok chrome-hoz PC-n (illetve androidon)?
Jöhet véleményézés is.
(link is jöhet, ahol leírják, ha lehet magyarul, hogy miképpen működnek ezek, miért és hogyan biztonságosak)
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Elitbook és egy hozzá tartozó pen. Van olyan alkalmazás, ami a "papírra" vetett kézírást átalakítja szövegfájl-ra? Egyelőre Bamboo Paper-t használok, ahol ugyan jól lehet jegyzetelni és PDF-be exportálni, de ezzel be is fejeződik a story.
Előre is köszönöm! -
energomatt
őstag
válasz
PlayMax #45173 üzenetére
Az tény, hogy nem eredeti minőség, mert eredeti minőség nem is létezik. Még élő zene esetében sem (kizárólag akusztikus zene -lényegében klasszikus zene- esetén beszélhetünk egyáltalán erről), hiszen ott is az akusztikai tényezők jelentősen befolyásolnak sok mindent. Az hogy egy Flac mennyiben tér el adott esetben egy CD hangtól, az a kétféle lejátszó rendszer függvénye. A lehetőség mindkettőben közel azonos. Nem akarlak meggyőzni, csak ezeket a kommentjeidet mások is olvassák, akik esetleg elhiszik amiket írsz.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #45175 üzenetére
Ha a bandcamp.com-ot nem ismered, akkor ott valami súlyos hiányosság van, ráadásul még a FLAC-okról is hülyeségeket beszélsz a megítélésem szerint.
Ha igaz lenne, amit mondasz, akkor ha a WAV-ból FLAC-ot gyártok, majd vissza, és megismételem 10x a folyamatot, egyre "csilingelőbb" lenne a végeredmény. De ilyen nem történik. Vagy a füled cseng, vagy a lejátszód kavar be.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #45173 üzenetére
Én nem a CD minőségéről beszéltem, hanem a DVD-audióról, vagy a digitális terjesztésről, ahol vannak annál jobbak, akár 5.1-ben is. Az, hogy MO-on a kiadóknál, vagy ezeknél a tömeg streamer szaroknál nincs ilyen, az egy dolog...
Csak egy példa a nagyon sok közül: [link]. Másik példa: Tipper - Surrounded, és ez már egy 16 éves album. 2600+ kbps, 96000 Hz, 24-bit. Természetesen FLAC-ban.
a Flac egyfajta "éles-csilingelő" hatást rak a zenékre
Meg a nagy l...t. Max a lejátszód. A FLAC egy fájlformátum, a lossless pedig lossless, nem rak semmiféle hatást sehova. A WAV-ból konvertált FLAC tökéletesen egyezők, akárhányszor alakítgatod át egyiket a másikba.
-
PlayMax
nagyúr
Kiadónak pontosan: 44,100 kHz; 16 bit; Sztereó (olyan nincs hogy gyártó
).
Így kell leadnunk a végleges zenét (én is előadó vagyok és az összes digitális platformon elérhetőek vagyunk).Nagyságrendileg a három legismertebb: iTunes ,Deezer ,spotify .. és még ezen kívül 244 digitális platform létezik ahol megjelennek zenéink.
Stúdióban dolgozok ,zenékkel foglalkozok ,hivatásos előadó művész vagyok aktív 15 éve ,így vágom hogy max. mekkora minőségű zenét kaphat kézbe egy átlag zene hallgató.(#45172) energomatt
Aranyos vagy ,és méltányosságból el is árulom neked ,a Flac egyfajta "éles-csilingelő" hatást rak a zenékre ,ami valóban nincs is ott. De a zene lejátszó kütyükön segít ,így olyan hatása van mint ha jobb lenne ,de ne feledjük ,az nem az eredeti minőség.
-
pc360
addikt
válasz
PlayMax #45168 üzenetére
Az egyik legegyszerűbb a CUETools és az EZ CD Audio Converter Free, ha már MP3-at szeretnél gyártani. Személy szerint foobar2000-rel konvertálok. Viszont ha jó a felszerelésed, észre fogod venni a különbséget. Ha telefonon zenélsz, akkor viszont mindegy.
A FLAC egy elég jó és nyílt formátum, amit gyorsan kezelnek a lejátszóprogramok, nem úgy, mint pl. az APE-t. Az, hogy az iPhone stb. nem kezeli (vagy teszem azt az OGG Vorbis-t, ami szintén egy free cucc), az a saját korlátoltságukat jelzi.
Az már más kérdés, hogy ki miből konvertál. Azért én egészen sok 24 bitessel is találkozom, és a jobb warez oldalakon (privát torrent oldalakon) loggal együtt leledzenek a release-ek, tehát nem MP3-ból készülnek.
Manapság már igencsak digitális korszak van, és sokszor az audioCD-nél jobb minőségben töltheted le a zenéket, hiszen a stúdióban is nagyobb sample rate-tel dolgoznak. Van pár albumom, ami eszement jól hangzik az akár 1500 fölöti bitrátával. Természetesen ezek FLAC-ban elérhetők, mivel az minőségromlás nélkül kisebb, mint a WAV. Szóval nem a formátummal van baj, hanem az idióta gyártókkal...
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Cs1csó #45167 üzenetére
Zene függő ,rengeteg bakelit és eredeti audio lemezek vannak a háztartásban ,zene szerkesztő programok ,apple kütyüi és még sorolhatnám hogy mi minden nem szereti a flac formátumot.
Flac egyfajta fake is ,egy eredeti audio lemez számonként max. 1411kbs (ez most így fejből ,lehet ha tévedek ,de nem sokat). Még is több flac formátum fent a neten 3100kbs is néha...
Hova ,megszerezték a kiadó által őrzött master anyagot ,vagy éppen egy bakelit anyagot digitalizáltak át (nyílván recsegne)?
Egyik sem ,vagy wav ,vagy inkább legyen valami normális (320kbp) mp3 ,egy stúdió környezetben azért érezhető a veszteség ,sokszor mp3-ból csinálnak flac formátumokat stb. ,parasztvakítás könnyen beesik e formátum hatásával.
Persze van a jó flac ,de már ahogy leírtam kezd elavulni.Rá próbálok az általad ajánlott cuccokra ,és köszöntem a gyors választ!
-
Cs1csó
titán
válasz
PlayMax #45166 üzenetére
fre:ac de itt még ajánlva van pár: Alternative.to
Nem értelek szerintem az FLAC az egyik legjobb formátum magas minőséget tud hozni, ha pedig a minőség kevésbé fontos arra jó az MP3.
A többi formátum szerintem nem is releváns manapság, digitális vonalon.
-
PlayMax
nagyúr
Sziasztok skacok!
Leírhatatlan ,hogy én mennyire utálom a Flac audio formátumot!
Minőség fogjuk rá ,de hogy nagyon hasznát sehol sem veszed ,az is biztos.Normális ,ha lehet ingyenes ,audio converter-t tudtok nekem ajánlani ha szépen megkérlek benneteket?
Szép napot!
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám letölteni ezt a videót A Brigád ?
Sokkal kényelmesebb lenne a TV-n nézni mint a monitoron.köszi
-
AtHoS
nagyúr
válasz
detroitrw #45163 üzenetére
Pedig azt írja a profil mentésnél, hogy menti a FAN beállításokat is
Viszont megnéztem és csak egyféle custom FAN profil beállítására van lehetőség
tehát igazat ír, hogy menti
Viszont van lehetőség Manual venti sebességet bekapcsolni, amit el is ment a profilba, de 25% FAN sebesség alá nem lehet vinni, tehát ez vagy jó lesz 2D-re vagy nem....érdekes, hogy csak egy FAN profilt lehet megadni
-
C. s.
addikt
válasz
rioter #45155 üzenetére
Szia!
Olyat tudok, ami megjegyzi, hol tartottál, de azt nem tudom, hogyan lehet elmenteni ezeket az adatokat belőle. Pl.: Jetaudio Basic, Kodi. (ingyenesek)
"egyszerűbb média lejátszó programot keresek"
A Kodi nem egy egyszerű kis program, visztont sokat tud.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami a kovetkezokre alkalmas.
Vga venti szabalyzas
lehetoleg kulon tudja kezelni a 2 es 3D folyamatokat
tobb profil keszitese es/vagy profilvaltasi lehetoseg -
rioter
tag
Helló!
Olyan egyszerűbb média lejátszó programot keresek, ami a népszerűbb hang és film formátumoknál megjegyzi, ha félbehagytam, vagy teljesen megnéztem/hallgattam az adott fájlt. Értsd, ha elindítom a lejátszási listát, vagy egyéni fájlt, a program jelzi, hogy mely fájlokat játszotta már egyszer korábban teljesen le, vagy melyiket hol hagyta félbe.
Az plusz jó pont lenne, ha nem csak szimplán elérési út szinten tárolná ezt, hanem mondjuk valami hash algoritmussal, hogy ha egy másik könyvtárba rakom a fájlt, akkor is megjegyezze, valamint, ha kiexportálható lenne a nyilvántartása, vagy külön fájlban tárolná, hogy gép újratelepítéskor ne vesszen el.Köszönöm!
-
Arpee78
senior tag
Milyen program amivel a képek gyorsan letölthetők ezekről az oldalakról?
www.ldoceonline.com/dictionary/
www.collinsdictionary.com/dictionary/english/
dictionary.cambridge.org/dictionary/english/Offline böngészőket próbáltam - pl Winhtt - de nem akarja letölteni.
-
pc360
addikt
válasz
energomatt #45152 üzenetére
Wut?
-
kezdosql
tag
Szoveges adatbaziskezelot keresek, ha lehet, ingyeneset, ha nem, kiprobalandokat.
Textar nevu magyar fejlesztesrol is hallottam, de regota nincs rola hir, barmi erdekel, ami kiprobalhato, tesztelheto. -
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, létezik olyan prog amivel egyszerre több adatot lehet keresni egy weboldalon? Van egy weboldal amin minden nap be kell X-elnem pár sort egy excelből bizonyos ID megfeleltetés alapján. Arra gondoltam, hogyha esetleg lenne egy ilyen több adatos kereső egyszerre bemásolnám aztán a kijelölteket kipipálgatnám. Van ilyen szerintetek?
-
törölt tag
válasz
PistiSan #45132 üzenetére
Olyan érdekességet tapasztaltam W7 alatt PS-ben megismételve a feladatot. Hogy W7-en az SHA256 hash-t kétkarakteres szóközös bontással írja ki a folyamat végén. Ellenben W10-en ezt egybefüggő karakter sorban dobja ki. Az generált összeg mindkét esetben jó, viszont összevetni kényelmetlenebb a tagolt karakter sort. Persze nem lehetetlen.
Ez valami sajátosság vagy PS verzióbeli különbség? -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy többször volt már téma, de sosem figyeltem, mert azt gondoltam, az életben nem lesz rá szükségem. Visszakerestem, megnéztem az összefoglalót is, de mindhiába. A nagy kérdés az, hogy van-e olyan ingyenes szoftver, ami remélhetőleg penről bootolható, így oprendszer nélküli gépen is használható, és tájéloztat arról, miféle hardveret tartalmaz a gép. Azt hiszem, a 32 bites biztosabb volna, mert régi masina.
-
pc360
addikt
válasz
Dumi86 #45138 üzenetére
Abbahagyták volna a fejlesztését? Új verziót eddig is ritkán kapott, ellenben definíció-frissítést sűrűbben. Egyébként pedig általános tanács, hogy egyszerűen oda kell figyelni telepítésnél, és csak azt kell bejelölni, ami szükséges a programhoz, illetve kerülni kell a reklámos telepítőket. Az összefoglalóban található programok közül sem nagyon tudok olyat, ami ártalmas lehet. Esetleg a napokban említett EaseUS progik free változata olyan, hogy előszeretettel pakolnak fel fölösleges dolgokat és csatlakoznak netre, de egy tűzfallal az is kordában tartható. Malware-nek azt sem mondanám.
csicso82: Csak nem egy alternativeto link? Te is láthatod, hogy egy alternatívát sem dob ki rá, így nem jelent segítséget.
-
Cs1csó
titán
-
Dumi86
senior tag
Sziasztok. Valaki tud esetleg Unchecky alternativát amit esetleg fejlesztenek is?
Ingyenes kellene ha létezik ilyen.
-
Met
nagyúr
Word, excel fileok megnyitására van még valami opció?
Libre Office fent van, jó csak néha szétesik a dokumentum formázása.
Az online office jó lenne ha nem csak drive-ból tudna dolgozni.Nem nagy szerkesztgetésre kell, csak megnyitni a kapott doksit, 1-2 dolgot beleírni és nyomtatni.
-
dodopek
addikt
válasz
King Unique #45128 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Win 10-en melyik alkalmazással ellenőriztek sha256, sha1 és md5 ellenörző összeget?Letöltöttem egy bios frissítőt és hozzá az ellenőrző összegeket, meg szeretném nézni a letöltött állományt, hogy nem sérült-e a letöltés során.
-
King Unique
titán
válasz
dodopek #45126 üzenetére
Ehhez eleve külső program kell, mivel a Windows lemezkezelője csak akkor tudja összefűzni (kiterjeszteni), ha a másik partíció törölve van (unallocated). Meg alaplemezeként is csak akkor, ha közvetlenül utána helyezkedik el.
Gyakorlatilag kb. akármelyik külső particionáló program, illetve azok ingyenes verziói is megfelelnek ilyen célra, de azért íme néhány népszerű szoftver.
• AOMEI Partition Assistant Standard Edition
• EaseUS Partition Master Free
• MiniTool Partition Wizard Free"adatvesztés nélkül!!"
A külső programok képesek adatvesztés nélkül összefűzni a meglévő partíciókat. Viszont ez az adatok átmozgatásával járhat, ami egyrészt időigényes lehet, másrészt nem jó, ha közben megszakad a művelet. Normál esetben ugyan lefut gond nélkül, de lehet példa akár az ellenkezőjére is, pláne ha valaki akkor áll neki egy rakás egyéb programot futtatni, meg összevissza kattintani... Szóval a művelet közben az utóbbiakat lehetőleg mellőzni kellene. Vagy másik opció pl. a program pendrive-ról bootolt WinPE változatával megcsinálni, hogy még kevesebb legyen az esetleges zavaró tényező. Az AOMEI ingyenes verziója tud ilyet, a többinél viszont általában csak a fizetősök. Az adatokra nézve a legbiztonságosabb módszer egyébként nyilván az, ha van róluk máshol, másik fizikai meghajtón is másolat. De ennyi erővel akkor akár törölni is lehetne a merevlemezt, majd visszamásolni rá mindent. Ha ez nem opció, akkor marad a külső particionáló program használata.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Olyan trial, vagy freeware programot keresek, ami egy adott HDD partícióit összefűzi adatvesztés nélkül!!
Lehet bootolható, vagy Win 10 alatt futó, csak alkalmas legyen 2-3 partíció összefésülésére, és összeolvasztására.Köszönöm!
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok,
van egy régi HDD-m ami bad szektoros, és át szeretném klónozni egy újraA gond csak ott van, hogy amiket eddig próbáltam programok, a bad sectornál kiadtak, és nem futott le a mentés/klónozás.
Van olyan szoftver ami autómatikusan kihagyná a hibás szektorokat?
-
Cs1csó
titán
válasz
Gallac #45116 üzenetére
Tudom kicsit kályha de: megnézni hogy a csatlakozók rendbe vannak e aztán én újratelepíteném a Windows-t, de hagynám, hogy a Windows telepítse fel a driver-ket kivétel - VGA driver vagy ha kell audió driver - aztán így letesztelném.
NEM zárkózom el az ilyen driver keresőktől de csak akkor használnám ha hibás vagy hiányzó driver van az eszközkezelőben.
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Win 10 64 bit Prof Hu szerintetek miért felejti el az ASUS DRV 22-b2st dvd írót???
Driver Booster 6 verzióval frissítettem az összes drivert/komponenst. alaplap típusa: Gigabyte GA-B85M-D3H.UEFI/BIOS-ban látja az írót a lap.
Ötlet valakinek?
-
SP4C3
veterán
válasz
Project: A #45102 üzenetére
-
tylerddd
veterán
Köszi, ezt kipróbálom, közben rá is kerestem. Természetesen van az FN gombokon, de nem jön be: az Escape-en van egy FN lakat jellel. Ez vált a funkcióbillentyűk lehetőségei között. Pl. ha alapból a hangerő funkciókat állíthatom a lenyomással, Total Commanderben nem működnek, csak az Fn lenyomásával együtt vagy F5-tel nem frissít a böngésző stb. Így kényelmetlen kicsit Fn-nel együtt nyomogatni őket ... de főleg szokatlan.
-
pc360
addikt
válasz
tylerddd #45110 üzenetére
Hangerő ikon, 2 kattintás a némításig. Amúgy nem hiszem, hogy nincs hangerőszabályzás FN gombokkal. Az minden laptopon ott van.
Vagy tudsz csinálni egy parancsikont, amit mute-ol, arra pedig beállítható egy hotkey. A parancsikon pedig a tálcára helyeztethető. Külön program mindenesetre nem kell.
-
tylerddd
veterán
Hello! Tálcára helyezhető alkalmazást keresnék, amivel egy kattintással némítható a gép anélkül, hogy bármit nyitogatnom kellene külön. Új laptopomon nincs fizikai hangerő szabályzó, mint az előzőn, ami nagyon praktikus volt. Köszönöm!
-
Cs1csó
titán
válasz
energomatt #45108 üzenetére
Annál sem lehet a végtelenségig maradni kb. most tavasszal vagy ősszel az is kiesik a támogatott oprendszerek közül.
-
atoszmester
tag
válasz
Kékes525 #45106 üzenetére
Igazad van, megnéztem én is és tényleg nem olyan jó a program amit ajánlottam.
Jobbra emlékeztem, bocsi!Amúgy a foobar2000-nél jobb nem is kell (legalábbis nekem). A Media Library-be betallóztam a zene gyűjteményemet, a Library Tree-nél pedig megadtam neki formátumokat, hogy mi szerint csoportosítson. Nekem pl. van Artists, Date, Genre, Grouping szerint. A Grouping-ben az van megadva hogy melyik évtizedhez tartozik a cucc (60s, 70s, 80s), így eszerint is tudok válogatni. Sőt van egy Compilation csoport is, ebbe pedig a kedvenc válogatásaim vannak (Best Of 80s, Oldies But Goodies
). Hatalmas meló volt kitöltögetni az ID Tag-eket, de csak egyszer kellett megcsinálni, már csak néha updatelni kell, ha van valami jó zene.
-
SP4C3
veterán
válasz
Project: A #45102 üzenetére
Mit figyelnél a hálózaton? Netelérést? Ping jó? GPING?
-
pc360
addikt
válasz
smallmer #45100 üzenetére
Elég sokat tudó alternatíva. Nem tudom, hogy kikapcsolható-e a system tray ikon, de az nem nagyon szokott feature lenni. Maximum elrejteted a winnel, ha zavar.
csicso82 Az AlternativeTo ki se dobja pl. a PNotes-ot, pedig létezik az oldalon 18 like-kal, és igencsak a témába vág. Néha jól jöhet az oldal, de ahogy észrevettem, pont a legjobbakat valahogy nem sikerül listáznia ott, ahol jogos lenne. Helyette sokszor előre sorolja azokat, amik népszerűek, mert hype-olt multiplatform cuccokról van szó, de azok jó eséllyel limitált funkcionalitású, vagy reklámozó programok. Szóval az remek, hogy valaki kap egy ilyen linket, de sokat nem ér vele. A legjobbat se találja meg, és a tesztet sem ússza meg.
-
Project: A
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani ingyenes hálózat figyelő programot?
Icinga2 -vel (ubuntu szerver) szórakozom, de nem igazán jön be.... -
Cs1csó
titán
válasz
smallmer #45100 üzenetére
Itt keresgélj: AlternativeTo kismillió van neked kell tudni mi az ami fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Zelda Játékok
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest