Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
üzenetére
Aki csak 3 hónapot képes kihúzni egy Win 10-zel...
A csak szócska kimaradt. Így talán érthetőbb, amit írni akartam. Szóval az gáz, ha valaki csak annyira képes, ahhoz nagyon gyalázni kell a rendszert. Nem is értem, az hogyan lehetséges. A 3 év sokkal reálisabb, és akkor is inkább csak a jóérzés miatt rakom újra nulláról, nem azért, mert muszáj. Ilyenkor összekötöm nagyobb HW-cserékkel is a reinstallt. A Win 10 a 7-nél is jobban bírja a hosszútávú nyúzást, nem érezhető az a kevés lassulás sem, mint a Win 7-en (nagyszámú app-teszt mellett).
-
Kempetlen
tag
válasz
üzenetére
A foobar2000-t nézegettem, de nem tudom, hogyan lehet abban mappanézetet előhozni.
- hozzáadod a beállítások > Media Library részen a zene mappád
- felületen bekapcsolod az Album List nézetet (view > layout > quick setup)
- az Album List bal alsó sarkában kiválasztod, hogyby folder structureDe az említett Resonic Player eleve olyan, amilyet szeretnél, a lehető legegyszerűbb mappaböngészővel bal alul, jobb oldalt a számok kiválasztásával, felül meg a seeker-sávval.
-
AtHoS
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
pc360
addikt
válasz
üzenetére
Csak a poén kedvéért: ez is Chromium alapú. Úgy nézem, valami Simplenote származék. Így hát ez se egy ultragyors valami, cserébe encryptelt és... működik. Vagyis működne, ha Androidon be tudna lépni az asztalin generált belépővel. Ezért mondom, hogy a Keep ehhez képest (ha a titkosítást nem vesszük alapul) nem rosszabb megoldás.
-
pc360
addikt
válasz
üzenetére
Kipróbálgatom, screenshotolok, kikerül a Neszére, a régi verziót törlöm, és akkor beleírom az összefoglalóba is. Jól jönnek az ilyen tanácsok, meg a felülvizsgálat.
A Bitwarden-ről mi a véleményetek? Az pont egy ilyen beragadt dolog, mert nem tudtam eldönteni, hogy szükség lehet-e rá, vagy inkább töröljem a francba. Szimpatikus amúgy, de nem nagyon láttam eddig róla visszajelzéseket.
Cryptomator: meglesem. Már az is itt figyelt a kipróbálandó progik közt linkként. Sokminden félre van rakva, csak aztán pár hónapig nincs kedvem tesztelgetni az újdonságokat.

-
Snowy_owl
őstag
válasz
üzenetére
Köszi. Feltelepült a program, de a win10 azt mondja, hogy digitálisan aláírt illesztőprogramra van szükség. Ezért elindítottam úgy, hogy ne kelljen aláírva legyen, erre továbbra is követeli az aláírt illesztőprogramot. Ettől függetlenül megpróbáltam csatolni a programmal, és fel is csatolja, bár érdekes módon ext3nak látja, viszont ha rákattintok, hogy böngésszem, azt írja, hogy lemez formázása, gondolom a driverhiány okoz bajt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)