Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok,
Thunderbird névjegyzéket szeretnék Outlook (O365) ba migrálni.
próbáltam több módszert vesszővel elválasztott .csv importálni utf8/nélküle de eddig vagy karakterkódolási hibába futottam, vagy hibásan importálta az outlook a névjegyeket. (vcard, ldif formátumokkal se jutottam előrébb)
Van erre a célra megfelelő program? elsősorban ingyenes érdekel de ha tuti jó, fizetős is szóba jöhet.
Korábban Dawn-t használtam sajnos az most nem működött. -
Dexter-2000
őstag
helló
szeretnék .pdf filet .jpg be konvertálni ami offline is jó.
.jpg-t nyomtatni szereném, mivel a program csak ezt a formátumot ismeri, tehát fontos hogy a mérteket is megtartsa.
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok,
van egy régi HDD-m ami bad szektoros, és át szeretném klónozni egy újraA gond csak ott van, hogy amiket eddig próbáltam programok, a bad sectornál kiadtak, és nem futott le a mentés/klónozás.
Van olyan szoftver ami autómatikusan kihagyná a hibás szektorokat?
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok
keepass hoz hasonló programot keresek, amihez pl1 hozzáadott elemhez, több filet hozzáadhatok pl pdf. kép.
valami ötlet?
a lényeg, hogy legyen egy masterpassword amivel az egészet letudom védeni. -
Dexter-2000
őstag
hát, konkrétan a 6478336-os blokkal van gond
akkor most mit számoljak?
úgy is újra kell tenni a win-t gondoltam akkor úgy particionálom.
checkdisk-et olvastam hogy megjelöli a hibás szektort és oda akkor már nem ír a win adatot, de ha újratelepítem akkor is ilyen okos hogy még telepítés előtt megnézni hogy van ilyen hibás szektor? -
Dexter-2000
őstag
sziasztok
van egy badsectoros vinyom konkrétan 1 blokk sérült.
van valami program ami úgy particionálná a vinyót hogy kihagyná az érintett szektort? -
Dexter-2000
őstag
zenét szeretnék vágni, de úgy hogy a borítókép meg a tagolások megmaradjanak.
mit ajánlotok?(esetleg mp3tag el lehet?)
-
Dexter-2000
őstag
van olyan program ami megkeresi automatikusan a drivereket xp-hez és fel is rakja?
-
Dexter-2000
őstag
Helló milyen videóvágó programot ajánlotok amivel lehet: gyorsítani lassítani videót vágni képet bevágni illetve zenét alávágni

másra nem kell ja persze az sem hátrány ha gyorsan és könnyen tanulható
fizetős és ingyenes egyaránt érdekel
-
Dexter-2000
őstag
Van olyan program amivel a videóból ki tudom szedni a beleintegrált feliratot? (itt most nem az égetettre gondolok.)
A BSplayer nek mintha volna egy de az nálam nem igazán működött
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)