Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiadónak pontosan: 44,100 kHz; 16 bit; Sztereó (olyan nincs hogy gyártó
).
Így kell leadnunk a végleges zenét (én is előadó vagyok és az összes digitális platformon elérhetőek vagyunk).
Nagyságrendileg a három legismertebb: iTunes ,Deezer ,spotify .. és még ezen kívül 244 digitális platform létezik ahol megjelennek zenéink.
Stúdióban dolgozok ,zenékkel foglalkozok ,hivatásos előadó művész vagyok aktív 15 éve ,így vágom hogy max. mekkora minőségű zenét kaphat kézbe egy átlag zene hallgató.
(#45172) energomatt
Aranyos vagy ,és méltányosságból el is árulom neked ,a Flac egyfajta "éles-csilingelő" hatást rak a zenékre ,ami valóban nincs is ott. De a zene lejátszó kütyükön segít ,így olyan hatása van mint ha jobb lenne ,de ne feledjük ,az nem az eredeti minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Tekken 7 Playstation 4
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).