- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
Kiadónak pontosan: 44,100 kHz; 16 bit; Sztereó (olyan nincs hogy gyártó
).
Így kell leadnunk a végleges zenét (én is előadó vagyok és az összes digitális platformon elérhetőek vagyunk).Nagyságrendileg a három legismertebb: iTunes ,Deezer ,spotify .. és még ezen kívül 244 digitális platform létezik ahol megjelennek zenéink.
Stúdióban dolgozok ,zenékkel foglalkozok ,hivatásos előadó művész vagyok aktív 15 éve ,így vágom hogy max. mekkora minőségű zenét kaphat kézbe egy átlag zene hallgató.(#45172) energomatt
Aranyos vagy ,és méltányosságból el is árulom neked ,a Flac egyfajta "éles-csilingelő" hatást rak a zenékre ,ami valóban nincs is ott. De a zene lejátszó kütyükön segít ,így olyan hatása van mint ha jobb lenne ,de ne feledjük ,az nem az eredeti minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest