Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
TheProb
üzenetére
Erre én az ABBYY Screenshot Readert használom. Nem ingyenes (mondjuk én egy promóció keretében kaptam legális liszenszt ingyé' szerencsére; de amúgy nem is túl drága, sőt, persze előbb próbáld ki), de nagyon fasza. Kacifántosabb szövegnél persze hibázhat.
Az ABBYY FineReader OCR-képességei miatt csaptam le rá, elég jó. Hogy ehhez képest a MobiMouse ilyen téren hogy teljesít, arról nincs tapasztalatom.
-
Kernel
nagyúr
válasz
TheProb
üzenetére
Nem nagyon értem a gondot, a MobiMouse már kb. 15 éve tudta ezt. A programok menüpontjait is, böngészőn belül is. PDF-hez külön volt valami plugin, Wordhöz is, ha jól emlékszem.
6-7 ezer forintért vettem akkoriban, segített a nyelvtanulásban is, mert nem kellett szótárazgatni, csak rámutatni szavakra. (Nem mondatfordító.) Akkor még Google-fordító sem volt sehol.
Későbbi verziókban a fontsimítást kikapcsolta a futás alatt, hogy ne zavarja a felismerést.
Ha alapértelmezésben nem ismer fel valamit, akkor a beállításai között a megfelelő fontot kell hozzáadni, ezt azért emelem ki, mert volt már, aki fórumon fikázta, hogy nem működik, de annyi esze nem volt, hogy fontot állítson be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest