Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
Predator2 #35329 üzenetére
Ha jól értem az előlapi és a hátlapi csatikon szeretnél hangot hallani egyszerre:[Realtek HD Audio-Manager
ne sound signal simultaneously on front+rear]
A lényege: az automatikus aljzat érzékelést kikapcsolni.Más megoldás ugyanerre a StereoSoundMix:
"Here's the trick to do it (and it's been verified on 3 other Win 7 systems):
1) R click on your speaker icon, select 'Recording Devices' (if you have the sounds dialog up, it's the 2nd tab 'Recording')
2) R click in the white space, be sure that BOTH "show disabled devices" AND "show disconnected devices" are checked.
3) **Now this step is going to take a little bit of thought for each computer being used: on my laptop (HP Elitebook) I get a device "Stereo Mix", ENABLE this device.
4) Click on Properties, go to the tab 'Listen'
5) Check the box "Listen to this device", also change the drop-down box below "Playback through this device" to be your second audio device
-- To verify that you've done this correctly, go back to the Sound dialog tab Playback, you should now see both of your audio devices showing the little green graphs moving." -
brd
nagyúr
válasz
Predator2 #35329 üzenetére
Nem tudom, a Realtek tud-e ilyet, de keress olyasmit, hogy Independent Headphone. Ha én ezt bekapcsolom, akkor olyan lesz, mintha 2 hangkártya lenne a gépben (egyik a hangfal, a hátsó kimenetekről meghajtva, a másik pedig a front panel, ahová a füles van dugva). Ilyenkor, az erre képes programokban meg tudom mondani, hogy melyiken adjanak hangot. Amelyik pedig nem tud ilyet, az az alapértelmezetten szólal meg. Ha az általad használni kívánt program az utóbbi (vagy mindent szeretnél adott kimenetre irányítani), akkor az alapértelmezett eszköz változtatásával lehet szabályozni, hogy melyik szóljon. Az én hangkártyámmal ez menet közben is változtatható, de lehetséges, hogy kevésbé igényes kártyával csak akkor, ha minden, hangot kiadó program "elengedi" a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest