Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
fasirTTT
üzenetére
Hogy a drag & dropot hogy kezeli majd, az elválik, de én ezzel már nagyon sok egérpozíciót és billentyűkombinációt igénylő feladatot végeztem (termék adatlapok kitöltése). Nagyon könnyű a felvétel, nem kell semmit programozni rajta. A visszajátszás ismételtethető, sebessége gyorsítható.
Itt van hordozható verzióban: TinyTask 1.50 Portable.zip
Elég hülye játék lehet amúgy.
-
ᵽᵴᶙᶗᵺᴑ
tag
válasz
fasirTTT
üzenetére
Revo Uninstaller
Ha kérsz letöltés linket, akkor pm! -
lalimano
tag
válasz
fasirTTT
üzenetére
Hőfokra én a GPU-Meter nevű Win7 widgetet használom, pont annyit tud, amennyit kell, nincs túlbonyolítva...
A képek készítésére miért nem jó a Fraps?Az én kérdésem pedig: Milyen progikat ismertek, ami magyar szöveget felolvas? (Videó szinkronjának kéne, de csak hobbiból)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest