- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Xd megint én
Kellene egy Összes média konvertáló leginkább avi to mkv ( összes kódólással )
Többszálú feladatkezelés, amit most használok az lassú kicsit
-
F34R
nagyúr
Köszönöm szépen avidemux megoldotta _0_
F34R
-
F34R
nagyúr
Üdv mindenkinek!
Olyan progira lenne szükségem ami az .avi fájlokat egybefűzi , lehetőleg ingyenes legyen és gyors ( és veszteségmentes )
előre is köszönöm _0_
-
-
-
Drughi
addikt
Üdv,
Van nekem egy Full verzió Ahampoo Winoptimizer nevezetű programom.
Elindítom végigfuttatom elvileg kitakarítja a gépet. Restart után kíváncsiságból ellenörzöm vele mégegyszer és a már kitakarított cuccok megint ott vannak.
Tudna valaki ajánlani helyette valamit?
Hasonló célra kellene. Nem gond ha fizetős, főleg ha van próbaverziója, legalább kipróbálnám. -
V.Stryker
nagyúr
-
aclandiae
senior tag
Erre valakinek javaslata?
-
Groo
csendes tag
Hello,
én egy olyan programot keresek, amivel sikeresen eltávolíthatok egy bizonyos hladi.exe file-t a pendriveomról. gyanítom, valami vírus lehet, de sem az AVG, avast, illetve SuperAntiSpyware és Malwarebyte’s Antimalware sem találta meg. törölni nem lehet, csakúgy mint az általa létrehozott autorun-t sem. gondolom a gép is fertőzött, de ott sem talált semmit a már említett programok egyike sem.
előre is köszi a segítséget.üdv
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
oregcsóka
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14669 üzenetére
Küldtem mailt ezzel kapcsolatban.
-
Hali!
Annyira nem vagyok bátor...
"A suszter maradjon a kaptafánál" elv alapján semmi Linux, utoljára még a 90-es években a Red Hat-ot használtam, azóta semmilyen Linux-ot (na jó 1x régebben kíváncsiságból felpakoltam virtuális gépre az Ubuntu-t)
Azért thx, hogy próbáltál segíteni...
Fire.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #14673 üzenetére
Az ISOMaster linux alatt ingyenes.
Bátrabbak megpróbálhaják Windows alatt futtatni a pendrivelinux-al. Elképzelhető, hogy elfut így is.
-
válasz
ZCoyote #14671 üzenetére
Hali!
Kösz, de én is jó pár órát keresgéltem hiába ez ügyben. Nekem az UltraISO van meg jogtisztán, csak lehet, hogy kell egy tutorialt készítenem, ahol jó lenne ha egy ingyenes ISO Editor-t tudnék használni, hisz nem mindenkinek lehet meg legálisan az Ultra- Power- MagicISO. Ezek trial változatai meg azért nem felelnek meg, mert az egyik korlátozás bennük, hogy kb. 300 MB-os ISO fájlt lehet szerkeszteni bennük max, a tutorial-ban meg biztosan 4-8G-s ISO kell hogy szerepeljen...
Fire.
-
-
ZCoyote
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14669 üzenetére
Innen lehet, hogy megfelel az egyik. Konkrét tapasztalatom nincs egyikkel sem, én a Power-t szoktam használni.
-
Hali!
Ha valaki tud ingyenes ISO Editor-ról, ami tudásában hasonlatos az Ultra- Magic- PowerISO-hoz, annak megköszönném ha belinkelne egyet.
Fire.
-
Wyll
őstag
Olyan progit tud valaki, ami csak egyszerűen de nagyszerűen rátesz egy videófile-ra (a képre meg a hangra is) egy fade-in/fade-out effektet? (A képre úgy értem, hogy elfeketül, hangra egyértelmű remélem
). Szóval valami egyszerűbb effektező progi kéne.
(PremierePro CS4-gyel összeakad a bajszunk)
-
válasz
scream #14664 üzenetére
Features:
# Rename files based on the tag and file information
# Powerful multiple files tag editor
# Import tag information from an online databases like freedb or Amazon
# Manual text-search for information in freedb
# Generate tag information from file/foldernames
# Tag fields formatting and rearrangement
# Words replacement and case conversion from tags and filenames
# Supports MP3, OGG, Musepack, Monkey's Audio, FLAC, AAC, OptimFROG, SPEEX, WavePack, TrueAudio, WMA, MP4 files
# Supports ID3 1.0/1.1/2.2/2.3/2.4 tags, APE v1 and v2 tags, Vorbis Comments, WMA tags and MP4(iTunes) metadata
# Supports for embedded lyrics and cover art
# Resize cover art for portable devices on the fly
# TAGs versions conversions
# Quick playlists creation
# Export information to HTML, XML CSV or any user-defined format
# Full support for Unicode
# Multilanguage interface
# Built-in multiformat player"Meg keresnek olyan programot ami adott zeneknek (cim nelkuliek) megkeresi az eloadojat,cimet, albumboritojat."
Ilyenről nem tudok. -
XP NINJA
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=Q9jE33s51yY&feature=channel
ilyen hogy lehet csinálni?
-
XP NINJA
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=Q9jE33s51yY&feature=channel
ilyen hogy lehet csinálni?
-
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
LEszedtem a Monkey's Audio-t. Mindenhol azt írják,hogy MP3 tömörítő,de csak wav fájlokat enged megnyitni. Esetleg tudja valaki,hogy is van ez?
-
-
scream
veterán
Hali!
Keresnek (nem feltetlenul ingyenes) fuggveny abrazolo programot PCre ami akar analizist is csinal.
-
Fagyi
aktív tag
wia-val toom hazsnálni a scannert, pl scanwiz.
De a driver (ami nincs, csak NT alá) nem létezik, csak az xp-s. Az meg fenn van.
De normális megoldás nincs egyelőre rá. Nem hülye vagyok és a keresőt is toom használni, de nem tudok egyszerűen scannelni ,csak nagyon körülményesen. Az office doc scan sem hajlandó együtt működni vel, pedig korábban azzal ment, de ugye az csak tif vagy mdi-t tud. Nekem min jpg vagy ne adj isten pdf kellene.
A HP saját szoftja sem ismeri fel, pedig a scanner hibátlan. -
Fagyi
aktív tag
Free scanner progit keresek. VueScan nem megy ?
A HP Prec.LT nem ismeri fel a scannert! CS4, picasa szintén nem hajlandó használni a scannert.
Olyan mint a scanwiz jó lenne.
HP scanjet 3300c +xp prof 32 -
oregcsóka
őstag
Köszönöm szépen a tippeket, az Irfanviewet használom, szeretem is, de az exif kiolvasása külön macera abban a programban. És ezt is csak úgy tudja, ha letöltöm hozzá a plugint.
A másik két proginak, (ACDSee és Xnview) utánanézek, köszi. -
attyspocak
aktív tag
válasz
oregcsóka #14651 üzenetére
Nem tudom, hogy másoknak hogy van, más gépeken, de nekem a memókariról átolvasott fotók fájl készítési dátuma (óra perc adattal együtt) megmarad, így percre pontosan tudom, hogy melyik mikor készült. A totalCommander-t használom másolásra, és hasonlókra. Abban be kell állítani (ha alapból nem így volt) hogy őrizze meg mozgatáskor a fájl eredeti dátumait. Akkor nem írja felül. Mivel a fájl készítési dátuma megegyezik innentől kezdve az exif adatokkal, így bármelyik képkezelő, ami sok képet képes egyszerre megnyitni, elvileg sorba tudja rakni név, vagy dátum szerint is.
Az Xnview is tud böngészni és sorba rendezni és ingyenes. -
-
oregcsóka
őstag
Olyan programot keresek, ami a fényképek exit infoja szerint, egész pontosan a készítés dátuma szerint (amit kiolvas az exif-ből) sorba tudja rendezni a fotókat? Iszonyu mennyiségről van szó, kb. 50GB, szóval manuálisan évekig eltartana...
-
R
senior tag
thx all!
-
localhost
Közösségépítő
Virustotal több eszköz egyben = svájcibicska
-
brd
nagyúr
-
R
senior tag
online viruskereso oldalt tudtok ajanlani? feltoltenek egy-ket fajlt...
-
Lakers
tag
Hi!
Melyik az a progi, amelyikkel lehet ps-t és djvu fájlokat is olvasni?
-
-
D®. GeNy@
aktív tag
válasz
Peethy #14632 üzenetére
Hali!
Semmi gond, így is bőven jó, h. ennyit segítesz!
Szóval elsősorban most per pil vágni szeretnék és jobb minőségű mp3-at akarok rárakni a videóra úgy, h. ami eredetileg rajta van, azt leszedném.
Ezen igényekre akkor az Adobe Premier 1.0-6.5 -ig ajánlod és HA ezen egyikét se tudnám beszerezni, akkor az Adobe Premier Pro 1.0-1.5 vagy 2.0- át? -
sbazsi
veterán
Egy olyan makró programot keresek, ami aktívvá tesz egy bizonyos programot, ha éppen fut, majd nyom egy F12-t.
semmi más funkció nem kell, lehetőleg minél egyszerűbben, minél kevesebb erőforrást felhasználva. Ha valaki tud ilyen "bat" file szerűséget, akkor az lenne a legjobb, és betenném az ütemezett feladatokhoz. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Peethy #14634 üzenetére
Itt kellene megkérdezned, a válasz bizonyára authentikusabb, mint az enyém.
Érdemes még a Kedvezmények menüpont alá bepillantani!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Peethy #14632 üzenetére
Ami kimaradt, az a hivatalos adobe listaár:
Adobe Premiere Pro CS5
Adobe Premiere Pro CS5 EU English Win Full 289 300 Ft
Adobe Premiere Pro CS5 EU English Win Upgrade 105 700 Ft
Adobe Premiere Pro CS5 EU English Win Upgrade from Prem Elmts 270 100 Ft
Adobe Premiere Pro CS5 EU English Mac Full 289 300 Ft
Adobe Premiere Pro CS5 EU English Mac Upgrade 105 700 Ft
Adobe Premiere Pro CS5 EU English Mac Upgrade from Prem Elmts 270 100 Ft -
Peethy
őstag
válasz
D®. GeNy@ #14629 üzenetére
Bocsi, tegnap este már nem néztem fel.
Premiere-ből biztosan van 1hónapos teljes értékű trial, szerintem Vegasból is, a Pinnacle Studio-ból nem tudom. Attól függ, hogy mennyire akarsz komolyan foglalkozni a témával. Ha néha-néha vágni akarsz 1-2 dolgot, de semmi komolyabb munka (pl rövidfilmek effektelése, manipulálása, stb), akkor ajánlom a Pinnacle-t, de ha komolyan gondolod, akkor később mindenképpen Premiere-re kell váltanod.A Premiere verzióiról: [link]
Adobe Premiere 1.0-6.5 (ezek a legrégebbiek)
Adobe Premiere Pro 1.0 (tehát Adobe Premiere 7.0)
Adobe Premiere Pro 1.5-2.0 (itt már csak a Pro-s jelölés van)
Adobe Premiere Pro CS3-CS4-CS5 (ezeken belül is van többféle verzió)Én a CS4-et használom, nagyon jó kis program, de ha most kezded, akkor leginkább a sima Adobe Premiere Pro-t ajánlanám, mert nagyon megbízható, elég okos is, de nem tudom, hogy be lehet-e még szerezni. Nyilván az újabb részek még jobbak, de már jobban el is kell mélyülni bennük, ha dolgozni akarsz velük.
-
R
senior tag
ingyenesen használható win program remover progit tudtok ajánlani?
-
Brutforsz
senior tag
-
Peethy
őstag
válasz
D®. GeNy@ #14625 üzenetére
Szia!
Ha jól vettem ki szavaidból, akkor videószerkesztőt keresen
A felhasználóbarát eléggé szubjektív kritérium, de én mindenképpen az Adobe Premiere Pro-t vagy a Sony Vegast ajánlanám (én előbbit használom, és ha belevágsz, és kérdésed van, szívesen segítek). Egyszerűbb programok vannak, de szerintem kicsit gagyik, de nem kell annyira elmélyedni benne, hogy meg tudj vágni valamit. Ilyen pl. a Pinnacle Studio sorozat.
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan progit, amely megfelelő lenne az alább felsorolt kritériumokra?
-Telefonnal csináltam 720p (SonyEricsson Vivaz) -videót és ezt szeretném vágni, szerkeszteni
-Szerkesztés alatt azt gondolom, h. a videón lévő zenét kicserélném ugyanarra a zenére, de egy jobb minőségű verziót töltenék le és azt raknám rá
-Feliratokat mellékelnék a videóra
-Felhasználó barát legyen, egyszerű legyen használni és megtanulniKb. most ennyi lenne az igényem, nem szükséges magyar nyelvűnek lennie, de jó ha az!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Peethy
őstag
Üdv!
Olyan program kellene, amiben emberi mozdulatokat lehet 2 vagy 3D-ben lemodellezni.
Ebben a videóban és a "Hogyan készült?" részében van róla szó (utóbbiban mutatják is a kezelőfelületet, de nem tudom, melyik lehet). A lényeg az lenne, hogy az izületek mozogjanak benne, tehát minél reálisabb legyen a mozdulatok leképezése.
Tud valaki valamit róla?
-
PazsitZ
addikt
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp\
De én szeméyl szerint ezt az oldalt használom: Keepvid.com -
psg5
veterán
Üdv!
Hol tárolja az IE vagy a firefox a flash videókat ideiglenesen?
Vagy milyen progival lehet kinyerni ,moyea youtube , meg a hasonlók nem okés az csak olyat szed le, ahol a forráskódban megtalálható a pontosan flv vagy swf fájl neve. -
Lakers
tag
Melyik virtualizációs szoftvert ajánljátok?
Eredeti win 7 prof-nál nálam az XP mode nem vált be... az a bajom vele, hogy szagat néha, gondolkodik a kis erőforrás programoknál (viszont nem eszik sokat a rendszerből). Ki mit ajánlana?
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Olyan egyszerű progit keresek, amelyben be lehet állítani a képernyő fényességét.
Tudom, hogy pl a videokártya progijában is lehet ilyet állítani, de nekem egy külön sw kellene erre. Fényerőt meg kontrasztot lehessen benne állítani.
tudok ilyen progit?Kösz!
-
válasz
attyspocak #14611 üzenetére
Akármitöl is lehet. Lehet vmi bug akár szerver akár kliens oldalon. Vagy csak 1xüen az 1ik fájl nincs "felparaméterezve" a szerveren.
-
válasz
aclandiae #14608 üzenetére
Azthittem a hozzászólásokat is elolvasod ....
"You can also use Irfanview to do this to many files at once - select Batch Conversion from the File menu, click "Use advanced options", then click Advanced; in the new window, look at the Miscellaneous section, and select "Add overlay text", then click Settings. The rest is easy. "Szóval a File menüben kiválasztod a batch konverziót. Bepipálod az use advanced options-t. Ekkor már rábökhetsz az Advanced gombra. Itt már kitudod választani, hogy "add overlay text", mellette a hozzátartozó beállításokat előhívó settings gomb.
-
aclandiae
senior tag
1. Beállítom, mit írjon és hová, DE hogy/hol adhatok meg neki több db képet, hogy sorba pakolja rá a beállított szöveget mindegyikre?
2. Képzelj egy adag scannelt bélyeget, például így. Ezen a képen egyesével kijelölöd a bélyegeket, majd a program - amit még keresek - lementi külön, egyesével a képeket.
Nekem ami elsőre eszembe jutott - pont ezért kell egy megoldás - hogy Paintbe megnyitom a példaképet, kijelölöm a darabot ->másolás -> irfanview -> beillesztés -> szöveg (lásd 1-es pont), majd mentés. Nos ez pár darabnál bőven járható út, de sajnos jóval több van...
-
válasz
attyspocak #14603 üzenetére
A letöltő úgy próbálna gyorsítani, hogy egyszerre tölteni az elejét a közepét meg a végét. Az aktuális szerver / oldal meg nem támogatja ezt.
-
Hunter2
addikt
olyan szoftver kellene aminek tudok beadni képletet és az nem csak a végeredményt hanem a levezetést is kiadja nekem.
-
attyspocak
aktív tag
Valaki tudja, hogy ez mi a fenét jelent?
"A kiszolgáló nem támogatja a szükséges HTTP protokollt. A háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás használatához (BITS) szükséges, hogy a kiszolgáló támogassa a Range protokollfejlécet."
Egy letöltő üzeni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest