Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
D®. GeNy@
üzenetére
Bocsi, tegnap este már nem néztem fel.
Premiere-ből biztosan van 1hónapos teljes értékű trial, szerintem Vegasból is, a Pinnacle Studio-ból nem tudom. Attól függ, hogy mennyire akarsz komolyan foglalkozni a témával. Ha néha-néha vágni akarsz 1-2 dolgot, de semmi komolyabb munka (pl rövidfilmek effektelése, manipulálása, stb), akkor ajánlom a Pinnacle-t, de ha komolyan gondolod, akkor később mindenképpen Premiere-re kell váltanod.A Premiere verzióiról: [link]
Adobe Premiere 1.0-6.5 (ezek a legrégebbiek)
Adobe Premiere Pro 1.0 (tehát Adobe Premiere 7.0)
Adobe Premiere Pro 1.5-2.0 (itt már csak a Pro-s jelölés van)
Adobe Premiere Pro CS3-CS4-CS5 (ezeken belül is van többféle verzió)Én a CS4-et használom, nagyon jó kis program, de ha most kezded, akkor leginkább a sima Adobe Premiere Pro-t ajánlanám, mert nagyon megbízható, elég okos is, de nem tudom, hogy be lehet-e még szerezni. Nyilván az újabb részek még jobbak, de már jobban el is kell mélyülni bennük, ha dolgozni akarsz velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest