- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
kételkedem #12498 üzenetére
Formázás és újratelepítés után (Plána ha teljesformázás volt, bár erről nincs infó), nemhinném, hogy bármilyen szoftweres megoldás visszahozza. Ha megér annyit, akkor Kürt Kft. Bár vastagon fog a ceruzájuk.
Ha annyira fontos miért nem volt róla rendszeres mentés?!
Nap mind nap találkozni ilyen esettel, és mégis csak a saját kárukból (vagy abból sem) tanulnak az emberek. Hihetetlen ... -
kételkedem
addikt
-
spammer
veterán
Sziasztok! Sürgős segítség kellene!
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel esélyem lehet visszahozni adatot format és új windows telepítése után? Most derült ki, hogy nagyon fontos adatot nem mentettem és úgy lett format és winreinstall
Van esélyem visszahozni valahogy? Nem komplett partició kell, hanem csak konkrétan 1 file, tudtok ajánlani valamit?
Köszi előre is!
-
Szasztok!
Segítség kellene...
Olyan programot keresek ami egy adott mappán belül lévő összes mp3 fájlhoz letölti az ID3 tagot, illetve a hibásan megnevezett fájlokat át is irja a helyes előadóra.
Létezik ilyen? -
Horka1
tag
válasz
kraftxld #12488 üzenetére
Kaptam egy e-mailt, tele címekkel, azokat szeretném kimenteni a mélből. Vagy kimásolom az egész szöveget word-be, az is jó megoldás, vagy valami más módszer. Csak, hogy ne kellene kézzel kitörölgetnem ami nem tartozik a címekhez.
Makróval, hogy kell megoldani? Programozni nem tudok sajnos.
-
Horka1
tag
Kollégák, van olyan progi, ami egy dokumentumból kigyűjti nekem az e-mail címeket?
Thunderbird-et használok egyébként levelezőnek, abban nem találok ilyen funkciót, ha van benne az is jó lenne ha valaki meg tudná mondani. -
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Egy olyan scan-elő programot keresek egy HP scanner-hez, amely rögtön pdf-ben tudja beolvasni a dokumentumot. Elsősorban ingyenes formában keresem, ha nincs akkor fizetősre is vevő vagyok.
-
kraftxld
félisten
válasz
ticzi01 #12483 üzenetére
A nagyvad a System Center Configuration Manager 2007 amivel ezt meg tudod csinálni,
ha pár gépről van szó akkor a WMI query tool-al szoktam alkotni, [link] a Win32_ComputerSystem-ben vagy a Win32_BIOS-ban megtalálod a serialt, de ha írsz saját wmi szkriptet az legyűjti szépen txt-be is automatikusan. -
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Van egy noname multimédia gombos billentyűzetem. Sajna a driver amit adtak hozzá használhatatlan Win7 alatt (és egyébként sem a saját drivere lol...)
Létezik e olyan általános progi, amivel akármilyen multis billentyűzetet be lehet konfigurálni? Hasonlóra gondolok mint pl. az Xpadder amivel ugye bármely gamepad gombjait programozhatjuk.
-
-
ticzi01
aktív tag
sziasztok
olyan egyszerő információszerző progit keresek ami kiírja egy gép
- ip címét
- mac címét
- gép nevét
- és a serial számát /biosban benne van/ ez csak egy jópont lenne de anynira nem fontos -
Csabee.
nagyúr
Hello!
olyan programra lenne szükségem amivel egyszerre többen lehet kamerázni! Tudtok ajánlani ilyet? -
MikiASD
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy van e olyan program ami lehetőleg egy táblázatra épül mint pl: excel
és olyan kellene hogy h beirok egy számot és véletlen ugyanazt irom be még egyszer akkor figyelmeztet?
Vagy ezt az excelben is meglehet oldani? -
válasz
Thunderzolee #12466 üzenetére
Rosszul tudod.
de a felhasználó nem veszi észre, h a háttérben fut a felvétel.Felvételt csak mindkét fél bele1ezésével készíthetsz.
-
Dillon
tag
Üdv! Keresek egy olyan programot, amivel egy avi file-ra tudok beszúrni szöveget (ide is meg oda is, különböző részeknél), de amikor menteni akarom, tartsa meg az eredeti formátumot és felbontást. A Pinnacle VideoSpin-el próbálkoztam, tök jó lett minden, csak éppen nem akarta olyan felbontásban elmenteni a videófile-t, amilyen formában én megnyitottam. Létezik egyáltalán ilyen program?
-
kraftxld
félisten
válasz
Thunderzolee #12466 üzenetére
Soundrecorder.exe parancssorból, ütemezett feladatként?
[link] -
Üdv!
Olyan programot keresek, ami fel tudná venni az MSN beszélgetést.
Tudtommal nem tiltott dologra kérdezek rá.Refog keylogger van a gépemen, ezzel logolok mindent (screenshotokat is képes csinálni általam beállított időkzönként), de ha webkamerás chatelésre váltanak MSN-en, akkor csak azt látom, h billentyű-leütés nem történik..
(A webcamba van építve a mikrofon is.)
Jó lenne a beszélgetést hallani.
Az csak ideig óráig működik, h kihúzom a webcamom és elteszem, így is csak az én gépemnél ülő leütéseit látom, a másik fél beszédét nem.Külső mikrofon + füles kombót is fel tudnék valahogy venni (Skype)?
Olyan programra gondoltam, ami automatikusan elindul, amint az MSN-ben átváltanak hang/kép alapú "üzemmódra", de a felhasználó nem veszi észre, h a háttérben fut a felvétel.
Az se baj, ha a win elindulásakor elindul a háttérben, és folyton megy, csak spec. bill kombinációkkal lehet be ill. kikapcsolni.Nem kell illegális lehallgatásra gondolni, a saját gépemről van szó.
Bővebben a nő/nőügyek topicba tartozik a történet.
-
ladlac
tag
Helló! Levelezőprogram kellene, jobban mondva email-figyelő... igazából én sem tudom. A fő szempontom az lenne, hogy ne a tálcán, az óra mellett legyen (mert ilyen találtam), hanem az asztalon, ikonként, és jelezze a friss emailek számát. Eddig böngészőn keresztül ment a levelezés, de nagyon tetszik az iPod Touch push email programja, ami pár percenként ráfrissít, hogy jött-e levelem, és PC-n ezt jobban is ki tudnám használni (mert a Touch-csal ellentétben, ha be van kapcsolva, mindig van netkapcsolat).
-
törölt tag
Csőtök! Ki mit ajánl? Egy egyszerű felülettel rendelkező progit keresek ami gyorsan és jó minőségben alkalmas MKV file-ok vágására. Arról van szó, hogy pl ki tudjam írni 2 db DVD-re.
-
Vasinger!
nagyúr
Tud valaki egy olyan programot, aminek segítségével ne kellejen leraknom a tálcára a játékot amivel játszok, hanem egy egyszerű overlay menüvel el lehessen olvasni, esetleg válaszolni is.
-
válasz
oliver7777 #12457 üzenetére
Kipróbáltam megvásárolhatót, de semmivel sem jobb a translate.google.com-nél.
-
Krystal_s
addikt
köszönöm szépen a segítséget...igaz én nem használok képernyőkímélőt ,csak a monitort kapcsoltatom ki 10-15 perc inaktív használat után, de kifogom próbálni a kis progit
/ lehet h egy lcd tv-nek vagy a laptop kijelzőnek hasznosabb lenne a képernyőkímélő használata, mint a szoftveres kikapcsolás ? hm nem is tudom h melyik lenne jobb...melyik "ártalmas" kevésbé
/
-
Üdv!
Egy olyan program kellene nekem, amivel a különálló srt feliratokat rá lehet "égetni" a videóra. Van ilyen?
-
-
Jofi81
őstag
A Thunderbird-ön kívül tudtok ajánlani ingyenes levelező klienst? Szóba jöhet még az Outlook is, csak nem tudom, hogy az Outlook 2007 működik-e együtt az Office 2003-mal. Az "elődöm" minden gépre tört Bat!-et rakott fel a suliban, ezt szeretném lecserélni.
-
Nyiscsák
aktív tag
Erre valaki?
-
válasz
oliver7777 #12439 üzenetére
A webfordítás miért nem jó?
-
oliver7777
tag
Létezik olyan program ami angol szöveget fordít magyarra. Rendes boltban megvásárolható programra gondoltam, szakdolgozat írásához, ugyanis sok az angol forrás hozzá. Ha létezik ilyen, akkor mit ajánlotok.
Köszi!
-
válasz
andy83 #12429 üzenetére
A DiskDigger segíthet visszahozni az adatokat róla.
Érdemes a pendrive-épségét is leellenőrizni pl. ezzel: [link] Ezt a progit direkt a pendrive-ok tesztelésére írtak. Vigyázz, a write, ill. write,read and compare opciót kiválasztva törli a penddrive teljes tartalmát!
-
válasz
Krystal_s #12419 üzenetére
Rövid keresgélés után, íme: Deskroller Screensaver
Ingyenes, és a beálítasi között szerepel az egérmozgás letiltása(Exit on mouse move elöl pipa ki), vagyis csak bill megnyomására kapcsol ki. -
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dluinet #12428 üzenetére
Köszi, de tudnál segíteni a használatban?
Jelenleg így van beállítva, így jó?Az unused space on drive-on, egy partíciót jelöltem ki, ugye arról semmit nem fog letörölni?
A files in folder, meg maga a pendrive, a "K" meghajtó.
Nos?
A pendriveot telemásoltam mindenféle lommal.
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy éjszakai videó és esetleg létezik e olyan program amivel lehet rajta világosítani egy kicsit?
-
andy83
aktív tag
Nekem meg ez a bajom a pendrive-ommal.
Van ötletetek, h hogyan tudnám leszedni róla a most rajta lévő fájlokat, mielőtt engedném formázni?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Keresek 1 programot amivel úgy le lehet formázni egy pendrive-ot, hogy sose lehessen visszakövetni.
Nagyon fontos lenne, köszönöm előre is!
-
Melorin
addikt
-
kételkedem
addikt
-
Mika1227
őstag
Hogyan kell használni a Norton Ghost-ot?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Melorin #12415 üzenetére
na ilyen kis program vagy beállítás engem is érdekelne...
mióta új egerem van, nekem is pont ez a gondom, be van állítva pl 15perc tétlenség után kapcsoljon ki a monitor...néha ránézek x idő múlva és látom h magától bekapcsolt vagy nem kapcsolt ki,vagy h kikapcsolna de azonnal vissza...félek h ez nem tesz jót az lcd tv-nek.én már az egérpadra gyanakodtam h újabb kellene (kb 4 éves zselés.nem látom h elkopott volna ,de nem is új már) , a lézer nagyon érzékeny. vagy vmi szellem mozgatja...
ismerősöm nekem is azt tanácsolta h fordítsam fejre az egeret...akkor valóban jó,de hát furán néz kiadik: nekem xp+sp3
-
adik
őstag
Konkrétan pár hatalmas képet akarok készíteni sok száz bélyegképből. Simán, mint egy sakktábla mezői állnának egymás mellett a pici képek, és ebből készítenék egy nagy képet. Nem konkrét mozaikot akarok, nem kell hogy a végeredény önmagában is ábrázoljon valamit. Ehhez néhány ezer képet végig kell néznem, hogy kiválasszam mik lesznek azok a képek, amik a "tablón" rajta lesznek, ehhez nyilván egy képnézegető szoftver kell, amivel az előre kötegelten leméretezett képeket át tudom böngészni (pl Faststone, de most ez helyett keresek mást). Majd kell egy foldolgozó szoftver, amibe a vágólapra kimásolt képeket be tudom illeszteni egymás mellé. Egyszóval ami nekem a tökéletes megoldás lenne, ha lenne egy olyan képnézegető progi, ami - teszemazt - jobb gombra amit felad menű tartalmazná a kép másolása vágólapra opciót (nem pedig magát a fájlt). Az Opera webböngésző pl tud ilyet, meg nyilván még ezer és ezer más progi is, csak ugye az Opera nem igazán képnézegető, a többi kis progit meg nem ismerem.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Nekem egy olyan progira vagy valamire lenne szükségem, amivel beállíthatom azt, hogy az egér mekkora mozdulatára térjen vissza a windows a képernyőkímélőből, vagy alvó állapotából.
Sokszor okoz gondot az, hogy ha az egeret egy bizonyos helyzetben hagyom, remeg az egérmutató, bizonytalan két pixel között, és állandóan visszakapcsol a monitor miatta. Vagy belerúgok az asztalba és megmoccan az egér.
Elég lenne, ha csak 5-10 pixelnél nagyobb mozgásra reagálna a képernyőkímélő állapotában a windows.
Remélem létezik erre valami megoldás.
Előre is köszi. -
-
válasz
dízelracer #12411 üzenetére
Picassa, PhotoStory,...
-
adik
őstag
Halihó,
mi az a program, ami képekkel tud olyat, hogy "copy to clipboard", és van mód thumbnailre, valamint ingyenes. (Vagy ezer képet kellene vágólapra raknom, egyesével és nincs kedvem egyesével megnyitni mindet, pl akár az opera is meg tudja ezt csinálni, de ugye ott nem tudok bélyegképeket tallózni egy mappában.) -
dízelracer
őstag
Szeretnék a youtube-ra egy slideshow videót összerakni fényképekből, valamilyen aláfestő zenével. Milyen programmal (shareware vagy freeware) lehet ezt egyszerűen összehozni? A végeredményt tekintve ilyesmire gondoltam: [link] egyszerű kezelés fontos lenne.
előre is köszi
-
-
akaido
addikt
-
Retr0
tag
Sziasztok,
Egy olyan problémám lenne, hogy power gombal kinyomtam a gépemet és azóta minden indításkor bejön ugyebár a merevlemez ellenőrzés.
Viszont ez nem fut le nekem valamiért, hanem megáll.
Már próbáltam több megoldást, de talán van rá valami program ami ezt megoldaná.
Ez kellene nekem win7 64 bit alá. -
ttower
aktív tag
hello
tudnátok egy programot mondani amivel tv tuner által fogott jelet tudnám rögzíteni lehtőleg avi vagy valami emberi formátumba? amik nem jók: windows media center, vlc. a tuner egy pinnacle analog tuner.
üdv s
-
válasz
WonderCSabo #12399 üzenetére
Te hoztad fel, hogy az nem játszik. Azthittem azzal próbálgattad, de nem jött ki amit akartál. Ezexerint nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest