Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Nem teljesen ide való, de talán többen benéznek ide, mint az MSN topic-ba, szóval tudna valaki adni direktlinket a Windows Live Essential 2010 offline telepítőjéhez?
(természetesen magyar változathoz, bár lehet, hogy multilanguage a telepítő, nem tudom)Fire.
UI: Tudom, hogy a webes installer letölti, aztán ki lehetne "bányászni" a temp vagy másik mappából, de ha egy mód van rá, akkor ezt kerülném...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan tudom lemérni, hogy egy település utcáinak mennyi az össz. hossza? Szóval itt ez a település, ha az összes utcán egyszer végigsétálnék, az hány km?
-
kraftxld
félisten
válasz
DeusHun
üzenetére
Lejjebb is olvastad? Az csak a hírdetés
http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Support_Output_FileCsak a mikrotik support tudja megnyitni, kódolt bin file.
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Tud valaki egy olyan programot amivel .rif kiterjesztésű (szöveges) adatot lehet olvasni?
Notepad, Notepad++, Word és hasonlók nem jók, próbáltam már. Gugli sem mondott semmi okosat
-
Horka1
tag
válasz
tknof1871
üzenetére
Milyen videó?
De ha megtudod nézni, akkor az FF chas-ében megvan. Törölj mindent a chas mappából, és aztán nyisd meg a filmet. Ha letöltődött az egész, akkor a chasben lévő elméletileg legfelsőbb file az amelyik neked kell. F3-al néz meg, bal felül írja, hogy flv, vagy ami. Másold át ahova akarod és nevezd át. Ott van ami kellett.
De ha dobsz egy linket megnézem, miféle?
-
tknof1871
őstag
Üdv!
atv.hu-ról akarok videót letölteni. Hogyan lehet? FF böngésző DownloadHelper kieg..je nem tölti le. A GetASFstream Ver 2.1.0.8c se tudja letölteni. -
Vasinger!
nagyúr
Van egy adott képfájl, amin adatok vannak. Ebbe a képfájlba be akarok rakni + még egy mappát. Hogyan lehetséges ez?

cigam: Utólag is köszi!

-
Garffi
tag
Sziasztok!
Van egy filmem.
Keresek olyan progit, amivel képeket/logókat/ tudok betenni a filmbe.
Próbáltam már a Ulead VideoStudio 11-et, de ezzel az a baj, hogy nem tudok a beillesztett képhez animációt /beúszás, berepülés, mint a powerpointba/ hozzárendelni.
Az elképzelésem az, hogy elkezdődik a film kb 2-6 percig a felső sorban 3db logó jelenjen meg beúszva egymás után.
7-8.percben tünjenek el kiúszva, majd 8-14-ig ismét ússzanak be.....és így tovább..Köszi!

-
redhunter
senior tag
Gyakorlatilag ez egy blu ray lejátszo ugy hogy bármit visz de itt az lenne a lényeg hogy külsö vinyot is kezel és akkor nem irnám ki dvd re a filmeket de ugy eitt nem az a helyzet mint az mkv-nál ahol egy fájl van és kész hanem a video ts mappában van egy csomo minden és igy csak ugy játsza le ha megynyitom a könyvtárat és a 0,99 gb vob fájlokat külön lejátszom, de én azt akarnám hogy egy fájl legyen az egész
-
redhunter
senior tag
egyébként a tv-nek mi köze van mind ehhez?
-
redhunter
senior tag
Sziasztok olyan progit keresnék amivel dvd-videot lehet vinyora lementeni ugy hogy utána ha a külsö vinyot rádugom egy lg bd350v lejátszora akkor letudjam játszani de ne csak egyenként a vob fájlokat,gondolom v.mi vob fájl összefüzést kéne csinálni ha egyáltalán létezik ilyen
-
csokad
senior tag
Sziasztok! nekem olyan program kellene amivel zenéknek az elejét el tudom vágni vagy a zenéből kivágni részleteket.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Kellene egy levelező program. Windows live-os annyira nem jött be, a Thunderbird pedig szerintem szörnyű.
2-3 mail címet kellene vele kezelni (különböző szolgáltatótol)
Egyszerű beállítások, semmi extra nem kell. -
cigam
titán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Van: DVD audio extractor
-
cigam
titán
Ingynes, nem kell telepíteni, relatíve sok formátumot ismer, az MP3-hoz le kel tölteni egy plugin-t.
Vagy pl. all in one megoldás a Format Factory
-
Vasinger!
nagyúr
Van egy Audio DVD-m, amint számok vannak veszteségmentes formátumban és pár extra videó. Hogyan tudnám kinyerni belőle a számokat tömörítés nélkül? DVD Shrinkkel nem megy.

-
Bootolást szabályzó progit keresek (lehetőleg free-t).
-
RootRulez
félisten
Én Easy CD-DA Extractor-t használok hasonló célra...
-
Zolás
addikt
Üdv urak gyors kérdésem lenne.
MP3 zenéket tömöritenék hogy több férjen fel mobilra. Eddig egy Sony által kiadott Disc2Phone nevü progit használtam de Xp felett nem kompatibilis a 64 bit meg végképp halál neki. Szóval valami progira lenne szükségem amivel tudok MP3at tömöriteni ugy hogy az még MP3 maradjon.
Válaszokat előre is köszönöm
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Adott egy A5 meretu szigoru szamadasu bizonylat, amit szeretnenk kezi kitoltes helyett gepiesíteni. Ehhez keresnek olyan megoldast, ami:
- Csak es kizarolag egy/tobb adott teruletre (kipontozott resz) lehessen irni.
- real-time mutatja a valtozasokat. (mintha egy kepbe irna bele az emberke)
- lehessen betumeretet, betutipust valtoztatni.
- egyszeruen hasznalhato, magyar nyelvu legyen.
- nyomtatni lehessen belole csak a kitoltott szoveget!Barmilyen megoldas erdekel! Eddig Excelbol probaltuk meg pozicionalni a cellakat tobb-kevesebb sikerrel, de nem az igazi.
Talan az Adobe-nak van olyan megoldasa, ami olyan, hogy a kepet/szoveget levedhetunk, de a kitolto urlapot szabadon hagyja.
Annyi kulonbseggel, hogy egy mar adott, nem modosithato dokumentumot kene bele intergralni.Koszi!
-
cigam
titán
Nem próbáltam őket, de ilyen még a TagMachine, DesktopPen, Screen Pen,...
-
Horka1
tag
Kollégák!
IP cím elrejtő, vagy inkább megváltoztató, vagy másnak hazudó progi létezik?
Vagyis jelen IP-el nem tudok belépni egy helyre, de szeretnék.
Mi a megoldás? -
cigam
titán
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Nokia oldalárol letöltheted az iSync plugin-t. Ezután már tud szinkronizálni.
-
mimi_bacsi
tag
MAC OSX-re (most még Leo) keresek CRM szoftvert:
Ha lehet, NE havi előfizetéses legyen
A mobilommal (Nokia E71) a teendőket szinkronizáljaTudtok-e ajánlani jó megoldást?
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt hogy túl kevés fájlrendszer fajtátkezel.
-
Valaki nem tud egy olyan programot ami képes windows alatt formatálni de több funkciója van mint a win beépítet formázójának?
-
McKane
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
oké, köszi szépen!

-
McKane
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nem is engedi, NOD ugrik rá..
azért kérdem,hátha van valami más program rá.. -
McKane
senior tag
van egy. zix kiterjesztésű fájl..
winrar nem ismeri, mi jó hozzá?valami winzix-et emlegetnek hozzá,de az állítólag spyware-es..

-
Sefter
veterán
sziasztok!
win7-re kellene valami jó kis zene lejátszó.
itunes-hoz hasonló, album borítók kezelése/letöltése, kategorizálás stb.
filmezni nem használnám.. -
törölt tag
Köszönöm a segítséget, kipróbálom őket.
net send command, azért kicsit nehézkes.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Üdv!
Olyan instant messengert keresek, ahol nincs rejtve kapcsolódás mód, nem bombáz hirdetésekkel, és egyszerű.
Egy, a helyi hálón lévő delikvienssel szeretnék így csevegni, szóval nem muszály, hogy online alapú legyen.
A következők kizárva eme célra: borgchat, achat, msn, skype, irc, yahoo...
Köszönöm a segítséget! -
Csákó!
Olyan programot tudnátok mondani, amivel digitális fényképezőgépet (konkrétan Fujifilm S1500) tudok webkameraként használni?
-
Oly
őstag
Sziasztok
Olyan progit keresek, amivel egyszerű pöttyöket tudnék rajzolni a képernyőre,m ajd egy gombnyomással eltüntetni.
Konkrétan:
Gyakran kell két doksit összehasonlítanom, de nem egyforma sorrendben vannak a tételek és a végére összekavarodok.
Ilyen szövegkiemelős dolog jó lenne, de nem működik a két progiban.
Olyan lenne jó, ami csak egy exe, mert nincs jogom telepíteni, de ha mégsem ilyen, akkor azt már megoldom én...Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

100%