Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Hi van olyan program (akár linuxra) amelyik a hardwarek fogyasztását méri? Esetleg az összes áramfelvételt.
Vagy ehhez külső mérő eszköz kell?
Esetleg a monitorét?Üdv: Lakers

-
Lakers
tag
Sziasztok!
Nem tudom hova kéne írnom, de gondolom ide jó lesz, olyan weboldalt keresek, ahol weboldalak gyűjteménye van, amelyek hasznos funkciókkal rendelkeznek.
Pontosabban olyasmikre gondolok, mint adobe photo expressz, ebuddy, pdf konvertálok, zoho document stb. (esetleg zene lejátszó
)
Amelyek kitudnak váltani egy asztali alkalmazást.Illetve egy olyan weboldal is érdekel, ahol tárolhatnám a könyvjelzőket. Talán a Digg volt ilyen?

-
Lakers
tag
Hi!
Melyik az a progi, amelyikkel lehet ps-t és djvu fájlokat is olvasni?
-
Lakers
tag
Melyik virtualizációs szoftvert ajánljátok?
Eredeti win 7 prof-nál nálam az XP mode nem vált be... az a bajom vele, hogy szagat néha, gondolkodik a kis erőforrás programoknál (viszont nem eszik sokat a rendszerből). Ki mit ajánlana?
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Virtaulizációs szoftver érdekel... Valahol olvastam, hogy valamelyiknek az újabb verziója, már támogatja az OSX-t. VirtualBoxnál nem láttam, a VMware Playernél sem... esetleg van egy új is és az lenne? Tudom, hogy olvastam róla, de elfelejtettem a szoftver nevét. (A gépem meg alkalmatlan OSX fogadására... és van egy szoftver ami csak abban a környezetben fut)

-
Lakers
tag
Sziasztok!
Van olyan progi, ami egy weboldalnak az összes mappáját és útvonalát megjeleníti?
pl: prohardver/muvelet/hsz és akkor ennek tartalma kidobodok, valami ilyesmi (tom ez rossz példa, mert adatbázis lehívás van, de ahol doksik vannak feltöltve, nekem így könnyebb lenne) ftp elérést nem tudok. -
Lakers
tag
Sziasztok!
Hátha tudtok nekem mondani valami okosat, "jó haver" cserben hagyott
.
Mac-es szoftvert, mac-en kívül hogyan lehetne futattni Ubuntun/Win7-en? (a linuxos wine alkalmazáshoz hasonlót keresnék, vagy bármilyen ötlet)
Konkrént a Logic Studio-t szeretném használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forrmell.enn
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)