- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
talán szájíz kérdése, bs player nekem könnyen kezelhető, hozzá sem kellene kodek, de amit ő tölt le magának általában régi...
egyébként mind tudja azt amire szükséged van, legjobb ha mind kipróbálod
-
RootRulez
félisten
-
leyo76
senior tag
hát ö egy 720p mkv egy 3,2 prescottal is ment, de volt hozzá egy 7800GS is, egyébként bsplayer a legjobb szerintem.
Viszont kodek kell hozzá, és nem szereti ha össze vissza van minden féle kodek pakk. Elég ha szimplán felrakod hozza a haali media splittert...
Op.rendszer sem árt ha rendben van és a memó se fogyjon el közben...
-
Jazz
veterán
Üdv!
Valami nagyon kicsi proci igényes, kifejezettem mkv-k lejátszására kifejlesztett progit keresek. Ugyan is nem akarom elhinni hogy 3.6-os Prescott be-be szaggat 720p-n egy-egy részeltesebb mozgó jelenetnél...
thx -
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Olyan programot keresek, amivel a Win7 gyári tűzfalát lehet a gyári lehetőségeken túlmenően állítgatni, konfigurálni.
Ki tud ilyet?
WinXP alá volt ilyen, de az Win7 alatt nem működik.
Köszönöm
-
gabipaci
őstag
Hali.
Én egy olyan internet kapcsolat monitorozót keresek, ami elmenti, hogy mikor volt elérhető, és mikor volt megszakadva a kapcsolat.
Folyamatosan újraindul a netem (napjában vagy 10szer) és pontos számadatot szeretnék írni a szolgáltatómnak. -
localhost
Közösségépítő
válasz
hegege27 #12885 üzenetére
Google picasa "kollázs készítése" funkciója magyarul, egyszerűen.
-
hegege27
csendes tag
üdv.
az érdekelne, hogy mi a neve annak a program(ok)nak, amelyikkel mozaikép szerű képeket lehet csinálni. én olyan fajtára gondolok most, amivel sok kis, de egyenként is normál kép ad ki egy nagyot.
kicsit hülyén fogalmaztam meg talán, de remélem érthető voltam
privátot kérek, köszi
-
cigam
titán
válasz
tomy_cz #12882 üzenetére
Sztem a psshutdown tökéletes erre.
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Olyan progira lenne szükségem ami előre beállított időpontban képes egy helyi hálózaton belüli gépet kikapcsolni mondjuk WebUI-n keresztül.
A Switch Off nevű progi tudja WebUI-n keresztül, de nem állítható be előre időpont. -
leyo76
senior tag
válasz
ro_bert17 #12879 üzenetére
A listában szereplő irtók többsége, nem reagál rá, tehát feltételezem hogy nem az.
Egy vinyó van a gépben ezt formáztam több módszerrel is, raktam fel xp-t majd w7-et is mindkét oprendszer alól előbújik, nem azonnal, de másnapra már dolgozik. Nem vágom, több gépen is megnéztem ugyan ezt a process managert és azokban nem szerepel ez az idle.exe, csak azon az egyen, ebből gondlom hogy nem odavaló.....
-
leyo76
senior tag
válasz
dr_strange #12877 üzenetére
Igen, eddig magam is eljutottam, mint írtam, elég komoly. A nagyobbik gond az hogy egyszerűen nem találom azt a progit amivel eltávolíthatnám. Összes ismert vírus, spyware, akármi írtó prog kipróbálva. Kaspersky rescue disc sem tudott mit kezdeni vele. Ami még szörnyűbb egy reinstall sem oldotta meg a problémát...
-
dr_strange
senior tag
válasz
leyo76 #12876 üzenetére
E szerint az oldal szerint tobbfele trojaival is osszefuggesbe hozhato.
-
leyo76
senior tag
-
Sziasztok!
Olyan programot keresnék, ami Panasonic kamerával felvett AVCHD file-okat képes szerkeszteni, majd DVD formátumban kiírni.
Pinnacle sajnos valamiért nem olvassa be ezt a formátumotKöszönöm a segítséget
-
válasz
BigBadPlaYeR #12863 üzenetére
Köszi, erre nem is gondoltam, de tökéletesen működik.
-
The DJ
addikt
Milyen program, ami FTP-n keresztül képes szinkronizálásra egy Linuxot és egy Windows-t futtató gép között?
Ergo van egy FTP elérés, ami egy Linuxos gépre mutat. Az ott lévő tartalmat akarom én automatizálva átmásolni egy Windows-t futtató gépre időszakosan, de szinkronizálva, azaz hogy nem mindent újra letöltve, csak azt, ami frissült. Tükrözés más szóval. Van ilyesmi?
-
válasz
cellpeti #12864 üzenetére
Mondjuk a PH hivatalos oldala?
http://www.dj-beat.hu/phimage/new.phpEsetleg a noob.hu?
Vagy nem értem, ilyesmi képfeltöltőket kerestél?
-
cellpeti
nagyúr
tudom,hogy ez nem a legmegfelelőbb topik,de talán itt válaszoltok rá a leggyorsabban. Milyen képmegosztó oldal van,ahonnan bárhova tudok képet linkelni,beilleszteni? A Google nem jó,mert nem engedélyezi sok helyre...esetleg valami más,és ha lehet legyen tárhely is.
Vagy,ha csak én vagyok béna a Google-hoz,akkor ossza meg velem valaki,hogy lehet megcsinálni!
Elnézést az írás miatt!
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Thunderzolee #12862 üzenetére
Van olyan, amelyikből nemhogy másolni nem lehet, még nyomtatni sem.
PDF Password Remover -t ráereszted és enged mindent. -
Üdv!
Szeretnék egy .pdf-ből kimásolni némi szöveget. Adobe Readert használok. Ugyebár kijelölés után ctrl+c, ctrl+v, de nem megy. Jobb egér gomb is csak kijelölni enged mindent, illetve a kijelölést megfordítani.
Észrevettem, h "security" fülön úgy van beállítva, h ne lehessen másolni.Ez valami védett anyag? Van ilyen?
És nincs más program amivel megnyitva másolni tudom, a Print Screen + karakterfelismerő kombón kívül?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
cellpeti #12860 üzenetére
OCR az egy programtípus, olyan mint a szövegszerkesztők, táblázatkezelők stb, nem egy konkrét program. Az OCR programok általában fizetős, drága programok. Trial, próbaváltozat
Optical Character Recognition = Optikai karakterfelismerés. -
leyo76
senior tag
Adódott egy macera egy ismi gépével:
Win7 -ről van szó, viszonylag új gép, alkatrészek tesztelve semmi baj.
Olyat csinál a gép hogy véletlenszerűen 'lefagy' bár ez a lefagyás csak a futó folyamatokra érvényes.
Felraktam egy process managert, loggoltam a szitut és kiderült hogy minden futó folyamatot 'alacsony prioritásba' helyez (ezért bénul le), kivéve az explorert.
Ennek köszönhető talán az is hogy a ctrl+alt+del billentyű kombináció működik és ezzel ellehet érni azt ha kétszer rákattint a mégse gombra akkor helyreáll a rend.
Odáig meg van a log fájlban hogy az egész művelet előtt elindul egy idle.exe folyamat és elkezdi pakolgatni a prioritást lefele, de maga az idle.exe a világon nincs.
Feltételeztem hogy ez valami komolyabb vírus lehet, miden ismertebb védő progival rászkenneltem, de hiába.
Valakinek ötlete hogy ezzel mit lehet csinálni??
-
törölt tag
válasz
Dluinet #12856 üzenetére
A bundle programok tipikusan nem teljes értékűek és tipikusan semmiféle támogatás nem jár hozzájuk. És általában pont az a funkció hiányzik belőle, ami neked a legjobban kellene.
Plusz ugye lehet olcsón megkapod, csak ugye hosszútávon mégsem olyan olcsó az, mert azt a nyomtatót fenn is kell tartani.
-
-
válasz
cellpeti #12848 üzenetére
Ami magyar szöveget (ékezetet) is kezel:
Fizetős vagy EPSON nyomtatókhoz ingyen adják: Abby Fine Reader, ennek DOC fájl is lehet a kimenete
free-ocr.com korlátozásokkal: kép nem lehet nagyobb, mint 2 MB, nem lehet szélesebb és magasabb, mint 5000 pixel és maximum 10 kép feltöltés/óra. TXT fájlt kapsz, abból csinálsz DOC fájlt.
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Olyan progit keresek,ami arra képes,ha én beszkennelek egy könyvet,akkor azt felismerje és akár Wordbe is lehessen szerkeszteni. Nagyon fontos lenne nekem egy ilyen program!
-
whitehand
senior tag
Sziasztok olyan progit keresek amivel 13 pdf filet 1 db pdf-é lehet összegyurni
előre is köszi -
RootRulez
félisten
válasz
FoxiestFox #12842 üzenetére
Windows Movie Maker. XP-n fent van, Vistához / Win7-hez letölthető...
-
Üdv emberek!
Keresek egy progit, amivel jpg képeket lehet összefűzni videóvá.
Én adhassam meg a képkockasebességet.
1920x1440-es videót szeretnék kihozni a dologból, a képek alapján. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Melyik az a program amivel a leggyorsabban és legkönnyebben tudok mp3-at kicsinyíteni. Pl 70mb-ból 10mb-ba?
-
Gerisan
tag
Hello!
Van olyan program amivel egy sima mp3-ból tudnám a szöveget kivenni vagyis karaoke-t csinálni belőle? -
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Tudtok ingyenes programot ami pdf-ből ppt vagy doc fájlt csinál?
Mert amit eddig találtam, az fizetős és 2 vagy 3 oldalt csinál csak meg
Köszi
-
localhost
Közösségépítő
válasz
jcscom #12827 üzenetére
Jó elgondolás!
tégy egy próbát -
jcscom
csendes tag
Hali!
Én olyan progit keresek, amellyel pl. AVI-t + feliratot tudok konvertálni DVD-be!
Köszönettel:
jcscom
-
-
mob_zzz
aktív tag
Olyat szeretnék csinálni, hogy van sok ember, egy közös könyvtár a neten és mindenki tölthet fel fájlokat (dokumentumokat), valamint láthatja és letöltheti mások feltöltéseit. Jó lenne látni, ki töltötte fel az adott fájlt. És jó lenne, ha csak "meghívott" emberek kapnának jogosultságot.
Google Docs jó lenne, de csak Google-azonosítóval működik, MS Skydrive-hoz meg Live-ID kell...
-
Dilikutya
félisten
Használható SVG plugint tud valaki Internet Explorer alá? Az Adobe SVG nem hajlandó települni régi Netscape és Golive registry maradványok miatt, és a többi sem működik. Viszont muszáj lenne IE-hez, mert egy kalkulációs szoftverhez kell, abban van valami vektoros megjelenítés IE motorral.
-
qantum
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #12810 üzenetére
no igen, előbb írtam, aztán olvastam , bocs ! általában simán megy, vagy előfordul hiba ?
-
RootRulez
félisten
Huh, nesze nekem, köszi mindannyitoknak. Amint odajutok, próbálkozok velük!
-
Hasek
Közösségépítő
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Milyen program, ami szól, ha e-mailt kapok. Eddig a POP Peeper-t használtam, de újabban bugyutaságokat csinál, mindig azt írja ki, hogy új levelem jött, holott már rég olvastam őket stb.
Szóval őt cserélném, a levélírás másodlagos, elsősorban arra kéne, hogy ha levelet kapok egyből szóljon, esetleg még el tudjam olvasni. freemail.hu és postafiok.hu-s címeim vannak, amiket figyelnie kellene.
Köszi: RR
-
-
qantum
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #12808 üzenetére
köszi skacok ! megnézegetem őket ! olyan is van esetleg ami még a OS-t (XP) is átviszi ?
-
válasz
qantum #12806 üzenetére
Hali!
Ezt HDD/partíció másolásnak, klónozásnak nevezik, néhány progi ami tudja
Paragon - Az ingyenes változat nem tudja
Acronis - nem ingyenes
EASUS - ingyenes, tudja, de csak x86 alatt használhatóItt egy kis segítség, ha netalán a Paragon Backup & Recovery-t választanád
Fire.
-
qantum
senior tag
Sziasztok ! Olyan programot keresek ami egyik vinyóról másikra egy az egyben átmásol mindent , tehát nem akarok telepítgetni. Lehet hülyeség, de már annyi minden van, hátha .
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Olyat szeretnék megvalósítani, hogy a TV Tunerem-re szeretnék kötni egy VHS-t, majd digitalitálni a felvett anyagot.
Milyen programmal lehet ezt megvalósítani?
A felvevő program kellene, ami észlelné a TV tunerem jelét, rögzítené valamilyen formában, a többi már menne.
Köszi!
-
gabipaci
őstag
Hi4
Melyik programmal lehet felvenni a képernyőn megjelenő dolgokat?
Úgy mint a fraps, csak nekem játékon kívül kellene.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest