Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Küldtem mailt ezzel kapcsolatban.

-
oregcsóka
őstag
Köszönöm szépen a tippeket, az Irfanviewet használom, szeretem is, de az exif kiolvasása külön macera abban a programban. És ezt is csak úgy tudja, ha letöltöm hozzá a plugint.
A másik két proginak, (ACDSee és Xnview) utánanézek, köszi. -
oregcsóka
őstag
Olyan programot keresek, ami a fényképek exit infoja szerint, egész pontosan a készítés dátuma szerint (amit kiolvas az exif-ből) sorba tudja rendezni a fotókat? Iszonyu mennyiségről van szó, kb. 50GB, szóval manuálisan évekig eltartana...
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, olyan progit tudnátok ajánlani, amit ha megnyitok, láthatom, hogy mi generál forgalmat bejövőt, vagy kimenőt, ugyanis a Matáv ADSL asszisztens progival látható, hogy nagyon erős a bejövő forgalom, de hát azt már nem mutatja, hogy melyik program, - netán vírus kommunikál kifelé. A feladatkezelőben sem látszik, és mindössze egy program fut, az Opera. (nameg az Avast) Szóval kicsit idegesitő a dolog.
-
oregcsóka
őstag
ACDSEE, OK, köszönöm szépen, megkukkolom.

-
oregcsóka
őstag
Ja, és azt elfelejtettem, hogy mindezt egy egész mappában levő képekkel megcsinálja automatikusan.
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, létezik-e olyan progi, ami a JPG fájlt átnevezi úgy, hogy az exif infoból kiolvassa a képkészítési dátumot, és bele vagy hozzáilleszti a fájlnévhez? (a dátumot)
-
oregcsóka
őstag
válasz
tommy-gear
üzenetére
Írtam privit.

-
oregcsóka
őstag
Sziasztok, van egy avi filmem, kínai hanggal, japán és angol felirattal. Ehhez a filmhez sikerült megszereznem a magyar feliratot, ami .txt kiterjesztésü, és a szöveg szépen benne van, de időkódok nélkül.
Hogyan tudnám ezt a film alá betenni, (ráégetni) úgy, hogy helyes időrendben jelenjenek meg a feliratok? (valamilyen módszer csak van rá..) Köszönöm. -
oregcsóka
őstag
-
oregcsóka
őstag
Sziasztok. Tudtok olyan progit ajánalni, amellyel Compakt Flash kártyán létre tudok hozni particiót, tudok csináltatni rá MBR-t, és aktívvá tudom tenni a particiót rajta?
sajnos külső kártyaoolvasóval leformáztam a kártyát, azóta nincs rajta MBR és nem ismeri fel a f.gép. A kártyaolvasóban viszont szépen müködik a kártya, lehet rá irni is, és olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest