- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
Tudtok olyan progit ami video anyagról készit video/audio információt? felbontás, kódolás, hangminőség, stb, stb..? Valami részletes kellene. Kösz.
-
válasz
kommunism #15396 üzenetére
Acrobat-ban Ctrl+D -vel nézd meg mivel készítették a PDF-et. Lehet meg is nyitható szerkesztésre, mint amivel készítetek.
Csak a képeket, legegyszerűbben, PhotoShop-pal tudod kiszedni.
Ha meg van neked a betűtípus, amivel írták a dokumentumot, akkor Adobe Illustrator-ral simán át is javíthatod a szöveget.
Vannak programok, amik word dokumentumot tudnak készíteni PDF-ből, javítás után, pedig könnyen tudsz te is PDF-et készíteni a DOC-ból. -
kommunism
aktív tag
Tud valaki valami programot amivel bele lehet irni pdf fájlba?
-
Zoltán
őstag
Helló, Geforce 8800 GS ramjait szeretném húzni, mivel lehet, mit ajánlotok? Sima nvidia driver van fenn.
Köszi. -
cigam
titán
válasz
bnorbert989 #15390 üzenetére
Ez egy beugratós kérdés?
OpenSuse-hoz van yast-web, esetleg a Paralells féle Plex. -
bnorbert989
tag
Sziasztok.Tudnátok nekem olyan webadmin kezelőfelületet mondani ami hasonló mint a webmin???...Remélhetőleg Linux alá kéne.Köszönöm
-
cigam
titán
Dec.1.ig ingyenesen elérhető az iSkysoft 3 programja (Windowsra, és OSX-re is):
- iSkysoft DVD to iPhone Converter
- iSkysoft iPhone Video Converter
- iSkysoft DVD Creator -
cigam
titán
válasz
ro_bert17 #15386 üzenetére
Nemtudom, nem használom. A FAQ szerint írni kell egy levelet nekik, és elintézik a törlést/megírják hogyan tudod törölni a naptárat:
If you want to change the name of your calendar:
You can abandon the first calendar and create another one. If you do, please contact Calendars Net and tell us to delete the calendar you have abandoned. OR ...
If you want to save the events you have already entered, contact Calendars Net and tell us to change the name of your calendar.
If you want to delete your calendar, ask us to do so at Calendars Net. -
ro_bert17
őstag
Pazar!
Azt hiszem ez tökéletesen megfelel!
Ahogy néztem még fiókot sem kell készíteni hozzá, csak egy kalendár név kell.
Amit viszont így hirtelen nem találok, hogy ha majd nem lesz szükség rá, akkor hogy tudom letörölni a "netről"? Vagy egyszerűen kitörlöm a bejegyzéseket, és úgy hagyom? -
cigam
titán
válasz
Dluinet #15381 üzenetére
Hopsz, egy s betü lemaradt a végéről. Szóvala jó link: http://calendars.net/
Ez egy online naptár. Készítesz egy (ingyenes regisztrációval) account-ot, és lesz egy különbejáratú naptárad. Ide tulajdonképpen bárki beilleszthet eseményt. Ha közösen használjátok, akkor értelemszerüen alkalmas a csoportmunkára is. Könnyen szinkronizálható az outlook naptárával, ismeri a cvs import/export-ot.
-
Gabesz02
csendes tag
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulnék hozzátok! Tudtok valami jó kis progit ajánlani amivel avi,divix formátumból tudok kivágni részeket,majd összeilleszteni és kiírni az új filmet? A rendszerem nem kevesebb mint 6 éves sajnos,ezért a Win 7-es alkalmazások kilőve
Egyébként az Op rendszerem Windows Forever. Fontos lenne!A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:Gábor
-
cigam
titán
válasz
ro_bert17 #15364 üzenetére
Esetleg kukkantsd meg ezt: Calendar.net
-
Psychonaut
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #15378 üzenetére
-
5 teljes-verziós Ashampoo termék ingyen
Coupon Code: ASH-444LW1 vagy ASH-111TBR
Letöltitek, telepítitek, igényeltek ún. felszabadítási kulcsot (minden progin belül az Internet menüben található)
Minden termékhez más-más kulcs kell, ha egyhez kaptok, akkor töröljétek a böngésző cache-t, mert különben mindig ugyanazt a kódot kapjátok, mint az első telepített Ashampoo terméknél (legalábbis nálam IE8 alatt ez törpént) -
éN79
addikt
válasz
Psychonaut #15375 üzenetére
No igen, a legegyszerűbbre nem gondoltam, igaz a könyv görbületével majd játszanom kell, de már találtam megfelelő képet a szövegtörzs alá.
Köszönöm! -
éN79
addikt
Milyen programban lehet a szerkesztett szöveg mögé mondjuk olyan hátteret tenni, mintha az egy scannelt könyv lenne, vagy pl. egy nyitott könyv "forma"? Vélhetően láma a kérdés, de olyan formátumra gondolok, mintha egy nyitott könyvet néznénk.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van olyan progi, ami diktafonról beírja pl wordbe a szöveget?
-
kommunism
aktív tag
Tud valaki ajánlani olyan programot amivel mp3 ból mp3 ba tudok konvertálni de úgy hogy tudjak rajta hangositani?
-
F34R
nagyúr
Sziasztok
A kérésem egy olyan program lenne amit a mixed CD-t szétszedi track-ek re , de cue fájl nélkül vannak ezek (CUE splitter kilőve)
Előre is köszönöm
-
ro_bert17
őstag
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.Egy olyan programnak a nevére lennék kiváncsi amellyel hálózaton való gépeket tudok kezelni,konkrétan kikapcsolni,újrainditani.Köszi a válaszokat előre is
-
andorra
őstag
Próbálkoztam vele, de nem sikerült eredményt elérnem. Hiába volt kijelölve a kép és az egyik hangsáv, ha TS Muxing vagy M2TS muxing ot választottam, csak képsáv lett belőle. Igazából az lenne a cél, hogy MKV formátum maradjon továbbra is, de itt erre nem találtam lehetőséget.
-
pete_21
addikt
Baromi sok hibát dob, van, tesztelés közben több milliót is, hogy nem címezhető a tartomány, illetve mínusz néhány millió hibát is ír, és a végén összegzésnél is mínusz egynéhány millió hiba jön ki. Ez, hogy nem tudja megcímezni, lehet, hogy amiatt van, hogy 300 valamennyi Mb memóriát lát. De ez is fura, meg az a mínusz akárhány hiba is, szóval szerintem a program lesz a hibás... Legalábbis remélem, meg amúgy is logikusabbnak tűnik...
-
ro_bert17
őstag
válasz
Dluinet #15352 üzenetére
Közben regisztráltam az e-mail címemmel próbálgatni. Látom a táblázatból űrlap. Tök hasznos,
de ahogy írtam, jó lenne, ha ezek a résztvevők is látnák egymás eddig lefoglalt időpontjait.
A regisztrációra én kis ember nem vagyok rest,de egy bazi nagy cég x emberkéjétől nem várnék el egy ilyet.
Szerk: közben megnéztem windows live-ot is. Ott is úgy lehet megosztani egy doksit, hogy csak a "barátiad" módosíhatják, kívülről senki.
-
válasz
ro_bert17 #15351 üzenetére
Akinek elküldöd, csak a saját kitöltendő részüket látják, többiekét nem.
Te egy táblázatot kapsz vissza eredményül.
Regisztráció max 2-3 perc, csinálsz egy fals fiókot, megcsinálod az űrlapot, szétküldöd, eredményt lemented Excel táblában, majd a google fiókot többet nem használod.Szerkesztve: úgy tudom, hogy még senki nem halt bele a Google regisztrációba, tehát van remény
-
ro_bert17
őstag
válasz
Dluinet #15350 üzenetére
Nekem sajna nincs google fiókom, csak MS, így jelenleg nem tudom kipróbálni. De a lényegét sejtem, értem. Valami ilyesmire gondoltam egyébként. Köszi
Ezt az űrlapot megosztva, linket tovább küldve, a "táblázatot" bárki tudja módosítani, menteni? Még az is, akinek nincs google accountja? -
ro_bert17
őstag
Olyan megoldás érdekelne, ami mondjuk táblázatszerűen, egy időbeosztást publikál nyilvánosan (neten), és ebbe a résztvevők betudják írni a saját adataikat mindenféle regisztráció és más "kényelmetlen" művelet nélkül.
(#15346) Fire/SOUL/CD:
-
Horka1
tag
A szerverekkel kapcsolatban mindenkinek köszi a tippeket
-
TitiRii
senior tag
Sziasztok, csak kosza ötlet, valami olyasmi progi kéne nekem ami win alatt fut, és kb annyit tud mint ami egy routeren fut (értsd, routerként akarom használni a gépem) webes admin felülettel, port forwardingal, rout table, acces rights stb..
elvileg win 2003server fut a masinán, de olyan körülményes állítgatni hogy meguntam.
anno a hőskorból, tini fejemmel (betárcsázós internet, este 6 -tól regel6? -ig ingyenesen) volt valami hasonlóm, a 486 osomon futott egy win98 alól, iszonyat stabilan megbízhatóan, megadott időben tárcsázott, netet osztott, majd bontott. még azt is nyomon letehet követni, melyik gép, mikor melyik oldalt kereste fel, vagy mit töltött le mindenféle statisztikákkal, grafikonokkal, letehet szankcionálni az oldalakat, DHCP volt benne
csak már nem emlékszek a nevére :S pedig már napok óta gondolkodok rajtaegy szó mint száz, olyan progi kéne nekem ami tud:
DHCP (Ha WINS-t is tud mellé az külön bóón)
Net Sharing
Routind Table
DYNDNS kezelni (opcionális)
Port forwarding
History (opcionálisan)
Különböző jogosultságok kiosztása ipkre, ip tartományokra
Mindezeket webes felületen elérhető admin felülettel megáldva.
(aki ismeri a dd-wrt ket, kb az tökéletes lenne) -
brd
nagyúr
Nem tudok ilyenről, de a nevezett programnak van parancssori interface-e, így ha előbb összeállítod a kiírandókat, és elmented az összeállításokat (ezt hivják compilationnek), akkor ki tudod íratni vele egy batchből az összeset.
-
Psychonaut
veterán
CDBurnerXP-t szokták ajánlani, nekem nincs vele személyes tapasztalatom, egy próbát megér.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Egy olyan (lehetőleg ingyenes) DVD író programot keresek amivel ha több lemezt akarok írni előre beállíthatom hogy az egyes lemezekre mi kerüljön, milyen sebességgel, címkével, stb. történjen az írás majd utána a folyamatot elindítva csak a lemezeket kelljen cserélgetni (remélem érthetően fogalmaztam).
Egyszóval úgy akarom megoldani hogy ha mondjuk 10 lemezt írok ne kelljen minden egyes lemeznél mindent egyenként beállítani. Nagy kedvenc ImgBurn-ban nem találtam ilyen lehetőséget.
-
maláj
addikt
xpsp3 alá keresek vmi olyasmi progit ami az óra mellett levő ikonok mellé kitenné az aktuális le és feltöltési sebességet
nem kell semmi grafikon + ilyesmi, sima text alapú dologra gondoltam -
cigam
titán
válasz
Horka1 #15333 üzenetére
Typsoft FTP a filezillával szemben az a nagy előnye, hogy kezeli az UNC útvonalakat is.
Talán leg1xübb a teamviewer. Az ügyfélnek csak egy exe-t(TeamViewer QuickSupport) kell elindítani. Bediktálja az ott megjelenő ID-t, és password-öt. Ennek ismeretében már át is veheted a gép irányítását, tudsz chat-elni a távoli felhasználóval. Tudsz fájlt küldeni /fogadni. Még WEB böngészőn keresztül is működik a dolog.
-
qwefgh
csendes tag
-
Horka1
tag
Még egy-két kérdésem lenne.
Kellene valami egyszerű, kicsi ftp szerver, amin a jogosultságokat be lehet állítani.
És valami olyan progi amivel távoli segítségnyújtást lehet végrehajtani, tehát mondjuk ha apám bénázik valamit, ne kelljen órákat utazgatnom, hogy megcsináljam a gépét, hanem itthonról hozzá tudja férni.
Van a windows-ban is valami lehetőség, de azt sem ismerem, de ha van valami egyszerűbb kis progi erre a célra az lenne a legjobb!
-
Horka1
tag
Köszönöm a website mentéssel kapcsolatos tippeket.
Mindkét progit kipróbáltam, jól működnek, a teleport-ot egyszerűbbnek találom kezelni.De jól működnek.
-
andorra
őstag
Olyan programot keresek, amivel egy Blue Ray Rip MKV conténerből a nekem felesleges audio sávokat ki tudom venni, hogy ezzel helyet takarítsak meg. Köszönöm a tippeket!
-
h.adam.92
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15323 üzenetére
váó, elvileg 414W a fogyasztás 90%os használat mellett, bár ezt el is tudom képzelni.
-
GEPESZ66
veterán
Olvastam, hogy a megszűnő Everest-et az Aida-váltja fel.32 bit-re melyik Aida-t kell letölteni, ill. honnan ?
-
h.adam.92
őstag
üdv!
szoftveres fogyasztásmérő felől érdeklődnék. hallottam, hogy nem igazán pontosak, de sajna nincs kéznél rendes fogyasztásmérő
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Nem tudtam hova írjam de szerintem ehhez a témához kapcsolódik a legjobban.Szóval. Hétvégén lesz egy házibuli ahova én viszem a laptopom és arról fog menni a zene (Virtual Dj), viszont ha netán valamiért elmegyek a géptől nem akarom hogy a cuccaimat böngésszék. Szóval van valami progi vagy mód arra hogy ne tudjanak belemenni a meghajtókba pl?
-
cigam
titán
válasz
r-chee #15303 üzenetére
Létezik hát. pl. Virtuális hangkártyákat erre (is) találták ki. pl. [link].
Megnéztem a linkedet, találomra ráboktem az első albumra, miközben futott az orbit grab++ progija. A 7 track-es album minden egyes fájlját "elkapta, és 128kbites mp3-ba le is töltötte. Itt az egyik elkapott link:http://www.extrememusic.com/OAS/DownloadMusic.aspx?catno=XST001_07&format=audition&OBT_fname=DownloadMusic.mp3
-
Krystal_s
addikt
válasz
r-chee #15303 üzenetére
szia, az iWisoft Free Video Downloader-el fel lehet venni őket. / ki is próbáltam / régóta használom, ha az orbit nem ismer fel vmit ,akkor az iwisoft 100% és nem csak videókat ,hanem természetesen zenét is tud rögzíteni.
progit elindítod - jobb felső sarokban ki-be lehet kapcsolni a monitorozást ( Monitoring )
ez figyeli az oldalakat és amint talál vmit ,a böngésző jobb alsó sarkában feljön egy kis ablak ,ahol jelzi - download és ennyi -
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo #15310 üzenetére
Hmm, akkor ezt még le kéne fordítani...
Nem tudtok olyan tesztelőt, amit működőképes állapotban lehet megtalálni? -
scope2007
addikt
hali!
tudnátok mondani valami jó jelszó tároló programot?
tehát ilyen adatbázisba mentené el...
egyelőre a KeePass-t találtam... de hátha van jobb is... -
r-chee
őstag
Ez az oldal keménynek tűnik, itt vannak számomra jóféle zenék, innen kéne megoldani a felvételt. A gond az vele, hogy flash az egész és nincsenek ugymond al-linkek, ha kiválasztok egy zenét. Biztos kell hogy legyen vmi program, ami komolyabb hardveres trükkök nélkül fel tudja venni a hangot, amit hallok a fejhallhatóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest