- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Vasinger! #13099 üzenetére
rossz parancsot adsz meg. utobbi hozzászólásomban bemásoltam a példát a honlapról, de akkor szerepeljen itt mégegyszer, kis körítéssel, hátha igy érthetőbb lesz. szóval indítasz egy parancssort, a hsz-ed alapján egy fekete képernyőt fogsz látni, a következő sorral, a végén egy villogó kurzorral:
C:\Users\Vasinger>
innen el kellene navigálnod abba a könyvtárba, ahova az alkalmazást mentetted, majd kiadni a következő parancsot (a rögzíteni kívánt hivatkozásnak megfelelően módosítva):
C:\Users\Vasinger>rtldownloader "http://www.rtlklub.hu/most/7073_fokusz_plusz_01-09" "C:\RTL\fokusz"Ha nem akarsz mindig ellépkedni abba a könyvtárba, ahol az alkalmazás található, csinálhatsz egy indítófájlt, egy bat-ot. ehhez annyit kell tenned, hogy szövegszerkesztővel (notepad) létrehozol egy fájlt, és beleírod a rögzítési parancsot:
rtldownloader "http://www.rtlklub.hu/most/7073_fokusz_plusz_01-09" "C:\RTL\fokusz"
elmented a fájlt, majd átnevezed .bat-ra. ha ez a fájl ugyanabban a könyvtárban van, mint a program, akkor megcsinálja amit szeretnél, és nem kell parancssorral bajlódnod. -
Atapi
senior tag
válasz
Vasinger! #13096 üzenetére
olvasd el a honlapot. egyfelől legyen fent .net 2.0, és Microsoft Expression Encoder 3. a használata pedig parancssorból történik. inditasz egy parancssort, elnavigálsz oda, ahol a program van, majd kiadod a következő parancsot:
rtldownloader <rtlklub.hu/most url> <kimeneti könyvtár>
példa: rtldownloader "http://www.rtlklub.hu/most/7073_fokusz_plusz_01-09" "C:\RTL\fokusz"
(vagy felvételenként csinálsz egy .bat fájlt, amibe beleirod ugyanezt, szintén vagy a program könyvtárából indítva, vagy pontos elérési úttal szerepeltetve a programot.) -
atesss
addikt
válasz
daninet #13094 üzenetére
Király, köszi, akkor fel is rakom.
Az OrbitDownloader is hasonlóan csinálta amúgy, kb. 70 darabra osztva le lehetett volna tölteni elvileg (de még csak a ~25 perc negyedénél voltam, lehet egyébként lett volna több is), párszáz kb-os darabokban, meg is próbáltam egyet letölteni, egy 186 kb-os MP4 fájl lett, de lejátszani nem tudom.
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo #13089 üzenetére
Hát egyenlőre nem működik.
Most próbából otthagytam végigjátszani az egész videót a fenti gépen, megnézem úgy tud-e valamit kezdeni. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
WonderCSabo #13089 üzenetére
Pont ezt próbáltam ki, de ez sem jó.
-
Vasinger!
nagyúr
Nos? Ki mire jutott, melyik módszer müxik?
A képlopós megoldás meg eléggé rossz, mert az valós idejű, amire nincs időm. :S -
macskajancsi
aktív tag
válasz
WonderCSabo #13086 üzenetére
na akkor le is csekkolom, még a végén igazad lesz.
és valóban, nem lehet.
bocsi... -
WonderCSabo
félisten
válasz
macskajancsi #13085 üzenetére
Teljesen frankón? Kipróbáltad? Mert a silverlight pont úgy van megcsinálva, hogy az ilyeneknél ne lehessen menteni, ezért is tért rá az RTL a flashről.
-
atesss
addikt
válasz
Vasinger! #13081 üzenetére
Hű köszi ez engem is érdekel.
De. láttam az ajánlóban, csak aztán elfelejtettem nézni.
Valahogy biztos le lehet menteni, SilverLight-os (jobbklikkel ki is írja ezt), arra kéne rákeresni.
MOD: [link] az első találat talán jó, mindjárt kipróbálom.Amúgy ha nagyon nem lehet máshogy, a képernyő rögzítésével biztos hogy bármit le lehet menteni. Nem egy elegáns módszer, de biztosan mindig működik !
-
XP NINJA
őstag
ollyan progi kéne ami felveszi a monitoron történő eseményeket, és úgy mint a gameplay-okban
-
Vasinger!
nagyúr
Milyen programmal lehetne innen letölteni a videót? DownloadHelper-rel nem megy.
-
daninet
veterán
Üdv!
Megépült otthon a házimozi szobám, viszont a front-ok és a center eltérő márkájú, éshát ahány hangszóró annyi hangzás ugye. A rendes térhatás egyik alapfeltétele, hogy a center, és a frontok azonosak legyenek. Egy olyan program kellene, ami csatornánkénti equalizert tud biztosítani, hogy azonos szintre hozzam a hangszórók hangzását. Tud valaki ilyet mondani? -
sto1911
veterán
Egyszeru, de nagyszeru videokodolot keresek, ami a fenykepezom .MOV fajljaibol valami jo tomoritesu, de azert szep kepu divx-et, .mkv-t vagy h264-et allit elo. (Felbontas 1280x720, es csak atkodolni akarom.)
Koszontem!
-
cigam
titán
válasz
Csakénvagyok #13064 üzenetére
Működik a teamviewer linux alatt is: [link]. De még az se kell, mivel WEB-es felületen (böngészőből) is csatlakozhatsz a kliensekhez. Most próbáltam ki Chrome-al, tuti jól működik.
-
-
Met
nagyúr
Mi annak a zene lejátszó proginak a neve aminek nem a hagyományos equalézere van hanem csak 2 zöld peak ami ha hangosabb a zene akkor átmegy a piros tartományba?
Mint a régi kazettás deckeknek volt. -
band1103
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #13068 üzenetére
Szia!
Látom te is kerestél nemrég ilyet, és örülök hogy megosztod az eredményt
.
Akkor megvesszük
. Ilyenkor a pénz nem számít
Köszi a segítséget.Kell ezekhez külön codec-eket vagy encoder-eket telepíteni vagy mindent tartalmaznak ezek a progik beépítve? Xvid kellene vagy h264, de avi konténerbe.
-
válasz
band1103 #13067 üzenetére
Hali!
Ha a sebesség fontos, de az avi minőség illetve a progi körülményesebb kezelése nem zavar annyira, akkor Winavi Video Converter. Ha a minőség is számít(ezzel együtt ugye nő a műveleti idő), akkor meg XiliSoft DVD Ripper.
Sajnos egyik sem ingyenes.
Fire.
-
band1103
őstag
Hi!
W7 32 alá kellene a legjobb olyan program amivel DVD-t tudok rip-elni aviba. Ki mit ajánl? -
RootRulez
félisten
Letölt, kiír bebootol róla. Utána a menüben: Password Tools: NTPWD utility to reset windows nt/2000/xp administrator/user password.
-
Retr0
tag
Üdv, remélem van ilyen:
Egy ismerősnek kellene egy program, ami XP-n (egy netbookon) az admin jelszót hatástalanítaná, vagy feltörné, ugyanis elfelejtette a drága barátom. -
luw2win
őstag
válasz
Csakénvagyok #13062 üzenetére
LogMeIn esetleg? - nem vagyok benne a témában de lehet h ez segít
-
Csakénvagyok
őstag
Halottam egy olyan VNChez hasonló progiról amit simán MSNen átküldve, a másik félenekcsak futtatnia kell, megadin egy kódot és és létrehoz egy távoli asztal kapcsolatt. Esetleg valaki tudja a nevét.
Probléma kettő: Ugyanilyet meglehet-e csinálni hogy a kliens program browserben (nem csak IE) fusson (nem szívesen váltanék át windowsra miatta)?
-
XP NINJA
őstag
Van egy olyan program amivel a PH-s hirdetéseimet könnyen karbantarthatom, csak nem tudom a nevét
-
RootRulez
félisten
válasz
villamos #13057 üzenetére
Access Remote PC-t használtam, igaz én arra, ha van vmi a másik gépen, ne kelljen felkelni emettől...
Ez trialos és a másik gépre is fel kell telepíteni, de szerintem az összes olyan, hogy futni kell mindkét gépen... Egyébként ilyenekre rákeresel gugliban, hogy remote pc controll és sok ilyet fog bedobni, biztos van köztük ingyenes megoldás is...
-
villamos
őstag
Egy érdekes kérdést kaptam a minap. Van egy anyuka, és tudni szeretné, hogy otthon mit művel a pici fia (kiskorú) a számítógépén. Tudni akarja, hogy aktuálisan milyen programokat futtat, látni szeretné, hogy éppen milyen weboldalt néz, hogy mit ír az MSN -be, jó lenne látni az asztalát egy másik hálózati gépen stb . Mindezt természetesen úgy, hogy a srác véletlenül se tudjon róla. Teljes szülői kontroll. Milyen (lehetőleg ingyenes) szoftverek állnak ilyen célra rendelkezésre?
-
atesss
addikt
válasz
macskajancsi #13053 üzenetére
Amit asszem pl. a PH-s tesztekben is az akksi tesztelésére szoktak használni, a Battery Eater az részben jó lehet. Tud olyat, hogy olvasást szimulál, de szerintem csak TXT-t, ami nem egy erős terhelés...
Pár éve használtam egy olyan tesztprogramot, amiben be lehetett állítani terhelési százalékot, hogy mennyire terhelje a gépet. Csak sajnos nem jut eszembe a neve. Annyi rémlik, hogy orosz volt. De gondolkozok rajta még, ha meglenne szólok.
Pontosabb lehet, ha egy többféle weblapból álló nézési "csomagot" állítasz össze, ennek a szimulálására pl. jó lehet a nemrég említett makrós program (én a MacroMakert mondtam).
Csak ez azért bonyolultabb dolog.
Meg tudnod kell, hogy pontosan mit is szoktál nézni, mennyi ideig egy lapot, stb. -
macskajancsi
aktív tag
hali!
lenne egy kérdésem: ha egy átlagos windoz xp-s desktop pc
átlagos terhelését akarnám szimulálni (értsd: kis office, kis
internet, kis flash, stb), azt mivel lehetne automatice megoldani?
teszem azt bebootol a masina, és már le is van terhelve átlagosan,
mert elindult ez a cucc..
ezt kiváltó benchmark program is megfelelne, pl. aminek lehet állítani a terhelését a rendszerre, nem csak az "ami a csövön kifér" módszert ismeri.vagy hogy tudnám megfogni a problémát? mindenféle benchmarkokat nézegettem, de ott
nem igazán találok egyelőre semmi értelmeset. -
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm a javaslatokat!
-
Gabás
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #13050 üzenetére
meg vannak professzionális fordítószoftverek, amelyek egy halom formátumot támogatnak, de ugye az áruk... Meg aztán van egy tanulóidejük is
-
válasz
cellpeti #13048 üzenetére
Hali!
Ahogy Gabás is említi, az programonként más és más. Vannak olyan progik, amikhez nem is lehet "magyarítani", vannak, amelyekhez be kell regisztrálni a fejlesztő cég honlapján és adnak szoftvert (de ellenőrzik keményen a minőséget) és van olyan is, amihez meg adnak un. translator uty-t.
Fire.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan progit keresek,amellyel lehetne programok nyelvi fájljait szerkeszteni.
-
válasz
atesss #13045 üzenetére
Hali!
Van egy kicsivel újabb is elméletileg minden Win változatot támogat, bár a fejlesztő honlapján azt írják, hogy csak x86 rendszerek alatt tesztelték, XP-ig bezárólag...
Vasinger!
scope2007 által ajánlott lett volna az egyik javaslatom, a másik pedig ez: Puran Defrag Free
Régebben nem volt free változata, ez évben adtak ki ingyenes változatot is belőle.Egy defrag progi nem tehet kárt az adatokban, max ha bugos...
Fire.
-
atesss
addikt
válasz
Arpee78 #13044 üzenetére
Pont most akartam felrakni az új gépre a TDU-t.
Mivel még nincs rendes procim benne (csak egy egymagos, Prescott-os, pontosabban Cedar Mill alapú 3,46Ghz-es Celeron), az NFS Shift nagyon akad, de a TDU remélem elfut használhatóan.
Korábban játszottam vele jópár órát, de a manuális váltót nem próbáltam.
Ez így tényleg elég körülményes tud lenni. És a kuplung nélküli manuális váltás miben rosszabb ?Igen, erre külön játékokhoz való makró program jobb lehet, lehetséges hogy ez a MacroMaker nem is megy játékok közben rendesen.
Én most felrakom, mindjárt kiderül egyáltalán Win7-en megy-e.
Én itt találtam 3.0.0.4-es verziót [link] (sok helyen a 2.0-s van) , de az nem derült ki hogy ez-e a legújabb. -
Arpee78
senior tag
válasz
atesss #13043 üzenetére
Test Drive Unlimited játék, manuál kuplung, ehhez kell. Már találtam megfelelőt , de megnézem ezt a macromakert is.
Ezen autós játékban a váltáshoz (ha manuális váltás és kuplung van beállítva) le kell nyomnom a kuplung billentyűjét majd a fokozat váltás billentyűjét. Minél gyorsabban történik meg a váltás nyilván annál jobb. Gamepaddal játszom, ezt a szoftverén keresztül be lehet programozni hogy a két gomb egybe legyen, de hogy működjön bizonyos késleltetés kell, na ezt szeretném kiváltani, pontosan beállítani az említett makró bigyóval.
-
atesss
addikt
válasz
Arpee78 #13040 üzenetére
Pont tegnapelőtt találtam meg egy régi PC World magazinomat, amit már régóta kerestem, és egyik makro program használata van benne részletesen leírva.
2007 Júniusi szám, 124-125.oldal, MacroMaker a progi neve. Ha érdekel lefotózhatom a cikket, és átküldhetem.Bár ha jól sejtem, te már azért értesz a témához.
De mihez kellenek az ilyen pontosan szabályozott billenytyűlenyomások ?
Ez a program ha jól rémlik tud századmásodpercet is talán, csak nem értem minek.
hogy lenyomom az alt, majd a space billentyűt
És ez mit jelent / mit csinál ? -
Vasinger!
nagyúr
Keresek egy töredezettségmentesítőt, ami jobban teszi a dolgát mint a W7 beépítette. Lehet fizetős is.
Szerintetek kell egyáltalán jobb a beépítettnél?
Történhet adatvesztés a folyamat közben? -
Arpee78
senior tag
Üdv! Milyen program amivel billentyű lenyomást lehet szimulálni és makrót felvenni, extraként olyan igényem lenne hogy század v. akár ezredmásodperces pontossággal lehessen szabályozni az egyes billentyűk lenyomásának idejét.
Pl.: lenyomom a shift billentyűt ezt a gép a progi által úgy érzékelné hogy lenyomom az alt, majd a space billentyűt, a lenyomások idejét az említett pontosságra állíthatóan.
-
ro_bert17
őstag
-
scope2007
addikt
szevasztok!
tudnátok mondani egy jó kis image to video programot?
képekből, ppskből lehetne összefűzni videót.. alá zenét betenni..ingyenes nem tudom hogy létezik-e
-
brd
nagyúr
válasz
OddMan #13030 üzenetére
NetMeter. Saját ablaka van, átlátszóvá tudod tenni, átkattinthatóvá tudod tenni (látszódik az ablak, de a kattintás a mögötte lévő tartalomra érvényesül), úgy is be tudod állítani, hogy ha az ablaka fölött van az egérpointer, akkor elhalványuljon/eltűnjön, ingyenes, mi kell még?
Egyet (kettőt) nem tud: ikont nem kirakni az óra mellé, ill. egy pár pixel magas grafikon is marad mindenképpen.
-
joe2005
senior tag
válasz
OddMan #13030 üzenetére
Próbáld meg ezt Iband nekem ez bejött.
-
joe2005
senior tag
válasz
werszomjas #13028 üzenetére
Fényképezd le! OCR progival esetleg lehet valamit kezdeni, persze, ha nyomtatható.
-
OddMan
őstag
Olyan progit keresek, ami apró betűkkel kiírja a desktop aljára számokkal az éppen aktuális letöltési és feltöltési sebességet. Lehetőleg ikont ne rakjon ki az óra mellé és grafikont se rakjon ki az asztalra.
-
atesss
addikt
válasz
werszomjas #13028 üzenetére
Hát a jelszót kéne feltörni, vagyis leginkább csak hash támadással "végigpróbálni" lehet (hacsak nincs valami ordas nagy hiba a jelszó kezelésében / tárolásában).
Ez a jelszó hosszától, és a kódolástól függ, de hosszabb jelszavakat álltalában esélytelen így megfejteni.
Én néhány éve tömörített fájlokhoz az Elcomsoft Advanced Password Recovery-t használtam, de sajnos csak nagyon ritkán hozott eredményt belátható időn belül.
Van Office-ra, meg mindenfélére jelszótörőjük, nézz körül náluk, és hátha szerencséd van, és rövid a jelszó: [link]
Azóta hallottam róla, hogy van már CUDA kompatibilis algoritmusuk is, ami ha van egy megfelő videókártyád, akár egy, vagy talán két nagyságrenddel is gyorsabb lehet. Persze a jelszó hosszával exponenciálisan növekvő műveleti idő ellen sajnos túl sokat ez sem ér...MOD:
Vagy csak a szerkesztés van letiltva, de egyébként olvasható a szöveg ? És nyomtatható ? -
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Van egy doc file, ami nem szerkeszthető, jelszóval le van védve.
Hogyan tudom ezt mégis szerkeszteni, van rá valami program?
-
ádika86
aktív tag
válasz
ro_bert17 #13021 üzenetére
igen igen néztem. csak ez online van. + nekem fontos az időzítés funkció. ami a powerpointban is van. szóval először végignézem kattingatok ahol a köv diára ugorjon ezt elmentem és utána már magától csinálja. sztem ilyen ebben nincs. jah és egyébként dvd-re szeretném kiírni
szóval elvileg egy film lenne családi fotókból filmekből összevágva zenével szövegekkel stb. csak a powerpoint olyan kis béna
de ha tudtok erre jobbat mondjátok nyugodtan
-
válasz
Dluinet #13024 üzenetére
Köszi, bár ez sajnos nem felel meg az igényeimnek... Idegesítő, hogy minden egyes bevételhez/kiadáshoz fel kell külön venni mindig egy címkét, és akkor azt egy legördülőből kiválaszthatom a felvitelkor.
Nekem bőven elég lenne egy megjegyzés, és egy összeg a megfelelő hónaphoz/naphoz.Túl sokat várok el, vagy túl keveset?
-
A havi bevételeim és kiadásaim szeretném rögzíteni/rendszerezni egy programban, melyből aztán kimutatást csinálhatok hó végén, illetve mindig láthatom hogyan is állok.
Egyszerű, átlátható és ingyenes programot keresek. Nem feltétel a magyar nyelv.Köszi!
-
ádika86
aktív tag
válasz
Horka1 #12991 üzenetére
szia! jó a powerpoint csak komolyabb kellene. pl nem olyan effektekkel h "belibeg" meg ilyenek mert elég bénák. kicsit jobbakra gondoltam.
jah és nem slideshow készítő kell, hanem olyan hogy egy képre tudok szöveget is rakni akárhova arra is effekteket stb.. a slideshownál van egy kép aztán jöhet a szöveg és ennyi. szóval nekem olyan progi kéne mint a powerpoint csak látványosabb effektekkel. -
cellpeti
nagyúr
Olyan progit keresek,amely egybe tudja az MP3-at vágni, hozzácsatolni illetve hangosítani.
-
XP NINJA
őstag
alaplapra csatlakozott ventiket lehet szabájozni programmal?
és ollyan progi kéne ami felveszi a monitoron történő eseményeket, és úgy mint a gameplay-okvban -
AMD Pista
tag
Sziasztok!
Azt hogyan lehet megoldani, hogy amikror kiteszem a képernyőt a TV-re, akkor az idő alatt a laptopon tudjak, dolgozni, a film meg menjen a tv-n?
-
akyyy
senior tag
Olyan progit keresek, mint a BadCopy Pro, ami sérült fájlokat tud visszaállítani bármiről (nekem vinyóról kéne)
Azért jó ez a program, mert a sérült részeket kihagyja, gondolom ürességel tölti fel őket, vagy egyszerűen kivágja, de attól még használható marad a fájl, nem ugy mint a tocal commander, aminél ha odaérkezik a hibás részhez, akkor megállaz a probléma aprogial hogy nem lehet beállítani, mennyi területet hagyjon ki egy rossz terület után- és igy nagyon sokat kell várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Bittorrent topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Rubik kocka
- Mafia: The Old Country teszt
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest