Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZCoyote
üzenetére
Hali!
Kösz, de én is jó pár órát keresgéltem hiába ez ügyben. Nekem az UltraISO van meg jogtisztán, csak lehet, hogy kell egy tutorialt készítenem, ahol jó lenne ha egy ingyenes ISO Editor-t tudnék használni, hisz nem mindenkinek lehet meg legálisan az Ultra- Power- MagicISO. Ezek trial változatai meg azért nem felelnek meg, mert az egyik korlátozás bennük, hogy kb. 300 MB-os ISO fájlt lehet szerkeszteni bennük max, a tutorial-ban meg biztosan 4-8G-s ISO kell hogy szerepeljen...
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 27% - Asus külső Optikai megható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest