Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT      Ajánlott ingyenes Windows programok Ajánlott ingyenes Windows programok     
 Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bazsó tag Helo. 
 Segítséget kérnék, ismer valaki olyan programot, ami egy scannelt dokumentum szövegét felismeri és átalakítja doc-ra?
 Köszönöm!
- 

válasz  danati

üzenetére danati

üzenetéreHali! Esetleg tégy egy próbát ezzel: VideoSpin2 
 Nagy tudású, ingyenes szoftver a Pinnacle-tól, emlékeim szerint megoldja magától hogy szerkeszthesd a felvett filmanyagot.(Ő maga átkonvertálja)Fire. 
- 

danati senior tag Sziasztok! DVD-ből szeretnék rip-et csinálni. A lényeg az lenne hogy a minőség a lehető legjobb legyen. Tud valaki ajánlani egy ilyen programot? 
 Win7 x64-re kellene. 
- 

cigam titán 
- 

qwefgh csendes tag Üdv mindenkinek! Adott rengeteg kép (jpg és jpeg kiterjesztéssel). Vannak olyan képek ami előfordul több méretben is. Pl 1024x768 és 800x600as méretben. 
 Nem tud valaki olyan programot, ami megtudja keresni ezeket az ismétlődő fényképeket?Előre is köszönöm a válaszokat. 
- 

cigam titán válasz  Nightvision1

üzenetére Nightvision1

üzenetérepl. Avidemux 
- 

Nightvision1 tag Hali! 
 Egy olyan programra lenne szükségem ,ami a video méretét le kicsinyiti,mivel játékbol akarok felvenni Frapsal,csak elég nagyra csinálja meg.Mivel tudnám megcsinálni?
 Előre is köszönöm!
- 

válasz  Sátán44

üzenetére Sátán44

üzenetéreNoClone-t használtam. 
 Van belőle fizetős változat is!De van még ingyenes: 
 Duplicate File Finder 3.5
 easyduplicatefinder
 Duplicate Finder
- 

Sátán44 addikt Tudtok ajánlani olyan programot,ami egy könyvtárszerkezeten belül kilistázza,az azonos nevű fájlokat? Van egy könyvtáram és azon belül van 20 mappám,ezekben kellene keresnie és kilistáznia az azonosakat. A Total Commanderben van ilyen lehetőség? 
- 

Ifju aktív tag Sziasztok! Nekem egy olyan programra lenne szükségem, ami egy .txt-ből (v. hasonló) véletlenszerűen kiolvas egy-egy sort, és azt véletlenszerű koordinátán megjeleníti a képernyőn, változó/változtatható időközönként Always-On-Top-módon. Semmi extra nem kell bele, csak ennyi. Szótanulásra használnám, amíg a gép előtt kockulok. 
 Egyszer volt egy ilyen programom, de eltűnt az idők folyamán :/
- 

Vasinger! nagyúr Szóval. Miközben játszok, ne kelljen leraknom a tálcára a játékot, hanem egy ilyen áttűnéssel behozza nekem a beszélgető ablakot, míg a háttérben a játék van. 
 Ha volt valaha STEAM-ed, akkor tudod miről beszélek.Ezen a videóón látszik a STEAM-es megoldás. Bár ez a videó adott is egy tippet, csak ez sokkal macerásabb megoldás... 
- 

cigam titán válasz  tknof1871

üzenetére tknof1871

üzenetéreMegoldható, de nem jellemző. A Vegas pl. nem jó példa, merthogy otthoni hálózat sem elég gyors, nemhogy az internet + olyan feladat/topológia is kell, hogy ténylegesen ki tudd használni. 
 A feladatok szétosztása, a hálózaton keresztüli írás - olvasás és az újraösszefűzés miatt lassabb lesz.Pl. több RAW (HD) videó egy központi fájlszerveren, és a kliensek gigabiten, de inkább optikán csatlakoznak rá. Na úgy már elképzelhető, de otthoni körülmények között ez nem jelemző. 
- 

Ł@ç! csendes tag válasz  Zalaymate

üzenetére Zalaymate

üzenetéreMicrosoft AutoRoute 
 60 napos trial, utána elvileg fizetni kell... (Bár nem tudom, lehet hogy csak bizonyos funkciókat tilt le)
 Nekem volt egyszer egy gépen alapból, és elég jó volt...
 Figyelni kell, mert a Kelet-Európa nem biztos, hogy a térképében van, és Mo.t is sokszor odasorolják!
- 

- 

tknof1871 őstag Üdv! Lehetséges az, hogy az én gépemet interneten összekötöm más gépével, és ezzel megnövelem a teljesítményét? Ha igen, akkor mire tudnám használni? Például videót renderelni Sony Vegassal gyorsabb lenne? 
- 

brd nagyúr válasz  scope2007

üzenetére scope2007

üzenetéreEz pl. tud ilyet, de csak 0-val tölti fel. Olyan programról nem tudok, ami ingyenesen tudná azt, hogy véletlenszerű adatokkal tölti fel, de fizetős pl. az Everest (a HDD-tesztben van írás is, az véletlenszerű adatokat ír a HDD-re), vagy a HDSentinel regisztrált verziója tud ilyet. 
- 

scope2007 addikt válasz  Dluinet

üzenetére Dluinet

üzenetéreköszi.. első ránézésre pont ilyenre gondoltam!! más: olyan program kellene amivel meg tudok adni bármelyik HDDt és véglegesen letöröl róla mindent (tehát elvileg teleírja új kódokkal)... amit találtam és bejön azzal csak meglévő mappákat lehet, konkrét hddt nem, hiába üres/vagy sem 
- 

scope2007 addikt hali! tudnátok olyan progit ajánlani (szép kezelőfelület, magyar se lenne rossz) amivel tudok tárolni jelszavakat, felhasználóneveket. 
 tehát ilyen adatbázist csinálna kb.
 mert most sok ilyen adatom csak TXT filekban van beírva
- 

localhost Közösségépítő A Google Maps veszélyes! StreetView 
- 

Fagyi aktív tag válasz  Zalaymate

üzenetére Zalaymate

üzenetéreoffline google maps maker 
 Magyarul tud , telefonokra is lehet használni, de nállad nem lesz akadály a map méret.
 Igaz kell egy acc-ot csinálni google-ékhoz.
 Kwo how Térkép készítése
- 

dim dim tag Üdv! Olvastam a chip-ben vmikor (fenn volt a dvd-n is) egy olyan programról, ami egy wifi adapteres 3g mobilnetes modemmel (usb stick) rendelkező laptopból képes wlan routert csinálni. A mobilnetet osztja meg a wifi adaptert kihasználva. 
 Tudja vki a program nevét?köszönöm 
- 

Vasinger! nagyúr Tud valaki mondani egy msn overlay plug-in-t vagy hasonló? HL2 alapú játékokkal játszok, amelyek egytől egyig kifagynak alt+tab során. Ha meg nem teljes képernyőn játszok a controast -400-ban. Nos, van rá valami megoldás? 
- 

euchi aktív tag Találtam neked operára, csak ezeket még nem próbáltam ki: 
 Flash Video Downloader. Youtube Downloader by ArturDubovoy
 FLV Downloader by Chappell.Wat
- 

euchi aktív tag Szia! 
 Ha jól értem, egy olyan progit szeretnél ami a beágyazott flash tartalmat tölti le.
 Ha fönt van a gépeden a Firefox böngésző, akkor egy egyszerű add-on is megteszi:
 Download Flash and Video 0.1
 Itt van hozzá egy ingyenes flv/avi konverter:
 Pazera Free FLV to AVI Converter 1.2 Letoltes
 Lehet, hogy fognak ennél jobbat is ajánlani, mindenesetre én adtam neked egy alternatívát.
- 

Isti2 aktív tag Sziasztok! 
 Olyan programot keresek, ami mindenféle oldalról le tudja szedni a beágyazott
 videókat, ha lehet magyar nyelvű legyen és ingyenes.
 Konkrétan az axn oldaláról a webes axn player-ből kéne leszednem videókat,
 meg az se baj, ha a youtube-ról is tud videókat lerántani.
 A válaszokat előre is   
- 

Hunter2 addikt válasz  ArchElf

üzenetére ArchElf

üzenetéreMenet közben rájöttem hogy mi a megoldás: 1. 2 partició kell 
 2. win+programok telepít
 3. Ghostal csinálok egy image-t
 4. ha beszarik a rendszer akkor imageből újrahúzom egy hiren's segítségével.ghostal lehet valahogy boot loadert csinálni amiben benne lenne a rendszer visszaállítás? 
- 

Zalaymate senior tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetéreNincs navim és nem akarok venni. Ezért kellene egy offline térképszoftver! 
- 

Zalaymate senior tag Sziasztok! Nekem olyan térképszoftverre lenne szükségem, amit offline működik. Tehát tartalmaz valami európai, vagy csak Magyar térképadatbázist és abban lehet szépen navigálni. Igazából nekem egy offline Google Maps kellene.  Mert elég sokat utazgatok és a noti mindig nálam van, szóval jó lenne, ha néha meg tudnám nézni a célomat, hogy hogyan is, merre is. A navikat nem szeretem, én vezetek, ne szövegeljen nekem senki. Mert elég sokat utazgatok és a noti mindig nálam van, szóval jó lenne, ha néha meg tudnám nézni a célomat, hogy hogyan is, merre is. A navikat nem szeretem, én vezetek, ne szövegeljen nekem senki.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Lenne valami ötletetek?  
- 

- 

Garffi tag Sziasztok! Keresek egy olyan progit ami összefűzi az avi, divix, mpg fájljaimat 1db fájljá. 
 Virtual dub nem jó.Köszi!    
- 

válasz  ArchElf

üzenetére ArchElf

üzenetéreHali! Ingyenesben nem tudok ilyen progit. A kép amit linkeltél,az ikonok kinézete alapján talán ez a progi lehet: [link] [link] 
 (Az ikonokat lehet frissíteni/hozzáadni)
 Másik ilyen progi, ami jó: [link]
 Ez nem csak hálózati topológiát képes szerkeszteni, hanem számos más digram-model készítésére is alkalmasEz a progi ingyenes (elméletben) de amikor utoljára próbáltam, mégis kér valami online regisztrálást és folyamatosan akart kommunikálni kifelé, ezért hagytam, de azért vess rá egy pillantást: [link] Fire. 
- 

ArchElf addikt válasz  Hunter2

üzenetére Hunter2

üzenetéreA notebook gyártól Windows PE-t használnak (Windows Preinstallation Environment). A recovery partícióhoz egy megfelelően előkészített PE és egy olyan boot loader kell, ami támogatja (illetve amit támogat) az adott gép BIOS-a... Az én kérdésemre valaki? Ajánlanátok rendes diagram készítő (számtech/telco ikonokkal felvértezett) programot? Dia-t próbáltam, de nem vergődöm zöldágra vele (nincs zorder kezelés, gagyi képek vannak benne, labeleket nem tudom szerkeszteni, stb)... AE 
- 

Hunter2 addikt milyen szoftverrel tudok olyan recovery particiót csinálni mint amit a notebook gyártók? 
 A szervizes tesztgéphez kéne hogy időnként vissza lehessen állítani, de mindezt automatizálva.
- 

cigam titán válasz  Rebirth II.

üzenetére Rebirth II.

üzenetérecsinálsz egy .bat fájlt, ami szépen egymás után elindítja mind2 progit 
- 

Rebirth II. tag Hát lehet nem ide kéne, de végülis ki tudja... Engem valami olyasmi érdekelne, ami ha elindítok egy .exe filet egy másikat automatán indít vele. Példa: Elindítom a hl.exe-t (1.6) akkor induljon vele automatikusan a CSPrivateBL.exe is. (Azért hogy ne keljen külön szenvedni a banlistával) 
- 

redhunter senior tag Ha v.ki használt már handbraket-t mondja már meg hogy hogy kell ugy beállitani hogy a dvd ugyanolyan minöségü maradjon , mkv-ba valo tömörités után . 
- 

ArchElf addikt Tanácsot kérnék erre itt (a megfelelő topicban ugye). AE 
- 

cigam titán 
- 

Ł@ç! csendes tag Helo! Keresek egy programot, amivel a videók watermarkkal ellátását tömegesen is meg lehet csinálni... Tud valaki ajánlani valami INGYENES progit? 
 Más: Létezik-e olyan program, amivel a videók hangsávját is egyfajta watermarkkal lehet ellátni, teszem azt ráír egy ultra/infrahang jelet, amit utólag meg lehet keresni, de nem zavarja a hallgatást???Köszi: 
 Ł@ç!
- 

válasz  hack69

üzenetére hack69

üzenetéreHali! Rainlendar 
 Van ingyenes (Lite) változata, azt nem tudom, hogy ez minden funkciót tartalmaz-e, amire szükséged van, de egy próbát talán megér.
 (Lehet letölteni hozzá magyar nyelvi fájlt: [link])Fire. 
- 

hack69 aktív tag Pl. szinkronizálható legyen mobillal (syncML), magyar nyelvű (az ms works naptárának ez nem ment) illetve könnyen lehessen archiválni az egész adatbázist (ez az ms worksnek már egyáltalán nem megy). Majd megpengetem azokat amiket ajánlottál. Addig is köszi! ^^ PS: 22 hónapja jelent meg stabil kiadás a Sunbirdből. A béta meg nem érdekel, mert lehet hogy emiatt tűnik el (minden) bejegyzés, akkor elég gyorsan megkopaszodnék. 
- 

cigam titán válasz  hack69

üzenetére hack69

üzenetéreMIket tudjon? 
 Rainlendar
 EssentialPIM
 Exstora
 Pl. a WindowsLiveMail-ben is van naptár.Attól, hogy nem vagy lassan fejlesztik még hassználható. 
- 

hack69 aktív tag Naptárprogram kéne. A sunbird nem játszik, mert nem fejlszetik tovább (vagy bűnlassan), a levelezőben meg már nem érdekel. Teknsz!  
- 

cigam titán mp3DirectCut közvetlen mp3-ba rögzít és nincs időlimit. 
- 

rien senior tag Üdv! Olyan programot keresnék ami diktafon helyett szolgál. Windows hangrögzítő csak 60 mp-t tud de nekem olyan kellene ami 20-30 akár 45 perces felvételt is tud rögzíteni. Tananyagot szeretnék beolvasni neki amit mp3-ban tudna rögzíteni, hogy aztán azt tudjam hallgatni míg meg nem tanulom  
- 

Ez sokkal nehezebb dolog, mint amilyenek elsőre látszik. 
 Nem egyszerű a szektorok pakolás.
 Nem mindegy, hogy egy Rubik kockát száz lépésből raksz ki egy óra alatt (sokat gondolkozol), vagy 15 másodperc alatt 10 lépésből.
 Ennél a példánál maradva, az XP defragja 150 lépésnél abbahagyja a kirakást, pedig kész sincs, csak nagyjából.
- 

Lacika25 tag Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. Hálózati figyelő programot keresek, ami méri a letöltött és feltöltött adatmennyiséget és ami a legfontosabb, hogy lehessen managelni. Amikor a gép elér egy megadott letöltött adatmennyiséget a program automatikusan korlátozza a sávszélességet. Sajnos a szolgáltatónk már egyszer figyelmeztettet minket és nem igazán szeretnénk megint ezzel szembesülni. Köszi! 
- 

mzx senior tag Ntfs particiót szeretnék defragmentálni. Azonban a winXP beépített defragmentálja kissé gagyi: 
 volt , h 40% szabad vinyóhely esetén egész jól töredezettség-mentesített, de most
 pl. hiába szabadítottam fel 54%-ot, semmit nem kezd vele!Szóval szívesen fogadok FREEWARE defrag software tippet, ami ntfs partíciót töredezettségmentesít. (Lezárt defrag topicban az o&o -t ajánlják, de az nem freeware.) 
- 

#40835072 törölt tag válasz  Psychonaut

üzenetére Psychonaut

üzenetérekösz!  
- 

#40835072 törölt tag van egy filmem ami 3 részből áll és hogy tudom egy részre tenni? és feliratot hogy tudok 3 részre szedni? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- LEGO klub
- Bluetooth hangszórók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Automobilista 2
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Második rész jobban adja am
 Második rész jobban adja am 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ilyen első generációs Grundig-om van lejátszani is alig tud nem még felvenni
 ilyen első generációs Grundig-om van lejátszani is alig tud nem még felvenni