- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsó
tag
Helo.
Segítséget kérnék, ismer valaki olyan programot, ami egy scannelt dokumentum szövegét felismeri és átalakítja doc-ra?
Köszönöm! -
válasz
danati #14294 üzenetére
Hali!
Esetleg tégy egy próbát ezzel: VideoSpin2
Nagy tudású, ingyenes szoftver a Pinnacle-tól, emlékeim szerint megoldja magától hogy szerkeszthesd a felvett filmanyagot.(Ő maga átkonvertálja)Fire.
-
danati
senior tag
Sziasztok!
DVD-ből szeretnék rip-et csinálni. A lényeg az lenne hogy a minőség a lehető legjobb legyen. Tud valaki ajánlani egy ilyen programot?
Win7 x64-re kellene. -
cigam
titán
-
qwefgh
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Adott rengeteg kép (jpg és jpeg kiterjesztéssel). Vannak olyan képek ami előfordul több méretben is. Pl 1024x768 és 800x600as méretben.
Nem tud valaki olyan programot, ami megtudja keresni ezeket az ismétlődő fényképeket?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
cigam
titán
válasz
Nightvision1 #14288 üzenetére
pl. Avidemux
-
Nightvision1
tag
Hali!
Egy olyan programra lenne szükségem ,ami a video méretét le kicsinyiti,mivel játékbol akarok felvenni Frapsal,csak elég nagyra csinálja meg.Mivel tudnám megcsinálni?
Előre is köszönöm! -
válasz
Sátán44 #14284 üzenetére
NoClone-t használtam.
Van belőle fizetős változat is!De van még ingyenes:
Duplicate File Finder 3.5
easyduplicatefinder
Duplicate Finder -
Sátán44
addikt
Tudtok ajánlani olyan programot,ami egy könyvtárszerkezeten belül kilistázza,az azonos nevű fájlokat? Van egy könyvtáram és azon belül van 20 mappám,ezekben kellene keresnie és kilistáznia az azonosakat. A Total Commanderben van ilyen lehetőség?
-
Ifju
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem, ami egy .txt-ből (v. hasonló) véletlenszerűen kiolvas egy-egy sort, és azt véletlenszerű koordinátán megjeleníti a képernyőn, változó/változtatható időközönként Always-On-Top-módon.
Semmi extra nem kell bele, csak ennyi. Szótanulásra használnám, amíg a gép előtt kockulok.
Egyszer volt egy ilyen programom, de eltűnt az idők folyamán :/ -
Vasinger!
nagyúr
Szóval. Miközben játszok, ne kelljen leraknom a tálcára a játékot, hanem egy ilyen áttűnéssel behozza nekem a beszélgető ablakot, míg a háttérben a játék van.
Ha volt valaha STEAM-ed, akkor tudod miről beszélek.Ezen a videóón látszik a STEAM-es megoldás. Bár ez a videó adott is egy tippet, csak ez sokkal macerásabb megoldás...
-
cigam
titán
válasz
tknof1871 #14274 üzenetére
Megoldható, de nem jellemző. A Vegas pl. nem jó példa, merthogy otthoni hálózat sem elég gyors, nemhogy az internet + olyan feladat/topológia is kell, hogy ténylegesen ki tudd használni.
A feladatok szétosztása, a hálózaton keresztüli írás - olvasás és az újraösszefűzés miatt lassabb lesz.Pl. több RAW (HD) videó egy központi fájlszerveren, és a kliensek gigabiten, de inkább optikán csatlakoznak rá. Na úgy már elképzelhető, de otthoni körülmények között ez nem jelemző.
-
Ł@ç!
csendes tag
válasz
Zalaymate #14255 üzenetére
Microsoft AutoRoute
60 napos trial, utána elvileg fizetni kell... (Bár nem tudom, lehet hogy csak bizonyos funkciókat tilt le)
Nekem volt egyszer egy gépen alapból, és elég jó volt...
Figyelni kell, mert a Kelet-Európa nem biztos, hogy a térképében van, és Mo.t is sokszor odasorolják! -
-
tknof1871
őstag
Üdv! Lehetséges az, hogy az én gépemet interneten összekötöm más gépével, és ezzel megnövelem a teljesítményét? Ha igen, akkor mire tudnám használni? Például videót renderelni Sony Vegassal gyorsabb lenne?
-
brd
nagyúr
válasz
scope2007 #14272 üzenetére
Ez pl. tud ilyet, de csak 0-val tölti fel. Olyan programról nem tudok, ami ingyenesen tudná azt, hogy véletlenszerű adatokkal tölti fel, de fizetős pl. az Everest (a HDD-tesztben van írás is, az véletlenszerű adatokat ír a HDD-re), vagy a HDSentinel regisztrált verziója tud ilyet.
-
scope2007
addikt
válasz
Dluinet #14271 üzenetére
köszi.. első ránézésre pont ilyenre gondoltam!!
más: olyan program kellene amivel meg tudok adni bármelyik HDDt és véglegesen letöröl róla mindent (tehát elvileg teleírja új kódokkal)... amit találtam és bejön azzal csak meglévő mappákat lehet, konkrét hddt nem, hiába üres/vagy sem
-
scope2007
addikt
hali!
tudnátok olyan progit ajánlani (szép kezelőfelület, magyar se lenne rossz) amivel tudok tárolni jelszavakat, felhasználóneveket.
tehát ilyen adatbázist csinálna kb.
mert most sok ilyen adatom csak TXT filekban van beírva -
localhost
Közösségépítő
A Google Maps veszélyes! StreetView
-
Fagyi
aktív tag
válasz
Zalaymate #14255 üzenetére
offline google maps maker
Magyarul tud , telefonokra is lehet használni, de nállad nem lesz akadály a map méret.
Igaz kell egy acc-ot csinálni google-ékhoz.
Kwo how Térkép készítése -
dim dim
tag
Üdv!
Olvastam a chip-ben vmikor (fenn volt a dvd-n is) egy olyan programról, ami egy wifi adapteres 3g mobilnetes modemmel (usb stick) rendelkező laptopból képes wlan routert csinálni. A mobilnetet osztja meg a wifi adaptert kihasználva.
Tudja vki a program nevét?köszönöm
-
Vasinger!
nagyúr
Tud valaki mondani egy msn overlay plug-in-t vagy hasonló?
HL2 alapú játékokkal játszok, amelyek egytől egyig kifagynak alt+tab során. Ha meg nem teljes képernyőn játszok a controast -400-ban.
Nos, van rá valami megoldás?
-
euchi
aktív tag
Találtam neked operára, csak ezeket még nem próbáltam ki:
Flash Video Downloader. Youtube Downloader by ArturDubovoy
FLV Downloader by Chappell.Wat -
euchi
aktív tag
Szia!
Ha jól értem, egy olyan progit szeretnél ami a beágyazott flash tartalmat tölti le.
Ha fönt van a gépeden a Firefox böngésző, akkor egy egyszerű add-on is megteszi:
Download Flash and Video 0.1
Itt van hozzá egy ingyenes flv/avi konverter:
Pazera Free FLV to AVI Converter 1.2 Letoltes
Lehet, hogy fognak ennél jobbat is ajánlani, mindenesetre én adtam neked egy alternatívát. -
Isti2
aktív tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami mindenféle oldalról le tudja szedni a beágyazott
videókat, ha lehet magyar nyelvű legyen és ingyenes.
Konkrétan az axn oldaláról a webes axn player-ből kéne leszednem videókat,
meg az se baj, ha a youtube-ról is tud videókat lerántani.
A válaszokat előre is -
Hunter2
addikt
válasz
ArchElf #14250 üzenetére
Menet közben rájöttem hogy mi a megoldás:
1. 2 partició kell
2. win+programok telepít
3. Ghostal csinálok egy image-t
4. ha beszarik a rendszer akkor imageből újrahúzom egy hiren's segítségével.ghostal lehet valahogy boot loadert csinálni amiben benne lenne a rendszer visszaállítás?
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Psychonaut #14256 üzenetére
Nincs navim és nem akarok venni. Ezért kellene egy offline térképszoftver!
-
Zalaymate
senior tag
Sziasztok!
Nekem olyan térképszoftverre lenne szükségem, amit offline működik. Tehát tartalmaz valami európai, vagy csak Magyar térképadatbázist és abban lehet szépen navigálni.
Igazából nekem egy offline Google Maps kellene.
Mert elég sokat utazgatok és a noti mindig nálam van, szóval jó lenne, ha néha meg tudnám nézni a célomat, hogy hogyan is, merre is. A navikat nem szeretem, én vezetek, ne szövegeljen nekem senki.
Lenne valami ötletetek?
-
-
Garffi
tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan progit ami összefűzi az avi, divix, mpg fájljaimat 1db fájljá.
Virtual dub nem jó.Köszi!
-
válasz
ArchElf #14250 üzenetére
Hali!
Ingyenesben nem tudok ilyen progit. A kép amit linkeltél,az ikonok kinézete alapján talán ez a progi lehet: [link] [link]
(Az ikonokat lehet frissíteni/hozzáadni)
Másik ilyen progi, ami jó: [link]
Ez nem csak hálózati topológiát képes szerkeszteni, hanem számos más digram-model készítésére is alkalmasEz a progi ingyenes (elméletben) de amikor utoljára próbáltam, mégis kér valami online regisztrálást és folyamatosan akart kommunikálni kifelé, ezért hagytam, de azért vess rá egy pillantást: [link]
Fire.
-
ArchElf
addikt
válasz
Hunter2 #14249 üzenetére
A notebook gyártól Windows PE-t használnak (Windows Preinstallation Environment). A recovery partícióhoz egy megfelelően előkészített PE és egy olyan boot loader kell, ami támogatja (illetve amit támogat) az adott gép BIOS-a...
Az én kérdésemre valaki? Ajánlanátok rendes diagram készítő (számtech/telco ikonokkal felvértezett) programot? Dia-t próbáltam, de nem vergődöm zöldágra vele (nincs zorder kezelés, gagyi képek vannak benne, labeleket nem tudom szerkeszteni, stb)...
AE
-
Hunter2
addikt
milyen szoftverrel tudok olyan recovery particiót csinálni mint amit a notebook gyártók?
A szervizes tesztgéphez kéne hogy időnként vissza lehessen állítani, de mindezt automatizálva. -
cigam
titán
válasz
Rebirth II. #14246 üzenetére
csinálsz egy .bat fájlt, ami szépen egymás után elindítja mind2 progit
-
Rebirth II.
tag
Hát lehet nem ide kéne, de végülis ki tudja... Engem valami olyasmi érdekelne, ami ha elindítok egy .exe filet egy másikat automatán indít vele.
Példa: Elindítom a hl.exe-t (1.6) akkor induljon vele automatikusan a CSPrivateBL.exe is. (Azért hogy ne keljen külön szenvedni a banlistával)
-
redhunter
senior tag
Ha v.ki használt már handbraket-t mondja már meg hogy hogy kell ugy beállitani hogy a dvd ugyanolyan minöségü maradjon , mkv-ba valo tömörités után .
-
ArchElf
addikt
Tanácsot kérnék erre itt (a megfelelő topicban ugye).
AE
-
cigam
titán
-
Ł@ç!
csendes tag
Helo!
Keresek egy programot, amivel a videók watermarkkal ellátását tömegesen is meg lehet csinálni... Tud valaki ajánlani valami INGYENES progit?
Más: Létezik-e olyan program, amivel a videók hangsávját is egyfajta watermarkkal lehet ellátni, teszem azt ráír egy ultra/infrahang jelet, amit utólag meg lehet keresni, de nem zavarja a hallgatást???Köszi:
Ł@ç! -
válasz
hack69 #14232 üzenetére
Hali!
Rainlendar
Van ingyenes (Lite) változata, azt nem tudom, hogy ez minden funkciót tartalmaz-e, amire szükséged van, de egy próbát talán megér.
(Lehet letölteni hozzá magyar nyelvi fájlt: [link])Fire.
-
hack69
aktív tag
Pl. szinkronizálható legyen mobillal (syncML), magyar nyelvű (az ms works naptárának ez nem ment) illetve könnyen lehessen archiválni az egész adatbázist (ez az ms worksnek már egyáltalán nem megy). Majd megpengetem azokat amiket ajánlottál. Addig is köszi! ^^
PS: 22 hónapja jelent meg stabil kiadás a Sunbirdből. A béta meg nem érdekel, mert lehet hogy emiatt tűnik el (minden) bejegyzés, akkor elég gyorsan megkopaszodnék.
-
cigam
titán
válasz
hack69 #14229 üzenetére
MIket tudjon?
Rainlendar
EssentialPIM
Exstora
Pl. a WindowsLiveMail-ben is van naptár.Attól, hogy nem vagy lassan fejlesztik még hassználható.
-
hack69
aktív tag
Naptárprogram kéne. A sunbird nem játszik, mert nem fejlszetik tovább (vagy bűnlassan), a levelezőben meg már nem érdekel.
Teknsz!
-
cigam
titán
mp3DirectCut közvetlen mp3-ba rögzít és nincs időlimit.
-
rien
senior tag
Üdv!
Olyan programot keresnék ami diktafon helyett szolgál. Windows hangrögzítő csak 60 mp-t tud de nekem olyan kellene ami 20-30 akár 45 perces felvételt is tud rögzíteni. Tananyagot szeretnék beolvasni neki amit mp3-ban tudna rögzíteni, hogy aztán azt tudjam hallgatni míg meg nem tanulom
-
Ez sokkal nehezebb dolog, mint amilyenek elsőre látszik.
Nem egyszerű a szektorok pakolás.
Nem mindegy, hogy egy Rubik kockát száz lépésből raksz ki egy óra alatt (sokat gondolkozol), vagy 15 másodperc alatt 10 lépésből.
Ennél a példánál maradva, az XP defragja 150 lépésnél abbahagyja a kirakást, pedig kész sincs, csak nagyjából. -
Lacika25
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Hálózati figyelő programot keresek, ami méri a letöltött és feltöltött adatmennyiséget és ami a legfontosabb, hogy lehessen managelni. Amikor a gép elér egy megadott letöltött adatmennyiséget a program automatikusan korlátozza a sávszélességet. Sajnos a szolgáltatónk már egyszer figyelmeztettet minket és nem igazán szeretnénk megint ezzel szembesülni.
Köszi!
-
mzx
senior tag
Ntfs particiót szeretnék defragmentálni.
Azonban a winXP beépített defragmentálja kissé gagyi:
volt , h 40% szabad vinyóhely esetén egész jól töredezettség-mentesített, de most
pl. hiába szabadítottam fel 54%-ot, semmit nem kezd vele!Szóval szívesen fogadok FREEWARE defrag software tippet, ami ntfs partíciót töredezettségmentesít.
(Lezárt defrag topicban az o&o -t ajánlják, de az nem freeware.)
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #14204 üzenetére
kösz!
-
törölt tag
van egy filmem ami 3 részből áll és hogy tudom egy részre tenni? és feliratot hogy tudok 3 részre szedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest