Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
oregcsóka
üzenetére
Nem tudom, hogy másoknak hogy van, más gépeken, de nekem a memókariról átolvasott fotók fájl készítési dátuma (óra perc adattal együtt) megmarad, így percre pontosan tudom, hogy melyik mikor készült. A totalCommander-t használom másolásra, és hasonlókra. Abban be kell állítani (ha alapból nem így volt) hogy őrizze meg mozgatáskor a fájl eredeti dátumait. Akkor nem írja felül. Mivel a fájl készítési dátuma megegyezik innentől kezdve az exif adatokkal, így bármelyik képkezelő, ami sok képet képes egyszerre megnyitni, elvileg sorba tudja rakni név, vagy dátum szerint is.
Az Xnview is tud böngészni és sorba rendezni és ingyenes. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi