- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sziasztok...
Milyen programmal tudom megnézni a * jelszókat a gépemen? Sok helyen csak megvan "jegyezve" de fejből már nem tudom őket és valószínűleg gépcsere lesz hamarosan.Valami ötlet?
-
Wyll
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14497 üzenetére
Most nem is annyira az alaposságon van a hangsúly (egyszer felülírom, aztán szevasz), hanem hogy ne terheljem ezzel a forrásvinyót. Megnézem ezt a Wipe-ot, köszi!
Már fut is - nagyon király kis progi ez, még installálni sem kellett
Tökéletes!
-
Hali!
Gondolom olyan progira gondolsz, ami úgy letakarítja a lemezt/partíciót, hogy laboratóriumi körülmények közt se lehessen adatot visszaállítani róla...
Ha igen, akkor a Disk Wipe (hordozható) progival tegyél egy próbát.Fire.
UI: W7 hivatalosan nem támogatott, próbaképp elindítottam(nem a Wipe funkciót, most nincs szabad partícióm kipróbálni
), W7 x64 alatt elindult...
-
Wyll
őstag
Egy sima, egyszerű, ingyenes mindent-felülíró progi kéne nekem.
Magyarul töltse fel a vinyót egyesekkel/nullákkal, ne nekem kelljen felülírni videókkal... -
cigam
titán
válasz
werszomjas #14493 üzenetére
-
werszomjas
addikt
Windows7, telepítésnél feltett mindent magától, működött rendesen, egyedül ez a fényerő dolog nem megy.
És az ujjlenyomat olvasó sem ment, de azt külön feltelepítettem, természetesen a sony oldaláról szedtem le.
De sztem most már marad így, az a sorrendes dolog jó, csak most akkor újra kéne tenni az egészet, ahhoz meg már nincs kedvem.
Azért kérdeztem hogy külső fényerő szabályzó program/widget van-e.
-
cigam
titán
válasz
werszomjas #14489 üzenetére
Eredeti Sony telepítő, a programokat/drivereket honnan tetted fel?
Mi az a "minden" és honnan? -
válasz
werszomjas #14490 üzenetére
Nem tudok még jobbról a Get Data Backnél.
-
werszomjas
addikt
Közben keresnék még 1 programot.
Van egy 500gb-os sata vinyó, ami le lett véletlen formázva, tele volt adattal.
Adatvisszaszerzéshez melyik program ajánlott manapság?
Get Data Back-ot ismeresm, van esetleg annál jobb??? -
werszomjas
addikt
Sony Vaio VGN-Z41XD
daninet feltettem már mindent, de nem akar életre kelni, a sony topickban másnak is van ilyen gondja ezzel a fényerővel, ugyhogy nem szenvedek vele, ezért keresek valami külső programot, bár most sikerült megtalálni és kitenni az asztalra a windows-os fényerő állítást, nem a legelegánsabb, de célnak megfelel.
A rendszer winows7 - 64bit - ultimate
-
cigam
titán
válasz
werszomjas #14485 üzenetére
Mi a laptop típusa?
-
daninet
veterán
válasz
werszomjas #14485 üzenetére
Nem írtad milyen rendszer, guglizz widgetek-re. Vistához volt olyan ami kirakott egy display brightness widgetet.
Az fn gombhoz pedig próbálj alaplapi/chipset drivereket felrakni, habár ettől függetlenül működnie kellene
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Van egy laptopom, amin az FN-es fényerő gombokat nem tudom életre kelteni.
Olyan programot,alkalmazást keresek, amivel lehet állítani a fényerőt, előre beállított gyors-gombokkal, esetleg az asztalon elhelyezett parancsikonnal és megy Win7 alatt.
Ugye a windows-ban jobb gomb, személyre szabás, megjelenítés, fényerő beállítása, lehet állítani a fényerőt, de gyorsabb, egyszerűbb megoldás kéne.
-
Nova96
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14483 üzenetére
Üdv akkor mit csináljak?[2hónapja még egy régibei verzió ment de most a régi sem akkor mit csináljak?
-
-
Nova96
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14481 üzenetére
Szia azt irja SP1-em van igy már nem telepithetem
-
válasz
Nova96 #14480 üzenetére
Hali!
Vista SP1 x86 - Magyar
Vista SP1 x64 - MagyarVista SP2 x86 - Magyar
Vista SP2 x64 - MagyarAz SP2-t csak akkor lehet felpakolni, ha előtte már telepítetted az SP1-et!
Fire.
-
Nova96
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14479 üzenetére
Figy azt telepitetem (netet nem engedi tőrőlni) vista sp 1 tuc linket küldeni?
-
válasz
Nova96 #14478 üzenetére
Hali!
Akkor nincs más mint uninstalláld a .net 4-et. ha nem onnan töltötted le, ahonnan korábban linkeltem, akkor próbáld meg azt a telepítőcsomagot leszedni(az OS alapnyelvének megfelelőt), vagy a windows update-ről felpakolni.
(Nem írtad, de akkor a Vista SP1(minimum) ezek szerint fent van...)Fire.
-
Nova96
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #14477 üzenetére
Akkor mit csináljak?
Ja ha folytatásra megyek akkor megint rákérdezd és megint és megint stb. -
-
Nova96
őstag
SP1 mit a progit? de az kell.
-
válasz
Nova96 #14473 üzenetére
Hali!
A Vista legalább SP1-es? Mi történik ha a folytatás gombra kattintasz? Naprakész windows update? Windows update-ről lett teleítve, vagy külön szedted le?
(Igaz ez W7, Vistahoz is le kellene jönnie WU-ról)Ha nem megy, akkor mindenképp távolítsd el...
Szerk
Vista SP1 a minimum, mert csak arra lehet telepíteni a .net 4-et, szervízpack 1 kell neki...Fire.
-
cigam
titán
Pedig nem olyan bonyolult. Telepíted az avisynth-et.
Ezekután az .avs kiterjesztésű scripteket lejátszhatod pl a mediaplayerrel.
Próbál ki az examples könyvtárban, a version.avs ill. az Authors.avs-t lejátszani (jobklikk play)
Láthatod, hogy ezek a mezei notepad-el szerkeszthető szövegfájlok adnak parancsokat az avisynth-nek, ami "lefordítja" a mediaplayer-nek értelmezhető "videóvá".Az általad is linkelt minta alapján eltudod készíteni a saját scriptedet, amiben a megfelelő opciót használva "elmúlik" ez a bizonyos csúszás.
Ezt az .avs scriptet megtudod nyitni virtualdub-al, és eltudod menteni a neked kedves beállításokkal (audio/video codec bitráta).
Kb ennyi a történet dióbélben.
-
Wyll
őstag
Az itt leírtak alapján +/- 50ms szokott lenni csak az eltérés. Gondolom eszköze (kamerája, programja) válogatja mennyire egyezik a videó és a hang hossza, és egyenként megnézve a videókat nyilván egyáltalán nem észrevehető, csak ha sokat teszel össze egymás után, akkor jön ki a dolog.
Úgyhogy hiába Direct stream copyztam össze, akkor is ez van.
(Igen, a fenti linken pont a megoldást ecsetelik, csakhogy fogalmam sincs, hogy kell használni az AviSynth-et.)Az interleaving-gel kapcsolatos meglátásod jogos, nem gondoltam végig, miről is beszélek. Viszont csak-csak ott van alul az az Offset audio to maintain a/v sync doboz... Az nem pont az én problémámra kéne hogy gyógyír legyen?
Fire/SOUL/CD: köszi, az AVIMerIn végül is megcsinálta, hogy ne csússzon el, csak a végeredmény 160MB helyett 600MB lett. Ideiglenesnek megtette ez is (ma délelőttre kellett), de még keresem a helyes megoldást.
-
cigam
titán
Nemértem. Hogyan lehet a hang rövidebb, mint a videó?
Streamcopy-val másoltad össze vagy újrakódolva?
Újrakódolás esetén előfordulhat az a "trükk" hogy a változó mintavételi feki/fps a ludas.
Ja és az inerleaving a hag/kép "elszórását" jelenti.
Tehát a stream úgy néz ki, hogy hang,kép,hang,kép... és ezeknek a "dobozoknak" hosszát/ nagyságát szabályozod itt.
-
Wyll
őstag
Egy olyan progi kéne nekem, ami úgy tud összefűzni 39 xvid-es avi-t, hogy a végére nem csúszik el a hang a videónként összejövő picike eltérések miatt..
VirtualDubMod-dal nekem nem jön össze, hiába van engedélyezve az Enable audio/video interleaving
Valaki?
-
Fire/SOUL/CD & Dluinet
Kösz a gyors választ
-
-
Melyik program az, amivel vissza tudom nyerni az esetlegesen véletlen kitörölt fájlokat pl. egy memóriakártyáról?
-
cigam
titán
válasz
joecontra #14458 üzenetére
Mindkét ajánlat teljesíteni tudja a feltételeket. Én az x.264-et és aac-t ajánlanám. Mivel a sávszélesség a negyede lesz, így mindenképpen minőségromlás lesz a vége.
Én is próbálkoztam TV-ről felvett műsort DVD-ről tovább tömöríteni, de beláttam, hogy akkor kapom a legjobb eredményt ha 4mbps-os MPEG2 marad. Avidemux-al kivágtam a reklámokat, és kész. Igaz ~dupla méret, de maradt az elvárt minőség.
-
joecontra
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy jó videokonverter programot?
Olyat ami nem homályos vagy enyhén kockás eredményt ad ki, hanem olyat, amire azt lehet mondani, hogy ez igen. Interlace videók konvertálására kellene. Deinterlace kizárva.J
-
ArchElf
addikt
válasz
mimi_bacsi #14452 üzenetére
AE
-
mimi_bacsi
tag
Körlevelek készítésére keresek olcsó megoldást (Word szóba sem jöhet...) Az OO sajnos ebben a témában elég bonyolult...:-((
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Én is programot keresnék
Adott volna a kollégámnak pár családi videó, jellemzően néhány percesek mpeg formátumban, és ezekből szeretne DVD-t készíteni...méghozzá úgy, hogy az egyes videók külön-külön megjelenjenek a DVD menüjében. Tehát olyasmi kéne, ami tud konvertálni, és utána megszerkeszthető vele a menüt. Sima konvertálót tudok (WinAVI Video Converter), de azt nem tudom, hogyan lehetne ezeket a már átkonvertált videókat egy DVD-re összefűzni, és "menüsíteni".
Remélem nem írtam túl zavarosan...és köszönöm a válasz
-
-
cigam
titán
válasz
csaresz002 #14440 üzenetére
Én az MJPEG Surveillance-t használom, de jó még a HomeWatcher is.
Ezzel a kettővel van hosszútávú (több hónapos) tapasztalatom.
Itt is találsz 1 csomót. -
GrandeP
addikt
Üdv!
Olyan programot vagy gadgetet keresek, ami tudja magyarország főbb városainak, (majdnem) aktuális hőmérsékletét, az aktuális időjárást (esik, borús, napos stb)
És mondjuk van egy fel ugró ablak, ha jön a vihar vagy valami hasonló..Pl firefoxnál ilyesmi a weatherbug.
Köszi.
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Virtaulizációs szoftver érdekel... Valahol olvastam, hogy valamelyiknek az újabb verziója, már támogatja az OSX-t. VirtualBoxnál nem láttam, a VMware Playernél sem... esetleg van egy új is és az lenne? Tudom, hogy olvastam róla, de elfelejtettem a szoftver nevét. (A gépem meg alkalmatlan OSX fogadására... és van egy szoftver ami csak abban a környezetben fut)
-
csaresz002
senior tag
Sziasztok!
olyan webcamera felvevő programot keresnék,ami mozgásra vesz fel.
ha valaki tudna segíteni ebben,megköszönném.megint meghúzták az autóm,és kiakarok tenni egy webcamot a kocsitfigyelni
-
-
kebazs
csendes tag
Sziasztok.
Irodánkban egyre inkább átláthatatlanabbá vállnak a mappák, különböző iratok hegyei.Biztosan egyszerűsíthetem munkámat, ha lenne egy program erre. Nézegettem honlapokat, de nem sikerült még alkalmas szoftvert találnom. Tudna nekem valaki segíteni ötletekkel, tapasztalatok megosztásával?
Köszi
Balázs -
-
válasz
Fire/SOUL/CD #14430 üzenetére
-
Hali!
MolnárPéter fórumtársunk linkelte ezeket a promokat, az érdeklődők ma még ingyen juthatnak 1 éves kulcsokhoz az adott programokhoz. [link]
Fire.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #14404 üzenetére
Nem.
Olyanra, ami nagyszámú (értsd több ezer) képből képes animációt vagy videót készíteni, nem slideshow-t. -
RootRulez
félisten
Köszi mindkettőtöknek, kipróbálom...
-
DeusHun
őstag
válasz
RootRulez #14425 üzenetére
Hali!
Teljeskörű lemezellenőrzéshez/kezeléshez: PartedMagic
-
RootRulez
félisten
Sziaszok olyan programot keresnék, ami Scandisk feladatait hivatott elvégezni, mert a chkdsk, mindig behal, mikor elindítanám, hogy ellenőrizze az egyik partíciót, amit én hibásnak vélek. Volt egy fagyásom, után alig tudtam életre kelteni a masinát...
-
ArchElf
addikt
válasz
cellpeti #14418 üzenetére
Ha meg csengőhangnak szeretnéd, akkor vágd meg ~30 mp-re... Egyébként pedig:
1) darabold és a túloldalon illeszd össze
2) ne MMS-ben küld el (egyébként is horror ára van az MMS-nek...)Amúgy jobb mp3 tömörítés -> rosszabb minőség. MP3-at nem lehet ZIP-pel vagy hasonlóval tovább tömöríteni (ha mégis lehetne, akkor pedig már úgyis benne volna magában az mp3 tömörítési eljárásban, tehát mégsem lehetne
)
AE
-
RootRulez
félisten
válasz
cellpeti #14418 üzenetére
Én erre a célra az Easy CD-DA Extractort ajánlom. 8kb/s-ig tudja tömöríteni az mp3-at, ami talán még sok is neked, bár ez függ a szám hosszától.. 8bbit/s-al tömörítve egy perc kb. 60-80kb
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Olyan progit keresek ami jobban össze tömöríti az mp3-at,hogy el tudjam küldeni MMS-be.
Mert max 290kb tudok elküldeni. -
ArchElf
addikt
válasz
bobalazs #14416 üzenetére
Google autoclick
Játékokban amúgy ezek általában nem működnek - figyelnek rá a játékkészítők, hogy sima library hívásokkal ne lehessen autoclik-elni.
Amit lehetne csinálni, az az, hogy a DLL-hijack-el meg kellene piszkálni a keyboard/mouse dll-eket, és behazudtatni vele, hogy "kézzel" kattintottál... Erre viszont nem találtam eddig programot (a fejlettebb bot programok között kellene körbenézni, ja jétkra szeretnél) - viszont ilyeneket nem fogsz google-ön találni.AE
-
bobalazs
nagyúr
Olyan progit keresek, amit ha beállítok, egy gombnyomást többször ismétel egymás után játékba.
-
psg5
veterán
Igen az fps-t.
600Mb-nál és 30 percnél nagyobb terjedelmű történetről van szó és egy videómegosztó sem enged ekkorát ezért saját tárhelyre vagyok kénytelen felrakni ezért a varia.
Azóta sikerűlt megoldani, valamiért nem jól rippelt a shrink a merevlemezre , de közvetlenűl a lemezről vob-ból már jó lett, igaz nem a Format factory-val , hanem az Any video Converterrel , 200mb lett így úgyhogy marad a saját tárhelyes dolog.
Köszi a segítségeket.
-
ro_bert17
őstag
Milyen ingyenes program készít divx formátumú filmből DVD formátumot?
-
cigam
titán
válasz
mimi_bacsi #14411 üzenetére
És a kazettát a gép melyik likába dugod
-
cigam
titán
válasz
mimi_bacsi #14409 üzenetére
Mauel mit ír, nem lehet menüben átkapcsolni? Ha nem, akkor így járás van, el kell vinni egy erre szakosodott kisiparoshoz.
-
mimi_bacsi
tag
Ha van egy felvétel, amit egy az USA-ból hozott kamerával vettek fel (vélelmezem, hogy NTSC módban) és egy (szerintem PAL) Canon MD255E típusú kamera kockásan, szaggatottan, nem élvezhető minőségben játssza le, akkor mi a teendő, hogy élvezhető legyen a felvétel? Hogy lehet átkonvertálni? Milyen programmal?
-
Vikt0r
aktív tag
Üdv
Létezik olyan progi amivel wifi stickel meg lehet osztani a netet? -
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest