Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabás
addikt
most mondom, hogy mi kell hozzá, küldeném is a csomagot, de sajnos nem vagyok most ott... PDF-et sokféleképpen tudsz készíteni, inkább attól függ, mire kell később (pl. kereshető, másolható stb. PDF kell-e). A legegyszerűbb egy PDF-nyomtató (keress rá) vagy egy célalkalmazás (JPG to PDF converter), ha pedig ennél fejlettebb funkciókat akarsz, az Adobe Acrobat vagy valamelyik OCR alkalmazás (Abby FineReader pl.)
-
localhost
Közösségépítő
A Google Maps veszélyes! StreetView
-
Hali!
Esetleg még annyit, hogy egyes víruskergetők is rendelkeznek szülői felügyelettel (mert végül is arról beszélünk, bármi is legyen a neve az adott szoftvernek), így ha esetleg védelmi progit vásárolnál, akkor ezt is le lehetne tudni. Én pl kaspersky pure-t használok, abban van szülői felügyelet, és ezeket tudja: [link]
Fire.
UI: persze most nem azt javasoltam, hogy rohanj megvenni (nem olcsó amúgy), mert a kaspersky termékek egyes gépeket nagyon meg tudnak fogni pl. Csak azt, hogy ha úgyis pénzt adsz ki, akkor így két legyet egy csapásra elv alapján, egyből megoldanád a géped védelmét + lenne szülő felügyeleted is.
-
Hali!
Esetleg ezt megnézheted: K9 Web protection. Ingyenes, de nem biztos, hogy tudja mindazt, amire szükséged lehet.
Ez pedig egy szintén fizetős, de elég népszerű szoftver
ArchElf
Kösz, majd akkor "kiguberálom" valahogy...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest