Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-20 17:39:44

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a Gyakran feltett kérdések szekciót!
A topic célja, hogy segítsen eligazodni a NAS-megoldások folyamatosan bővülő, színesedő piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19588) fogtunder válasza envagyok (#19585) üzenetére


fogtunder
nagyúr

és ezt nekem kellett volna magamtól kitalálni, hogy mysql csak a Kodi alá kell például? a WP-mysql-Apache kombóból nekem az jött le, hogy weboldal alá kell, aminek meg kell a vas. a kamerák aktív megfigyelése szintén eszi a hardvert, de ha ezeket is csak menteni kell, akkor már megint más a helyzet. az AC56U-ban simán lehet, hogy olyan erős az SoC, mint a 325v2-ben, mondjuk azt megnézném, hogy tölt le 90MBps-sel, nálam a J1800 27 megát tud max, azt se tartósan.

amúgy Kodi alatt én úgy oldottam meg az adatbázist, hogy fut a Plex szerver és a PlexKodinect plugin onnan szedi a dolgokat, így nem kellett a megosztott adatbázissal szórakozni.

ha nem akarod az összes adatot duplikálni és nem fontos, hogy élő tükrözés legyen, simán elég az rsync job, ami a két lemez között inkrementál mentést csinál.

USB-t én nem használnék fix adattár csatlakoztatására, de egyéni ízlés kérdése.

I hate morning people. And mornings. And People.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.