Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Valaki elmagyarázná pls, hogy mi értelme a célkeresztnek a monitor közepén. Minek tesznek ilyet egy monitorba? X34-et vettem és valahogy odavarázsoltam, alig tudtam leszedni
Egyébként eddig nagyon elégedett vagyok vele. Inkább a játékokkal van a baj, hogy akad olyan ami ezt a 21:9-et nem támogatja rendesen és levágja a széleket.
Ez a GSYNC szintén állat, még ha FPS drop van 40 körüli értékre, még úgy sem esik szét a képe, vagy akad meg. Nagyon pöpec. 1070-et raktam alá, elbírt volna egy 1080-at simán, de most azért a kis plusz teljesítményért nem akartam plusz 60k-t kifizetni.
A színek nagyon tetszenek, igaz nem kalibráltam, az egyik tesztben olvasott beállításokat lőttem be. Árban sem volt annyira gáz, na jó azért ha belegondolok igen....
-
deja vu
addikt
válasz falijja #72447 üzenetére
Gariztasd vagy állj el a vásárlástól, 14 napig visszaküldheted. Ha még meg van az Asus akkor használd azt és gyűjtsél még pénzt egy magasabb kategóriás monitorra.
(#72448) Dealer95
Brekk ismeri az Acer-eket, valamiért csak drágábbak mint az LG modellek. A mester most nagyon dicséri az Acer-eket. Írjál neki privátot.[ Szerkesztve ]
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
válasz chuck79 #72450 üzenetére
A BenQ vagy az Asus mellett döntenék, a Samsung az felejtős. VA vs. IPS Én az Asus-t vinném, "szerintem" nem lehet rosszabb mint a VX széria.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
SimonYana
addikt
Valaki elmagyarázná pls, hogy mi értelme a célkeresztnek a monitor közepén.
Sosem hallottál még ilyet?
Annak idején a nagy gémerek még lemosható filccel megjelölték éppen úgy mint ahogyan most te betetted!
Játsszál egy kis BF-et vagy hasonlót úgy és majd megtudod!
Talán!X34-et vettél GTX1070 párosítással?
Én meg nem merek venni a GTX1080 mellé egy 4K-s monitort!
Én kevésnek gondolom, de persze nem mondom hogy így van!
X34 nem volt ócsó![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
dunkel
őstag
Elnézést ha rossz a topik.
Van egy laptopom HDMI kijárattal, valamint egy monitorom Displayport és DVI bemenetekkel. Milyen átalakítóra van szükségem? Egy ebay linket is szívesen vennék. -
őstag
Tegnap megjött a sivatagi boltból rendelt Dell P2717H monitor.
Az eddigi életutam monitorok terén: Dell 2209WA, Dell P2414H, BenQ XL2411Z, fél év ThinkPad X220 és most ez.
A talp, a magasságállítás, a minden irányba elforgathatóság a szokásos Dell színvonalon van jelen, amibe nem igazán lehet belekötni.
60 centi mély asztalom van, ami ekkora képernyőhöz szerintem kevés, lehet, hogy felrakom a falra, azzal nyerek még 10 centit. Szerintem az egészséges szem-képernyő távolság valahol 80-100 cm között helyezkedik el egy ekkora monitornál.
Talán ebből következik, hogy kevésnek érződik a 1080p, nem mondanám, hogy nagyon látni lehet a képpontokat, de a következő monitorom biztos, hogy 27"/1440p lesz. Barátnőm fogja ezt megkapni pár hónap múlva, direkt vettem ekkorát, mert nála ez fogja betölteni a TV szerepét is egy TV tuner segítségével.Kalibrálást is kértem hozzá, amit az útmutatás szerint beállítottam, de nem vettem észre változást sem a profil betöltésének pillanatában, sem windowsba való bejelentkezéskor az üdvözlőképernyőn, ahol régebben szoktam látni a váltást. Most vagy ennyire jó volt gyárilag is vagy valami nem úgy működik a dokkolóba dugott képernyőnél, ahogy kellene.
Egyébként hozza a panel ami elvárható tőle, de azért senki ne várjon csodát ennyi pénzért. Ilyen közelről nézve jelen van az IPS glow jelenség a képernyő sarkaiban, de eltávolodva tőle ez nem különösebben észrevehető, viszont biztos vagyok benne, hogy sokakat zavarhat.
Kiknek ajánlom ezt a sorozatot (P2317H, P2417H, P2717H)? Akik szutyok LG-Samsung monitorok előtt ültek eddig és kevés pénzért szeretnének korrekt minőséget kapni.
De akinek van pénze, az ne sajnálja egy U2417H/U2717D-re vagy a korábbi 1-2 év U szériás Dell modelljére.
[ Szerkesztve ]
"Less but better" - Dieter Rams
-
RazielZ
csendes tag
Sziasztok! Monitor vásárlás előtt állok, olyan 45-60k körüli költségvetéssel. Amit szeretnék, hogy FullHD-s legyen, IPS panellel, 4-5ms válaszidő és 72-75Hz frekvenciával. Egyet találtam is ami megfelel az elvárásoknak, név szerint: [link] Kérdésem az lenne, hogy mint márka megfelelő-e az LG, esetleg nézelődjek tovább más márkák között. Ha esetleg valaki találkozott hasonló tulajdonságú monitorral és tudna is ajánlani, azt is megköszönném.
-
Gordian
csendes tag
válasz falijja #72447 üzenetére
Nekem múlt héten érkezett, nyomkodtam a széleit de nem tapasztaltam, hogy elválna a kerettől a képernyő.
Egyelőre meg vagyok vele elégedve, színei jók, bevilágítást nem tapasztaltam, csak a szokásos glow jelenséget.
Nekem csak egy bajom van vele, méghozzá az ,hogy alapból a gamma alacsony és ez játékoknál zavaró (sajnos az ICC profilt a játékok 90% ignorálja), de megoldottam crimsonon belül, ami kihat a desktopra is. Szóval ez ok, de attól még izgatja a fantáziám, hogy hogyan tudnám monitoron belül ez megpiszkálni, mert a FPS GAME profilnál a gammát ugyan felhúzza de valami filtert is ráhúz ami olyan hatást kelt mintha 200-ra húztam volna a sharpnesst (sajnos független a menü sharpnessétől). Ha valaki tudja hogy lehet ezt kikapcsolni akkor ne tartsa magában -
Dealer95
őstag
válasz gurubefree #72463 üzenetére
Honnan szerezted ilyen olcsón?
-
_adaml21_
őstag
válasz gurubefree #72465 üzenetére
Ez melyik dell oldal? dell.com? Szállítanak Magyarországra? Nincs most valami más akció?
-
-
_adaml21_
őstag
válasz gurubefree #72467 üzenetére
Én egy 27-es whqd Dell monitorra vadászok, u2715h, vagy u2717h, kicsit sokallom a hazai hivatalos árakat.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
gurubefree
senior tag
válasz Ted_Beneky #72470 üzenetére
Az asszony nem engedte :/
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Apucy01
őstag
-
gurubefree
senior tag
Addig cukkoltok amig ki nem bontom es letesztelem ( megzorgetem a Palit Super JetStream GTX1080-al )
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
-
_adaml21_
őstag
Én is hasonló cipőben járok, de akkor tőled is kérdem, hogy van értelme a Freesync-nek? Laikusként ez megint csak egy marketingfogásnak látszik, amivel pluszezrekért lehet monitort eladni.
Meg kérdés (részemről), hogy Xbox/PS-hez van-e értelme, jól gondolom-e, hogy ahhoz egyáltalán nincs? -
Hardtech
tag
Sziasztok
Milyen monitor lenne jobb szerintetek leginkább játékra (főként wow és diablo,néha egy kis OW BF1 stb....) nem hiszem hogy minden 4k ba de egy WoW akár 4k ba is elmenne. Fps nél mondjuk szerintem csak 1440 ,persze szeretnék filmet is nézni ezért gondoltam 4k monitorra. Ebben az árban (100-120ezer) 27"-ban 4k vagy inkabb csak WQHD ,TN vagy IPS azt se tudom. Inkább az ips felé húzok mert szép színeket szeretnék.
Erre a monitorra gondoltam más javaslat ? -
deja vu
addikt
Úgy látszik senki sem akar megmenteni.
-
-
SimonYana
addikt
válasz gurubefree #72473 üzenetére
Pedig engem is érdekelne mennyire kevés a GTX1080 a 4K-ra!
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani hogy az LG-nél mi a különbség a 24MP68 és a 24MP58 között? Mit jelölnek ezek az utolsó számok? Technikai jellemzők között nem találtam különösebb eltérést.
Illetve az MP és az MB között mi a különbség?LG G3
-
Hardtech
tag
válasz SimonYana #72481 üzenetére
Irtam hogy nem hiszem hogy World of Warcrafton (mivel 80% ban ezzel jatszok) kívűl mással nagyon próbálkoznék 4k ba az tuti megy a 1070-en is vagy egy diablo 3 is szerintem kényelmesen megy 4k ba vagy egy Hearthstone, Hots ,Dota ,LoL stb... Minden más sztem simán megy 1440 be Overwatch , Cod, BF stb...
Az meg hogy egy 4k filmet megnézzek gondolom még 1070 et se igyényel persze ez csak az én véleményem ezért is kérdem hogy legyen e inkabb csak WQHD de ugye a 4k-n jatszahtok 1440 be is viszont a WQHD-n nem jatszok 4k ba ha érted mit szeretnék ebböl kihozni -
Zebu
addikt
válasz SimonYana #72454 üzenetére
Jah ez a célkeresztes móka kimaradt. Nem volt olcsó valóban, de kedvezőbb volt az ára, megvolt kb 280e-ből.
Igen elbírna nagyobb VGA-t, de teljesen élvezhető, nem rakok mindent ultrára és kész
Egyszerűen olyan szinten elérte a videókártya ár ott a lélektani határ nálam.... ehhh 680CHF... hogy azt már nem akartam. 200-zal olcsóbb volt a 1070, nem gondolom, hogy megérte volna a többletet a 1080.3440x1440 nem 4K. ezzel még eldöcög. 4K-val már valóban baj lenne. 2560x1440 persze ideálisabb lehet
[ Szerkesztve ]
-
H.Bencike
aktív tag
(#72484) vhw (#72485) Ted_Beneky Köszönöm a választ!
Nekem NVidia (GTX750Ti) kártyám van, akkor nem igazán látom értelmét megvenni a drágább 68-ast úgyse tudnám használni a FreeSync-et.
A két monitor között nagyjából 10'000Ft különbség van. Erről mi a véleményetek?LG G3
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
30-40k lenne a keret (mindkettőre kapnék ajánlatot az jó lenne). Multimédiás felhasználásra kéne egy legalább 1920x1080-s monitor használtan (ebből a keretből, de lehet akár új is) a lehető legjobb panellel. Illetve nem lenne rossz ha alacsonyabb felbontáson nagyobb frekin üzemelne (70-75hz).
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Adott két monitor:
PHILIPS 223V5LSB2/10 V-Line és PHILIPS 223V5LHSB2/00. Ipon leírás szerint, az első VA paneles, a második TN. Gyártó oldalán megyegyezik a két cucc ilyen szempontból. Most akkor az első tényleg VA paneles?
Mert akkor inkább az lenne véve, igaz azon csak egy árva dsub van, míg a másikon legalább van hdmi. De úgyis dsubbal lenne használva. + az elsőre 3 év garit ír, a másikra kettőt. Akkor kb el is dőlt.[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
válasz Tomi0703 #72489 üzenetére
Az tényleg VA paneles, de hogy honnan szerzik a 600-as kontrasztarányú VA panelt az rejtély, mert ilyennel életemben nem találkoztam.
3 ezerrel drágább a BENQ GW2270, ennyit azért dobjál még rá és egy használható monitorod lesz. Ki tudja milyen ócska panel van abban a Philips monitorban.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
SimonYana
addikt
Ja 280-ért megértem!
Én sem gondolkodtam volna rajta!
Majd jön ki erősebb VGA!
Remélhetőleg hamarabb, mint ahogyan monitort vált az ember!
2560x1440 monitor van valahol a piacon G-synkes és IPS és 34-35 colos?
Én nem nagyon találok csak 27-esben![ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
H.Bencike
aktív tag
válasz Ted_Beneky #72492 üzenetére
Asus-ből vagy Dell-ből melyiket ajánlanád?
Kikötés az volt hogy IPS legyen, 24" vagy nagyobb, meg FullHD, illetve 60Hz fölött legyen a képfrissítése.LG G3
-
Lefty
addikt
Na végre megjött és beüzemeltem a P2317H monitoromat, deja vu-nek még egyszer köszönöm a sok segítséget a kiválasztásban.
Egyelőre csodálatos, a megjelenése, képe, minden. Jobb, mint amire számítottam, illetve nekem ez is hatalmas méret, nem ülök túl távol tőle.
(#72447) falijja
Egy kicsit nekem is elválik a kijelző a kerettől a szélek középe fele ha nyomkodom, kb. 1 mm-rel. Nem tudom ez normális-e, majd megkérdezem az Oázistól, amúgy hibátlan minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27MR400 Monitor
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs