Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardtech
tag
Ugyan EZ lenne a kérdésem csak nekem 23" ig kéne olyan 65.000 Ft max
köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Hardtech
tag
válasz Hardtech #30780 üzenetére
1 2 3 4 Mivel inkább tv-tuneres monitor kéne nem pedig monitor+tuner külön, így ezt a 4 monitort néztem ki. Ti melyiket ajánlanátok esetleg valami más márka? Néztem még Samsungokat, de az mind TN paneles ami, ha minden igaz rosszabb bár én nem értek hozzá ezért is vagyok itt. A monitor leginkább tv-zni kéne vagy ha nem tv akkor max netezni szóval ez csak ilyen másodlagos monitor lenne amin ha kell tudok tvzni is.
[ Szerkesztve ]
-
Hardtech
tag
Valaki esetleg ERRE?
-
Hardtech
tag
válasz gutriqper #71139 üzenetére
KB ugyan ez lenne a kérdésem játékra kéne monitor (GTX 1070-em van):
27" wqhd vagy full hd 144hz vagy 34" de akkor 21:9 nem tudok dönteni nem feltétlen a méret lenne a lényeg de azért 24" nél jó lenne ha nagyobb lenne. Szép éles képet szeretnék szép élénk színekkel. 100 körül szánnék rá nem nagyon szeretnék többet de megoldható ésszerü kereteken belül -
Hardtech
tag
Sziasztok!
-Főleg játékra keresek monitort (GTX 1070 van a gépbe)
-100.000 Ft körül
-27" 30" vagy nagyobb esetleg 34" (21:9be)
-WQHD vagy 4k
-60,75,120,144 HzMi lenne a legjobb választás játékra ebben az árkategóriában?
-
Hardtech
tag
válasz Ted_Beneky #71401 üzenetére
Én se tudok dönteni
-Főleg játékra keresek monitort (GTX 1070 van a gépbe)
-100.000 Ft körül
-27" 30" vagy nagyobb esetleg 34" (21:9be)
-WQHD vagy 4k
-60,75,120,144 Hz
Mi lenne a legjobb választás játékra ebben az árkategóriában?Jelenleg EZEN gondolkodok de nemtom mi lenne a jobb szép élénk színeket szeretnék ezért inkább ips de lehet tn is jó lenne vagy nem WQHD hanem full hd de 75+ hz gőzöm sincs mi lenne a jobb....
-
Hardtech
tag
válasz Ted_Beneky #71410 üzenetére
Azért irtam a 34" 21:9 mer szokott lenni egy LG ami 130-140 helyett itt ott le van ertekelve 100 ra. A boltal az a baj hogy Szolnoki vagyok és nincs itt lo.....sz se . Multkor bementem valami boltba érdeklődtem 21:9 es monitorrol az volt a válasz h mi az a 21:9 meg amugy sincs monitor vegyek tv-t manapság senki nem vesz már monitort mindenki a tv-t hazsnalja jaaa hát mondom ezt nem tudtam köszönöm
-
Hardtech
tag
Kinéztem egy monitort leginkább játékra (főként wow és diablo,néha egy kis OW BF1 stb....) nem hiszem hogy minden 4k ba de egy WoW akár 4k ba is elmenne fps nel mondjuk szerintem csak 1440 ,persze szeretnék filmet is nézni ezért gondoltam 4k monitorra Samsung U28E590D tudnátok erröl véleményt mondani esetleg ebben az árban más monitort ami jobb vagy esetleg ne TN legyen hanem IPS 27"-ban gondolkodom nem szeretnék kisebbet.
-
Hardtech
tag
Sziasztok
Kinéztem egy monitort leginkább játékra (főként wow és diablo,néha egy kis OW BF1 stb....) nem hiszem hogy minden 4k ba de egy WoW akár 4k ba is elmenne fps nel mondjuk szerintem csak 1440 ,persze szeretnék filmet is nézni ezért gondoltam 4k monitorra Samsung U28E590D tudnátok erröl véleményt mondani esetleg ebben az árban más monitort ami jobb vagy esetleg ne TN legyen hanem IPS 27"-ban gondolkodom nem szeretnék kisebbet. -
Hardtech
tag
Sziasztok
Melyik monitor lenne jobb szerintetek leginkább játékra (főként wow és diablo,néha egy kis OW BF1 stb....) nem hiszem hogy minden 4k ba de egy WoW akár 4k ba is elmenne. Fps nél mondjuk szerintem csak 1440 ,persze szeretnék filmet is nézni ezért gondoltam 4k monitorra. Ebben az árban (100-120ezer) 27"-ban gondolkodom nem szeretnék kisebbet TN vagy IPS azt se tudom szép színeket szeretnék -
Hardtech
tag
Valaki ERRE esetleg ?
-
Hardtech
tag
Sziasztok
Milyen monitor lenne jobb szerintetek leginkább játékra (főként wow és diablo,néha egy kis OW BF1 stb....) nem hiszem hogy minden 4k ba de egy WoW akár 4k ba is elmenne. Fps nél mondjuk szerintem csak 1440 ,persze szeretnék filmet is nézni ezért gondoltam 4k monitorra. Ebben az árban (100-120ezer) 27"-ban 4k vagy inkabb csak WQHD ,TN vagy IPS azt se tudom. Inkább az ips felé húzok mert szép színeket szeretnék.
Erre a monitorra gondoltam más javaslat ? -
Hardtech
tag
válasz SimonYana #72481 üzenetére
Irtam hogy nem hiszem hogy World of Warcrafton (mivel 80% ban ezzel jatszok) kívűl mással nagyon próbálkoznék 4k ba az tuti megy a 1070-en is vagy egy diablo 3 is szerintem kényelmesen megy 4k ba vagy egy Hearthstone, Hots ,Dota ,LoL stb... Minden más sztem simán megy 1440 be Overwatch , Cod, BF stb...
Az meg hogy egy 4k filmet megnézzek gondolom még 1070 et se igyényel persze ez csak az én véleményem ezért is kérdem hogy legyen e inkabb csak WQHD de ugye a 4k-n jatszahtok 1440 be is viszont a WQHD-n nem jatszok 4k ba ha érted mit szeretnék ebböl kihozni -
Hardtech
tag
Akkor megkérdem énis ismét énis 1070 hez keresek monitort
"Milyen monitor lenne jobb szerintetek leginkább játékra (főként wow és diablo,néha egy kis OW BF1 stb....) nem hiszem hogy minden 4k ba de egy WoW akár 4k ba is elmenne. Fps nél mondjuk szerintem csak 1440 ,persze szeretnék filmet is nézni ezért gondoltam 4k monitorra. Ebben az árban (100-120ezer) 27"-ban 4k vagy inkabb csak WQHD ,TN vagy IPS azt se tudom. Inkább az ips felé húzok mert szép színeket szeretnék.
Erre a monitorra gondoltam más javaslat mi az ami jobb mint ez 27" ba WQHD és ilyen árba van? -
Hardtech
tag
Valaki erre
-
Hardtech
tag
Sziasztok!
Monitor vásárláson gondolkozok. 2db egyforma monitort szeretnék venni 24 es vagy 27 es majd meglátjuk hogy jön ki árban. Szóval a terv az hogy a meglévő Benq GW2765 mellé veszek 2 másik monitort. A Benq-n szoktam játszani. A másik kettő csak átlag felhasználásra kellene, facebook ,youtube,stream nézés és mivel nincs tv-m így a gépen nézem a tv-t is, emiatt is kellene több minitor. Mit ajánlanátok mondjuk olyan max 100.000 ft-ig ki lehet hozni ennyi pénzböl 2db 27-es monitorral vagy csak 24-el ,vagy még ennél is többe kerülne? Érdemes a 35-50 ezres kategóriában nézelödni ? Köszönöm a segítséget. -
Hardtech
tag
Valaki [erre] esetleg ? Mi a vélemény ezekről a monitorokrol jó lehet valamelyik ?Esetleg valami más tipp ?
AOC 27B1H 43 800 Ft
AOC 27E1H 47 501 Ft
BenQ GW2780 50 400 Ft
DELL SE2717H 51 900 Ft
Dell SE2719H 53 301 Ft
AOC I2781FH 55 800 Ft
BenQ BL2780 56 100 Ft
AOC I2790VQ/BT 57 300 Ft
Acer Nitro VG270bmiix 58 900 Ft -
Hardtech
tag
válasz snake1977 #100723 üzenetére
Csak azert neztem meg mert engem is erdekel de vicces hogy ott azt irják 70 ezer helyett 50 mashol meg alapbol annyi. Én erre lennék kiváncsi hogy mit mondanak rá átlag felhasználásra youtube twitch facebbok stb. BenQ GW2780
-
Hardtech
tag
Sziasztok!
Két monitor közül ti melyiket ajánlanátok? Esetleg valami másik márka vagy típus ebben a kategóriában ? Átlag felhasználásra lenne, facebook,youtube,twitch,tv nézés (usb stick). Játékra van másik monitorom. Döntés, magasság állítás, forgatás, PIVOT legyen. Ja és ha 2 ugyanolyan monitort veszek akkor elég 1 kalibrálás és ugyanazt a profilt lehet használni mind a 2 monitorra ,vagy mind a kettöt kalibráltatni kéne ? Köszönöm a segítséget. -
Hardtech
tag
Erre valaki? [link]
-
Hardtech
tag
Sziasztok!
2016 ban vettem egy Benq GW2765 monitort az oazisbol. Kalibrálva kértem ,nincs vele semmi probléma. Viszont most vettem egy ugyanilyen monitort, amit szintén kalibrálva kértem de egymas melle téve a feher színeknél látom hogy a 2016-os monitor sokkal zöldebb. Mind a két monitornak a saját színprofilja van betöltve. Kipróbáltam a régi monitort az új monitor színprofiljával de igy se valtozott igy is latom az elterest. Tudok esetleg állítani valamit a régi monitoron hogy a fehérje ne legyen ilyen zöld a masik monitorhoz kepest ?[ Szerkesztve ]
-
Hardtech
tag
Igen ugy tunik mint ha a regebbi sárgább vagy zöldebb lenne és ugyanojan fényeron vannak megis az uj fényesebb. Persze ez lehet azert mert ugye fehérebb. De akkor nem lehet vele mit csinalni ? Szoval ebbe nem lehet belenyulni hogy most lentebb veszek a zoldbol vagy sargabol ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest