Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Kattogok monitor cserén. 2494HM-ről váltanék nagyobbra. A helyzet ami megnehezíti a dolgot az i5 3450 és a gtx970. Néztem a z35-öt, de nem tusom jó lenne-e. GSYNC lenne jó, hajlított, és legalább 30 coll.
Mit javasoltok? Vagy túl sok lovat akarok megülni egy seggel? 😅
-
-
Zebu
addikt
Acer Predator z301c-ről mit gondoltok?
-
Zebu
addikt
válasz Ted_Beneky #71799 üzenetére
Jelenleg Svájcban vagyok. Itt 789 CHF
-
Zebu
addikt
válasz Ted_Beneky #71802 üzenetére
Itt sem írnak még sokat róla... igazából december első hetétől lesz elérhető.
2560x1080 mondjuk furcsa
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Most látom akcióban van itt nálunk az X34, teljesen ráizgultam. 999 CHF - 287000 HUF kb.
Szerinteted? Belevágjak? 2 év garival (vagy 3) -
Zebu
addikt
Igaz, hogy az x34 jó esélyekkel tartalmazhat dead pixelt illetve csíkozást és társait?
Ezek gariztatható dolog amennyiben valósak?Mivel érdemes tesztelni? Van valahol valami leírás hogyan kellene beállítani?
-
Zebu
addikt
Megjött az X34. Hát ez brutál nagy! Megnéztem a szín pattern-eket, dead pixelre vadászva, de szorgosan átnézve sem találtam semmit. MAtricákat addig nem szedem le amig nem tuti.
Mit teszteljek még rajta, hogy kibonthassam rendesen, hogy ne akarjam visszaküldeni?
-
Zebu
addikt
Valaki elmagyarázná pls, hogy mi értelme a célkeresztnek a monitor közepén. Minek tesznek ilyet egy monitorba? X34-et vettem és valahogy odavarázsoltam, alig tudtam leszedni
Egyébként eddig nagyon elégedett vagyok vele. Inkább a játékokkal van a baj, hogy akad olyan ami ezt a 21:9-et nem támogatja rendesen és levágja a széleket.
Ez a GSYNC szintén állat, még ha FPS drop van 40 körüli értékre, még úgy sem esik szét a képe, vagy akad meg. Nagyon pöpec. 1070-et raktam alá, elbírt volna egy 1080-at simán, de most azért a kis plusz teljesítményért nem akartam plusz 60k-t kifizetni.
A színek nagyon tetszenek, igaz nem kalibráltam, az egyik tesztben olvasott beállításokat lőttem be. Árban sem volt annyira gáz, na jó azért ha belegondolok igen....
-
Zebu
addikt
válasz SimonYana #72454 üzenetére
Jah ez a célkeresztes móka kimaradt. Nem volt olcsó valóban, de kedvezőbb volt az ára, megvolt kb 280e-ből.
Igen elbírna nagyobb VGA-t, de teljesen élvezhető, nem rakok mindent ultrára és kész
Egyszerűen olyan szinten elérte a videókártya ár ott a lélektani határ nálam.... ehhh 680CHF... hogy azt már nem akartam. 200-zal olcsóbb volt a 1070, nem gondolom, hogy megérte volna a többletet a 1080.3440x1440 nem 4K. ezzel még eldöcög. 4K-val már valóban baj lenne. 2560x1440 persze ideálisabb lehet
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
válasz Chaser #102616 üzenetére
Azt láttam, de konkrét kódokat nem találtam sehol, csak legendákat egy füzetről. De futok még egy kört....
Hogy ON is legyek, Xbox ONE-hoz keresek valamilyen 27 inch körüli monitor megoldást. Arra már rájöttem, hogy freesync nem lenne rossz, 1080p elég, és jó lenne valami normálisabb betekintési szög. Erre van valami javaslatotok?
-
Zebu
addikt
válasz l.skywalker #102623 üzenetére
Thx a tippet! Jah erről is hallottam, hogy vannak ilyen kellemetlenségek. Eddig ez az AOC szimpatikus. Screen tearing erősen észrevehető freesync nélkül?
-
Zebu
addikt
válasz l.skywalker #102626 üzenetére
jah kicsit overkill a 144hz ebben, de gondoltam ha úgy alakul, akkor akár PC monitornak is tudom használni. Igaz 27 collnál az 1920x1080 biztos nem olyan jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Robotporszívók
- Mobil flották
- Wise (ex-TransferWise)
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- További aktív témák...
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27MR400 Monitor
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest