- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viperator
őstag
válasz
Ted_Beneky #78090 üzenetére
Semmi gond, holnap visszaviszem garanciába. Engem zavar, hogy nem lehet rendesen be és kikapcsolni bármikor... most próbálkoztam egy órája valahogy kikapcsolni és mégsem akar(t)...
-
xmad
őstag
válasz
Ted_Beneky #77943 üzenetére
próbáltam keresni a menüben ilyesmit, de nem találtam sajnos.
-
denko
senior tag
válasz
Ted_Beneky #75693 üzenetére
nem ezen mult, meghalt az alaplapon usb3 port ahogy kiderült, azon kivül usb2be dugtam bele és megy.
-
norbi2010
őstag
válasz
Ted_Beneky #75045 üzenetére
Volume 100-on van.
-
norbi2010
őstag
válasz
Ted_Beneky #74979 üzenetére
Két másik géppel, plusz egy másik HDMI-vel is kipróbáltam, sehogy sem működik. Még a jack dugón át sem jön hang.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #74711 üzenetére
Nyilván én is azt venném, csak sokallom azt a plusz 90 ezret
De, ha oda jutok majd meglátjuk melyik lesz
Az a "baj", hogy minden képernyőt meg lehet szokni és utána jön a kísértés, hogy váltani kellene
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #74708 üzenetére
Mondjuk ez pl azért sokkal ésszerűbb lenne, árban 90 ezer a különbség
Külsőre is tetszik
-
newmoonlight
senior tag
válasz
Ted_Beneky #74699 üzenetére
Csak az eredeti (újkori) árkülönbség miatt vagy eleve (észrevehetően) jobb minőségű (képű) az ASUS?
-
Brekk
addikt
válasz
Ted_Beneky #74376 üzenetére
Igen azt kihagytam, pedig képre gyakorlatilag a legjobb közülük.
-
gxcman
tag
válasz
Ted_Beneky #74029 üzenetére
Ok már mindent értek nagyon köszi, tudtam én, hogy vannak itt pro szakik
Feketelaszlo neked is köszi.
-
Hunork
veterán
válasz
Ted_Beneky #73751 üzenetére
??? Hát ezt nem értem.
ÉN felvázoltam egy hét alatt vagy öt típust, leírtam, mit szeretnék, azt is, hogy mekkora keretből. És talán két kolléga válaszolt. De mindjárt teszem fel a következő kérdést, csak most értem melóhelyre, átnézem az adott eszközt, gyártói oldalt, és jelentkezem. -
balazska92
senior tag
válasz
Ted_Beneky #73708 üzenetére
Értem, tehát ekkora mérethez már nagyobb felbontás dukálna. Nekem nem tűnt pixelesnek, a mostani monitoromnál lényegesen szebb a játék, film rajta. Az mci-nek pedig utánaolvasok, köszönöm!
-
deja vu
addikt
válasz
Ted_Beneky #73706 üzenetére
Vagy még régi kedvencem, használt NEC PA241W. Ez tud mindent amit lehet, széles színtér, 10 Bites panel, 14 Bit 3D Lut, homogenításkorrekció stb.... Igazi professzionális grafikus monitor, csak kontrasztban gyenge. ~70-80 körül már láttam használtan.
-
balazska92
senior tag
válasz
Ted_Beneky #73695 üzenetére
Kipróbáltam, szerintem jobb, semmi hátrányt nem vettem észre. Itt a jelenlegi monitorom adatai:
Látható képméret 20 ", Panel típusa TN + FILM, Maximális felbontás 1680 x 1050 Pixel, Maximális fényerő 300 cd/m2, Kontrasztarány Dinamikus, 8000:01:00, Látószög (H/V) 170º / 160º ordm, Válaszidő (Gray to Gray) 5 ms, Színmélység 16,7 millió
A tv adatairól pedig ennyit találtam: képméret 32" (81 cm), Kontrasztarány: Dinamikus, Felbontás: 1920 x 1080 Pixel, Képfrissítés 100 Hz, Video Képarány: 16:09:00Ezek alapján is kérdezem, hogy miért nem ajánlott ezt használni monitorként? FPS játékban se kellene hogy hátránya legyen, hiszen ez elvileg 100hz-es, tehát jobb mint a mostani monitorom. (bocs ha hülyeséget írok, csak tényleg szeretném tudni) A videokártyám elbírja a jelenlegi is, illetve a közeljövőben úgyis veszek egy jobbat abból is.
-
degec
senior tag
válasz
Ted_Beneky #73565 üzenetére
deja vu
köszönöm Nektek !!! vásárlás január elején indul ! és beszámolok ha nem baj..
-
ACR911
csendes tag
válasz
Ted_Beneky #73261 üzenetére
Köszi!
Tudnál esetleg a többi alkérdésre is válaszolni?
1. Gondot jelenthet-e a 14 ms IPS panelnél?
2. Ha a TN és IPS paneles monitorok paraméterei egyeznek, az a valóságban is közel azonos minőségű képet jelent?
3. Nagyobb kijelző, jobb válaszidő és hosszabb garancia megér +10 ezer ft-ot?Köszi!
-
outwork
csendes tag
válasz
Ted_Beneky #73283 üzenetére
Szia! Köszönöm az útbaigazítást, ezt a hsz-t nem is találtam meg.
Ennyire nem mélyedtem a monitorok tesztelésében, mint kedves old_artist forumtárs, de ha jól értelmezem szavait, akkor ez egy egész jó monitor. Kérdés, hogy ebben az árkategóriában tudtok-e ennél jobbat (az Acer G247HYU akciósan 55e ft-ba kerülne, új). Igazából egy 21,5 inches, full hd képernyő is megteszi, ha kb ugyanennyiért jobb, színhelyesebb a képe.
-
hbalu
tag
válasz
Ted_Beneky #73254 üzenetére
Miben van/lehet különbség? A dell szolgáltatásai jobbak, de forgathatóság, USB hub nem igazán számít nekem. Ha a képminőség csak kicsit rosszabb, talán megérné a plusz hasznos terület. Illetve másik, 27"-on milyen a fullHD?
-
vhw
addikt
válasz
Ted_Beneky #73110 üzenetére
Na ácsi, hát driver CD volt-e?
-
yusukee
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #73094 üzenetére
Az oké, de nem szeretném átutazni a fél országot egy kalibrálásért
-
EVL2
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #73056 üzenetére
Igen, én is így terveztem majd az ünnepek után. Most biztos sok a dolguk és mivel tudom hogy nem vagyok egyszerű eset kivárom hogy lecsengjen a karácsony és csak utána kezdem zsibbasztani őket!
-
Bl@tty
tag
válasz
Ted_Beneky #73048 üzenetére
Nálam a Dell U2515H-nál is 59Hz volt beállítva először, mikor rákötöttem. Ráadásul hiába raktam 60-ra, nem őrizte meg a beállítást. Kis kutakodás után megtaláltam, hogy az nVidia panelen kell egyéni felbontást készíteni 60.001Hz beállítással és úgy már megmarad...
-
válasz
Ted_Beneky #73048 üzenetére
Nemtom', elsőre általános PnP monitorként ismerte fel a rendszer, és ez volt az alap PnP beállítása.
-
Pöttön
őstag
válasz
Ted_Beneky #72948 üzenetére
Hát a teljes igazság az az, hogy jelenleg a lentebb említett LG monitort használom játékra, netezésre, stb, és ez mellett van még a gépre kötve állandóra egy Technika 50" led tv, amit meg azért használok ritkán, mert már túl nagynak találom...
Ezért gondolkoztam azon, hogy eladnám mindkettőt, és vennék 1 monitort, ami se nem túl nagy, se nem túl kicsi.
Nem annyira nagy, hogy ne tudjam kényelmesen monitor ként használni (kb 60cm-ről pl netezésnél), és nem túl kicsi, hogy filmet nézni is tudjak rajta (kb 4-4,5 méterről). -
Pöttön
őstag
válasz
Ted_Beneky #72940 üzenetére
Értem, köszönöm.
De nincs valami papír forma, ami alapján lehet tudni, hogy mi az a képátló, ami fölött az fhd felbontás kezd már pixelesedni?Jelenleg egy LG 22mp55 pwm mentes ips monitorom van, ennek a lecserélésén gondolkozom, valami nagyobbra, azért, mert filmet is néznék rajta az ágyról, kb 4-4,5 méterről, és ahhoz a 22" már kicsit pici nekem.. Az eddigi kiszemelt az ez.
-
STC Speed
őstag
válasz
Ted_Beneky #72937 üzenetére
-
STC Speed
őstag
válasz
Ted_Beneky #72933 üzenetére
Jogos! Bocsi!
U2715H
vagy vmi ilyesmit 28 ban inkább!
WQHD mindenképp,2560x1080 nekem kevés
-
motecrytech
újonc
válasz
Ted_Beneky #72907 üzenetére
HDMI kábellel használom.
-
salvation
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #72909 üzenetére
Bocsi összekevertem én PG278QR szeretnék
-
salvation
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #72909 üzenetére
-
salvation
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #72879 üzenetére
Képeket nem raksz fel mert én is olyat szeretnék és láthatnám
Amúgy játékra is érdemes kalibráltatni?
-
hegedis
tag
válasz
Ted_Beneky #72888 üzenetére
Köszi az útba igazítást.
-
deja vu
addikt
válasz
Ted_Beneky #72884 üzenetére
Azt sem mondhatnám.
-
deja vu
addikt
válasz
Én nem ott dolgozom szerencsére.
-
Apucy01
őstag
válasz
Grat!!
ja és persze a profinak és a szak békának is
-
TXT
őstag
válasz
Ted_Beneky #72829 üzenetére
Koszonom
bar ezt olvastam, de nem tudom, mikent jelentkezik ez a valosagban, azert is fogalmaztam ugy a hozzaszolasban.
Mondjuk ezeddig kizarolag TN paneles monitorokkal volt dolgom, lehet ezert nem jott ilyen hiba elo?
-
Bici
félisten
válasz
Ted_Beneky #72817 üzenetére
Oks kössz, akkor marad a 24".
-
atee
őstag
válasz
Ted_Beneky #72811 üzenetére
Nem
viszont kártya cserèlnèm nem kéne ezt is figyelembe venni.
-
TXT
őstag
válasz
Ted_Beneky #72792 üzenetére
Ertem, koszi.
Mi volna ez a PWM mentesseg a valosagban, miben jelentkezik?
Ezt a monitort neztem egyenlore itt neten: 34UC79G
Errol van mar szemelyes tapasztalata barkinek, vagy tud rola tobbet a gyari specifikacional es a marketingnel? -
Apucy01
őstag
válasz
Ted_Beneky #72688 üzenetére
igen ő figyelt vagy 2.5 évig a szekrény tetején..
-
Apucy01
őstag
válasz
Ted_Beneky #72686 üzenetére
igen U2913wm
és nincs kalibrálava csak álitólag gyárilag de nagyon megszerettem és mostmár nem igen cserélném el igaz hogy használt de karc mentes csak sajna gari nincs már rá de szerintem 80k ért nem volt rossz vétel, főleg hogy gyorsan kellet. Bizom benne hogy nem lesz baja mert akkor nem tudom mihez kezdek vele! -
scabi78
senior tag
válasz
Ted_Beneky #72679 üzenetére
Köszönöm, ezeken már túl vagyok, sőt, amit elfelejtettem írni, hogy akkor sem kapcsol be a képernyőkímélő ha photoshopozom.
-
Teaway
veterán
válasz
Ted_Beneky #72650 üzenetére
snpetit:
PWM mentességet passzolom
-
balint933
csendes tag
válasz
Ted_Beneky #72650 üzenetére
*Lényeges, és köszi
-
Krogoth
senior tag
válasz
Ted_Beneky #72559 üzenetére
Köszi
-
Krogoth
senior tag
válasz
Ted_Beneky #72556 üzenetére
Olvastam, de egy weboldalon nem fogják azt írni, hogy semmit nem ér, de azért fizesd ki.
Ezért kérdezem itt fórumon. -
Krogoth
senior tag
válasz
Ted_Beneky #72554 üzenetére
Azért nem árulom el, mert nem vagyok még biztos, hogy melyiket akarom
De első körben ez a kiszemelt. -
Krogoth
senior tag
válasz
Ted_Beneky #72552 üzenetére
Monitort
-
SkiDev
őstag
válasz
Ted_Beneky #72539 üzenetére
Köszönöm először is!
Másodszor...
21:9-ben is lehet TV-zni? Mert ez úgy megtetszett.Illetve valahogy megoldható, hogy a monitort is lehessen ki-be kapcsolni, talán-talán időzíteni, mint egy TV-t? Mert úgy viszont baromi kényelmetlen, ha TV-re szeretnék elaludni.
Vagy telefonnal valamit bűvészkedni WiFin keresztül?
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #72492 üzenetére
Asus-ből vagy Dell-ből melyiket ajánlanád?
Kikötés az volt hogy IPS legyen, 24" vagy nagyobb, meg FullHD, illetve 60Hz fölött legyen a képfrissítése. -
gurubefree
senior tag
válasz
Ted_Beneky #72470 üzenetére
Az asszony nem engedte :/
-
multimelon
tag
válasz
Ted_Beneky #72390 üzenetére
köszi, én is a miniDP-DP kábelre gondoltam mint jó megoldás akkor veszek egyet.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Ted_Beneky #72325 üzenetére
Köszönöm, igen, nekem is ő a fő jelöltem (vagy az elődje, az u2715h). Kérdés az, hogy érdemes lenne-e a körbenéznem 21:9 vonalon, nem járna-e több kompromisszummal, mint előnnyel?
-
Wlac1
csendes tag
válasz
Ted_Beneky #72314 üzenetére
Megvan, köszi!
-
Brekk
addikt
válasz
Ted_Beneky #72300 üzenetére
Igen, meg holnap is. Éjfélig marad a csoda, mert valakinek megigertuk.
-
JSaN
addikt
válasz
Ted_Beneky #72245 üzenetére
Utobbi lett, kalibralva.
Remelem latok valtozast a 8 eves TN paneles 1680x1050 monitorom utan. (bar az is meg marad masodnak, jo a feketeje) -
falijja
őstag
válasz
Ted_Beneky #72247 üzenetére
És ennek jobb képe van, vagy miért..?
-
Brekk
addikt
válasz
Ted_Beneky #72181 üzenetére
Éjféltől, és nem mentek fel az árak előtte...
-
PitkyePadvan
tag
válasz
ott is lesz black friday? nem nagyon hírdették. amúgy szerintem ott egész jó árak vannak nehéz úgy "leakciózni" hogy azért meg is lehessen élni belőle
-
salvation
aktív tag
válasz
Lesz a sivatagi boltban is monitor akció BF -on --kiváncsi leszek
-
TomMusic
őstag
válasz
Ted_Beneky #72075 üzenetére
Viszont az integrált kártyám nem biztos hogy kihajtaná rendesen ezt meg a mostani két másik Dell monitorom, szóval egy dedikált kártyára is be kéne áldozni (valami tetszetős GTX-re).
-
TomMusic
őstag
válasz
Ted_Beneky #72071 üzenetére
Egy ilyen ide is jöhet!
-
válasz
Ted_Beneky #71990 üzenetére
Köszi, de ez U-s sorozatú monitor tesztek.
-
Maacaw
tag
válasz
Ted_Beneky #71903 üzenetére
Nem néztem, de szívesebben vennék ismertebb márkát, nem tudom mire számíthatok az AOC-nál akár garancia, vagy bármi más téren. Ettől függetlenül azért nem határolódom el tőle természetesen, de szívesebben vennék megbízható monitort.
Egyébként az IPS a jobb betekintési szögeken kívül miben különbözik a TN-től ebben az árkategóriában (50-60k)?
-
saen
veterán
válasz
Ted_Beneky #71941 üzenetére
Engem nem is kell meggyőzni, én csak annyit akartam jelezni, hogy nem mindenki van oda a monitorért. Ettől még lehet nagyon tuti
-
PitkyePadvan
tag
válasz
Ted_Beneky #71941 üzenetére
és amúgy a va panel mennyire más mint az ips?
-
saen
veterán
válasz
Ted_Beneky #71934 üzenetére
Persze sok hülyeség van a neten, lehet ez is az, nincs hozzá tudásom, hogy leellenőrizzem. Arra viszont emlékszem, hogy volt egy balhé ahol valamilyen rendezvényen Eizokat kellett a profiknak használni és nagyon szidták. De mint mondtam, ezek nem saját tapasztalat, csak amit találni a neten.
-
negroo
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #71927 üzenetére
Köszönöm sean és neked is akkor melyik gamer moncsit vegyem meg? Most dell u2311H van nagyon jó inputlagja van. Ez a kívánságom, hogy ne mosodjon el a képe. Vagy a dell p2416 is jó erre?
ui: Akkor meg is vettem ezt a eizo fg2421 bk moncsit.xD Köszi
-
deja vu
addikt
válasz
Ted_Beneky #71915 üzenetére
Én abban az árkategóriában csak azt venném, semmi mást.
-
Adams15
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #71905 üzenetére
Semmi
-
Adams15
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #71897 üzenetére
Hát sajnos tudom, hogy nagyon jó monitort olcsón nem lehet venni.
Látom a kommentek olvasása során, hogy ez az LG nem annyira jó. Megpróbálok bf-en venni egy dell p2317/2417H-t, hátha le lesz értékelve, vagy megpróbálok vadászni 40k körül egy használt dell p2414h-t, az kb annyiba kerülne, mint ez az LG, de talán mégis jobb monitor lenne.
-
salvation
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #71897 üzenetére
Én úgy tudom EMAGON is lesz
-
Maacaw
tag
válasz
Ted_Beneky #71872 üzenetére
Köszi szépen!
A BENQ RL2455-ről mit gondoltok? Azt írják, hogy játékra nagyon jó, de nekem elsősorban nem arra lenne használva. Szerintetek átlagos használat mellett is teszi a dolgát?
-
forguet
senior tag
válasz
Ted_Beneky #71854 üzenetére
Igen, azért írtam.
Csak a gari miatt gondolkodom, bár szinte tökmindegy h magyar webshopnak vagy Németországba küldi vissza az ember. -
Lefty
addikt
válasz
Ted_Beneky #71834 üzenetére
Köszi!
Viszont, amit én írtam alapból 35k-ért az LGMP48, amit az általad említett kommentben is szerepel, most 45-ről van leértekelve az edigitalnál. Geeks teszt alapján sem annyira rossz.
40k a 24-es MP48 [link] Az az egy col nem biztos, hogy ér 5 ezret nekem.
Szerk.: Bár ez jobban bejön és 39k - LG 24MB56HQ-B
-
Zebu
addikt
válasz
Ted_Beneky #71802 üzenetére
Itt sem írnak még sokat róla... igazából december első hetétől lesz elérhető.
2560x1080 mondjuk furcsa
-
Zebu
addikt
válasz
Ted_Beneky #71799 üzenetére
Jelenleg Svájcban vagyok. Itt 789 CHF
-
k.zozo.
tag
válasz
Ted_Beneky #71747 üzenetére
A mostani 1680-as, jobb lenne a felbontás, csak hogy az mennyire észrevehető egyáltalán?
-
salvation
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #71729 üzenetére
Az nem jött be nekem --megvan de szerintem eladom majd
-
törölt tag
válasz
Ted_Beneky #71706 üzenetére
Igen, tudom. Viszont játékokhoz úgy hallottam, hogy jobb élményt nyújt.
-
gurubefree
senior tag
válasz
Ted_Beneky #71712 üzenetére
Koszonom a valaszt mindenkinek
nem rohogni !!! 2 honapja , hogy megvan a monitor de csak par napja vettem eszre : 3d vision ready
Van valakinek tapasztalata ? Erdemes szemuvegbe invesztalni ? Ha nem ide valo a kerdes kernem torolni
-
gurubefree
senior tag
válasz
Ted_Beneky #71710 üzenetére
i5 6600k + gtx1080 van a gepben . Attol felek , hogy a 60hz a 144hz kepest meg ha 4k is oriasi visszalepes lenne . Az a gond , hogy nem volt meg szerencsem 4k monitoron jatszani igy nincs hasonlitasi alapon de azt tudom , hogy a 60hz a 144hz kepest ... ugy gondolom nem kell ecsetelnem .
-
sb
veterán
válasz
Ted_Beneky #71658 üzenetére
Köszi. Én is ott néztem, hogy széles a választék. Csak azt hittem nagy része raktáron van... ahogy már mindenhol általános, hogy nincs készlet/próba.
Köszi, rákérdezek akkor. -
ggbuffon1897
őstag
válasz
Ted_Beneky #71666 üzenetére
24'-ese van, 27-re váltana elsősorban
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Ted_Beneky #71658 üzenetére
A kettő együtt jólenne, csak keret nincs rá
Igazából főleg single-be játszik, mindenfélével, ezért nem tudom én se, h mit ajánljak neki.
Igen sikerült, átküldték végül a kalibrációs fájlt, a monitort is kezdem megszokni (mondjuk egy 125%-os win nagyítás csodákra képes) ma délulátig eldöntöm még, hogy maradjon-e (mert akkor dobom kifelé a dobozát, hogy az asszony is lelki békére nyeljen, doboz nélkül él a gar ugye? ) , vagy váltsak visszafelé 27'-re, ott esetleg egy freesynces példányba. Mondjuk én spec nem vagyok meggyőződve, h a freesync többet adna nekem FHD-ban, mint ez a WHQD 32'-es méretben. Főleg h nálam elég gyakran váltogatják egymást a VGA-k
Egyébként marha szép ez a monitor, ez a VA panel nekem jobban bejön mint az IPS, színek gyönyörűek, bevilágítás szinte nincs, csak a méret miatt dilemmázok , mert egy 20nm-es szobában egy 32'es tévé az egyik sarokban, egy 32'es monitorral a másikban kicsit viccesen hat
-
phoenix1989
őstag
válasz
Ted_Beneky #71641 üzenetére
igen z a monitorom van. Én mikor vettem ezt játékra ajánlották meg film. meg vagyok elégedve egyébként vele. egész jó színei vannak. ami jó volt hogy a csomagban adnak hozzá vga és dvi d kábelt illetve usb hub kábelt bár sose használtam.(remélem jol írom) szóval ez miatt is jó. a méretét könnyű állítani és elforgatható. szóval sokféle képen használható. még akár falra is feltehető ha vesz hozzá az ember egy fali konzolt.
szerk: a színei akkor sem fakulnak ha oldalról nézed szóval ez is nagyon jó. és több gyári beállítás is van előre kalibrálva ahogy az igények meg kívánják és szerintem ezek is jók
-
Zerdal
tag
válasz
Ted_Beneky #71612 üzenetére
Samu 28e590 et néztem ki.
-
mtom
csendes tag
válasz
Ted_Beneky #71604 üzenetére
Köszönöm szépen ezeket nem tudtam, mindig tanul valami újat az ember.
Még egyszer hálás köszönetem. -
dawil
tag
válasz
Ted_Beneky #71539 üzenetére
En pulse width modulation-kent illetve annak roviditesekent kerestem es ezen az oldalon
-
Hardtech
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #71410 üzenetére
Azért irtam a 34" 21:9 mer szokott lenni egy LG ami 130-140 helyett itt ott le van ertekelve 100 ra. A boltal az a baj hogy Szolnoki vagyok és nincs itt lo.....sz se . Multkor bementem valami boltba érdeklődtem 21:9 es monitorrol az volt a válasz h mi az a 21:9 meg amugy sincs monitor vegyek tv-t manapság senki nem vesz már monitort mindenki a tv-t hazsnalja jaaa hát mondom ezt nem tudtam köszönöm
-
Hardtech
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #71401 üzenetére
Én se tudok dönteni
-Főleg játékra keresek monitort (GTX 1070 van a gépbe)
-100.000 Ft körül
-27" 30" vagy nagyobb esetleg 34" (21:9be)
-WQHD vagy 4k
-60,75,120,144 Hz
Mi lenne a legjobb választás játékra ebben az árkategóriában?Jelenleg EZEN gondolkodok de nemtom mi lenne a jobb szép élénk színeket szeretnék ezért inkább ips de lehet tn is jó lenne vagy nem WQHD hanem full hd de 75+ hz gőzöm sincs mi lenne a jobb....
-
g.Viktor
csendes tag
válasz
Ted_Beneky #71401 üzenetére
Nem, elsődleges felhasználás a munka, játék az heti pár óra, arra meg nekem az IPS is megfelel. A játékot azért írtam oda, mert szerintem az a szűkebb keresztmetszet felhasználás szempontból, ott jöhet ki jobban a különbség a mozgás miatt, munkánál nincs ilyen jellegű "terhelés".
-
PitkyePadvan
tag
válasz
Ted_Beneky #71006 üzenetére
oké, és amúgy nincs a piacon akkor ezeknél jobb?
használtan is érdemes venni?
-
Tubica
senior tag
válasz
Ted_Beneky #70973 üzenetére
Köszönöm a sok jó választ / segítséget amit kaptam Tőletek !
Szerintem akkor Ő lesz a befutó, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Majd teszek fel képet előtte / utána
Amúgy egyszer kaptam kölcsön egy 24" 1080p-s monitort, és már ott éreztem a különbséget. Utána rossz volt visszatenni a régit
Amit komolyabban játszok, az a Rainbow6siege / The Division / Rocket league
Szórakozásra pedig: Counter Strike / GTA V / Forest / Sniper Elite 3 / F1.
Ezek támogatják ezt a képarányt ? ( A Cs-t leszámítva )Üdv. Tubica
-
KAMELOT
titán
válasz
Ted_Beneky #70973 üzenetére
+1
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #70748 üzenetére
A fehér színt levédte az Apple! Ja már a feketét is. Úgyhogy mindegy.
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #70748 üzenetére
Dupla lett. Bocs.
-
ooloo
őstag
válasz
Ted_Beneky #70353 üzenetére
Köszönöm ....
-
ooloo
őstag
válasz
Ted_Beneky #70351 üzenetére
Szia ,
Aztán rájöttem , hogy nagy marhaságot mondtam .... a beltériből menne a jel a kijelző felé ( HDMI ) . A beltérin meg lehet csatornákat váltani ....
Szóval ... min 24" , max 26" , minimum full hd , HDMI csatlakozási lehetőség , hangszóró , kategóriában az arany középút .
-
AngerFîsT
tag
válasz
Ted_Beneky #70332 üzenetére
Nincs mit , nekem hozza az elvárt minőséget és ilyen meg olyan csicsa nem is kellett csak egy jó monitor, ami legalább olyan betekintési szöggel bír mint a régi tft monitorom ,de hogy még túl is szárnyalja kész öröm bodottá
főleg IPS kapcsán
Nekem asztalon van kb 15 cm magasságban asztal fedlap monitor aljáig mérve úgy 17 cm a teljes magassága asztal és az alsó káva közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!